Forum dyskusyjne
10 lipca 2012, 20:52 [cytuj]
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/adebayor-jedn-nog-na-white-hart-lane.html
Ade coraz bliżej Tottenhamu
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Hiszpania/real-podbija-cen-za-luk-modricia.html
Real chce nam na siłe wcisnac Carvalho oby Levy sie nie zgodził. Luke oczywisci trzeba sprzedac bo ma Tottenham gdzies ale tylko za gruba kase a jak kogos chca "wplatac" w ten transfer to Sahina albo Callejona
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/adebayor-jedn-nog-na-white-hart-lane.html
Ade coraz bliżej Tottenhamu:D
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Hiszpania/real-podbija-cen-za-luk-modricia.html
Real chce nam na siłe wcisnac Carvalho oby Levy sie nie zgodził. Luke oczywisci trzeba sprzedac bo ma Tottenham gdzies ale tylko za gruba kase a jak kogos chca "wplatac" w ten transfer to Sahina albo Callejona
10 lipca 2012, 20:53 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
ja czytałem tuczi coś innego no ale może stare artykuły. 5 mln? zapomnij

10-15 bliżej
..pamiętaj, że nie twierdzę, iż mam "monopol" na rację
Ps. Verts też początkowo miał kosztować 15-16 mln euro, a jak się zakończyło wszyscy wiemy

. In Levy we trust
..pamiętaj, że nie twierdzę, iż mam "monopol" na rację :rotfl:
Ps. Verts też początkowo miał kosztować 15-16 mln euro, a jak się zakończyło wszyscy wiemy ;P. In Levy we trust :D
Can't Smile Without You!!!
10 lipca 2012, 20:57 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
A wiadomo co z Riccardo Montolivo? Miał do nas przechodzić a się cicho zrobiło . Stylem gry przypomina mi modrica
Montolivo już daaaaawno podpisał kontrakt z Milanem
Montolivo już daaaaawno podpisał kontrakt z Milanem ;P
10 lipca 2012, 22:19 [cytuj]
Jeśli Modric by miał odejść do Realu, a my mielibyśmy dostać zawodnika, to mam nadzieję, że to nie będzie Kaka ani jakiś Carvalho. Już bym wolał Callejona albo Granero. Ale Sahin jest najbardziej możliwą wersją. W Realu i tak nie gra, a jest jednak trochę warty. Najlepsza byłaby sama kasa, bo nie trzeba się martwić o jej formę.
Jeśli Modric by miał odejść do Realu, a my mielibyśmy dostać zawodnika, to mam nadzieję, że to nie będzie Kaka ani jakiś Carvalho. Już bym wolał Callejona albo Granero. Ale Sahin jest najbardziej możliwą wersją. W Realu i tak nie gra, a jest jednak trochę warty. Najlepsza byłaby sama kasa, bo nie trzeba się martwić o jej formę
LMAO
10 lipca 2012, 22:27 [cytuj]
Carvalho to chyba tylko jako asystenta AVB
Carvalho to chyba tylko jako asystenta AVB :D
10 lipca 2012, 22:37 [cytuj]
40 mln i niech idzie do Realu
żadnego złomu od KRÓLEWSKICH NIE POTRZEBUJEMY
40 mln i niech idzie do Realu:bezradny:
żadnego złomu od KRÓLEWSKICH NIE POTRZEBUJEMY:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 lipca 2012, 22:40 [cytuj]
Nie nazwałbym ozila złomem
Nie nazwałbym ozila złomem :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 lipca 2012, 23:54 [cytuj]
Smutna wiadomosc podobno RVP zmienił zdanie i jest bliski podpisania nowego kontraktu z arsenalem
Smutna wiadomosc podobno RVP zmienił zdanie i jest bliski podpisania nowego kontraktu z arsenalem
11 lipca 2012, 00:37 [cytuj]
Zwisają mi anale, bo i tak dostaną w przyszłym sezonie. AVB pewnie będzie chciał znaleźć jeszcze bramkarza i napastnika przed wyjazdem do USA. A potem się będzie martwił resztą.
Zwisają mi anale, bo i tak dostaną w przyszłym sezonie. AVB pewnie będzie chciał znaleźć jeszcze bramkarza i napastnika przed wyjazdem do USA. A potem się będzie martwił resztą
LMAO
11 lipca 2012, 01:32 [cytuj]
Poczuje zapach petrodolarow i dolaczy do swego kolegi nasriego.
Poczuje zapach petrodolarow i dolaczy do swego kolegi nasriego
11 lipca 2012, 08:55 [cytuj]
A co sądzicie o andrym Carollu? Teraz rodgers nie widzi go w swoim składzie , więc może do nas by przyszedł
A co sądzicie o andrym Carollu? Teraz rodgers nie widzi go w swoim składzie , więc może do nas by przyszedł :)
11 lipca 2012, 09:33 [cytuj]
Nie rozumiem skąd ta nagonka na Modricia. Widzieliście jakiś wywiad w którym Modrić powiedział że nie chce już grać w Tottenhamie? Ja nie. Gościu mówił otwarcie rok temu że chce zmienić klub, Levy się nie zgodził i co zrobił Modrić? Obraził się? Odmówił wejscia na boisko? Grał dalej dla drużyny, bywał najlepszy na boisku. Pojawiły się jakieś ploty że Real chce go kupić i nagle wszyscy wyskakują że Modrić ma nas w dupie choć nigdzie nie powiedział że negocjuje z Realem, ba nawet żaden agent tego nie powiedział. Najlepszy zawodnik w naszym klubie, tyle dla nas zrobił a wszyscy nie wiadomo dlaczego wyzywają go od śmiecia.
Nie rozumiem skąd ta nagonka na Modricia. Widzieliście jakiś wywiad w którym Modrić powiedział że nie chce już grać w Tottenhamie? Ja nie. Gościu mówił otwarcie rok temu że chce zmienić klub, Levy się nie zgodził i co zrobił Modrić? Obraził się? Odmówił wejscia na boisko? Grał dalej dla drużyny, bywał najlepszy na boisku. Pojawiły się jakieś ploty że Real chce go kupić i nagle wszyscy wyskakują że Modrić ma nas w dupie choć nigdzie nie powiedział że negocjuje z Realem, ba nawet żaden agent tego nie powiedział. Najlepszy zawodnik w naszym klubie, tyle dla nas zrobił a wszyscy nie wiadomo dlaczego wyzywają go od śmiecia
11 lipca 2012, 09:33 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
A co sądzicie o andrym Carollu? Teraz rodgers nie widzi go w swoim składzie , więc może do nas by przyszedł

Dla mnie on jest mocno przereklamowany, a i The Reds nie oddali by go za grosze przy takiej inwestycji.
Już kolejna osoba uważa, że będziemy grać diamentem. Porto ani Chelsea tak nie grało, więc ciekawi mnie skąd ten pomysł. Nie pytam złośliwie, naprawdę jestem ciekaw. Osobiście myślę, ze AVB ustawi nas z dwoma bardzo ofensywnymi skrzydłowymi, jednym środkowym napastnikiem i trójkątem w środku z jednym defensywnym, jednym box to box i jednym mocno ofensywnym. Czas pokaże.
Dla mnie on jest mocno przereklamowany, a i The Reds nie oddali by go za grosze przy takiej inwestycji.
Już kolejna osoba uważa, że będziemy grać diamentem. Porto ani Chelsea tak nie grało, więc ciekawi mnie skąd ten pomysł. Nie pytam złośliwie, naprawdę jestem ciekaw. Osobiście myślę, ze AVB ustawi nas z dwoma bardzo ofensywnymi skrzydłowymi, jednym środkowym napastnikiem i trójkątem w środku z jednym defensywnym, jednym box to box i jednym mocno ofensywnym. Czas pokaże
11 lipca 2012, 10:54 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Nie rozumiem skąd ta nagonka na Modricia. Widzieliście jakiś wywiad w którym Modrić powiedział że nie chce już grać w Tottenhamie? Ja nie. Gościu mówił otwarcie rok temu że chce zmienić klub, Levy się nie zgodził i co zrobił Modrić? Obraził się? Odmówił wejscia na boisko? Grał dalej dla drużyny, bywał najlepszy na boisku. Pojawiły się jakieś ploty że Real chce go kupić i nagle wszyscy wyskakują że Modrić ma nas w dupie choć nigdzie nie powiedział że negocjuje z Realem, ba nawet żaden agent tego nie powiedział. Najlepszy zawodnik w naszym klubie, tyle dla nas zrobił a wszyscy nie wiadomo dlaczego wyzywają go od śmiecia
Chyba w takim razie oglądaliśmy inne mecze

Parę razy mu się chciało, ale w większości przypadków nie wspierał obrony. Wyglądało to tak że parcie do przodu miał ( żeby się pokazać ), ale z tyłu to już nie jego bajka.
Chyba w takim razie oglądaliśmy inne mecze :) Parę razy mu się chciało, ale w większości przypadków nie wspierał obrony. Wyglądało to tak że parcie do przodu miał ( żeby się pokazać ), ale z tyłu to już nie jego bajka
11 lipca 2012, 12:01 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Chyba w takim razie oglądaliśmy inne mecze

Parę razy mu się chciało, ale w większości przypadków nie wspierał obrony. Wyglądało to tak że parcie do przodu miał ( żeby się pokazać ), ale z tyłu to już nie jego bajka
Modric nie wspierał obrony? Jak dla mnie to co oni robią z parkerem to mistrzostwo świata - poświęcają się dla drużyny , a przecież jeden ze środkowych pomocników musi być "dalej" od własnej bramki niż drugi . Jak dla mnie VDV nie grał w obronie , a modric tak
Modric nie wspierał obrony? Jak dla mnie to co oni robią z parkerem to mistrzostwo świata - poświęcają się dla drużyny , a przecież jeden ze środkowych pomocników musi być "dalej" od własnej bramki niż drugi . Jak dla mnie VDV nie grał w obronie , a modric tak
11 lipca 2012, 12:46 [cytuj]
Obejrzyj jeszcze raz mecze z zeszłego sezonu, tylko tak na spokojnie, i zobacz za iloma akcjami wracał Modric, a ile razy odpuścił.
Obejrzyj jeszcze raz mecze z zeszłego sezonu, tylko tak na spokojnie, i zobacz za iloma akcjami wracał Modric, a ile razy odpuścił
11 lipca 2012, 13:33 [cytuj]
Dragler w pierwszych meczach sezonu dobitnie było widać, że ma nas w d...pie i wychodził na murawę tylko dlatego, że go kontrakt obowiązywał...
Dragler w pierwszych meczach sezonu dobitnie było widać, że ma nas w d...pie i wychodził na murawę tylko dlatego, że go kontrakt obowiązywał
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2012, 14:24 [cytuj]
Źródło Kicker, także dość pewne.
Piszą, że Ade zgodził się na obniżkę pensji i za 6,5 bańki trafi do nas. A przy okazji MC nie zrezygnował z walki o RvP ponieważ teraz będą mogli mu zaproponować wysoką kasę pozbywając się Ade.
+++ 16:57 Uhr: Adebayor kurz vor dem dauerhaften Wechsel nach Tottenham +++
Ist Emmanuel Adebayor der erste Dominostein, der das Stürmerkarussell der Premier League in Gang setzt? Der Angreifer steht offenbar kurz vor einem dauerhaften Wechsel von Manchester City zu Tottenham Hotspur. In der vergangenen Saison hatte Adebayor bereits auf Leihbasis für die Spurs gespielt und in der Premier League 17 Tore erzielt. Die Londoner hoffen nun, den 28-Jährigen für 6,5 Millionen Euro fest verpflichten zu können. Das größte Hindernis war bislang ohnehin das Gehalt Adebayors. Anscheinend ist der Angreifer nun aber bereit, für ein entsprechendes Handgeld auf die astronomischen Zahlen aus seinem noch bis 2013 laufenden Vertrag bei City zu verzichten. Sollte ManCity Adebayor an Tottenham abgeben, könnte das den Weg für eine Verpflichtung Robin van Persies frei machen. Selbst wenn der Deal mit Tottenham klappt, hätte der englische Meister allerdings immer noch sechs Stürmer unter Vertrag.
Źródło Kicker, także dość pewne.
Piszą, że Ade zgodził się na obniżkę pensji i za 6,5 bańki trafi do nas. A przy okazji MC nie zrezygnował z walki o RvP ponieważ teraz będą mogli mu zaproponować wysoką kasę pozbywając się Ade.
+++ 16:57 Uhr: Adebayor kurz vor dem dauerhaften Wechsel nach Tottenham +++
Ist Emmanuel Adebayor der erste Dominostein, der das Stürmerkarussell der Premier League in Gang setzt? Der Angreifer steht offenbar kurz vor einem dauerhaften Wechsel von Manchester City zu Tottenham Hotspur. In der vergangenen Saison hatte Adebayor bereits auf Leihbasis für die Spurs gespielt und in der Premier League 17 Tore erzielt. Die Londoner hoffen nun, den 28-Jährigen für 6,5 Millionen Euro fest verpflichten zu können. Das größte Hindernis war bislang ohnehin das Gehalt Adebayors. Anscheinend ist der Angreifer nun aber bereit, für ein entsprechendes Handgeld auf die astronomischen Zahlen aus seinem noch bis 2013 laufenden Vertrag bei City zu verzichten. Sollte ManCity Adebayor an Tottenham abgeben, könnte das den Weg für eine Verpflichtung Robin van Persies frei machen. Selbst wenn der Deal mit Tottenham klappt, hätte der englische Meister allerdings immer noch sechs Stürmer unter Vertrag
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 lipca 2012, 15:23 [cytuj]
a są jakieś informacje na temat przyjścia walcota?
a są jakieś informacje na temat przyjścia walcota?
11 lipca 2012, 15:27 [cytuj]
Kolejny bramkar?
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7885398/Blues-won-t-budge-on-Butland Obrońc
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7887590/Spurs-bid-for-Forest-starlet CD modrica
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7888616/Friedel-We-ll-replace-Modric
Przebicie oferty tottenhamu przez chelsea ( Oscar )
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7885309/Chelsea-bid-for-Oscar
Kolejny bramkarz?http://www1.skysports.com/football/news/11675/7885398/Blues-won-t-budge-on-Butland
Obrońca http://www1.skysports.com/football/news/11675/7887590/Spurs-bid-for-Forest-starlet
CD modrica
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7888616/Friedel-We-ll-replace-Modric
Przebicie oferty tottenhamu przez chelsea ( Oscar )
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7885309/Chelsea-bid-for-Oscar