Forum dyskusyjne
30 sierpnia 2012, 09:03 [cytuj]
byc moze i poszla na ta 2ke, ale na pewno levy tez mial przeznaczone do 20 mln funtow na okienko transferowe, na ewentualnosc wzmocnien/nowych pomyslow nowego trenera, wiec skoro sa jeszcze spekulacje, ktore wokol naszego klubu sie kreca to cos w tym musi byc.
Tym bardziej, ze jakos 2 tyg. wstecz byl wywiad ile maja przeznaczone "koguty" na transfery, ze cos kolo 80 mln euro, moze levy zrozumial, zeby zaliczyc come back do LM trzeba najpierw troche sypnac z kieszeni a potem to zaowocuje zyskami.
byc moze i poszla na ta 2ke, ale na pewno levy tez mial przeznaczone do 20 mln funtow na okienko transferowe, na ewentualnosc wzmocnien/nowych pomyslow nowego trenera, wiec skoro sa jeszcze spekulacje, ktore wokol naszego klubu sie kreca to cos w tym musi byc.
Tym bardziej, ze jakos 2 tyg. wstecz byl wywiad ile maja przeznaczone "koguty" na transfery, ze cos kolo 80 mln euro, moze levy zrozumial, zeby zaliczyc come back do LM trzeba najpierw troche sypnac z kieszeni a potem to zaowocuje zyskami
30 sierpnia 2012, 09:36 [cytuj]
Jeszcze wg Daily Mirror dzis ma dopiac LLoris swoje przejscie do nas.
Okazalo sie tez ze odrzucili dzialacze FC PORTO nasza oferte 20 mln funtow za MOUTINHO, ale dzis ma zlozona nowa oferta z naszej strony za portugalczyka, źródło - The TIMES
Jeszcze wg Daily Mirror dzis ma dopiac LLoris swoje przejscie do nas.
Okazalo sie tez ze odrzucili dzialacze FC PORTO nasza oferte 20 mln funtow za MOUTINHO, ale dzis ma zlozona nowa oferta z naszej strony za portugalczyka, źródło - The TIMES
30 sierpnia 2012, 09:49 [cytuj]
Wolałbym byśmy odpuścili Moutinho, a dopięli transfer Llorisa i ściągnęli Remy'ego za 15 mln euro
Wolałbym byśmy odpuścili Moutinho, a dopięli transfer Llorisa i ściągnęli Remy'ego za 15 mln euro
30 sierpnia 2012, 10:24 [cytuj]
przejscie Llorisa wydaje sie byc pewne : ) a gdyby przyszedl Moutinho bylo by pieknie !
przejscie Llorisa wydaje sie byc pewne : ) a gdyby przyszedl Moutinho bylo by pieknie !
30 sierpnia 2012, 10:29 [cytuj]
Remy = Panowie to jakaś pomyłka. Pomyłka... moja żona miała na drugie pomyłka. Ja nie wiem co wy widzicie w tym gościu. Jakoś nie pamiętam aby w jakimś meczu Ligue 1 w zeszłym sezonie było głośno słyszalne z każdej strony WOW. Ciekaw jestem opinii Pana Stefana Białasa na jego temat. No i poza tym coś tam miał kolega z sercem tak?
Remy = Panowie to jakaś pomyłka. Pomyłka... moja żona miała na drugie pomyłka. Ja nie wiem co wy widzicie w tym gościu. Jakoś nie pamiętam aby w jakimś meczu Ligue 1 w zeszłym sezonie było głośno słyszalne z każdej strony WOW. Ciekaw jestem opinii Pana Stefana Białasa na jego temat. No i poza tym coś tam miał kolega z sercem tak?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 sierpnia 2012, 10:33 [cytuj]
To już (podobno!!) Gameiro na wylocie, może by nim sie zainteresować? Wolałbym go już od Remy'ego. A przyjście Llorisa to byłby mega transfer, światowy top.
To już (podobno!!) Gameiro na wylocie, może by nim sie zainteresować? Wolałbym go już od Remy'ego. A przyjście Llorisa to byłby mega transfer, światowy top
30 sierpnia 2012, 10:59 [cytuj]
Moutinho w ciągu 24 godzin w Spurs , ponoć widizany na naszym lotnisku .
Moutinho w ciągu 24 godzin w Spurs , ponoć widizany na naszym lotnisku
30 sierpnia 2012, 11:02 [cytuj]
Olivier skąd info?
Olivier skąd info?
:D
30 sierpnia 2012, 11:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mam bardzo podobnie. No może z wyjątkiem opinii Białasa

Ogólnie nie wiem jak traktować tego gościa. Będzie gra 1 napadziorem, to on ma być tym wchodzącym drugim?? Czy jak?? Na uzupełnienie składu to można za free Petrica było mieć, czy Pogrebniaka za drobne. 15 czy ile tam za gościa, z którym tak naprawdę cholera wie co się stanie?? Obyśmy kasy z Modrica nie przepuścili na gwiazdy z gatunku Rebrow.
Mam bardzo podobnie. No może z wyjątkiem opinii Białasa :) Ogólnie nie wiem jak traktować tego gościa. Będzie gra 1 napadziorem, to on ma być tym wchodzącym drugim?? Czy jak?? Na uzupełnienie składu to można za free Petrica było mieć, czy Pogrebniaka za drobne. 15 czy ile tam za gościa, z którym tak naprawdę cholera wie co się stanie?? Obyśmy kasy z Modrica nie przepuścili na gwiazdy z gatunku Rebrow
Kogucie życie!
30 sierpnia 2012, 11:10 [cytuj]
Nie wiem, czy Remy jest dobry, ale na pewno byłby wzmocnieniem składu.
Moutinho PODOBNO ma do nas dojść. Info trochę nie pewne, ale jakaś nadzieja jest.
http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/breaking_news_spurs_signing_moutinho_755071/index.shtml?
I podobno Lloris chce więcej kasy. Nie jestem pewny czy Levy na to pójdzie. Zaoferowaliśmy za niego podobno 11M euro + 4.5 mln w dodatkach.
http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Lloris-hesite-toujours/309460
Nie wiem, czy Remy jest dobry, ale na pewno byłby wzmocnieniem składu.
Moutinho PODOBNO ma do nas dojść. Info trochę nie pewne, ale jakaś nadzieja jest. :D
http://www.tottenhamhotspur-mad.co.uk/feat/ed11/breaking_news_spurs_signing_moutinho_755071/index.shtml?
I podobno Lloris chce więcej kasy. Nie jestem pewny czy Levy na to pójdzie. Zaoferowaliśmy za niego podobno 11M euro + 4.5 mln w dodatkach.
http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Lloris-hesite-toujours/309460
LMAO
30 sierpnia 2012, 11:14 [cytuj]
http://transfery.info/54308,tottenham-finalizuje-tranfser-loica-remyego
nie podoba mi sie to..
http://transfery.info/54308,tottenham-finalizuje-tranfser-loica-remyego
nie podoba mi sie to
30 sierpnia 2012, 11:17 [cytuj]
Na ławkę przydałby się ktoś nie drogi, może nawet młodziak rządny gry i goli.
Z drugiej strony jeśli kupować napastnika to nie gorszego od obecnych. Przecież jest Kane, Colulilulibuy czy nawet od biedy Falqe. AVB musi zadecydować czy chcę grać jednym czy dwoma napadziorami. Jak dwoma to na pewno nie duetem Defoe - Ade.
Poza tym takich napastników jak remy za 15 mln to jest mnóstwo. Od Barriosa, który chce wrócić do europy przez Dempsey'a po Doumbie chociażby
Z drugiej strony jeśli kupować napastnika to nie gorszego od obecnych. Przecież jest Kane, Colulilulibuy czy nawet od biedy Falqe. AVB musi zadecydować czy chcę grać jednym czy dwoma napadziorami. Jak dwoma to na pewno nie duetem Defoe - Ade.
Poza tym takich napastników jak remy za 15 mln to jest mnóstwo. Od Barriosa, który chce wrócić do europy przez Dempsey'a po Doumbie chociażby
30 sierpnia 2012, 11:18 [cytuj]
Jest to możliwe, żeby lloris, moutinho i remy (cała trójca) przyszła? chyba niee.
Jest to możliwe, żeby lloris, moutinho i remy (cała trójca) przyszła? chyba niee
30 sierpnia 2012, 11:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Stary Barrios to w chinach się do składu nie łapie, Remy ma potencjał, i jest moim zdaniem podobnym graczem do Defoe, ale różni się tym że nie napierdala z każdej pozycji jak dziki
[quote=jin_tae]Na ławkę przydałby się ktoś nie drogi, może nawet młodziak rządny gry i goli.
Stary Barrios to w chinach się do składu nie łapie, Remy ma potencjał, i jest moim zdaniem podobnym graczem do Defoe, ale różni się tym że nie napierdala z każdej pozycji jak dziki :)
Poza tym takich napastników jak remy za 15 mln to jest mnóstwo. Od Barriosa, który chce wrócić do europy przez Dempsey'a po Doumbie chociażby[/quote]
30 sierpnia 2012, 11:41 [cytuj]
LLORIS sie ztyral, bo boi sie ze nie bedzie powolywany do kadry i rozwaza zostanie w Lyonie
LLORIS sie ztyral, bo boi sie ze nie bedzie powolywany do kadry i rozwaza zostanie w Lyonie
30 sierpnia 2012, 12:23 [cytuj]
Kupujesz napastnika na pozycję DEFOE. To w takim razie DEFOE musi sobie szukać innego klubu. Jest zbyt butny aby 2/4 sezonu siedzieć na ławie albo wchodzić w 75 minucie. Będzie pyskował, jątrzył. Poza tym jeśli ktoś ma go posadzić na ławie to ktoś lepszy od niego

Remy w cale nie jest aż tak dobry żeby go stawiać wyżej DEFOE
Miejmy też na uwadze synów Albionu. Jak DEFOE nie będzie grał to kto im zostanie w kadrze?
Kupujesz napastnika na pozycję DEFOE. To w takim razie DEFOE musi sobie szukać innego klubu. Jest zbyt butny aby 2/4 sezonu siedzieć na ławie albo wchodzić w 75 minucie. Będzie pyskował, jątrzył. Poza tym jeśli ktoś ma go posadzić na ławie to ktoś lepszy od niego :rotfl: Remy w cale nie jest aż tak dobry żeby go stawiać wyżej DEFOE
Miejmy też na uwadze synów Albionu. Jak DEFOE nie będzie grał to kto im zostanie w kadrze?
30 sierpnia 2012, 12:28 [cytuj]
Jin wspominałeś, że można pokusić się o młodego napastnika. Ja bym sprawdził sytuację Johna Guidettiego w City, może jakieś wypożyczenie, przecież ten chłopak ma wielki talent - (20 bramek na 23 mecze w debiutanckim sezonie w Eredivisie) a tam nie ma i nie będzie miał już szans na grę. Wtedy ( jeśli JD odejdzie) stajemy do walki z Ade,Remym i Guidettim, ew. Kanem na puchar ligi czy LE zależy jak Andre potraktuje te rozgrywki. Ale to tylko taka moja wizja i czyste spekulacje
Jin wspominałeś, że można pokusić się o młodego napastnika. Ja bym sprawdził sytuację Johna Guidettiego w City, może jakieś wypożyczenie, przecież ten chłopak ma wielki talent - (20 bramek na 23 mecze w debiutanckim sezonie w Eredivisie) a tam nie ma i nie będzie miał już szans na grę. Wtedy ( jeśli JD odejdzie) stajemy do walki z Ade,Remym i Guidettim, ew. Kanem na puchar ligi czy LE zależy jak Andre potraktuje te rozgrywki. Ale to tylko taka moja wizja i czyste spekulacje :)
Come On You Spurs !
30 sierpnia 2012, 12:33 [cytuj]
http://transfery.info/54316,van-der-vaart-ju-dzisiaj-w-hamburgu
VDV moze to on mysli o odejściu a nie wcale my go chcemy sprzedać.
http://transfery.info/54316,van-der-vaart-ju-dzisiaj-w-hamburgu
VDV moze to on mysli o odejściu a nie wcale my go chcemy sprzedać
30 sierpnia 2012, 12:55 [cytuj]
no to nawet jeśli odejdzie VDV to w jego miejsce bierzemy Moutinho, a oprócz niego przychodzi Lloris+Remy i jestem wniebowzięty
no to nawet jeśli odejdzie VDV to w jego miejsce bierzemy Moutinho, a oprócz niego przychodzi Lloris+Remy i jestem wniebowzięty :rotfl: