Forum dyskusyjne
4 stycznia 2013, 13:26 [cytuj]
varba powiedział/a:
Czy naprawdę słowo "wychowanek" nic nie znaczy dla nowego pokolenia. W FM nie rozwija się jak trzeba to musimy go sprzedać. Na szczęście źródło jest tak beznadziejne, jak ta informacja
Varba, Raptus to z tego co wiem pokolenie prawie że przedwojenne

więc akurat FM to chyba nie jego bajka.
A ja w pełni zgadzam się z tym, że Livermore jest dramatycznie za słaby jak na nasze standardy. Taki trochę bardziej waleczny Huddlestone, ale za to bez ułożonej nogi. Dla mnie Jake, choć da się lubić, to jest poziom maksymalnie wyższych stanów niższych
Varba, Raptus to z tego co wiem pokolenie prawie że przedwojenne ;) więc akurat FM to chyba nie jego bajka.
A ja w pełni zgadzam się z tym, że Livermore jest dramatycznie za słaby jak na nasze standardy. Taki trochę bardziej waleczny Huddlestone, ale za to bez ułożonej nogi. Dla mnie Jake, choć da się lubić, to jest poziom maksymalnie wyższych stanów niższych :)
4 stycznia 2013, 14:42 [cytuj]
7,5 mln i Ba w Chelsea.
Brawo Levy brawo
7,5 mln i Ba w Chelsea.
Brawo Levy brawo :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 stycznia 2013, 15:02 [cytuj]
http://transfery.info/55803,oficjalnie-pato-w-corinthians
http://transfery.info/55783,rewolucja-tym-razem-nie-poarla-wlasnych-dzieci-tottenham-wedlug-andre-villasa-boasa
http://transfery.info/55803,oficjalnie-pato-w-corinthians
http://transfery.info/55783,rewolucja-tym-razem-nie-poarla-wlasnych-dzieci-tottenham-wedlug-andre-villasa-boasa
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 stycznia 2013, 15:04 [cytuj]
varba powiedział/a:
Baro od kiedy Arabia Saudyjska ma taką silną ligę, że poziom Championship nie może się z nią równać. Anas Sharbini ma 25 lat i gra w jakieś śmiesznej lidze. Skoro jest taki dobry to czemu marnuje swoją karierę w tak słabej lidze. Nie przypominam sobie, żeby Sharbini zagrał na Euro. On nawet nie gra w reprezentacji. Andros Townsend ma 21 i ostatnio dał bardzo dobrą zmianę przeciwko Swansea, wywalczył rzut wolny, po którym zdobyliśmy zwycięską bramkę. Może to nie jest poziom na pierwszą jedenastkę, ale dając mu sezon wypożyczenia lub sporadyczne występy może być dobrym zmienikiem
Varba - w reprezentacji Chorwacji, akurat na pozycji Sharbiniego jest spora konkurencja - może dlatego? Co do ligi arabskiej - to gra tam wielu dobrych piłkarzy. Why? For money. Dlatego nie skreślałbym chłopaka - tym bardziej, że z Chorwatami mamy bardzo dobre doświadczenia. A Townsend już pewnej półki nie przeskoczy. Ma 21 lat - jakby miał grać na poziomie PL to już by zaczął. Sharbini - wielka niewiadoma, ale interesowało się nim sporo zacnych klubów (w tym my już wcześniej), więc pewnie chłopak ma talent. Mi ciężko się wypowiadać bo z ligi chorwackiej to znam tylko statystyki i filmy na youtubie. Te Sharbini ma całkiem niezłe (statystyki rzecz jasna).
PS Palestyńskie pochodzenie? Dla mnie bomba - tym bardziej bym go brał
Varba - w reprezentacji Chorwacji, akurat na pozycji Sharbiniego jest spora konkurencja - może dlatego? Co do ligi arabskiej - to gra tam wielu dobrych piłkarzy. Why? For money. Dlatego nie skreślałbym chłopaka - tym bardziej, że z Chorwatami mamy bardzo dobre doświadczenia. A Townsend już pewnej półki nie przeskoczy. Ma 21 lat - jakby miał grać na poziomie PL to już by zaczął. Sharbini - wielka niewiadoma, ale interesowało się nim sporo zacnych klubów (w tym my już wcześniej), więc pewnie chłopak ma talent. Mi ciężko się wypowiadać bo z ligi chorwackiej to znam tylko statystyki i filmy na youtubie. Te Sharbini ma całkiem niezłe (statystyki rzecz jasna).
PS Palestyńskie pochodzenie? Dla mnie bomba - tym bardziej bym go brał :P
4 stycznia 2013, 15:09 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
7,5 mln i Ba w Chelsea.
Brawo Levy brawo

Nie ma co się oszukiwac , nawet jakbyśmy sie nim interesowali i tak wybrałby chelsea
Nie ma co się oszukiwac , nawet jakbyśmy sie nim interesowali i tak wybrałby chelsea
4 stycznia 2013, 15:11 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Dokładnie - zresztą sam to powiedział:
- Jeżeli klub, który triumfował w Lidze Mistrzów jest tobą zainteresowany, nikt by się chyba nie zastanawiał nad zmianą barw. Dla mnie decyzja była bardzo łatwa, wierzę, że uda mi się szybko zaaklimatyzować i zdobyć zaufanie trenera - powiedział Senegalczyk.
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/755886,Demba-Ba-pilkarzem-Chelsea-Torres-w-roli-rezerwowego
Dokładnie - zresztą sam to powiedział:
- Jeżeli klub, który triumfował w Lidze Mistrzów jest tobą zainteresowany, nikt by się chyba nie zastanawiał nad zmianą barw. Dla mnie decyzja była bardzo łatwa, wierzę, że uda mi się szybko zaaklimatyzować i zdobyć zaufanie trenera - powiedział Senegalczyk.
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/755886,Demba-Ba-pilkarzem-Chelsea-Torres-w-roli-rezerwowego
4 stycznia 2013, 16:06 [cytuj]
Może w takim razie kupimy Torresa?
Może w takim razie kupimy Torresa? :rotfl:
LMAO
4 stycznia 2013, 16:14 [cytuj]
http://sport.interia.pl/premier-league/news-zarobki-gwiazdy-zniechecaja-kluby-z-premier-league,nId,767325?parametr=sport_dol
Sneijder chce co najmniej 2 razy za dużo. Takiemu transferowi mówimy NIE
http://sport.interia.pl/premier-league/news-zarobki-gwiazdy-zniechecaja-kluby-z-premier-league,nId,767325?parametr=sport_dol
Sneijder chce co najmniej 2 razy za dużo. Takiemu transferowi mówimy NIE
4 stycznia 2013, 17:03 [cytuj]
Demba ba został oficjalnie zawodnikiem Chesly.. Hmm.. Ciekawe czy bedzie grał w pierwszym składzie czy zajmie pozycie zmienika.. Ale mysle ze zdecydowanie w pierwszym składzie. Ten zawodnik cieszy formom. Torresa czeka ławka.
Demba ba został oficjalnie zawodnikiem Chesly.. Hmm.. Ciekawe czy bedzie grał w pierwszym składzie czy zajmie pozycie zmienika.. Ale mysle ze zdecydowanie w pierwszym składzie. Ten zawodnik cieszy formom. Torresa czeka ławka
E.F.E.N.D.I.
4 stycznia 2013, 17:09 [cytuj]
Tottenham Hotspur
BREAKING NEWS! ---> We are delighted to announce that we have reached agreement with Germany Under-21 captain Lewis Holtby to join the Club in July from Schalke, subject to a medical. Find out more
http://bit.ly/Wr1Q8a Welcome Lewis to the Club by leaving a comment and share the news! COYS
Zobacz tłumaczenie
Tottenham Hotspur
BREAKING NEWS! ---> We are delighted to announce that we have reached agreement with Germany Under-21 captain Lewis Holtby to join the Club in July from Schalke, subject to a medical. Find out more: http://bit.ly/Wr1Q8a
Welcome Lewis to the Club by leaving a comment and share the news! COYS
Zobacz tłumaczenie
To dare is to do.
4 stycznia 2013, 17:09 [cytuj]
MAMY HOLTBYEGO :cwaniak::cwaniak::cwaniak: !
To dare is to do.
4 stycznia 2013, 17:10 [cytuj]
No to Lewis Holtby u nas latem!!!!!!
Mądrze budowana drużyna z przyszłością
No to Lewis Holtby u nas latem!!!!!!
Mądrze budowana drużyna z przyszłością :D
Can't Smile Without You!!!
4 stycznia 2013, 17:15 [cytuj]
Świetna wiadomość, kolejny już piłkarz wybiera nas zamiast anali
Świetna wiadomość, kolejny już piłkarz wybiera nas zamiast anali :)
4 stycznia 2013, 17:16 [cytuj]
Fajnie że Holtby do nas dołączy ale obawiam siś że to oznacza że w styczniu żaden rozgrywający do nas przyjdzie a jest nam potrzebny bo wszyscy widzieliśmy co się działo gdy kontuzje miał Dembele
Fajnie że Holtby do nas dołączy ale obawiam siś że to oznacza że w styczniu żaden rozgrywający do nas przyjdzie a jest nam potrzebny bo wszyscy widzieliśmy co się działo gdy kontuzje miał Dembele
4 stycznia 2013, 17:16 [cytuj]
I to za darmo chyba, to też ważne.
I to za darmo chyba, to też ważne
4 stycznia 2013, 17:17 [cytuj]
Brawo to bedzie czuje dobry transfer..
Brawo to bedzie czuje dobry transfer.. :] :D
E.F.E.N.D.I.
4 stycznia 2013, 17:18 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Varba, Raptus to z tego co wiem pokolenie prawie że przedwojenne

więc akurat FM to chyba nie jego bajka.
A ja w pełni zgadzam się z tym, że Livermore jest dramatycznie za słaby jak na nasze standardy. Taki trochę bardziej waleczny Huddlestone, ale za to bez ułożonej nogi. Dla mnie Jake, choć da się lubić, to jest poziom maksymalnie wyższych stanów niższych

Może i przed wojenne, ale to co zwykle wrzuca, to można by go pomylić z gimbusem. Myślisz że lepsi piłkarze będą pokornie siedzieć na ławce. Może i nie ma nogi jak Huddlstone, ale na pewno jest szybszy, bardziej zwrotny, jak wchodzi to gryzie murawę przy samej ziemi. Ma niską tygodniówkę i jest lojalny (czyt. nie marudzi że nie gra)
Barometr powiedział/a:
PS Palestyńskie pochodzenie? Dla mnie bomba - tym bardziej bym go brał

Skoro są lepsi na jego pozycji w reprezentacji Chorwacji to może kupujmy tych lepszych. Skoro Kranjcar, którego sprzedaliśmy spokojnie się łapał i wygrywał z nim rywalizację, to po co nam taki piłkarz. Townsend w wieku 21 lat nie przeskoczy poziomu, a Anas w wieku 25 lat da radę, strasznie wątpliwe. Te kluby się tak nim interesowały, tak jak my teraz, czyli jego agent rozpuszcza plotki, żeby wzbudzić zainteresowanie piłkarzem.
Może i przed wojenne, ale to co zwykle wrzuca, to można by go pomylić z gimbusem. Myślisz że lepsi piłkarze będą pokornie siedzieć na ławce. Może i nie ma nogi jak Huddlstone, ale na pewno jest szybszy, bardziej zwrotny, jak wchodzi to gryzie murawę przy samej ziemi. Ma niską tygodniówkę i jest lojalny (czyt. nie marudzi że nie gra)
[quote=Barometr]Varba - w reprezentacji Chorwacji, akurat na pozycji Sharbiniego jest spora konkurencja - może dlatego? Co do ligi arabskiej - to gra tam wielu dobrych piłkarzy. Why? For money. Dlatego nie skreślałbym chłopaka - tym bardziej, że z Chorwatami mamy bardzo dobre doświadczenia. A Townsend już pewnej półki nie przeskoczy. Ma 21 lat - jakby miał grać na poziomie PL to już by zaczął. Sharbini - wielka niewiadoma, ale interesowało się nim sporo zacnych klubów (w tym my już wcześniej), więc pewnie chłopak ma talent. Mi ciężko się wypowiadać bo z ligi chorwackiej to znam tylko statystyki i filmy na youtubie. Te Sharbini ma całkiem niezłe (statystyki rzecz jasna).
PS Palestyńskie pochodzenie? Dla mnie bomba - tym bardziej bym go brał :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 stycznia 2013, 17:22 [cytuj]
Oj Andre nie ładnie tak mówić że nie będzie transferów, 4 stycznia a my już 2 nowych graczy przywitaliśmy, oczywiście Holtbiego w lipcu
Oj Andre nie ładnie tak mówić że nie będzie transferów, 4 stycznia a my już 2 nowych graczy przywitaliśmy, oczywiście Holtbiego w lipcu :P
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
4 stycznia 2013, 17:23 [cytuj]
Panowie to zawodnik z naprawde ogromnymi możliwościami. Jakby nie było kapitan młodzieżówki naszych zachodnich sąsiadów. Liczę, że rozwinie się u nas jak należy
Panowie to zawodnik z naprawde ogromnymi możliwościami. Jakby nie było kapitan młodzieżówki naszych zachodnich sąsiadów. Liczę, że rozwinie się u nas jak należy :)
4 stycznia 2013, 17:25 [cytuj]
Wrzud powiedział/a:
Świetna wiadomość, kolejny już piłkarz wybiera nas zamiast anali
Spurs... all day long
Spurs... all day long :D