Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
4 stycznia 2013, 19:36 [cytuj]
Gdy się dowiedziałem, że Holtby może do nas przyjść, od początku wiedziałem, że przyjdzie latem. Chyba oczywiste, że Levy chcąc pozyskać piłkarza będzie chciał oszczędzać jak tylko się da.
Gdy się dowiedziałem, że Holtby może do nas przyjść, od początku wiedziałem, że przyjdzie latem. Chyba oczywiste, że Levy chcąc pozyskać piłkarza będzie chciał oszczędzać jak tylko się da
4 stycznia 2013, 19:41 [cytuj]
No bo po co płacić jeśli i tak będzie wolnym zawodnikiem ;) Szczerze sam bym nie zapłacił, jakoś gramy to i do końca sezonu "dotrwamy" ;)

Rossi w Violi ;)
No bo po co płacić jeśli i tak będzie wolnym zawodnikiem ;) Szczerze sam bym nie zapłacił, jakoś gramy to i do końca sezonu "dotrwamy" ;) Rossi w Violi ;)
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2013, 20:30 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
7,5 mln i Ba w Chelsea.

Brawo Levy brawo :)

Naprawdę chciałbyś wydać tak ogromne pieniądze na gościa który nie ma kolan? W takim razie ja Tobie gratuluję rozsądku...
Naprawdę chciałbyś wydać tak ogromne pieniądze na gościa który nie ma kolan? W takim razie ja Tobie gratuluję rozsądku
4 stycznia 2013, 20:38 [cytuj]
racja, jest 04.01, kupiliśmy 2 zawodników i jeszcze jest czas na kupno napastnika. Co do Holtby'ego, uważam że to jest genialny transfer, małe pieniądze a zawodnik klasy ekstraklasy :D wydaje mi się że bundessliga to pewne źródło :)

Na Ba szkoda kasy i wszyscy o tym wiedzą, lecz w cHELSEA to są klepaki z kieszeni stadionowego ciecia :blee:
racja, jest 04.01, kupiliśmy 2 zawodników i jeszcze jest czas na kupno napastnika. Co do Holtby'ego, uważam że to jest genialny transfer, małe pieniądze a zawodnik klasy ekstraklasy :D wydaje mi się że bundessliga to pewne źródło :) Na Ba szkoda kasy i wszyscy o tym wiedzą, lecz w cHELSEA to są klepaki z kieszeni stadionowego ciecia :blee:
Blue and white blood...
4 stycznia 2013, 20:47 [cytuj]
A co do Holtby'ego... Mega zawodnik i dobrze, ze przyjdzie dopiero latem, na razie nie ma sensu na siłę kogoś wkręcać w tą drużynę. Bardzo rozsądne ruchy na rynku transferowym robimy :)
A co do Holtby'ego... Mega zawodnik i dobrze, ze przyjdzie dopiero latem, na razie nie ma sensu na siłę kogoś wkręcać w tą drużynę. Bardzo rozsądne ruchy na rynku transferowym robimy :)
4 stycznia 2013, 21:14 [cytuj]
Zgaduję, że decyzja o kupnie napastnika zapadnie po tym jak Adebayor się zdecyduje co zrobi z reprezentacją.
Zgaduję, że decyzja o kupnie napastnika zapadnie po tym jak Adebayor się zdecyduje co zrobi z reprezentacją
LMAO
4 stycznia 2013, 21:33 [cytuj]
o kurcze mam dobre przeczucia odnośnie tego Holtbiego, będzie mógł grać za skrzydłowych, i Dembele, czasami nawet podwieszanego napadziora. Świetny ruch! a koleś z tego co widziałem ma ogromny talent, z resztą świadczą o tym występy w młodzieżówce Niemiec, tam poziom jest bardzo wysoki. AVB chyba robi coś długoterminowego, za dwa lata majstr :D
o kurcze mam dobre przeczucia odnośnie tego Holtbiego, będzie mógł grać za skrzydłowych, i Dembele, czasami nawet podwieszanego napadziora. Świetny ruch! a koleś z tego co widziałem ma ogromny talent, z resztą świadczą o tym występy w młodzieżówce Niemiec, tam poziom jest bardzo wysoki. AVB chyba robi coś długoterminowego, za dwa lata majstr :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
4 stycznia 2013, 21:48 [cytuj]
Tam za dwa lata w maju będzie feta już !!!

A tak na serio to jak będzie pudło to będzie magia po prostu i AVB będzie królem lwem :D
Tam za dwa lata w maju będzie feta już !!! A tak na serio to jak będzie pudło to będzie magia po prostu i AVB będzie królem lwem :D
4 stycznia 2013, 21:59 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8380745/Manchester-United-boss-Sir-Alex-Ferguson-criticises-Tottenham-over-Zeki-Fryers-deal

hue hue hue :muza::kotek:
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8380745/Manchester-United-boss-Sir-Alex-Ferguson-criticises-Tottenham-over-Zeki-Fryers-deal hue hue hue :muza::kotek:
4 stycznia 2013, 22:14 [cytuj]
Za chwilę pewno nas poda do FA za złamanie przepisów...

Ciekawe czy gdyby AVB powiedział coś takiego czy już nie byłby pozew szykowany...
Za chwilę pewno nas poda do FA za złamanie przepisów... Ciekawe czy gdyby AVB powiedział coś takiego czy już nie byłby pozew szykowany
4 stycznia 2013, 22:24 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Naprawdę chciałbyś wydać tak ogromne pieniądze na gościa który nie ma kolan? W takim razie ja Tobie gratuluję rozsądku

gość bez kolan trzaska więcej bramek niż nasi napastnicy. już jeden taki bez kolan był i do końca pozostawał najlepszy ;)
jeśli o niejakim Kingu nie pamiętasz to Tobie też gratuluję
gość bez kolan trzaska więcej bramek niż nasi napastnicy. już jeden taki bez kolan był i do końca pozostawał najlepszy ;) jeśli o niejakim Kingu nie pamiętasz to Tobie też gratuluję
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 stycznia 2013, 22:40 [cytuj]
Harry chce od nas jake wyciągnąć ale tylko na wypożyczenie chociaż moze się rozegra i cos bedzie z niego???:bezradny:
Harry chce od nas jake wyciągnąć ale tylko na wypożyczenie chociaż moze się rozegra i cos bedzie z niego???:bezradny:
4 stycznia 2013, 22:44 [cytuj]
Z tego co widze na różnych portalach to holtby moze grać także jako skrzydłowy :) A więc transfer Moutinho wciąż możliwy :D
Z tego co widze na różnych portalach to holtby moze grać także jako skrzydłowy :) A więc transfer Moutinho wciąż możliwy :D
4 stycznia 2013, 22:50 [cytuj]
Niby refreszujemy ofertę za Moutinho 22 mln Ł ;)
4 stycznia 2013, 22:56 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
gość bez kolan trzaska więcej bramek niż nasi napastnicy. już jeden taki bez kolan był i do końca pozostawał najlepszy ;)
jeśli o niejakim Kingu nie pamiętasz to Tobie też gratuluję

Tak, był i od sezonu 2005/06 nie udało mu się ani raz zagrać chociaż w 30. meczach w ciągu sezonu we wszystkich rozgrywkach (nie tylko liga, puchary też), a zdarzały się takie lata, kiedy brał udział w 9, 10, czy 15. meczach w sezonie. A tygodniówkę pobierał cały czas. Jak dla mnie kupno gościa, który jest tykająca bombą zegarową i w każdej chwili może wylecieć na pół roku albo lepiej i płacenie za niego 7,5 mln to by była zwyczajna głupota. Takie pieniądze można dużo lepiej rozdysponować.
Tak, był i od sezonu 2005/06 nie udało mu się ani raz zagrać chociaż w 30. meczach w ciągu sezonu we wszystkich rozgrywkach (nie tylko liga, puchary też), a zdarzały się takie lata, kiedy brał udział w 9, 10, czy 15. meczach w sezonie. A tygodniówkę pobierał cały czas. Jak dla mnie kupno gościa, który jest tykająca bombą zegarową i w każdej chwili może wylecieć na pół roku albo lepiej i płacenie za niego 7,5 mln to by była zwyczajna głupota. Takie pieniądze można dużo lepiej rozdysponować
4 stycznia 2013, 23:29 [cytuj]
Walu Demba Ba to nie Rossi
Walu Demba Ba to nie Rossi
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 stycznia 2013, 23:50 [cytuj]
Nylon tu masz rację ;) Danie za Rossiego 9 mln euro który cały czas leczy kontuzję to jest dopiero interes Violi ;) Ale oby się wyleczył i Viola miała pożytek.

Gdyby Ba miał takie wielkie problemy z kolanami to Newcastle by nie walczyło o niego a jednak jakoś go chcieli zatrzymac ;)
Nylon tu masz rację ;) Danie za Rossiego 9 mln euro który cały czas leczy kontuzję to jest dopiero interes Violi ;) Ale oby się wyleczył i Viola miała pożytek. Gdyby Ba miał takie wielkie problemy z kolanami to Newcastle by nie walczyło o niego a jednak jakoś go chcieli zatrzymac ;)
5 stycznia 2013, 00:07 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Ma 23 lata i czasami jak grał za Harrego umiał się pokazać całkiem dobrze, nie wiem po co on im w QPR, ale wydaję mi się, że wypożyczenie to dobra opcja właśnie dla niego. Jabym go jeszcze nie skreślał, brakuję mu na pewno gry na wysokim poziomie, a jeśli się sprawdzi to można go latem sprzedać to i Levy się ucieszy z przypływu gotówki. :P
Ma 23 lata i czasami jak grał za Harrego umiał się pokazać całkiem dobrze, nie wiem po co on im w QPR, ale wydaję mi się, że wypożyczenie to dobra opcja właśnie dla niego. Jabym go jeszcze nie skreślał, brakuję mu na pewno gry na wysokim poziomie, a jeśli się sprawdzi to można go latem sprzedać to i Levy się ucieszy z przypływu gotówki. :P
5 stycznia 2013, 01:23 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Skąd taka informacja? Podaj strone do twoich "newsów".
Skąd taka informacja? Podaj strone do twoich "newsów"
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
5 stycznia 2013, 03:04 [cytuj]
Śmiać mi się chce z tego Fergusona. Nie może się pogodzić z tym, że ktoś obrócił nim jak tanią dziwką i szuka dziury w całym :wysmiewacz:
Śmiać mi się chce z tego Fergusona. Nie może się pogodzić z tym, że ktoś obrócił nim jak tanią dziwką i szuka dziury w całym :wysmiewacz:
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się