Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
28 sierpnia 2012, 10:20 [cytuj]
maja za blisko do nas z Fulham, aby nie wiedzieli ze z Bentleya to drewno :D nie wierze, ze taka oferta przejdzie ze wezma bentleya :D
maja za blisko do nas z Fulham, aby nie wiedzieli ze z Bentleya to drewno :D nie wierze, ze taka oferta przejdzie ze wezma bentleya :D
28 sierpnia 2012, 10:23 [cytuj]
ale podobno bardzo się nim interesujemy i to bylo by najlepsze rozwiązanie a nie jakies m'ville i inne williany.
ale podobno bardzo się nim interesujemy i to bylo by najlepsze rozwiązanie a nie jakies m'ville i inne williany
28 sierpnia 2012, 10:26 [cytuj]
tak wiem i ja tez bylbym zadowolony ze sprowadzenia do nas Dembele, tylko ciezko mi wierzyc, aby brali bentleya od nas
tak wiem i ja tez bylbym zadowolony ze sprowadzenia do nas Dembele, tylko ciezko mi wierzyc, aby brali bentleya od nas
28 sierpnia 2012, 10:39 [cytuj]
Liczyłem na jakieś transfery :( Tydzień bez neta trudno wytrzymać :rotfl: Dobrze, że szczurek odszedł. Teraz będziemy szaleć na rynku :cwaniak::cwaniak:
Liczyłem na jakieś transfery :( Tydzień bez neta trudno wytrzymać :rotfl: Dobrze, że szczurek odszedł. Teraz będziemy szaleć na rynku :cwaniak::cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
28 sierpnia 2012, 11:35 [cytuj]
powiem tak jeżeli ściągniemy Dembele, Williana i Llorisa to będę bardzo zadowolony z tego okna :)
powiem tak jeżeli ściągniemy Dembele, Williana i Llorisa to będę bardzo zadowolony z tego okna :)
28 sierpnia 2012, 11:59 [cytuj]
Bo opcja z tymi trzema panami jest chyba najlepsza. Z Dembele Jol zrobił świetnego środkowego pomocnika , ale przecież wiemy, że on potrafi zagrać na każdej ofensywnej pozycji łącznie z napadem. Willian to samo, i na skrzydle i w środku jest przydatny , a naszym skrzydłowym przyda się ktoś do rywalizacji bo w tej chwili nie mamy żadnego zmiennika Bale'a i Lennona ( Townsend?).
Bo opcja z tymi trzema panami jest chyba najlepsza. Z Dembele Jol zrobił świetnego środkowego pomocnika , ale przecież wiemy, że on potrafi zagrać na każdej ofensywnej pozycji łącznie z napadem. Willian to samo, i na skrzydle i w środku jest przydatny , a naszym skrzydłowym przyda się ktoś do rywalizacji bo w tej chwili nie mamy żadnego zmiennika Bale'a i Lennona ( Townsend?)
Come On You Spurs !
28 sierpnia 2012, 12:09 [cytuj]
kupmy Rooneya skoro jest na sprzedaż haha
kupmy Rooneya skoro jest na sprzedaż haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2012, 12:19 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8027276/Spurs-bid-for-Damiao-rejected

Więc z Damiao praktycznie na pewno nici.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8027276/Spurs-bid-for-Damiao-rejected Więc z Damiao praktycznie na pewno nici
28 sierpnia 2012, 12:27 [cytuj]
Z Damiao to ja wiedziałem od początku że nic nie wyjdzie... oni chcą za niego ogromne pieniądze, które może wyłożyć tylko City, Chealse, PSG, Anżi i Real. może za rok zejdą z ceny jak zobaczą że żaden z tych klubów nie jest nim zainteresowany...
Z Damiao to ja wiedziałem od początku że nic nie wyjdzie... oni chcą za niego ogromne pieniądze, które może wyłożyć tylko City, Chealse, PSG, Anżi i Real. może za rok zejdą z ceny jak zobaczą że żaden z tych klubów nie jest nim zainteresowany
28 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,12376744,Liga_chinska__Drogba_i_Anelka_wroca_do_Premier_League_.html
Brać na wypożyczenie jak Adebayora, za połowę stawki. Ta liga chińska to musi być dopiero wydmuszka.
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,12376744,Liga_chinska__Drogba_i_Anelka_wroca_do_Premier_League_.html Brać na wypożyczenie jak Adebayora, za połowę stawki. Ta liga chińska to musi być dopiero wydmuszka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
Jakby miała do nas przyjść taka rozpuszczona gwiazdka i zażądała by od razu miejsca w pierwszym składzie, to bardzo dziękuję.
Remy mógłby powalczyć u nas z Ade o pierwszy skład.
Dla mnie Remy/Dembele + M'Vila/Willian + Lloris. To byłoby świetne. Ale w obecnej sytuacji zadowolę się nawet jednym z tych zawodników.
Jakby miała do nas przyjść taka rozpuszczona gwiazdka i zażądała by od razu miejsca w pierwszym składzie, to bardzo dziękuję. Remy mógłby powalczyć u nas z Ade o pierwszy skład. Dla mnie Remy/Dembele + M'Vila/Willian + Lloris. To byłoby świetne. Ale w obecnej sytuacji zadowolę się nawet jednym z tych zawodników
LMAO
28 sierpnia 2012, 12:55 [cytuj]
Wystarczy by przyszedł Lloris i jeszcze kreatywny grajek w środku pola, z nimi możemy spokojnie ugrać wejście do LM. A wtedy to możemy skusić się po...:cwaniak:
Wystarczy by przyszedł Lloris i jeszcze kreatywny grajek w środku pola, z nimi możemy spokojnie ugrać wejście do LM. A wtedy to możemy skusić się po...:cwaniak:
Blue and white blood...
28 sierpnia 2012, 13:48 [cytuj]
Coś jakby Benzema na horyzoncie, ale ja wiem czy warto?...
Coś jakby Benzema na horyzoncie, ale ja wiem czy warto?
Sturridge zalapal wk.urw w CFC ze nie dostaje szans, byc moze to bedzie dla nas okazja na wyciagniecie go do naszego skladu, bo mowilo sie o naszym zainteresowaniu jego uslugami
Sturridge zalapal wk.urw w CFC ze nie dostaje szans, byc moze to bedzie dla nas okazja na wyciagniecie go do naszego skladu, bo mowilo sie o naszym zainteresowaniu jego uslugami
Alan Dzagoev, Hugo Lloris, Loic Remy
Tych 3 panów i możemy być spokojni pierwszej 4 :d a może nawet mistrza... :cwaniak:
Alan Dzagoev, Hugo Lloris, Loic Remy Tych 3 panów i możemy być spokojni pierwszej 4 :d a może nawet mistrza... :cwaniak:
28 sierpnia 2012, 13:56 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Coś jakby Benzema na horyzoncie, ale ja wiem czy warto?

Daj spokój nie ma szans na niego on jest głowny napastnikiem w realu i napewno Mou go zostawi... Z resztą AVB mówił że już więcej napastników w tym oknie nie przyjdzie...
Daj spokój nie ma szans na niego on jest głowny napastnikiem w realu i napewno Mou go zostawi... Z resztą AVB mówił że już więcej napastników w tym oknie nie przyjdzie
28 sierpnia 2012, 14:03 [cytuj]
AVB jedno, Levy drugie. To są takie zabiegi medialne w jakimś stopniu.
Benzema na pewno nie dojdzie.
Jeśli mamy wydać te 20M na Williana, to nie wiem, czy Dzagoyev nie będzie lepszy.
AVB jedno, Levy drugie. To są takie zabiegi medialne w jakimś stopniu. Benzema na pewno nie dojdzie. Jeśli mamy wydać te 20M na Williana, to nie wiem, czy Dzagoyev nie będzie lepszy
LMAO
28 sierpnia 2012, 15:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
AVB jedno, Levy drugie. To są takie zabiegi medialne w jakimś stopniu.
Benzema na pewno nie dojdzie.
Jeśli mamy wydać te 20M na Williana, to nie wiem, czy Dzagoyev nie będzie lepszy
Też mi sie wydaje że Dzagoyev jest lepszy :ok:
Też mi sie wydaje że Dzagoyev jest lepszy :ok:
28 sierpnia 2012, 15:34 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Benzema-w-Tottenhamie,wid,14878220,wiadomosc.html

Byłoby świetnie, ale raczej rozglądałbym się za środkowym pomocnikiem...
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Benzema-w-Tottenhamie,wid,14878220,wiadomosc.html Byłoby świetnie, ale raczej rozglądałbym się za środkowym pomocnikiem
28 sierpnia 2012, 15:43 [cytuj]
Na prawde wierzycie że jest szansa na Karima?
Na prawde wierzycie że jest szansa na Karima?
|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się