Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
29 sierpnia 2012, 00:06 [cytuj]
ponoć 15 mln F - dużo, ale mamy gościa za Lukę teraz:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2012, 00:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdziu
Dembele u nas?
masakra:ok:
Dlaczego masakra RAFO?
ps. chyba że "masakra" :D
Dlaczego masakra RAFO? ps. chyba że "masakra" :D
29 sierpnia 2012, 00:11 [cytuj]
kurde, nie bylo mnie jakies 12 dni, i procz slabych wynikow w lidze, alle niezlej grze widze ze swietne rzeczy dzieja sie na rynku po sprzedaniu szczurka ! Lloris podobno na 99% do nas, Dembele teraz wlasnie czytam tez i do tego Willan : ) mmm pieknie pieknie !
kurde, nie bylo mnie jakies 12 dni, i procz slabych wynikow w lidze, alle niezlej grze widze ze swietne rzeczy dzieja sie na rynku po sprzedaniu szczurka ! Lloris podobno na 99% do nas, Dembele teraz wlasnie czytam tez i do tego Willan : ) mmm pieknie pieknie !
29 sierpnia 2012, 00:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Dużo? Pozyskanie jednego z najlepszych środkowych pomocników (ustalmy, że na tej pozycji spisuję się najlepiej) to świetny interes :)
Dużo? Pozyskanie jednego z najlepszych środkowych pomocników (ustalmy, że na tej pozycji spisuję się najlepiej) to świetny interes :)
29 sierpnia 2012, 00:19 [cytuj]
Jako wychowanek fm zawsze bylem pewny ze Dembele to napadzior , ale skoro mowicie panowie ze on srodkowy , to moze go nawet w fantasy PL wezme :)
Jako wychowanek fm zawsze bylem pewny ze Dembele to napadzior , ale skoro mowicie panowie ze on srodkowy , to moze go nawet w fantasy PL wezme :)
29 sierpnia 2012, 00:23 [cytuj]
napastnik, skrzydłowy i rozgrywający w JEDNYM --- oby to się sprawdziło :mysli:
napastnik, skrzydłowy i rozgrywający w JEDNYM --- oby to się sprawdziło :mysli:
29 sierpnia 2012, 00:23 [cytuj]
No teraz tylko niech Levy nie sknerzy na indywidualnych i może już jutro będzie Dembele + Lloris. A czwartek i piątek to Willian, Dzagojew czy ktoś inny.
No teraz tylko niech Levy nie sknerzy na indywidualnych i może już jutro będzie Dembele + Lloris. A czwartek i piątek to Willian, Dzagojew czy ktoś inny
LMAO
29 sierpnia 2012, 00:24 [cytuj]
:) ja to sie tylko zastanawiam kiedy bedzie ktos za BAE nie dlatego ze benny gra slabo tylko nie daj bog mu sie cos stanie i troszke lipszton....
:) ja to sie tylko zastanawiam kiedy bedzie ktos za BAE nie dlatego ze benny gra slabo tylko nie daj bog mu sie cos stanie i troszke lipszton
29 sierpnia 2012, 00:25 [cytuj]
no, i jeszcze Remy do tego.
no, i jeszcze Remy do tego
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 sierpnia 2012, 00:26 [cytuj]
Alista powiedział/a:
:) ja to sie tylko zastanawiam kiedy bedzie ktos za BAE nie dlatego ze benny gra slabo tylko nie daj bog mu sie cos stanie i troszke lipszton

Jest Rose, ja tam w niego wierze, w końcu dowalił analom raz.
Jest Rose, ja tam w niego wierze, w końcu dowalił analom raz
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 sierpnia 2012, 00:27 [cytuj]
Verts bez problemu może grać na lewej obronie.
Verts bez problemu może grać na lewej obronie
Come On You Spurs !
29 sierpnia 2012, 00:28 [cytuj]
Coverting action cooperation jak mawiał Nowak :cwaniak:
Coverting action cooperation jak mawiał Nowak :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2012, 00:31 [cytuj]
w sumie macie troche racji , jednak Vert po tym co widzialem ostatnio to niech lepiej nam srodek trzyma bo w Gallasa jak nie wierzylem tak nie wierze..... .podtrzymując moją spiskową teorie dalej uwazam ze tak jak Fulopowi anale za ostatni mecz sezonu zaplacili tak Gallasowi do pensji dorzucaja zeby mnie stresował co mecz :)
w sumie macie troche racji , jednak Vert po tym co widzialem ostatnio to niech lepiej nam srodek trzyma bo w Gallasa jak nie wierzylem tak nie wierze..... .podtrzymując moją spiskową teorie dalej uwazam ze tak jak Fulopowi anale za ostatni mecz sezonu zaplacili tak Gallasowi do pensji dorzucaja zeby mnie stresował co mecz :)
29 sierpnia 2012, 00:31 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Jest Rose, ja tam w niego wierze, w końcu dowalił analom raz

dokładnie:ok:
dokładnie:ok:
29 sierpnia 2012, 00:34 [cytuj]
Alista powiedział/a:

zgadzam się - Fulop, Lassagne ... i Gallas też mu do końca nie ufam:mysli:
zgadzam się - Fulop, Lassagne ... i Gallas też mu do końca nie ufam:mysli:
29 sierpnia 2012, 01:21 [cytuj]
Ineresujemy sie kolejnym zawodnikiem Szachtara i jednoczesnie kolejnym młodym Brazylijczykiem - Douglasem Costa.
Ineresujemy sie kolejnym zawodnikiem Szachtara i jednoczesnie kolejnym młodym Brazylijczykiem - Douglasem Costa
29 sierpnia 2012, 01:36 [cytuj]
czytałem na jakimś forum, że faktycznie się nie lubią i wchodzi w grę sprzedaż vdv za 20 mln
czytałem na jakimś forum, że faktycznie się nie lubią i wchodzi w grę sprzedaż vdv za 20 mln
29 sierpnia 2012, 01:40 [cytuj]
A że tak kontrowersyjnie się was podpytam. Oglądałem właśnie przed pójściem spać newsy o premiership w NL tv i mi redaktorek powiedział, że dziś Walkłot dostał ultimatum 48 godzin na podpisanie kontraktu albo wypad do innego klubu.

Dalibyście radę przełknąć go w koszulce tottenhamu? :rotfl:
A że tak kontrowersyjnie się was podpytam. Oglądałem właśnie przed pójściem spać newsy o premiership w NL tv i mi redaktorek powiedział, że dziś Walkłot dostał ultimatum 48 godzin na podpisanie kontraktu albo wypad do innego klubu. Dalibyście radę przełknąć go w koszulce tottenhamu? :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2012, 01:48 [cytuj]
NIE ! bynajmniej ja nie.. nie nawidze Arsenalu, zawodnikow Arsenalu oraz byłych graczy tego klubu..
NIE ! bynajmniej ja nie.. nie nawidze Arsenalu, zawodnikow Arsenalu oraz byłych graczy tego klubu
29 sierpnia 2012, 01:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A że tak kontrowersyjnie się was podpytam. Oglądałem właśnie przed pójściem spać newsy o premiership w NL tv i mi redaktorek powiedział, że dziś Walkłot dostał ultimatum 48 godzin na podpisanie kontraktu albo wypad do innego klubu.

Dalibyście radę przełknąć go w koszulce tottenhamu? :rotfl:

jeśli chodzi o Walcotta to czemu nie, ale teraz nie jest nam potrzebny. Pewnie będzie sporo kosztował, a po co tyle dawać na zmiennika? Jak przyjdzie Willian to może w razie czego zastąpić Lennona lub Bale'a.
Adebayor i Gallas grali w Analach i co?
mogą grać gdzie chcą, byleby u nas prezentowali godny poziom.
jeśli chodzi o Walcotta to czemu nie, ale teraz nie jest nam potrzebny. Pewnie będzie sporo kosztował, a po co tyle dawać na zmiennika? Jak przyjdzie Willian to może w razie czego zastąpić Lennona lub Bale'a. Adebayor i Gallas grali w Analach i co? mogą grać gdzie chcą, byleby u nas prezentowali godny poziom
|<  <<  <  89  90  91  92  93    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się