30 sierpnia 2012, 23:05
Ostatni dzień okna transferowego
6 wpisów · 4850 odsłon
Postanowiłem założyć osobny temat dotyczący ostatnich 24 godzin okna transferowego. Mam osobiście nadzieje na 2-3 porządne transfery. Mimo, że mamy Łysego to chętnie zobaczyłbym u nas Llorisa. Do ataku nie zaszkodzi ściągnąć Llorente i kto wie może niespodzianka w postaci Joao Moutinho...? OBY!!!
31 sierpnia 2012, 00:34
Ostatnie dni okienka w wykonaniu Tottenhamu są lepsze niż kinowe thrillery, zatem jak to mówią w C+ "zapinamy pasy" 
Może być ciekawie - kwestia Llorisa (niby nie dogadaliśmy się, ale jego tatko twierdzi, że młody opuszcza Francję), kwestia Moutinho (who knows, who knows), kwestia ewentualnego gościa, który założy koszulkę z nr 9 (taa, wciąż jest wolny) ...
Ciekawie będzie też w drugą stronę - uda nam się pozbyć szrotu? Gomes? Rose? JENAS i BENTLEY.
Swoją drogą - Carroll w WHU. Szczerze? Za jakieś 8 baniek bym go widział u nas, ja wciąż wierzę w tego piłkarza i mam wrażenie, że przy skrzydłach Bale / Lennon mógłby dać z siebie o wiele, wiele więcej. Ale to taka obiektywna opinia.
Wciąż wolnym agentem jest Heskey ...
Może być ciekawie - kwestia Llorisa (niby nie dogadaliśmy się, ale jego tatko twierdzi, że młody opuszcza Francję), kwestia Moutinho (who knows, who knows), kwestia ewentualnego gościa, który założy koszulkę z nr 9 (taa, wciąż jest wolny) ...
Ciekawie będzie też w drugą stronę - uda nam się pozbyć szrotu? Gomes? Rose? JENAS i BENTLEY.
Swoją drogą - Carroll w WHU. Szczerze? Za jakieś 8 baniek bym go widział u nas, ja wciąż wierzę w tego piłkarza i mam wrażenie, że przy skrzydłach Bale / Lennon mógłby dać z siebie o wiele, wiele więcej. Ale to taka obiektywna opinia.
Wciąż wolnym agentem jest Heskey ...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.