Forum dyskusyjne
27 sierpnia 2012, 22:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
tuczi, już kilkadziesiąt sezonów spędzam z THFC i jeszcze więcej z Bundesligą. Naprawdę nie wierzę we wszystko:-) Wszyscy się podniecamy bo kochamy ten klub. A tak na marginesie, dzisiejszy wieczór: W TV moja dziewczyna ogląda jakiś TV Style czy coś. Leci program o pedalskich architektach. I ja na to: Musisz kurwa puszczać mi jakiś pedalskich architektów? Na to Ona: a jak ty oglądasz ciągle 22 pedałów na boisku to się nie wkurwiam. Kochana jest:-)
Jakbym swoją słyszał... Ach te baby
Jakbym swoją słyszał... Ach te baby :D
Can't Smile Without You!!!
27 sierpnia 2012, 22:42 [cytuj]
http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/08/27/3335089/nach-damaio-absage-tottenham-kurz-vor-willian-transfer
No dzieje się!!
http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/08/27/3335089/nach-damaio-absage-tottenham-kurz-vor-willian-transfer
No dzieje się!!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 sierpnia 2012, 22:45 [cytuj]
Nie znam niemieckiego wiec poprosze w skrocie o co biega
Nie znam niemieckiego wiec poprosze w skrocie o co biega :)
27 sierpnia 2012, 22:58 [cytuj]
Krótko bez ładnej polszczyzny: chcemy Williana za 15 a Szachtar żąda 25. Już w zeszłym roku AVB chciał go do cwelsów ściągnąć. Ponieważ Willian kategorycznie stwierdził, że chce klub opuścić włodarze SD posadzili go na ławkę w neczu z Karpatami. Presez SD specjalnie go na ławkę posadził ponieważ twierdzi, że Willian złapie kontuzję...../już mi się nie podoba!/
Porto Alegre raczej nie przyjmie 23 MLN i będzie czekać na zimowe okienko.
THFC ma do wydania 88,5 MLN i AVB jest zainteresowany dwoma rozgrywającymi i jednym napastnikiem.
sorki że tak bez składu ale naszybko.
Krótko bez ładnej polszczyzny: chcemy Williana za 15 a Szachtar żąda 25. Już w zeszłym roku AVB chciał go do cwelsów ściągnąć. Ponieważ Willian kategorycznie stwierdził, że chce klub opuścić włodarze SD posadzili go na ławkę w neczu z Karpatami. Presez SD specjalnie go na ławkę posadził ponieważ twierdzi, że Willian złapie kontuzję...../już mi się nie podoba!/
Porto Alegre raczej nie przyjmie 23 MLN i będzie czekać na zimowe okienko.
THFC ma do wydania 88,5 MLN i AVB jest zainteresowany dwoma rozgrywającymi i jednym napastnikiem.
sorki że tak bez składu ale naszybko
27 sierpnia 2012, 23:00 [cytuj]
Z tego artykułu wynika że będziemy się starać o Williama i Moutinho

Zobaczymy, jeszcze pare dni...
Z tego artykułu wynika że będziemy się starać o Williama i Moutinho :) Zobaczymy, jeszcze pare dni
27 sierpnia 2012, 23:04 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Z tego artykułu wynika że będziemy się starać o Williama i Moutinho

Zobaczymy, jeszcze pare dni
Tak ale za 32 mln
Williana:-)
Tak ale za 32 mln
Williana:-)
27 sierpnia 2012, 23:27 [cytuj]
no jesli dołączyli by do nas jeszcze willian, joao i damiao/remy to niezly sklad by byl wkońcu ale to jest niemożliwe...
no jesli dołączyli by do nas jeszcze willian, joao i damiao/remy to niezly sklad by byl wkońcu ale to jest niemożliwe
27 sierpnia 2012, 23:29 [cytuj]
WOjtas
Pomarzyc kazdemu wolno
WOjtas
Pomarzyc kazdemu wolno:)
27 sierpnia 2012, 23:40 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
no jesli dołączyli by do nas jeszcze willian, joao i damiao/remy to niezly sklad by byl wkońcu ale to jest niemożliwe
Wątpię w Williana. SD ma tyle kasy, że posadzi go przykładnie na ławkę. Zawszę może trafić do łagru piłkarskiego...a Surkis ma wielką władzę w UEFA.
Wątpię w Williana. SD ma tyle kasy, że posadzi go przykładnie na ławkę. Zawszę może trafić do łagru piłkarskiego...a Surkis ma wielką władzę w UEFA
27 sierpnia 2012, 23:41 [cytuj]
Ja z moją oglądamy mecze na dwóch odbiornikach(jak gramy przeciwko sobie) ona do mnie krzyczy "Jak wygracie to zastanowię się, czy chcę wychodzić za żyda za mąż" a ja do niej " Jak wygramy to mi przez pół nocy nie marudzisz, że już się zmęczyłaś i chcesz spać"
PS
Atletico rozpierd..la system. Falcao do nas to <3 <3 <3
Ja z moją oglądamy mecze na dwóch odbiornikach(jak gramy przeciwko sobie) ona do mnie krzyczy "Jak wygracie to zastanowię się, czy chcę wychodzić za żyda za mąż" a ja do niej " Jak wygramy to mi przez pół nocy nie marudzisz, że już się zmęczyłaś i chcesz spać"
PS
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 sierpnia 2012, 23:52 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
PS
Obrzezaj się i tyle.
Falcao ....chyba nikt o nim u nas nie słyszał:-(
Obrzezaj się i tyle.
Falcao ....chyba nikt o nim u nas nie słyszał:-(
28 sierpnia 2012, 00:32 [cytuj]
Nie tyle nie słyszał, co nie mamy dość kasy na niego raczej.
Nie tyle nie słyszał, co nie mamy dość kasy na niego raczej
LMAO
28 sierpnia 2012, 00:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie tyle nie słyszał, co nie mamy dość kasy na niego raczej
a ile Falcao kosztuje??? Nikt z naszych nie jest nim zainteresowany. Nie było nawet oficjalnych opcji.
A ja wam mówię, że z tym Willianem to będzie porażka. Brazylijczyk w depresji od kilku lat zamieszkały w Doniecku...ja pierdolę.
a ile Falcao kosztuje??? Nikt z naszych nie jest nim zainteresowany. Nie było nawet oficjalnych opcji.
A ja wam mówię, że z tym Willianem to będzie porażka. Brazylijczyk w depresji od kilku lat zamieszkały w Doniecku...ja pierdolę
28 sierpnia 2012, 00:45 [cytuj]
AVB na pewno o nim słyszał.

Ale my nie jesteśmy zainteresowani nim, ani on nami.
Przeczytałem, że nasze cele to:
Willian
Potential cost: 18m funtów
Moussa Dembele
Potential cost: 15m funtów
Yann M'Vila
Potential cost: 15m
Alan Dzagoev
Potential cost: 20m funtów
Hugo Lloris
Potential cost: 12m funtów
Loic Remy
3 z nich mi wystarczy.
AVB na pewno o nim słyszał. :D Ale my nie jesteśmy zainteresowani nim, ani on nami.
Willian
Moussa Dembele
Yann M'Vila
Alan Dzagoev
Hugo Lloris
Loic Remy
3 z nich mi wystarczy. :D
LMAO
28 sierpnia 2012, 01:02 [cytuj]
No pewnie, dwaj rozgrywający na raz są nam niezbędni. I jeszcze do powiedzmy Damiao dorzućmy Remy'ego. Pozostanie tylko sprowadzić Chomontka, zmienić stroje na niebiesko-czerwono-białe i możemy robić za Haarlem Globetrotters. Ku**a, ogarnijcie się, ilu tych nowych napastników i pomocników chcecie w jednym okienku zobaczyć?!
A już tak serio to ten Remy jakoś mnie do końca nie przekonuje, jakoś nieodparcie kojarzy mi się z Chinyamą, oczywiście w ulepszonej wersji. W lidze to jeszcze nieźle, ale w LM czy LE to już zdecydowanie gorzej. Jeśli już musi być Francuz, to dużo prędzej bym widział np. Hoarau, który byłby jakąś jeszcze inną alternatywą w ataku. Mamy małego szybkiego (no i niestety opór tępego) JD, mamy wysokiego, silnego, schodzącego do boku, nieźle grającego głową i niezłego technicznie (nie, to nie opis Remy'ego tylko Ade - podobne cechy, a jednak naszego oceniam zdecydowanie wyżej), mamy też cofniętego, świetnego technicznie z pierdolnięciem z dystansu, genialnym przeglądem pola, podaniem etc. Rafę. I do tego przydałby się typowy wysoki i świetnie grający głową król pola karnego. Kiedyś takim był Crouch, ale Redknapp wykorzystywał go po prostacku. Hoarau ma umiejętności dwa razy takie i mielibyśmy czterech totalnie różnych szturmerów. Nie mówię, że musi być on, chodzi raczej o typ. Jeśli ten AVB jest takim geniuszem taktycznym, na jakiego się lansuje (czy raczej jest lansowany) to z takim bogactwem różnorodności powinien umieć docisnąć (nie mylić z ograć) każdego.
No pewnie, dwaj rozgrywający na raz są nam niezbędni. I jeszcze do powiedzmy Damiao dorzućmy Remy'ego. Pozostanie tylko sprowadzić Chomontka, zmienić stroje na niebiesko-czerwono-białe i możemy robić za Haarlem Globetrotters. Ku**a, ogarnijcie się, ilu tych nowych napastników i pomocników chcecie w jednym okienku zobaczyć?!
A już tak serio to ten Remy jakoś mnie do końca nie przekonuje, jakoś nieodparcie kojarzy mi się z Chinyamą, oczywiście w ulepszonej wersji. W lidze to jeszcze nieźle, ale w LM czy LE to już zdecydowanie gorzej. Jeśli już musi być Francuz, to dużo prędzej bym widział np. Hoarau, który byłby jakąś jeszcze inną alternatywą w ataku. Mamy małego szybkiego (no i niestety opór tępego) JD, mamy wysokiego, silnego, schodzącego do boku, nieźle grającego głową i niezłego technicznie (nie, to nie opis Remy'ego tylko Ade - podobne cechy, a jednak naszego oceniam zdecydowanie wyżej), mamy też cofniętego, świetnego technicznie z pierdolnięciem z dystansu, genialnym przeglądem pola, podaniem etc. Rafę. I do tego przydałby się typowy wysoki i świetnie grający głową król pola karnego. Kiedyś takim był Crouch, ale Redknapp wykorzystywał go po prostacku. Hoarau ma umiejętności dwa razy takie i mielibyśmy czterech totalnie różnych szturmerów. Nie mówię, że musi być on, chodzi raczej o typ. Jeśli ten AVB jest takim geniuszem taktycznym, na jakiego się lansuje (czy raczej jest lansowany) to z takim bogactwem różnorodności powinien umieć docisnąć (nie mylić z ograć) każdego
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
28 sierpnia 2012, 08:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Co to tam pani Basia przylepiała na samochody jak za szeroko parkowały ? Karny ch..j czy coś
Ty wystarczy jak postawisz karną kolejkę
17 listopada w Warszawie, na derbach - mam nadzieje, że będziesz?
17 listopada w Warszawie, na derbach - mam nadzieje, że będziesz?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2012, 08:51 [cytuj]
Hades powiedział/a:
AVB na pewno o nim słyszał.

Ale my nie jesteśmy zainteresowani nim, ani on nami.
Willian
Moussa Dembele
Yann M'Vila
Alan Dzagoev
Hugo Lloris
Loic Remy
3 z nich mi wystarczy.

dla mnie starczy 2 - Loris i Borges da Silva albo M'Villa
dla mnie starczy 2 - Loris i Borges da Silva albo M'Villa:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2012, 09:01 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
CO przyniesie? Odpady z madrytu u nas i naszych najlepszych zawodników u nich. Zadowolony?
Co Ty nie powiesz? Idąc Twoim tokiem rozumowania, to taka sytuacja powinna mieć miejsce przy naszej umowie z Internacional. A jak zdążyłeś pewnie zauważyć tak nie było. Damiao do nas nie trafił. Ta umowa nie znaczy, że nas wykupią. Bo niby dlaczego mielibyśmy się zgadzać na wyprzedaż najlepszych naszych zawodników? bo mamy umowę partnerską? nie widzę z tym związku
Co Ty nie powiesz? Idąc Twoim tokiem rozumowania, to taka sytuacja powinna mieć miejsce przy naszej umowie z Internacional. A jak zdążyłeś pewnie zauważyć tak nie było. Damiao do nas nie trafił. Ta umowa nie znaczy, że nas wykupią. Bo niby dlaczego mielibyśmy się zgadzać na wyprzedaż najlepszych naszych zawodników? bo mamy umowę partnerską? nie widzę z tym związku
28 sierpnia 2012, 09:53 [cytuj]
na skysports pisza, ze Spurs skupia sie na sprowadzeniu 3 zawodnikow do konca okienka: Lloris, Dembele i Willian.
na skysports pisza, ze Spurs skupia sie na sprowadzeniu 3 zawodnikow do konca okienka: Lloris, Dembele i Willian
28 sierpnia 2012, 10:14 [cytuj]
ponoć dajemy Jenasa i Bentleya za Dembele , ale źródło mało wiarygodne , metro .
ponoć dajemy Jenasa i Bentleya za Dembele , ale źródło mało wiarygodne , metro