Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
4 stycznia 2013, 17:25 [cytuj]
;( Czemu dopiero w lipcu.. deiak7
;( Czemu dopiero w lipcu.. deiak7
E.F.E.N.D.I.
4 stycznia 2013, 17:25 [cytuj]
No dobra panowie skoro mamy nowego zawodnika to moze ktos interesujacy sie bundesliga opisal by jego mocne i slabe strony. ;) Niestety ale w przciagu ostatnich dwoch lat nie ogladalem zadnego meczu Shalke...
No dobra panowie skoro mamy nowego zawodnika to moze ktos interesujacy sie bundesliga opisal by jego mocne i slabe strony. ;) Niestety ale w przciagu ostatnich dwoch lat nie ogladalem zadnego meczu Shalke
4 stycznia 2013, 17:26 [cytuj]
Ale licze jeszcze na sciągniecie jakiegos dobrego napadziora:D I będe HAPPY :brawo:
Ale licze jeszcze na sciągniecie jakiegos dobrego napadziora:D I będe HAPPY :brawo:
E.F.E.N.D.I.
4 stycznia 2013, 17:31 [cytuj]
w Fifie wymiata obok Huntelaara w napadzie Schalke, wystarczający dowód jego klasy
w Fifie wymiata obok Huntelaara w napadzie Schalke, wystarczający dowód jego klasy
To dare is to do.
4 stycznia 2013, 17:31 [cytuj]
http://www.whoscored.com/Players/41004
http://www.whoscored.com/Players/41004
4 stycznia 2013, 17:35 [cytuj]
saikor powiedział/a:

W 12 Go mam .. Wymiata:D dobry jest no trzeba powiedziec::cwaniak:
W 12 Go mam .. Wymiata:D dobry jest no trzeba powiedziec::cwaniak:
E.F.E.N.D.I.
4 stycznia 2013, 18:07 [cytuj]
Teraz złożyłbym ofertę za Willa Hughesa z Derby County ;P

Jeśli stawiamy na przyszłość to po całości :D
Teraz złożyłbym ofertę za Willa Hughesa z Derby County ;P Jeśli stawiamy na przyszłość to po całości :D
Can't Smile Without You!!!
4 stycznia 2013, 18:17 [cytuj]
Tuczi tyle że o Hughesa też chyba za miedzą walczą, ale przeca już nie jeden a co najmniej 2 nas wybrało :D Taka polityka mi się podoba! Teraz ktoś na napad, też powinien być młody i głodny ;)

Dla tych co nie widzieli z tego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=73PK27u47bU
Tuczi tyle że o Hughesa też chyba za miedzą walczą, ale przeca już nie jeden a co najmniej 2 nas wybrało :D Taka polityka mi się podoba! Teraz ktoś na napad, też powinien być młody i głodny ;) Dla tych co nie widzieli z tego sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=73PK27u47bU
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2013, 18:18 [cytuj]
saikor powiedział/a:

Tylko, że to ofensywny pomocnik jest.
Tylko, że to ofensywny pomocnik jest
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 stycznia 2013, 18:21 [cytuj]
Podobno anale szykują ofertę za Isco. Fajnie jakby Daniel ich wyprzedził za kilka lat może być z niego drugi Mata albo Silva
Podobno anale szykują ofertę za Isco. Fajnie jakby Daniel ich wyprzedził za kilka lat może być z niego drugi Mata albo Silva
4 stycznia 2013, 18:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tylko, że to ofensywny pomocnik jest

No właśnie, jest zaraz po Huntelaaru, zresztą of.pom to chyba napad wzmacnia :)
No właśnie, jest zaraz po Huntelaaru, zresztą of.pom to chyba napad wzmacnia :)
To dare is to do.
4 stycznia 2013, 18:33 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:

Jeśli pójdzie teraz do odbyciaków to za te kilka lat będzie już piłkarzem któregoś z Manchesterów ;P, zgodnie z tradycją :D
Jeśli pójdzie teraz do odbyciaków to za te kilka lat będzie już piłkarzem któregoś z Manchesterów ;P, zgodnie z tradycją :D
4 stycznia 2013, 18:40 [cytuj]
Albo Barcelony.

Co do Holtbyego, to moim zdaniem świetny nabytek. Przepracuje u nas cały okres przygotowawczy i na LM będzie jak znalazł. Tworzy się nam skład, który będzie dość silny, żeby walczyć o najwyższe cele. Holtby będzie idealny pomiędzy Lennona, a Bale. Oby się szybko wkomponował w skład. Jak już szalejemy, to jeszcze poproszę Sissoko/Obianga/Moutinho i napadziora w tym okienku.

No i chyba zacznę oglądać mecze Schalke przez te pół roku. :D
Albo Barcelony. Co do Holtbyego, to moim zdaniem świetny nabytek. Przepracuje u nas cały okres przygotowawczy i na LM będzie jak znalazł. Tworzy się nam skład, który będzie dość silny, żeby walczyć o najwyższe cele. Holtby będzie idealny pomiędzy Lennona, a Bale. Oby się szybko wkomponował w skład. Jak już szalejemy, to jeszcze poproszę Sissoko/Obianga/Moutinho i napadziora w tym okienku. No i chyba zacznę oglądać mecze Schalke przez te pół roku. :D
LMAO
4 stycznia 2013, 18:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Albo Barcelony.

Co do Holtbyego, to moim zdaniem świetny nabytek. Przepracuje u nas cały okres przygotowawczy i na LM będzie jak znalazł. Tworzy się nam skład, który będzie dość silny, żeby walczyć o najwyższe cele. Holtby będzie idealny pomiędzy Lennona, a Bale. Oby się szybko wkomponował w skład. Jak już szalejemy, to jeszcze poproszę Sissoko/Obianga/Moutinho i napadziora w tym okienku.

No i chyba zacznę oglądać mecze Schalke przez te pół roku. :D

Oglądaj, oglądaj tym bardziej, że kibice Schalke cały mecz na Emirates w LM śpiewali nasze przyśpiewki.
Oglądaj, oglądaj tym bardziej, że kibice Schalke cały mecz na Emirates w LM śpiewali nasze przyśpiewki
4 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
QPR may not be set to sign Wesley Sneijder, but speculation continues to surround the Dutch midfielder's future. We make Tottenham the favourites to secure his signature with Manchester United next in the betting at 5/2.
by @SkyTimClement 7:00 PM
QPR may not be set to sign Wesley Sneijder, but speculation continues to surround the Dutch midfielder's future. We make Tottenham the favourites to secure his signature with Manchester United next in the betting at 5/2. by @SkyTimClement 7:00 PM
4 stycznia 2013, 19:12 [cytuj]
Oby tylko Schalke sie nie wkur... na Holtbyego i nie odsuneła go od drużyny
Oby tylko Schalke sie nie wkur... na Holtbyego i nie odsuneła go od drużyny
4 stycznia 2013, 19:14 [cytuj]
W transfer Snejdera przestałem wierzyć gdy jego agent oznajmił że Holender chce zarabiać 200tysi tygodniowo.
U nas na pewno tyle nie dostanie więc chyba można go już sobie odpuscić
W transfer Snejdera przestałem wierzyć gdy jego agent oznajmił że Holender chce zarabiać 200tysi tygodniowo. U nas na pewno tyle nie dostanie więc chyba można go już sobie odpuscić
4 stycznia 2013, 19:14 [cytuj]
Oby nie miał tygodniówki Gallasa, bo prędzej zanosi się na to, że będzie się gryzł z Gylfim o to, kto Dempseyowi i Demblele będzie podawać piłki na treningach.
Oby nie miał tygodniówki Gallasa, bo prędzej zanosi się na to, że będzie się gryzł z Gylfim o to, kto Dempseyowi i Demblele będzie podawać piłki na treningach
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 stycznia 2013, 19:32 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Oby nie miał tygodniówki Gallasa, bo prędzej zanosi się na to, że będzie się gryzł z Gylfim o to, kto Dempseyowi i Demblele będzie podawać piłki na treningach

Tego akurat nie jestem taki pewny :F
Tego akurat nie jestem taki pewny :F
4 stycznia 2013, 19:35 [cytuj]
swoją drogą, wie ktoś jakie mają tygodniówki nasi piłkarze? mniej więcej oczywiście (mogą być podane z fma nawet :D )
swoją drogą, wie ktoś jakie mają tygodniówki nasi piłkarze? mniej więcej oczywiście (mogą być podane z fma nawet :D )
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się