Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  96  97  98  99  100    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
30 sierpnia 2012, 17:33 [cytuj]
Przypomne że AVB gadał też że nie ma z nami żadnych rozmów, że to kłamstwa i wgl, a niedługo potem jednak do nas trafił, mimo zaprzeczeń...
Przypomne że AVB gadał też że nie ma z nami żadnych rozmów, że to kłamstwa i wgl, a niedługo potem jednak do nas trafił, mimo zaprzeczeń
30 sierpnia 2012, 17:43 [cytuj]
'Tottenham are expected to confirm the signing of France goalkeeper Hugo Lloris later today, according to The Mirror.'

Ciekawe. Byłoby jakieś pocieszenie, po stracie Kaboula do końca roku.
'Tottenham are expected to confirm the signing of France goalkeeper Hugo Lloris later today, according to The Mirror.' Ciekawe. Byłoby jakieś pocieszenie, po stracie Kaboula do końca roku
LMAO
30 sierpnia 2012, 17:46 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Przypomne że AVB gadał też że nie ma z nami żadnych rozmów, że to kłamstwa i wgl, a niedługo potem jednak do nas trafił, mimo zaprzeczeń

Idealnie wpasowuje się w jedną z moich ulubionych piosenek

http://www.youtube.com/watch?v=wM9e8532scM
Idealnie wpasowuje się w jedną z moich ulubionych piosenek http://www.youtube.com/watch?v=wM9e8532scM
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 sierpnia 2012, 18:02 [cytuj]
Szkoda mi że nie powalczyliśmy o Berbatova , który był do wyciągnięcia tylko
za 5 baniek:(. Mimo wszystko , to świetny napastnik ,znający znakomicie realia PL.
Szkoda mi że nie powalczyliśmy o Berbatova , który był do wyciągnięcia tylko za 5 baniek:(. Mimo wszystko , to świetny napastnik ,znający znakomicie realia PL
30 sierpnia 2012, 18:09 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Tymczasem fajna ekipe sklada QPR. Hoilett, granero , byc moze carvalho, m'bia. jesli dobrze hughes to posklada to moga byc nieprzyjemni

Stary, przecież "Hughes" i "poskładać" to antonimy, luzik ;)
Stary, przecież "Hughes" i "poskładać" to antonimy, luzik ;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 sierpnia 2012, 18:53 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=230284

Ll - hehe...
Zygi, zyguś, może:mysli:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=230284 Ll - hehe... Zygi, zyguś, może:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2012, 18:59 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Szkoda mi że nie powalczyliśmy o Berbatova , który był do wyciągnięcia tylko
za 5 baniek:(. Mimo wszystko , to świetny napastnik ,znający znakomicie realia PL

dla mnie nie ma miejsca dla Berby na WHL - żeby się zapłakał;(

Już widzę jak Daniel dzwoni do Bilbao jutro po śniadanku, chcecie 10 baniek F za Ll ? Za rok pójdzie za darmo...

Bilbao ... chwila ciszy - 11?
Levy ... 10,5!
Bilbao: OK - wsiadaj w samolot i podpisujemy glejty popołudniu:tak:
dla mnie nie ma miejsca dla Berby na WHL - żeby się zapłakał;( Już widzę jak Daniel dzwoni do Bilbao jutro po śniadanku, chcecie 10 baniek F za Ll ? Za rok pójdzie za darmo... Bilbao ... chwila ciszy - 11? Levy ... 10,5! Bilbao: OK - wsiadaj w samolot i podpisujemy glejty popołudniu:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 sierpnia 2012, 19:15 [cytuj]
Kaka na wylocie z Realu, ciekawe gdzie trafi :) ?
30 sierpnia 2012, 19:24 [cytuj]
Saint Aint powiedział/a:

na pewno nie do nas
na pewno nie do nas
30 sierpnia 2012, 19:31 [cytuj]
Moussa będzie grał z 19 , a Big Tom podobno już przechodził medicale w Stoke tymczasem widać go trenującego u nas na dzisiejszym filmiku pokazującym pierwszy trening Dembele.
Moussa będzie grał z 19 , a Big Tom podobno już przechodził medicale w Stoke tymczasem widać go trenującego u nas na dzisiejszym filmiku pokazującym pierwszy trening Dembele
Come On You Spurs !
30 sierpnia 2012, 19:32 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/avb-hamburg-must-improve-rafa-bid
http://www.givemefootball.com/premier-league/avb-hamburg-must-improve-rafa-bid
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 sierpnia 2012, 20:12 [cytuj]
Ja se normalnie wyczuwam transfera jakiego.
Ja se normalnie wyczuwam transfera jakiego
LMAO
30 sierpnia 2012, 20:27 [cytuj]
w sumie to Emile Heskey jest bez klubu ... ;p
w sumie to Emile Heskey jest bez klubu ... ;p
30 sierpnia 2012, 20:27 [cytuj]
R[quote=RAFO THFC]dla mnie nie ma miejsca dla Berby na WHL - żeby się zapłakał;(

Rafo myśle że przeszły by ci te wszystkie żale do Berby za odejście od nas równie szybko , co polubienie Adebayora mimo jego przeszłości. Najlepszą pokutą jest dobra gra , w przypadku napastnika głównie bramki a tych Bułgar z pewnością strzelił by nam sporo.
R[quote=RAFO THFC]dla mnie nie ma miejsca dla Berby na WHL - żeby się zapłakał;( Rafo myśle że przeszły by ci te wszystkie żale do Berby za odejście od nas równie szybko , co polubienie Adebayora mimo jego przeszłości. Najlepszą pokutą jest dobra gra , w przypadku napastnika głównie bramki a tych Bułgar z pewnością strzelił by nam sporo
30 sierpnia 2012, 20:28 [cytuj]
irek jelen chyba tez jest bez klubu hehe xD
irek jelen chyba tez jest bez klubu hehe xD
30 sierpnia 2012, 21:05 [cytuj]
Francuskie media właśnie donoszą o zakupie Llorisa
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
30 sierpnia 2012, 21:10 [cytuj]
a tym czasem na orange sport podają, że berba zagra w fulham.
a tym czasem na orange sport podają, że berba zagra w fulham
30 sierpnia 2012, 21:22 [cytuj]
beep powiedział/a:

Tymczasem Lyon w oficjalnym oświadczeniu na swojej stronie ogłasza że nie doszli do porozumienia z Tottenhamem, powołują się na znaczące różnice w opłacie z bramkarza.
Tymczasem Lyon w oficjalnym oświadczeniu na swojej stronie ogłasza że nie doszli do porozumienia z Tottenhamem, powołują się na znaczące różnice w opłacie z bramkarza
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
30 sierpnia 2012, 21:25 [cytuj]
beep powiedział/a:
Tymczasem Lyon w oficjalnym oświadczeniu na swojej stronie ogłasza że nie doszli do porozumienia z Tottenhamem, powołują się na znaczące różnice w opłacie z bramkarza

Gdzie ty to czytasz?
Gdzie ty to czytasz?
LMAO
30 sierpnia 2012, 21:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Gdzie ty to czytasz?

Właśnie chyba, że wcześniej aktualizują wersję arabską :-)
Właśnie chyba, że wcześniej aktualizują wersję arabską :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  96  97  98  99  100    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się