Forum dyskusyjne
27 sierpnia 2012, 19:51 [cytuj]
http://www.transfery.info/54232,oficjalnie-oferta-tottenhamu-za-llorisa-zaakceptowana
TAK!!
http://www.transfery.info/54232,oficjalnie-oferta-tottenhamu-za-llorisa-zaakceptowana
TAK!!
27 sierpnia 2012, 19:58 [cytuj]
jin_tae, myślę podobnie do Ciebie, ale tu chodzi o porównanie tych dwóch rzeczy. Można porównać nasz system szkolenia i jeszcze bardziej go dopracować. Nic nie jest idealne. Odnośnie scoutingu, to samo. Nie mamy wszędzie świetnych skautów, a Realowi moze być osoba na danej pozycji niepotrzebna i za słaba, a dla nas będzie ok, chociażby na ławkę. Ta umowa ma na celu w pewnym stopniu zatuszowanie mniejszej od zakładanej kwoty za Lukę. A możemy z niej coś wyciągnąć. Może nie dużo, ale coś na pewno.
Podobno Lloris jest bliżej nas. Fajnie jakby się zgodził. Może jeszcze pomocnik do nas dojdzie(M'vila lub Willian). I jak kupimy może Remy'ego, to będzie udane okienko, a AVB będzie musiał zdobyć to 4 miejsce.
tuczi powiedział/a:
A jakie widzisz plusy z umowy ze ZDECYDOWANIE mniejszym/mniej medialnym/ słabszym/ gorzej wypromowanym klubem jak Internacional? Może za kilka lat sprzedadzą nam jednak Damiao, gdy ten będzie młodzieżowcem wieku 30 lat, bo jak na razie to podnoszą cenę zamiast jej obniżać. I nie mam do nich o to pretensji, bo ta "przyjaźń" ich do tego nie zobowiązuje. "Oddaliśmy im za darmochę jakiegoś zawodnika? Nie.". Ale kurwa, Ty przyrównujesz madryt z tymi czopkami z brazylii? Wypożyczą piłkarza z opcją pierwokupu, powiadasz. Hmm, no to git. Którego, z tych ich "wybitnych" młodzieżowców? Bo napewno nie ze składu
Na przykład kontakt z klubem na innym kontynencie. Tam pewne rzeczy na pewno robi się inaczej. A jak dobrze to widać po ilości dobrych brazylijskich piłkarzy w Europie. Dla Realu, nasza umowa też nie ma ogromnych plusów, ale ją podpisali, bo tego chcieliśmy. Z Interem pewnie było podobnie. Z kadry Realu każdy byłby dla nas wzmocnieniem, a niektórzy z Castilli mają świetlaną przyszłość. Także lepszy rydz niż nic. Nie chcę na razie o tym za długo dyskutować, tylko bronię Levy'ego. To nie jest zła umowa. Ale zgaduję, że fair będzie o tym porozmawiać dopiero za rok czy dwa, jak zobaczymy do czego nas to poprowadzi.
Na przykład kontakt z klubem na innym kontynencie. Tam pewne rzeczy na pewno robi się inaczej. A jak dobrze to widać po ilości dobrych brazylijskich piłkarzy w Europie. Dla Realu, nasza umowa też nie ma ogromnych plusów, ale ją podpisali, bo tego chcieliśmy. Z Interem pewnie było podobnie. Z kadry Realu każdy byłby dla nas wzmocnieniem, a niektórzy z Castilli mają świetlaną przyszłość. Także lepszy rydz niż nic. Nie chcę na razie o tym za długo dyskutować, tylko bronię Levy'ego. To nie jest zła umowa. Ale zgaduję, że fair będzie o tym porozmawiać dopiero za rok czy dwa, jak zobaczymy do czego nas to poprowadzi
LMAO
27 sierpnia 2012, 19:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Z Realem Madryt Castilla również?
...bo chyba nie sądzisz, że zagrają "ronaldami"
Nie wierze że prezes czy trener Realu traktuje nas jako drużynę z dolnej połowy tabeli polskiej ekstraklasy. Bo z taką drużyną można by grać rezerwami. Ale jeśli gra się z drużyną która od 3 sezonów jest w czołówce najlepszej ligi na świecie to nawet taki zespół jak Real potraktuje to jako niezły sprawdzian formy drużyny.
Nie wierze że prezes czy trener Realu traktuje nas jako drużynę z dolnej połowy tabeli polskiej ekstraklasy. Bo z taką drużyną można by grać rezerwami. Ale jeśli gra się z drużyną która od 3 sezonów jest w czołówce najlepszej ligi na świecie to nawet taki zespół jak Real potraktuje to jako niezły sprawdzian formy drużyny
27 sierpnia 2012, 20:05 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
No ok , bardzo fajnie bo Lloris to świetny bramkarz , ale musimy zadać sobie pytanie. Wydajemy prawie 15 mln na bramkarza - 1/2 kwoty za Luke. Tą drugą połowe MUSIMY wydać na pomocnika, i tutaj pytanie : Kogo my znajdziemy za taką kwotę?
Ja rozumiem, że tym zakupem mamy GK na lata, ale Brad to naprawdę bramkarz, który nigdy nas nie zawiódł i gwarantuje solidny poziom przez ten rok. A pozostaje jeszcze sprawa napastnika. Sprzedaż Daws'a jednak będzie potrzebna, no chyba, że mamy jeszcze fundusze, które Levy trzymał przez całe okienko gdzieś w skarpecie?
Mylisz funty z euro. Kwota 33,3 mln za Modrica jest podana w funtach czyli łącznie jest to jakieś 42 mln euro. Za Llorisa mamy zapłacić około 15 mln euro więc niewiele ponad 1/3 kasy którą dostaliśmy za Modrica. Jak dla mnie super sprawa, to będzie bramkarz na 7-8 lat. Dobrze byłoby opchnąć Gomesa jeszcze w lecie np. do PSV, nawet nie za jakąś dużą kasę, ale żeby mu przynajmniej nie trzeba było płacić pensji.
Mylisz funty z euro. Kwota 33,3 mln za Modrica jest podana w funtach czyli łącznie jest to jakieś 42 mln euro. Za Llorisa mamy zapłacić około 15 mln euro więc niewiele ponad 1/3 kasy którą dostaliśmy za Modrica. Jak dla mnie super sprawa, to będzie bramkarz na 7-8 lat. Dobrze byłoby opchnąć Gomesa jeszcze w lecie np. do PSV, nawet nie za jakąś dużą kasę, ale żeby mu przynajmniej nie trzeba było płacić pensji
27 sierpnia 2012, 20:21 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Mylisz funty z euro. Kwota 33,3 mln za Modrica jest podana w funtach czyli łącznie jest to jakieś 42 mln euro. Za Llorisa mamy zapłacić około 15 mln euro więc niewiele ponad 1/3 kasy którą dostaliśmy za Modrica. Jak dla mnie super sprawa, to będzie bramkarz na 7-8 lat. Dobrze byłoby opchnąć Gomesa jeszcze w lecie np. do PSV, nawet nie za jakąś dużą kasę, ale żeby mu przynajmniej nie trzeba było płacić pensji
Opychasz Gomeza i zostajemy z dwoma w moim wieku :-) No ale jeśli żadna kontuzja się nie przytrafi to mamy przynajmniej rok na znalezienie jakiegoś młodziaka.
Dajcie już spokój tym Realem i naszą umową. Umowa jest czysto kurtuazyjna i tyle. Nikt w biznesie nie będzie sobie prezentów robił a w szczególności Perez.
Opychasz Gomeza i zostajemy z dwoma w moim wieku :-) No ale jeśli żadna kontuzja się nie przytrafi to mamy przynajmniej rok na znalezienie jakiegoś młodziaka.
Dajcie już spokój tym Realem i naszą umową. Umowa jest czysto kurtuazyjna i tyle. Nikt w biznesie nie będzie sobie prezentów robił a w szczególności Perez
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 sierpnia 2012, 20:29 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Nie wierze że prezes czy trener Realu traktuje nas jako drużynę z dolnej połowy tabeli polskiej ekstraklasy. Bo z taką drużyną można by grać rezerwami. Ale jeśli gra się z drużyną która od 3 sezonów jest w czołówce najlepszej ligi na świecie to nawet taki zespół jak Real potraktuje to jako niezły sprawdzian formy drużyny
3 lata temu miałem okazję być na Wembley Cup i oglądać nasz mecz z Barceloną (1-1 bramka Livermore'a)... yyyyy sorki z Barceloną C. Jesli masz jakieś pytania, to przejrzyj neta i zajrzyj na skład w jakim grała wielka Barca...
3 lata temu miałem okazję być na Wembley Cup i oglądać nasz mecz z Barceloną (1-1 bramka Livermore'a)... yyyyy sorki z Barceloną C. Jesli masz jakieś pytania, to przejrzyj neta i zajrzyj na skład w jakim grała wielka Barca
Can't Smile Without You!!!
27 sierpnia 2012, 20:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
No tak, mój bład ,co nie zmienia faktu, że jeśli rzeczywiście za tyle przyjdzie Hugo to Aulas jest frajerem

bo moim zdaniem Lloris jest wart conajmniej te 15. A my bylibyśmy naprawdę farciarzami. I pomyśleć, że kilka lat temu Sunderland kupował Craiga Gordona za zbliżoną sumę 9 mln funciaków.
No tak, mój bład ,co nie zmienia faktu, że jeśli rzeczywiście za tyle przyjdzie Hugo to Aulas jest frajerem :) bo moim zdaniem Lloris jest wart conajmniej te 15. A my bylibyśmy naprawdę farciarzami. I pomyśleć, że kilka lat temu Sunderland kupował Craiga Gordona za zbliżoną sumę 9 mln funciaków
Come On You Spurs !
27 sierpnia 2012, 20:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
sorry

Co to tam pani Basia przylepiała na samochody jak za szeroko parkowały ? Karny ch..j czy coś
Ty wystarczy jak postawisz karną kolejkę
Co to tam pani Basia przylepiała na samochody jak za szeroko parkowały ? Karny ch..j czy coś
Ty wystarczy jak postawisz karną kolejkę
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 sierpnia 2012, 20:37 [cytuj]
No ale fakt że bramkę strzelił anonimowy wtedy Livermore też świadczy o tym że nie graliśmy pierwszym składem.
Wszystko zależy od tego kiedy odbył by się ten mecz. Jeśli tuż przed startem ligi to pewnie obie drużyny wystawiły by te prawie najmocniejsze składy.
No ale fakt że bramkę strzelił anonimowy wtedy Livermore też świadczy o tym że nie graliśmy pierwszym składem.
Wszystko zależy od tego kiedy odbył by się ten mecz. Jeśli tuż przed startem ligi to pewnie obie drużyny wystawiły by te prawie najmocniejsze składy
27 sierpnia 2012, 20:48 [cytuj]
Llorisz to bramkarz na co najmniej 10 lat. A patrząc na wiek naszych bramkarzy to w klubie może zostać na nawet 15.

Gomesa opchnąć, Friedel skończy karierę i wziąć jakiegoś młodzika. Dla mnie Lloris jest wart z 25 mln euro, a nawet fani Lyonu mówią, że JMA jest frajerem jak puści Llorisa za 15.
Llorisz to bramkarz na co najmniej 10 lat. A patrząc na wiek naszych bramkarzy to w klubie może zostać na nawet 15. :D Gomesa opchnąć, Friedel skończy karierę i wziąć jakiegoś młodzika. Dla mnie Lloris jest wart z 25 mln euro, a nawet fani Lyonu mówią, że JMA jest frajerem jak puści Llorisa za 15
LMAO
27 sierpnia 2012, 20:55 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Llorisz to bramkarz na co najmniej 10 lat. A patrząc na wiek naszych bramkarzy to w klubie może zostać na nawet 15.

Gomesa opchnąć, Friedel skończy karierę i wziąć jakiegoś młodzika. Dla mnie Lloris jest wart z 25 mln euro, a nawet fani Lyonu mówią, że JMA jest frajerem jak puści Llorisa za 15
To samo zamieściłem na FB :-)
Tomek Trzaskalski Nani...daj spokój, już nie chcę mi się nawet dziesiąty raz tłumaczyć. A Llorisa potrzebujemy bo to zawodnik na 8-10 lat a średnia ławki bramkarskiej wynosi 37 lat.
14 minut(y) temu · Lubię to!
To samo zamieściłem na FB :-)
Tomek Trzaskalski Nani...daj spokój, już nie chcę mi się nawet dziesiąty raz tłumaczyć. A Llorisa potrzebujemy bo to zawodnik na 8-10 lat a średnia ławki bramkarskiej wynosi 37 lat.
14 minut(y) temu · Lubię to!
27 sierpnia 2012, 21:26 [cytuj]
http://www.eurofutbol.pl/news/577738-Tottenham-zlozyl-oferte-za-reprezentant-Francji/
jednak cos Levy robi, aby spelnic co sie rzeklo
http://www.eurofutbol.pl/news/577738-Tottenham-zlozyl-oferte-za-reprezentant-Francji/
jednak cos Levy robi, aby spelnic co sie rzeklo:)
27 sierpnia 2012, 21:41 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Rzadko, bo rzadko, ale zgadzam się z Tobą Jin

Jak oni się zgadzają ze sobą, to musi być coś na rzeczy
Jak oni się zgadzają ze sobą, to musi być coś na rzeczy :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 sierpnia 2012, 21:47 [cytuj]
Reprezentant Francji nie trafi do Tottenhamu
18 sierpnia 2012, 14:58:48, Źródło: Sky Sports/własne, Autor: Andrzej Kosowski
André Villas-Boas wykluczył transfer Yanna M'Vili do Tottenhamu. Portugalczyk szuka bardziej kreatywnego gracza, który mógłby zastąpić Lukę Modricia.
22-letni Yann M'Vila jest zawodnikiem Rennes, do którego przeszedł w 2004 roku z Mantes.
22-krotny reprezentant Francji w sezonie 2011/12 wystąpił w 38 spotkaniach Ligue 1.
to co to za burdel informacyjny?? Levy swoje a AVB swoje??
Reprezentant Francji nie trafi do Tottenhamu
18 sierpnia 2012, 14:58:48, Źródło: Sky Sports/własne, Autor: Andrzej Kosowski
André Villas-Boas wykluczył transfer Yanna M'Vili do Tottenhamu. Portugalczyk szuka bardziej kreatywnego gracza, który mógłby zastąpić Lukę Modricia.
22-letni Yann M'Vila jest zawodnikiem Rennes, do którego przeszedł w 2004 roku z Mantes.
22-krotny reprezentant Francji w sezonie 2011/12 wystąpił w 38 spotkaniach Ligue 1.
to co to za burdel informacyjny?? Levy swoje a AVB swoje??
27 sierpnia 2012, 21:50 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Reprezentant Francji nie trafi do Tottenhamu 18 sierpnia 2012, 14:58:48, Źródło: Sky Sports/własne, Autor: Andrzej Kosowski André Villas-Boas wykluczył transfer Yanna M'Vili do Tottenhamu. Portugalczyk szuka bardziej kreatywnego gracza, który mógłby zastąpić Lukę Modricia. 22-letni Yann M'Vila jest zawodnikiem Rennes, do którego przeszedł w 2004 roku z Mantes. 22-krotny reprezentant Francji w sezonie 2011/12 wystąpił w 38 spotkaniach Ligue 1. to co to za burdel informacyjny?? Levy swoje a AVB swoje??
Jak już wcześniej pisałem, koniec mówienia o wszystkim z okna samochodu, w ogródku, w czasie kąpieli i przy suszeniu włosów... Redknapp między innymi za to poleciał, więc nie wierz we wszystko co usłyszysz/ przyczytasz...
Jak już wcześniej pisałem, koniec mówienia o wszystkim z okna samochodu, w ogródku, w czasie kąpieli i przy suszeniu włosów... Redknapp między innymi za to poleciał, więc nie wierz we wszystko co usłyszysz/ przyczytasz
27 sierpnia 2012, 21:51 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
No wiesz...
http://www1.skysports.com/football/live/match/104751/teams
więcej do zaoferowania chyba nie mieliśmy
No wiesz...
http://www1.skysports.com/football/live/match/104751/teams
więcej do zaoferowania chyba nie mieliśmy :rotfl:
27 sierpnia 2012, 22:01 [cytuj]
Po pierwsze to HL dla mnie jest mocno przeceniany i raczej Aulas wie co robi. Oby u nas było inaczej. Po drugie i najważniejsze, moim zdaniem mamy zdecydowanie ważniejsze potrzeby. Przynajmiej w tym sezonie.
Po pierwsze to HL dla mnie jest mocno przeceniany i raczej Aulas wie co robi. Oby u nas było inaczej. Po drugie i najważniejsze, moim zdaniem mamy zdecydowanie ważniejsze potrzeby. Przynajmiej w tym sezonie
Kogucie życie!
27 sierpnia 2012, 22:11 [cytuj]
Pewnie tak, ale za rok będziemy musieli już kogoś kupić, a lepiej teraz wydać 15 mln euro, niż później 20 czy więcej.
Pewnie tak, ale za rok będziemy musieli już kogoś kupić, a lepiej teraz wydać 15 mln euro, niż później 20 czy więcej
LMAO
27 sierpnia 2012, 22:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jak już wcześniej pisałem, koniec mówienia o wszystkim z okna samochodu, w ogródku, w czasie kąpieli i przy suszeniu włosów... Redknapp między innymi za to poleciał, więc nie wierz we wszystko co usłyszysz/ przyczytasz
tuczi, już kilkadziesiąt sezonów spędzam z THFC i jeszcze więcej z Bundesligą. Naprawdę nie wierzę we wszystko:-) Wszyscy się podniecamy bo kochamy ten klub. A tak na marginesie, dzisiejszy wieczór:
W TV moja dziewczyna ogląda jakiś TV Style czy coś. Leci program o pedalskich architektach. I ja na to: Musisz kurwa puszczać mi jakiś pedalskich architektów? Na to Ona: a jak ty oglądasz ciągle 22 pedałów na boisku to się nie wkurwiam.
Kochana jest:-)
tuczi, już kilkadziesiąt sezonów spędzam z THFC i jeszcze więcej z Bundesligą. Naprawdę nie wierzę we wszystko:-) Wszyscy się podniecamy bo kochamy ten klub. A tak na marginesie, dzisiejszy wieczór:
W TV moja dziewczyna ogląda jakiś TV Style czy coś. Leci program o pedalskich architektach. I ja na to: Musisz kurwa puszczać mi jakiś pedalskich architektów? Na to Ona: a jak ty oglądasz ciągle 22 pedałów na boisku to się nie wkurwiam.
Kochana jest:-)
27 sierpnia 2012, 22:17 [cytuj]
Jeśli myślimy o przyszłym roku, to może jednak warto pokusić się o Butlanda. Ale chyba Lloris jest już w drodze...
Jeśli myślimy o przyszłym roku, to może jednak warto pokusić się o Butlanda. Ale chyba Lloris jest już w drodze