Forum dyskusyjne
26 sierpnia 2012, 01:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W stylu nrr Klasnic, Prr Hargreaves lub Somen Tchoyi, orr Míchel Salgado.

E tam, czemu?

Levy rok temu ściągnął 31 sierpnia Scotta Parkera, a 2 lata temu, tego samego dnia Rafaela Van der Vaarta, liczę na zawodników tej klasy
E tam, czemu? :P Levy rok temu ściągnął 31 sierpnia Scotta Parkera, a 2 lata temu, tego samego dnia Rafaela Van der Vaarta, liczę na zawodników tej klasy :D :cwaniak:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 sierpnia 2012, 01:49 [cytuj]
Może Owen i Heskey, Albelda. I Levy jeszcze skusi na powrót z emerytury Van Nisterloy'a.
Mam nadzieję, że coś ogłoszą jutro. Ostatnio było w niedzielę.
Może Owen i Heskey, Albelda. I Levy jeszcze skusi na powrót z emerytury Van Nisterloy'a.
Mam nadzieję, że coś ogłoszą jutro. Ostatnio było w niedzielę. :D
LMAO
26 sierpnia 2012, 01:50 [cytuj]
FC Barcelona wystawiła na listę transferową i do wypożyczenia, Ibrahima Afellaya. Jak dla mnie, dobrą opcją byłoby go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie.
FC Barcelona wystawiła na listę transferową i do wypożyczenia, Ibrahima Afellaya. Jak dla mnie, dobrą opcją byłoby go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie
26 sierpnia 2012, 02:05 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
FC Barcelona wystawiła na listę transferową i do wypożyczenia, Ibrahima Afellaya. Jak dla mnie, dobrą opcją byłoby go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie
Jego to nawet teraz na bani nie chciałbym w klubie a co dopiero jutro jak wytrzeźwieje. Przecież on jak dla mnie jeszcze nic nie pokazał. Taki trochę Elja z niego się zrobił(gwiazdka jednego sezonu)
Poza tym to chyba skrzydłowy ile mnie pamięć nie myli.
Znajomy wyczytał w gazecie koreańskiej, że ponoć interesowaliśmy się piłkarzem ich repry pod koniec tego sezonu(Lee Chung Yong - Bolton) Nigdy się nie przyglądałem jego grze w Boltonie. Ktoś go ogarnia? Ponoć chce spieprzać od nich i będzie za darmo do wyrwania. Pozycja Lennona chyba.
Jego to nawet teraz na bani nie chciałbym w klubie a co dopiero jutro jak wytrzeźwieje. Przecież on jak dla mnie jeszcze nic nie pokazał. Taki trochę Elja z niego się zrobił(gwiazdka jednego sezonu)
Znajomy wyczytał w gazecie koreańskiej, że ponoć interesowaliśmy się piłkarzem ich repry pod koniec tego sezonu(Lee Chung Yong - Bolton) Nigdy się nie przyglądałem jego grze w Boltonie. Ktoś go ogarnia? Ponoć chce spieprzać od nich i będzie za darmo do wyrwania. Pozycja Lennona chyba
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2012, 02:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Znajomy wyczytał w gazecie koreańskiej, że ponoć interesowaliśmy się piłkarzem ich repry pod koniec tego sezonu(Lee Chung Yong - Bolton) Nigdy się nie przyglądałem jego grze w Boltonie. Ktoś go ogarnia? Ponoć chce spieprzać od nich i będzie za darmo do wyrwania. Pozycja Lennona chyba
No bo Afellay to taki wieczny talent, wszyscy czekają aż wystrzeli, ale jakoś ma z tym problemy, ale jakiś zmiennik na skrzydła przydałby się.
Lee Chung Yonga jedynie kojarzę z FM, ale to nie ta sama bajka co rzeczywistość
No bo Afellay to taki wieczny talent, wszyscy czekają aż wystrzeli, ale jakoś ma z tym problemy, ale jakiś zmiennik na skrzydła przydałby się.
Lee Chung Yonga jedynie kojarzę z FM, ale to nie ta sama bajka co rzeczywistość :D
26 sierpnia 2012, 02:26 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9500006/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-to-join-Real-Madrid-after-33m-deal-is-done-for-Croatia-international.html
No, to chyba już powoli się dzieje. Za te 34 mln kupujemy Williana za 20, zostaje 14 mln. Może wreszcie Lloris? A może dodatkowy napastnik/pomocnik?
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9500006/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-to-join-Real-Madrid-after-33m-deal-is-done-for-Croatia-international.html
No, to chyba już powoli się dzieje. Za te 34 mln kupujemy Williana za 20, zostaje 14 mln. Może wreszcie Lloris? A może dodatkowy napastnik/pomocnik? :D
LMAO
26 sierpnia 2012, 10:38 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Lee Chung Yonga jedynie kojarzę z FM, ale to nie ta sama bajka co rzeczywistość

no ja go teraz w FM ogarnąłem i na stronie boltonu. Ładnie ponoć grał przed kontuzją(pisali o nim że to ich najlepszy skrzydłowy) Za darmo na ławkę why not. Nie zechce dużej tygodniówki a nawet jakby nie grał tak jak przed kontuzją to t shirty się sprzeda.
Morda w Realu

lecę po 0,5 do obiadu
no ja go teraz w FM ogarnąłem i na stronie boltonu. Ładnie ponoć grał przed kontuzją(pisali o nim że to ich najlepszy skrzydłowy) Za darmo na ławkę why not. Nie zechce dużej tygodniówki a nawet jakby nie grał tak jak przed kontuzją to t shirty się sprzeda.
Morda w Realu :hejka: lecę po 0,5 do obiadu
26 sierpnia 2012, 12:49 [cytuj]
a do tego http://transfery.info/54193,rekordowy-transfer-tego-okna-hulk-rzekomo-negocjuje-z-zenitem
26 sierpnia 2012, 12:49 [cytuj]
Nuri Sahin również znalazł sobie nowego pracodawcę. Turek przenosi się do Liverpoolu.
EDIT: Swoją drogą Zenit oprócz Hulka chce Naniego
http://transfery.info/54194,poegnanie-naniego-z-manchesterem-zenit-walczy-o-portugalczyka
Nuri Sahin również znalazł sobie nowego pracodawcę. Turek przenosi się do Liverpoolu.
EDIT: Swoją drogą Zenit oprócz Hulka chce Naniego? http://transfery.info/54194,poegnanie-naniego-z-manchesterem-zenit-walczy-o-portugalczyka
26 sierpnia 2012, 15:35 [cytuj]
Zmierzch pilki noznej jest juz blisko, w rozumieniu krajowym. Wcale sie nie zdziwie jak za 10lat powstanie liga europejska zlozona z klubow typu city, psg, zenit, chelsea. Czylivtam gdzie kluby to zachcianka jakiegos idioty, a reszta niech bawi sie sama.
Zmierzch pilki noznej jest juz blisko, w rozumieniu krajowym. Wcale sie nie zdziwie jak za 10lat powstanie liga europejska zlozona z klubow typu city, psg, zenit, chelsea. Czylivtam gdzie kluby to zachcianka jakiegos idioty, a reszta niech bawi sie sama
26 sierpnia 2012, 16:23 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-siegnie-po-dwoch-graczy-MU,wid,14872465,wiadomosc.html
Wiem, że źródło z dupy, ale widać, że coś się będzie działo.
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-siegnie-po-dwoch-graczy-MU,wid,14872465,wiadomosc.html
Wiem, że źródło z dupy, ale widać, że coś się będzie działo
26 sierpnia 2012, 16:38 [cytuj]
Byle nie nani.. ten gosc nigdy mnie nie przekonywał i nie przekonuje ;/ oby to byly tylko plotki
Byle nie nani.. ten gosc nigdy mnie nie przekonywał i nie przekonuje ;/ oby to byly tylko plotki
26 sierpnia 2012, 16:40 [cytuj]
nie ma opcji, nie stać nas na jego zarobki
nie ma opcji, nie stać nas na jego zarobki ;)
26 sierpnia 2012, 16:55 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229906
Oby doszli. Willian i Remy. Luka za 33 mln F - OUT --- dobra kasa, szacun dla Daniela
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229906
:brawo:
Oby doszli. Willian i Remy. Luka za 33 mln F - OUT --- dobra kasa, szacun dla Daniela:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 sierpnia 2012, 20:41 [cytuj]
Remy dobry grajek, nie wiem czemu, ale wolal bym zamiast niego A. Ayew czy Dembele.
Remy dobry grajek, nie wiem czemu, ale wolal bym zamiast niego A. Ayew czy Dembele
26 sierpnia 2012, 20:41 [cytuj]
Remy dobry grajek, nie wiem czemu, ale wolal bym zamiast niego A. Ayew czy Dembele.
Remy dobry grajek, nie wiem czemu, ale wolal bym zamiast niego A. Ayew czy Dembele
26 sierpnia 2012, 21:58 [cytuj]
Dembele to 3/4 pomocnik. Nie podoba mi się ustawianie go na szpicy. Jako pomocnika dawać go szybko. Napastnik to musi być od urodzenia napadziorem. Najlepiej jakiś niski zwrotny(Nie +/- dwu metrowy byczek)
Dembele to 3/4 pomocnik. Nie podoba mi się ustawianie go na szpicy. Jako pomocnika dawać go szybko. Napastnik to musi być od urodzenia napadziorem. Najlepiej jakiś niski zwrotny(Nie +/- dwu metrowy byczek)
26 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Napastnik to musi być od urodzenia napadziorem. Najlepiej jakiś niski zwrotny(Nie +/- dwu metrowy byczek)
Przecież mamy Defoe.
Remy całkiem spoko opcja, a powinien sobie w miarę poradzić w BPL ze swoimi warunkami.
Przecież mamy Defoe. :|
Remy całkiem spoko opcja, a powinien sobie w miarę poradzić w BPL ze swoimi warunkami
LMAO
26 sierpnia 2012, 22:45 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mały, szybki i zwrotny - Mauro Zarate

A tak na poważnie, Remy może być
Mały, szybki i zwrotny - Mauro Zarate :cwaniak: :) A tak na poważnie, Remy może być ;)