Forum dyskusyjne
29 sierpnia 2012, 15:27 [cytuj]
Jest Gylfi, będzie(?) Willian i Dembele. O Rafie zapomnicie po 3 meczach
Jest Gylfi, będzie(?) Willian i Dembele. O Rafie zapomnicie po 3 meczach :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 sierpnia 2012, 15:33 [cytuj]
Rafa jest dobry, ale trzeba go zwykle ściągać po ~60 minutach. Wątpie, że pogodziłby się z rolą nawet czasem zmiennika, a nie osoby od której zaczyna się ustalanie składu. AVB nie chce sprzedać Lennona i Parkera. Wysłucha oferty, a jak jakaś będzie dobra to go sprzeda. Mam nadzieję, że obaj zostaną, bo są zajebiści. W zeszłym sezonie byli podstawą i rzadko zawodzili.
Racja, powinien się zająć Gomesem, Jenasem i Gallasem.
Ale jedna ciekawa sprawa, takie roszady mogą mieć na celu zmianę ustawienia naszej druzyny od ulubionej przez Villasa-Boasa, formacji 4-3-3. Mam nadzieję, że to się nie stanie, bo nie widzę nas w takim ustawieniu.
Przeczytałem, że za LM dostaliśmy ~24 mln funtów teraz i ~6 za występy itd. A Luka może nie grać tyle ile byśmy chcieli. Dodatkowo Real już zgodził się na dwa mecze towarzyskie i jeszcze ta 'umowa partnerska'.
Także może Dembele i Lloris to wszystko na co nas stać?
Rafa jest dobry, ale trzeba go zwykle ściągać po ~60 minutach. Wątpie, że pogodziłby się z rolą nawet czasem zmiennika, a nie osoby od której zaczyna się ustalanie składu. AVB nie chce sprzedać Lennona i Parkera. Wysłucha oferty, a jak jakaś będzie dobra to go sprzeda. Mam nadzieję, że obaj zostaną, bo są zajebiści. W zeszłym sezonie byli podstawą i rzadko zawodzili.
Racja, powinien się zająć Gomesem, Jenasem i Gallasem.
Ale jedna ciekawa sprawa, takie roszady mogą mieć na celu zmianę ustawienia naszej druzyny od ulubionej przez Villasa-Boasa, formacji 4-3-3. Mam nadzieję, że to się nie stanie, bo nie widzę nas w takim ustawieniu.
Przeczytałem, że za LM dostaliśmy ~24 mln funtów teraz i ~6 za występy itd. A Luka może nie grać tyle ile byśmy chcieli. Dodatkowo Real już zgodził się na dwa mecze towarzyskie i jeszcze ta 'umowa partnerska'.
Także może Dembele i Lloris to wszystko na co nas stać?
LMAO
29 sierpnia 2012, 16:41 [cytuj]
e moze hades nie bedzie tak zle ... loris - bae, verts, kaboul, walker - sandro,parker,dembele -bale, ade, lenon i jakos w zamysle mi sie to podoba , moze to byc dobre tylko nie mamy zmian na skrzydla ani alternatywy dla ade ......
e moze hades nie bedzie tak zle ... loris - bae, verts, kaboul, walker - sandro,parker,dembele -bale, ade, lenon i jakos w zamysle mi sie to podoba , moze to byc dobre tylko nie mamy zmian na skrzydla ani alternatywy dla ade
29 sierpnia 2012, 17:04 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Hc9l4zsFoRI&feature=youtu.be może Harry nagra gameplay ?
Nie komentujcie tych niedorzecznych plotek na temat Lennona/Parkera, a co do VdV, mówił ze zostaje w Londynie, skoro tak mówił, to wystarczy zaufać jego słowom..
http://www.youtube.com/watch?v=Hc9l4zsFoRI&feature=youtu.be może Harry nagra gameplay ?:D
Nie komentujcie tych niedorzecznych plotek na temat Lennona/Parkera, a co do VdV, mówił ze zostaje w Londynie, skoro tak mówił, to wystarczy zaufać jego słowom..:)
To dare is to do.
29 sierpnia 2012, 17:39 [cytuj]
Oficjalna strona potwierdza Dembele u Nas !!!!

Oficjalna strona potwierdza Dembele u Nas !!!! :brawo::brawo:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 sierpnia 2012, 17:49 [cytuj]
Ciekawi mnie czy Dembele zamyka sprawe Williana? Wydaje sie że chyba tak.
Ciekawi mnie czy Dembele zamyka sprawe Williana? Wydaje sie że chyba tak
29 sierpnia 2012, 17:52 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Ciekawi mnie czy Dembele zamyka sprawe Williana? Wydaje sie że chyba tak
Oby, zupełnie mnie ten Willian nie przekonuje, mówi się o kwotach rzędu 16-18 mln funtów, mam spore wątpliwości, czy jest tego wart ... ale przyznam też, że nie oglądam po nocach ligi ukraińskiej, zatem mogę nie mieć pełnego obrazu tego zawodnika
Oby, zupełnie mnie ten Willian nie przekonuje, mówi się o kwotach rzędu 16-18 mln funtów, mam spore wątpliwości, czy jest tego wart ... ale przyznam też, że nie oglądam po nocach ligi ukraińskiej, zatem mogę nie mieć pełnego obrazu tego zawodnika ;)
29 sierpnia 2012, 17:57 [cytuj]
w FMie staty ma konkretne, zdolność do adaptacji też wysoką : D. Tyle że to inna bajka...
w FMie staty ma konkretne, zdolność do adaptacji też wysoką : D. Tyle że to inna bajka
29 sierpnia 2012, 18:35 [cytuj]
Ja mam nadzieję, że uda się tego Llorisa wziąć i jeszcze jakiegoś zmiennika na środek/skrzydła.
Levy chyba tak sobie podróżuje. Leci do ukrainy, pogada, ponegocjuje. Wraca do Londynu, pogada, kupi kogoś. I teraz może do Francji.
Jak myślicie, czy Modrycz dzisiaj zagra vs Barcelonie?
0:02, Redknapp?
0:02, Redknapp?
LMAO
29 sierpnia 2012, 19:13 [cytuj]
Przecież Rafael to jedyny piłkarz w zespole, któremu zależy na wygrywaniu... on nie może odejść!
Przecież Rafael to jedyny piłkarz w zespole, któremu zależy na wygrywaniu... on nie może odejść!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 sierpnia 2012, 19:25 [cytuj]
Rafe było by nam teraz cholernie ciężko zastąpić , no chyba że przyszedł by Moutinho , wtedy w miejsce VdV grał by Dembele a portugalczyk zastąpił by Moddersa.Fajnie sobie pomarzyć
Rafe było by nam teraz cholernie ciężko zastąpić , no chyba że przyszedł by Moutinho , wtedy w miejsce VdV grał by Dembele a portugalczyk zastąpił by Moddersa.Fajnie sobie pomarzyć:)
29 sierpnia 2012, 19:55 [cytuj]
Tak czytam sobie opinie mułów o Dembele(transferze) i lol klaszczą i włażą w d...pe levemu jakby był(jest?) bogiem transferów.
Najlepszy komentarz : Dembele dziś 15 mln jutro już 30 xDD
Tak czytam sobie opinie mułów o Dembele(transferze) i lol klaszczą i włażą w d...pe levemu jakby był(jest?) bogiem transferów.
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2012, 20:07 [cytuj]
And finally, Tottenham manager Andre Villas-Boas wants to sign Portugal midfielder Joao Moutinho and Russia forward Alan Dzagoev, but could lose Jermain Defoe and Rafael van der Vaart in the process.
Podobno Levy jest na Ukrainie to pewnie Williana negocjuje.
And finally, Tottenham manager Andre Villas-Boas wants to sign Portugal midfielder Joao Moutinho and Russia forward Alan Dzagoev, but could lose Jermain Defoe and Rafael van der Vaart in the process.
Podobno Levy jest na Ukrainie to pewnie Williana negocjuje
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 sierpnia 2012, 20:25 [cytuj]
Lloris już prawie u nas! Nawet wiki wprowadziło zmianę na jego profilu
http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Lloris
Lloris już prawie u nas! Nawet wiki wprowadziło zmianę na jego profilu! http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Lloris
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
29 sierpnia 2012, 20:38 [cytuj]
lulz, serio. no to trza przyznac ze okienko udane... ale kurwa wynikow narazie nie ma.
lulz, serio. no to trza przyznac ze okienko udane... ale kurwa wynikow narazie nie ma
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 sierpnia 2012, 20:41 [cytuj]
Wiarygodne to to nie jest, bo napisali, że ma u nas numer 1 na koszulce a takową ma u nas Gomes
Sorry za zepsuty układ strony
Wiarygodne to to nie jest, bo napisali, że ma u nas numer 1 na koszulce a takową ma u nas Gomes :)
Sorry za zepsuty układ strony
29 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=8A6foHHdgJc zobacz - myślę, że wypełni lukę po Luce
http://www.youtube.com/watch?v=8A6foHHdgJc
zobacz - myślę, że wypełni lukę po Luce:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2012, 20:43 [cytuj]
Przyszła mi do głowy myśl. Może kiedy Levy jest na Ukrainie, to wyznaczył kogoś innego w Londynie do negocjacji. I to dlatego tak szybko/łatwo poszło.
BTW Myślicie, że w meczu z Norwich, Bassong napsuje nam krwi?
Przyszła mi do głowy myśl. Może kiedy Levy jest na Ukrainie, to wyznaczył kogoś innego w Londynie do negocjacji. I to dlatego tak szybko/łatwo poszło. :D
BTW Myślicie, że w meczu z Norwich, Bassong napsuje nam krwi? :D
LMAO