Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  93  94  95  96  97    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
29 sierpnia 2012, 20:52 [cytuj]
o tak -
chyba, że przyjdzie Del Piero i ustawi mecz dwoma golami z wolnych :mysli:
o tak - chyba, że przyjdzie Del Piero i ustawi mecz dwoma golami z wolnych :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 sierpnia 2012, 20:53 [cytuj]
niech mi teraz ktoś tu nie kliknie spacji:nerwus:
niech mi teraz ktoś tu nie kliknie spacji:nerwus:
29 sierpnia 2012, 20:54 [cytuj]
powie mi ktos czy jordan ayew i andre ayew zawodnicy marsyli to bracia???
29 sierpnia 2012, 20:58 [cytuj]
Na teamt Dembele to brak słów, bajka? zajebiście ? wspaniale ? :brawo:

Na poważnie, bajka będzie gdy Lloris zapuka do naszych szatni :ok:
Na teamt Dembele to brak słów, bajka? zajebiście ? wspaniale ? :brawo: Na poważnie, bajka będzie gdy Lloris zapuka do naszych szatni :ok:
Blue and white blood...
29 sierpnia 2012, 21:03 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Tak. Znalazłem tą informacje w 4 sekundy na wikipedii.
Tak. Znalazłem tą informacje w 4 sekundy na wikipedii
LMAO
29 sierpnia 2012, 21:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tak czytam sobie opinie mułów o Dembele(transferze) i lol klaszczą i włażą w d...pe levemu jakby był(jest?) bogiem transferów. Najlepszy komentarz : Dembele dziś 15 mln jutro już 30 xDD

To poczytaj, jak po tym transferze, "odbyciaki" jadą po "wengierze i gazodzisie" ;)

Widzieć łzy smutku w oczach anala - bezcenne :D
To poczytaj, jak po tym transferze, "odbyciaki" jadą po "wengierze i gazodzisie" ;) Widzieć łzy smutku w oczach anala - bezcenne :D
Can't Smile Without You!!!
29 sierpnia 2012, 21:07 [cytuj]
jeśli zobacze te łzy w listopadzie to dopiero sie uciesze:cwaniak:
jeśli zobacze te łzy w listopadzie to dopiero sie uciesze:cwaniak:
29 sierpnia 2012, 21:11 [cytuj]
Rafo ja oglądam wszystkie mecze, które lecą na c+ a czasami dorzucam streamy na kompie jak coś ciekawego równolegle leci.

Dembele znam z poprzedniego sezonu. Jedyny zawodnik fulham, który mi się podobał(Demps jest moim zdaniem mocno przeceniany mimo statystyk)
Rafo ja oglądam wszystkie mecze, które lecą na c+ a czasami dorzucam streamy na kompie jak coś ciekawego równolegle leci. Dembele znam z poprzedniego sezonu. Jedyny zawodnik fulham, który mi się podobał(Demps jest moim zdaniem mocno przeceniany mimo statystyk)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 sierpnia 2012, 21:33 [cytuj]
mowiono tez o wyciagnieciu z CFC Meirelesa i wyglada na to ze na plotkach sie skonczylo.

Tymczasem z CFC na wylocie jest Essien, co byscie o nim powiedzieli, gdyby trafil do nas?

I podobno przez cyrki z Willianem, Levy zaczal spogladac na uslugi ISCO, ciekawe co z tego wyniknie
mowiono tez o wyciagnieciu z CFC Meirelesa i wyglada na to ze na plotkach sie skonczylo. Tymczasem z CFC na wylocie jest Essien, co byscie o nim powiedzieli, gdyby trafil do nas? I podobno przez cyrki z Willianem, Levy zaczal spogladac na uslugi ISCO, ciekawe co z tego wyniknie
29 sierpnia 2012, 21:42 [cytuj]
ISCO jestem odpoczątku fanem jego jest dobry a w przyszłości wruze mu kariere bedzie lepszy od cazorli dla mnie moze wbijac na whl i dzisaj moze grac na skrzydle i ofensywnego pomocnika na środku moze tez zagrac.
ISCO jestem odpoczątku fanem jego jest dobry a w przyszłości wruze mu kariere bedzie lepszy od cazorli dla mnie moze wbijac na whl i dzisaj moze grac na skrzydle i ofensywnego pomocnika na środku moze tez zagrac
29 sierpnia 2012, 21:49 [cytuj]
jin_tae

nooo to widzę, że mam godnego naśladowce, też kiedyś tak robiłem... canal+ i stream - he he :tak:

teraz trochę mnie przystopowali - wiadomo, rodzina itd:kotek:

Nie ma co - kupiliśmy dobrego zawodnika. Byle tylko AVB nie robił rewolucji w składzie tylko ewolucje i będzie OK:mysli:
jin_tae nooo to widzę, że mam godnego naśladowce, też kiedyś tak robiłem... canal+ i stream - he he :tak: teraz trochę mnie przystopowali - wiadomo, rodzina itd:kotek: Nie ma co - kupiliśmy dobrego zawodnika. Byle tylko AVB nie robił rewolucji w składzie tylko ewolucje i będzie OK:mysli:
30 sierpnia 2012, 01:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jin_tae

nooo to widzę, że mam godnego naśladowce, też kiedyś tak robiłem... canal+ i stream - he he :tak:

teraz trochę mnie przystopowali - wiadomo, rodzina itd:kotek:

Nie ma co - kupiliśmy dobrego zawodnika. Byle tylko AVB nie robił rewolucji w składzie tylko ewolucje i będzie OK:mysli:

Na szczęście cyfra plus daje możliwość oglądania jednego a nagrywania dwóch innych programów jednocześnie :D poza tym ja lubię czasami katować się meczami typu nie wiem Norwicz - Southampton czy Sunderland - Aston Villa.

Jeszcze rok - dwa temu miałem u siebie w roomie prócz kompa, konsoli, atlasu do ćwiczeń tablicę plastikową zmywalną z rysunkiem boiska. Analizowałem mecze i tworzyłem taktyki do FM. Na szczęście mi przeszło
Na szczęście cyfra plus daje możliwość oglądania jednego a nagrywania dwóch innych programów jednocześnie :D poza tym ja lubię czasami katować się meczami typu nie wiem Norwicz - Southampton czy Sunderland - Aston Villa. Jeszcze rok - dwa temu miałem u siebie w roomie prócz kompa, konsoli, atlasu do ćwiczeń tablicę plastikową zmywalną z rysunkiem boiska. Analizowałem mecze i tworzyłem taktyki do FM. Na szczęście mi przeszło
30 sierpnia 2012, 01:16 [cytuj]
Co do nas. Holenderskie media mówią, że szukamy jeszcze dwóch/trzech graczy ofensywnych(nie mówią czy to napastnik i dwóch OPŚ czy inna kombinacja) podrzucają nas jako konkurentów do Hulka. Wspominali o Dzagoewie i o zgrozo :boisie: Hondzie. M'Villa i Willian odrzucone oferty. W dodatku przedstawiciele Ajaxu mówili, że kilka klubów z Anglii dopytywało o Eriksena(może to my?)
Co do nas. Holenderskie media mówią, że szukamy jeszcze dwóch/trzech graczy ofensywnych(nie mówią czy to napastnik i dwóch OPŚ czy inna kombinacja) podrzucają nas jako konkurentów do Hulka. Wspominali o Dzagoewie i o zgrozo :boisie: Hondzie. M'Villa i Willian odrzucone oferty. W dodatku przedstawiciele Ajaxu mówili, że kilka klubów z Anglii dopytywało o Eriksena(może to my?)
30 sierpnia 2012, 06:58 [cytuj]
Hulk? Jakoś nie widzę, żebyśmy mieli kupić kogoś za ~50 mln euro.
Hulk? Jakoś nie widzę, żebyśmy mieli kupić kogoś za ~50 mln euro
LMAO
30 sierpnia 2012, 08:27 [cytuj]
wg mnie beda to moutinho, dzagoev, lloris lub ISCO/affelay
wg mnie beda to moutinho, dzagoev, lloris lub ISCO/affelay
30 sierpnia 2012, 08:28 [cytuj]
tutaj kolejna dobra wiadomosc
Levy we Francji, stara sie pozyskac Remy'ego

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8033218/
tutaj kolejna dobra wiadomosc Levy we Francji, stara sie pozyskac Remy'ego http://www1.skysports.com/football/news/11095/8033218/
30 sierpnia 2012, 08:48 [cytuj]
jeśli Loris u nas - to Daniel wydał już 27 z 33 baniek, które uzyskał za Lukę... ja już nikogo się nie spodziewam...

- natomiast mógłby przyjść jakiś DZIADEK do pomocy lub ataku - ktoś za darmo za niezłą pensje:mysli:
jeśli Loris u nas - to Daniel wydał już 27 z 33 baniek, które uzyskał za Lukę... ja już nikogo się nie spodziewam... - natomiast mógłby przyjść jakiś DZIADEK do pomocy lub ataku - ktoś za darmo za niezłą pensje:mysli:
30 sierpnia 2012, 08:57 [cytuj]
no za szczurka tak, a kasa za kranjcara, corluke, bassonga? to niby po co zwalnialismy miejsce z lawki, zeby tam te "zielone" polozyc?
no za szczurka tak, a kasa za kranjcara, corluke, bassonga? to niby po co zwalnialismy miejsce z lawki, zeby tam te "zielone" polozyc?
30 sierpnia 2012, 08:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Na szczęście cyfra plus daje możliwość oglądania jednego a nagrywania dwóch innych programów jednocześnie :D poza tym ja lubię czasami katować się meczami typu nie wiem Norwicz - Southampton czy Sunderland - Aston Villa.

Jeszcze rok - dwa temu miałem u siebie w roomie prócz kompa, konsoli, atlasu do ćwiczeń tablicę plastikową zmywalną z rysunkiem boiska. Analizowałem mecze i tworzyłem taktyki do FM. Na szczęście mi przeszło

Tablica --- uuu - dobry jesteś, ja na to nie wpadłem:ok:
Tablica --- uuu - dobry jesteś, ja na to nie wpadłem:ok:
30 sierpnia 2012, 08:59 [cytuj]
castello powiedział/a:

kasa z Niko, Verdan-a, Bassa --- poszła na Verta i Sigura (22 bańki):mysli:
kasa z Niko, Verdan-a, Bassa --- poszła na Verta i Sigura (22 bańki):mysli:
|<  <<  <  93  94  95  96  97    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się