Forum dyskusyjne
6 stycznia 2013, 12:58 [cytuj]
Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
6 stycznia 2013, 13:17 [cytuj]
Tylko trzeba nadmienic ze ten chlopak przychodzi za darmo i zarobimy na nim kupe kasy.
Tylko trzeba nadmienic ze ten chlopak przychodzi za darmo i zarobimy na nim kupe kasy
6 stycznia 2013, 13:22 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
masz link?
masz link?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 stycznia 2013, 13:25 [cytuj]
Jesli chodzi o bramki to znalazłem ten link
http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
Jesli chodzi o bramki to znalazłem ten link
http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
6 stycznia 2013, 13:32 [cytuj]
Lewis Holtby - wyklucza moim zdaniem transfer Mou / Snajder
Lewis Holtby - wyklucza moim zdaniem transfer Mou / Snajder
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2013, 13:46 [cytuj]
Co do transferów, to podobno chcemy się pozbyć Jake'a i Toma. Poza tym rzekomo prowadzimy w 'wyścigu' o Zahę.
No i najważniejsze, a mianowicie znowu chcemy Damiao. Tylko, że jest kilka różnych wersji. Pierwszą sprawą jest to, że Ade może przy okazji zostać sprzedany albo pojedzie na PNA. Oczywiście może też zostać u nas. ^^ Poza tym podobno oferujemy za niego 20M funtów albo 15M funtów + Gomesa. Dla mnie idealny scenariusz, to Ade jedzie na PNA(gdzie może odbudować formę bez presji), a Damiao idzie do nas za 15M i Gomesa(przeynajmniej by się przydał).
No i jeszcze spekulacje dotyczące Moutinho oraz tego, że może uda się załatwić Holtby'ego już w zimę. W sumie dosyć szybko ogłosiliśmy ten jego transfer i coś może być na rzeczy.
KonradM powiedział/a:
Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
LMAO
6 stycznia 2013, 14:10 [cytuj]
a Harry robi dobrą robotę w QPR
http://transfery.info/55859,lequipe-mvila-bliski-transferu-do-qpr
a Harry robi dobrą robotę w QPR
http://transfery.info/55859,lequipe-mvila-bliski-transferu-do-qpr
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 15:12 [cytuj]
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany
Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany ;)
Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85 ;)
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2013, 15:30 [cytuj]
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas.
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
LMAO
6 stycznia 2013, 15:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany

Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
Hades powiedział/a:
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
święta prawda
Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
[quote=Hades]Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 stycznia 2013, 15:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85
Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy
Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 stycznia 2013, 15:42 [cytuj]
[quote=Nylon]Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem.
[quote=Nylon]Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 stycznia 2013, 15:43 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy

Dodam, że po Euro to każdy z fanów Tottenhamu liczył, że ryjówka wybierze nas a nie tamtych gamoni
Dodam, że po Euro to każdy z fanów Tottenhamu liczył, że ryjówka wybierze nas a nie tamtych gamoni
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 16:01 [cytuj]
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający ;)
6 stycznia 2013, 16:10 [cytuj]
Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest?
Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest? ;P
Can't Smile Without You!!!
6 stycznia 2013, 16:26 [cytuj]
Tuczi tak mi mów
Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje

Ciekawy chłopak
Tuczi tak mi mów :D
Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje ;) Ciekawy chłopak ;)
6 stycznia 2013, 16:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest?

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html
Ma uraz mięśnia uda.
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html
Ma uraz mięśnia uda
6 stycznia 2013, 16:34 [cytuj]
Dziękuje i przepraszam :kwiatek:
Can't Smile Without You!!!
6 stycznia 2013, 19:15 [cytuj]
Niezbyt długo może potrwać przygoda Luki Modricia z Realem Madryt. Według The Sunday Mirror Chorwat może powrócić do Anglii. Zainteresowane pozyskaniem byłego pomocnika Tottenhamu są Manchester United, Chelsea Londyn i Manchester. Cena, jaką życzą sobie za niego Królewscy to 33 miliony funtów. Modrić do Realu przyszedł przed sezonem, ale wygląda na to, że sobie nie poradził. W drużynie Jose Mourinho jest rezerwowym i w 19 meczach strzelił tylko jednego gola.
Niezbyt długo może potrwać przygoda Luki Modricia z Realem Madryt. Według The Sunday Mirror Chorwat może powrócić do Anglii. Zainteresowane pozyskaniem byłego pomocnika Tottenhamu są Manchester United, Chelsea Londyn i Manchester. Cena, jaką życzą sobie za niego Królewscy to 33 miliony funtów. Modrić do Realu przyszedł przed sezonem, ale wygląda na to, że sobie nie poradził. W drużynie Jose Mourinho jest rezerwowym i w 19 meczach strzelił tylko jednego gola.
:boisie:
6 stycznia 2013, 19:44 [cytuj]
Niestety dzięki temu, że chciał dojść tam na siłę to teraz odczuje jaki popełnił błąd

. Do Chelsea jeżeli, by poszedł to też nie wiem czy wywalczy skład Mata/Oskar/Hazard. Jakbym miał wybierać to United.
Niestety dzięki temu, że chciał dojść tam na siłę to teraz odczuje jaki popełnił błąd :glupek:. Do Chelsea jeżeli, by poszedł to też nie wiem czy wywalczy skład Mata/Oskar/Hazard. Jakbym miał wybierać to United. :mysli:
Together we are strong