Forum dyskusyjne
5 stycznia 2013, 21:50 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
"Wszystko wskazuje na to, że konflikt Wesleya Sneijdera z zarządem nie zostanie rozwiązany i Holender odejdzie z Interu. Jednak okoliczności jego odejścia mogą być wstrząsem dla fanów klubu z Mediolanu.
Ponoć nie ma konkretnych ofert za Sneijdera. Massimo Moratti jest zdeterminowany do pożegnania się z Holendrem i jest w stanie oddać go za darmo. Taka decyzja z pewnością zdenerwuje kibiców Nerazzurri na całym świecie. Mimo, że Sneijder byłby bardzo przydatnym graczem w drugiej części sezonu, jego transfer lub odejście za darmo jest prawie pewne."
Wysłać Levy'ego i jeszcze dopłacą

Wcale bym się nie zdziwił gdyby Levy wynegocjował, że połowę pensji dalej będzie płacił Inter, a my drugą połowę
Wcale bym się nie zdziwił gdyby Levy wynegocjował, że połowę pensji dalej będzie płacił Inter, a my drugą połowę :)
5 stycznia 2013, 22:27 [cytuj]
Pazerny typ jest. Może dostanie 3-4 miliony za podpis, a potem zgodzi się na pensję 80,000?

Za takie coś, to bym go mógł wziąć z kontraktem na 3-4 lata. Jak mamy za niego płacić 10 melonów, a potem jeszcze 200,000 pensji, to serdecznie niech wypierdala do United czy City, gdzie taką kasę rzucają każdemu.
Pazerny typ jest. Może dostanie 3-4 miliony za podpis, a potem zgodzi się na pensję 80,000? :D Za takie coś, to bym go mógł wziąć z kontraktem na 3-4 lata. Jak mamy za niego płacić 10 melonów, a potem jeszcze 200,000 pensji, to serdecznie niech wypierdala do United czy City, gdzie taką kasę rzucają każdemu
LMAO
5 stycznia 2013, 22:33 [cytuj]
Podobno Moutinho powiedzial, ze to byla/jakis nastepny mecz bedzie jego ostatnim w Porto, do tego Porto dzis kupilo jakiegos ofensywnego pomocnika, czyzby cos sie szykowalo?

)
Podobno Moutinho powiedzial, ze to byla/jakis nastepny mecz bedzie jego ostatnim w Porto, do tego Porto dzis kupilo jakiegos ofensywnego pomocnika, czyzby cos sie szykowalo? :))
5 stycznia 2013, 22:48 [cytuj]
Oby...
Oby... :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 stycznia 2013, 22:48 [cytuj]
skąd takie wieści ????
skąd takie wieści ????
5 stycznia 2013, 23:04 [cytuj]
Ja wam rzucę ciekawym tekstem:
http://theboyhotspur.com/?p=493
Angielski w pewnym stopniu wymagany, ale to nie powinien być problem. Jak dla mnie Moutinho/Sneijder i Damiao są najprawdopodobniejszymi celami transferowymi.
Pewną ciekawą spekulację opiszę: Sneijder chce do nas dołączyć, bo podobała mu się gra dla Mourinho, a AVB jest do niego często porównywany. Może nawet sam Jose mu nas polecił.
Co nie zmienia faktu, że to dla mnie czysta spekulacja, ale nie jest to niemożliwe.
Angielski w pewnym stopniu wymagany, ale to nie powinien być problem. Jak dla mnie Moutinho/Sneijder i Damiao są najprawdopodobniejszymi celami transferowymi.
Pewną ciekawą spekulację opiszę: Sneijder chce do nas dołączyć, bo podobała mu się gra dla Mourinho, a AVB jest do niego często porównywany. Może nawet sam Jose mu nas polecił.
Co nie zmienia faktu, że to dla mnie czysta spekulacja, ale nie jest to niemożliwe
LMAO
5 stycznia 2013, 23:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Wcale bym się nie zdziwił gdyby Levy wynegocjował, że połowę pensji dalej będzie płacił Inter, a my drugą połowę

No właśnie o tym samym pomyślałem
Na połowę pensji bym nie liczył, ale na jakieś 50 tys. funtów, podobno podobna sytuacja jest w przypadku Adebayora, ale nie jestem pewien. W dodatku Sneijder tam nie gra, więc to chyba nie powinien być problem.
No właśnie o tym samym pomyślałem :)
Na połowę pensji bym nie liczył, ale na jakieś 50 tys. funtów, podobno podobna sytuacja jest w przypadku Adebayora, ale nie jestem pewien. W dodatku Sneijder tam nie gra, więc to chyba nie powinien być problem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
5 stycznia 2013, 23:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co nie zmienia faktu, że to dla mnie czysta spekulacja, ale nie jest to niemożliwe
Jak tak bardzo będzie chciał do nas dołączyć, to zgodzi się na obniżkę zarobków. A jak nie, to znaczy, że są to po prostu puste słowa, które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Osobiście wolałbym Moutinho, bo jest tańszy i od dłuższego czasu reprezentuje wysoki poziom, czego o Sneijderze nie można powiedzieć, a także byłby Holender trochę taką niewiadomą, które może bardzo pozytywnie zaskoczyć, jak i również rozczarować.
Jak tak bardzo będzie chciał do nas dołączyć, to zgodzi się na obniżkę zarobków. A jak nie, to znaczy, że są to po prostu puste słowa, które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Osobiście wolałbym Moutinho, bo jest tańszy i od dłuższego czasu reprezentuje wysoki poziom, czego o Sneijderze nie można powiedzieć, a także byłby Holender trochę taką niewiadomą, które może bardzo pozytywnie zaskoczyć, jak i również rozczarować
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
5 stycznia 2013, 23:33 [cytuj]
Sawik dobrze gada Sneijder niech idzie do Anży

Mou droższy ale pewniak i kozak pełną paszczą
I chce zarabiać normalne pieniądze
Na stronie porto
http://www.fc-porto.pl/2782,tottenham-przygotowuje-nowy-atak-na-moutinho
Sawik dobrze gada Sneijder niech idzie do Anży ;) Mou droższy ale pewniak i kozak pełną paszczą :D
I chce zarabiać normalne pieniądze ;)
Na stronie porto: http://www.fc-porto.pl/2782,tottenham-przygotowuje-nowy-atak-na-moutinho
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2013, 00:50 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8381136/The-agent-of-reported-Tottenham-target-Leandro-Damiao-expects-interest
Ps. Damiao z profilu jest podobny do mojego przyszłego szwagra :O
KUrde na spokojnie przeczytałęm i szczerze pierdolą jak wałęsa: Jestem za a nawet przeciw...
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8381136/The-agent-of-reported-Tottenham-target-Leandro-Damiao-expects-interest
Ps. Damiao z profilu jest podobny do mojego przyszłego szwagra :O :D
KUrde na spokojnie przeczytałęm i szczerze pierdolą jak wałęsa: Jestem za a nawet przeciw
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2013, 01:14 [cytuj]
Jak ktoś mówi, że Moutinho jest lepszy od Sneijdera to :boisie::krzyk::nie:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 03:00 [cytuj]
Moutinho jest lepszy od Sneijdera
Moutinho jest lepszy od Sneijdera
http://wilczki.tumblr.com/
6 stycznia 2013, 04:42 [cytuj]
Teraz nikt nie wie jak Sneijder gra, ale jeszcze nie tak dawno był czas w którym nie miał sobie równych.
Teraz nikt nie wie jak Sneijder gra, ale jeszcze nie tak dawno był czas w którym nie miał sobie równych
6 stycznia 2013, 09:34 [cytuj]
Sneijder w 2010 roku zasługiwał bardziej na złotą piłkę niż Messi. Poprowadził Inter do potrójnej korony i reprezentacje do finału MŚ, ale niestety, choć trudno mi to powiedzieć, Joao jest chyba lepszy na obecną chwilę.
Sneijder w 2010 roku zasługiwał bardziej na złotą piłkę niż Messi. Poprowadził Inter do potrójnej korony i reprezentacje do finału MŚ, ale niestety, choć trudno mi to powiedzieć, Joao jest chyba lepszy na obecną chwilę
6 stycznia 2013, 10:36 [cytuj]
Któryś z tych którzy powiedzieli że mou jest lepszy od sneijdera ogladają lige portugalską i widzą go na co dzień? bo może mają racje nie wiem
Któryś z tych którzy powiedzieli że mou jest lepszy od sneijdera ogladają lige portugalską i widzą go na co dzień? bo może mają racje nie wiem
6 stycznia 2013, 11:12 [cytuj]
The Mail are reporting that Queens Park Rangers may drop their interest in Tottenham midfielder Tom Huddlestone, after being taken aback by the White Hart Lane club's £7million valuation.
The Mail are reporting that Queens Park Rangers may drop their interest in Tottenham midfielder Tom Huddlestone, after being taken aback by the White Hart Lane club's £7million valuation
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 stycznia 2013, 11:13 [cytuj]
The Mail also reports that Spurs are looking to open negotiations with Crystal Palace this week over the potential transfer of Wilfried Zaha. The Mail quotes a £10million fee with Zaha likely to be loaned back to Palace for the remainder of the season.
The Mail also reports that Spurs are looking to open negotiations with Crystal Palace this week over the potential transfer of Wilfried Zaha. The Mail quotes a £10million fee with Zaha likely to be loaned back to Palace for the remainder of the season
6 stycznia 2013, 11:59 [cytuj]
The Times
- Schalke midfielder Lewis Holtby has agreed a five-year deal at White Hart Lane that will earn him about £80,000-a-week.
The Times
- Schalke midfielder Lewis Holtby has agreed a five-year deal at White Hart Lane that will earn him about £80,000-a-week
6 stycznia 2013, 12:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
The Times
- Schalke midfielder Lewis Holtby has agreed a five-year deal at White Hart Lane that will earn him about £80,000-a-week
a Moutinho to pożałował...
a Moutinho to pożałował
6 stycznia 2013, 12:57 [cytuj]
Moim zdaniem Holtby nie zasługuje na tak wysoką tygodniówkę. Jeszcze nic wielkiego nie pokazał a już dostał taką kase
Moim zdaniem Holtby nie zasługuje na tak wysoką tygodniówkę. Jeszcze nic wielkiego nie pokazał a już dostał taką kase