Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  88  89  90  91  92    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
28 sierpnia 2012, 21:46 [cytuj]
moze nie ta raza z tymi slynnymi transferami na odczepnego na ostatnia minute.

Oby udalo sie sprowadzic Llorisa, Dembele i williana/andersona
moze nie ta raza z tymi slynnymi transferami na odczepnego na ostatnia minute. Oby udalo sie sprowadzic Llorisa, Dembele i williana/andersona
28 sierpnia 2012, 22:09 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=230120

he he - a może Hulk!
to byłoby piękne
Hulk/Loris/Willian Borges da Silva

35 + 11,9 + 11,8 = 58,7 mln FUNTÓW:mysli:

tak - wiem nierealne:plask:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=230120 he he - a może Hulk! to byłoby piękne Hulk/Loris/Willian Borges da Silva 35 + 11,9 + 11,8 = 58,7 mln FUNTÓW:mysli: tak - wiem nierealne:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2012, 22:16 [cytuj]
Zajebiście byłoby mieć Dembele, specjalnie obejrzałem powtórkę mułów z Fulham żeby zobaczyć czy on naprawdę taki dobry i zagrał tam poezje, mimo porażki przyćmił wszystkich Skolsów, Klewerlejów i Andersonów razem wziętych, moim zdaniem świetnie by się u nas wpasował.
Zajebiście byłoby mieć Dembele, specjalnie obejrzałem powtórkę mułów z Fulham żeby zobaczyć czy on naprawdę taki dobry i zagrał tam poezje, mimo porażki przyćmił wszystkich Skolsów, Klewerlejów i Andersonów razem wziętych, moim zdaniem świetnie by się u nas wpasował
Come On You Spurs !
28 sierpnia 2012, 22:23 [cytuj]
ta dembele byl by dla nas bardzo pozytecznym zakupem
tez jestem pod wrazeniem jego umiejetnosci:)

Ps. W PES 2012 w Master League Online kosztuje grosze a gra sie nim zajebiaszczo
ta dembele byl by dla nas bardzo pozytecznym zakupem tez jestem pod wrazeniem jego umiejetnosci:) Ps. W PES 2012 w Master League Online kosztuje grosze a gra sie nim zajebiaszczo
28 sierpnia 2012, 22:32 [cytuj]
Dembele ponoć bardzo nie lubi się z VDV, więc jeśli on przyjdzie, to...
Dembele ponoć bardzo nie lubi się z VDV, więc jeśli on przyjdzie, to
Can't Smile Without You!!!
28 sierpnia 2012, 22:40 [cytuj]
Skąd to wiesz? Pytam bo zastanawia mnie jakie mogą być przyczyny takiego konfliktu.
Skąd to wiesz? Pytam bo zastanawia mnie jakie mogą być przyczyny takiego konfliktu
28 sierpnia 2012, 23:12 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Skąd to wiesz? Pytam bo zastanawia mnie jakie mogą być przyczyny takiego konfliktu

Pewnie poderwał żonę VDV i ona mu powiedziała z kim Rafa ma na pieńku :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2012, 23:28 [cytuj]
A żeby jeszcze potwierdzić , że Moussa nie tylko gra do przodu to warto dodać, że od kiedy gra w PL to przeważnie był w czołówce piłkarzy wykonujących najwięcej wślizgów i w czołówce ilości udanych wślizgów :) A właśnie , skąd takie info o tym konflikcie tuczi? Coś ten nasz Rafa narobił sobie już kilku wrogów. Być może Jin ma racje i to uroda Sylvie mu tych wrogów powoduje :D :)
A żeby jeszcze potwierdzić , że Moussa nie tylko gra do przodu to warto dodać, że od kiedy gra w PL to przeważnie był w czołówce piłkarzy wykonujących najwięcej wślizgów i w czołówce ilości udanych wślizgów :) A właśnie , skąd takie info o tym konflikcie tuczi? Coś ten nasz Rafa narobił sobie już kilku wrogów. Być może Jin ma racje i to uroda Sylvie mu tych wrogów powoduje :D :)
Come On You Spurs !
28 sierpnia 2012, 23:30 [cytuj]
Oficjalnie: Fulham zaakceptowało naszą ofertę za Dembele.
Oficjalnie: Fulham zaakceptowało naszą ofertę za Dembele
28 sierpnia 2012, 23:32 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Kapitalnie! Dembele, Lloris i będę baardzo zadowolony. O napastniku narazie nie myślę, nie sądze żebyśmy aż tak zaszaleli.
Kapitalnie! Dembele, Lloris i będę baardzo zadowolony. O napastniku narazie nie myślę, nie sądze żebyśmy aż tak zaszaleli
28 sierpnia 2012, 23:36 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Eee tam, tylko na "gorących" smsach się skończyło ;P.

Napisałem, że "ponoć", bo nie ma raczej linków do jego wypowiedzi o tym. Usłyszałem również, że nie chcemy się go wcale pozbywać, ale jeśli on wyrazi taką wolę, to nie będziemy stawać na drodze. Tyle.
Eee tam, tylko na "gorących" smsach się skończyło ;P. Napisałem, że "ponoć", bo nie ma raczej linków do jego wypowiedzi o tym. Usłyszałem również, że nie chcemy się go wcale pozbywać, ale jeśli on wyrazi taką wolę, to nie będziemy stawać na drodze. Tyle
Can't Smile Without You!!!
28 sierpnia 2012, 23:44 [cytuj]
VdV to nie jeden na tym swiecie zazdrosci mu zony :)
28 sierpnia 2012, 23:46 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Jakieś linki można prosić ?
Jakieś linki można prosić ?
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 sierpnia 2012, 23:47 [cytuj]
http://transfery.info/54264,oficjalnie-dembele-w-tottenhamie

japierdziu ale szybka akcja!!!!!!!!!!! nie potwierdzone info jak narazie... ale chyba
http://transfery.info/54264,oficjalnie-dembele-w-tottenhamie japierdziu ale szybka akcja!!!!!!!!!!! nie potwierdzone info jak narazie... ale chyba
28 sierpnia 2012, 23:47 [cytuj]
castello powiedział/a:

raczej z pożądania niż z zazdrości go nie lubi. Musiałby 3/4 swojego funclubu w tym mnie zabić za zazdrość.
raczej z pożądania niż z zazdrości go nie lubi. Musiałby 3/4 swojego funclubu w tym mnie zabić za zazdrość
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 sierpnia 2012, 23:50 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8029341/

tu tez znalazlem, czyli wszystko wskazuje na to ze jutro bedzie negocjowal swoj kontrakt u nas :)
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8029341/ tu tez znalazlem, czyli wszystko wskazuje na to ze jutro bedzie negocjowal swoj kontrakt u nas :)
28 sierpnia 2012, 23:52 [cytuj]
Potwierdził to Martin Jol i jeden z klubowych działaczy, to akurat plotka nie jest :)
Potwierdził to Martin Jol i jeden z klubowych działaczy, to akurat plotka nie jest :)
28 sierpnia 2012, 23:55 [cytuj]
bosko!! teraz ktoś na skrzydło/atak i Lloris. Z taką ekipą to AVB może coś sklecić :cwaniak:
bosko!! teraz ktoś na skrzydło/atak i Lloris. Z taką ekipą to AVB może coś sklecić :cwaniak:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 sierpnia 2012, 00:02 [cytuj]
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdziu
Dembele u nas?
masakra:ok:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdziu Dembele u nas? masakra:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2012, 00:03 [cytuj]
Wayne Veysey ‏@wayneveysey
Martin Jol says that Dembele is undergoing medical at #THFC after #FFC accept £15m Spurs offer.
Wayne Veysey ‏@wayneveysey Martin Jol says that Dembele is undergoing medical at #THFC after #FFC accept £15m Spurs offer
|<  <<  <  88  89  90  91  92    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się