Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
6 stycznia 2013, 12:58 [cytuj]
Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
6 stycznia 2013, 13:17 [cytuj]
Tylko trzeba nadmienic ze ten chlopak przychodzi za darmo i zarobimy na nim kupe kasy.
Tylko trzeba nadmienic ze ten chlopak przychodzi za darmo i zarobimy na nim kupe kasy
6 stycznia 2013, 13:22 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

masz link?
masz link?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 stycznia 2013, 13:25 [cytuj]
Jesli chodzi o bramki to znalazłem ten link
http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
Jesli chodzi o bramki to znalazłem ten link http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
6 stycznia 2013, 13:32 [cytuj]
Lewis Holtby - wyklucza moim zdaniem transfer Mou / Snajder
Lewis Holtby - wyklucza moim zdaniem transfer Mou / Snajder
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2013, 13:46 [cytuj]
Co do transferów, to podobno chcemy się pozbyć Jake'a i Toma. Poza tym rzekomo prowadzimy w 'wyścigu' o Zahę.
No i najważniejsze, a mianowicie znowu chcemy Damiao. Tylko, że jest kilka różnych wersji. Pierwszą sprawą jest to, że Ade może przy okazji zostać sprzedany albo pojedzie na PNA. Oczywiście może też zostać u nas. ^^ Poza tym podobno oferujemy za niego 20M funtów albo 15M funtów + Gomesa. Dla mnie idealny scenariusz, to Ade jedzie na PNA(gdzie może odbudować formę bez presji), a Damiao idzie do nas za 15M i Gomesa(przeynajmniej by się przydał).
No i jeszcze spekulacje dotyczące Moutinho oraz tego, że może uda się załatwić Holtby'ego już w zimę. W sumie dosyć szybko ogłosiliśmy ten jego transfer i coś może być na rzeczy. :D

KonradM powiedział/a:

Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
LMAO
6 stycznia 2013, 14:10 [cytuj]
a Harry robi dobrą robotę w QPR

http://transfery.info/55859,lequipe-mvila-bliski-transferu-do-qpr
a Harry robi dobrą robotę w QPR http://transfery.info/55859,lequipe-mvila-bliski-transferu-do-qpr
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 15:12 [cytuj]
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany ;)

Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85 ;)
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany ;) Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85 ;)
Offence win games, defence wins titles
6 stycznia 2013, 15:30 [cytuj]
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas.
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
LMAO
6 stycznia 2013, 15:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany ;)

Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.

Hades powiedział/a:
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas

święta prawda
Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie. [quote=Hades]Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 stycznia 2013, 15:33 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85 ;)

Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy :)
Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 stycznia 2013, 15:42 [cytuj]
[quote=Nylon]Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.

W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem.
[quote=Nylon]Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie. W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 stycznia 2013, 15:43 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

Dodam, że po Euro to każdy z fanów Tottenhamu liczył, że ryjówka wybierze nas a nie tamtych gamoni
Dodam, że po Euro to każdy z fanów Tottenhamu liczył, że ryjówka wybierze nas a nie tamtych gamoni
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 16:01 [cytuj]
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający ;)
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający ;)
6 stycznia 2013, 16:10 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bardzo ciekawy artykuł/wywiad z Lewisem tutaj http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/01/05/3649995/holtby-im-fulfilling-my-dream-by-joining-tottenham?source=breakingnews W jednym z akapitów mówi, że na tę chwilę przychodzi w lecie, ale w piłce nożnej wszystko jest możliwe... Ja interpretuję to tak, że jeśli teraz nie kupimy Moutinho to zapłacimy za niego już w styczniu ;P. Naturalnie to tylko moje prywatne przemyślenia :D

Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest? ;P
Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest? ;P
Can't Smile Without You!!!
6 stycznia 2013, 16:26 [cytuj]
Tuczi tak mi mów :D

Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje ;) Ciekawy chłopak ;)
Tuczi tak mi mów :D Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje ;) Ciekawy chłopak ;)
6 stycznia 2013, 16:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html

Ma uraz mięśnia uda.
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html Ma uraz mięśnia uda
6 stycznia 2013, 16:34 [cytuj]
[quote=trzaskal http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html Ma uraz mięśnia uda [/quote]

Dziękuje i przepraszam :kwiatek:
Dziękuje i przepraszam :kwiatek:
Can't Smile Without You!!!
6 stycznia 2013, 19:15 [cytuj]
Niezbyt długo może potrwać przygoda Luki Modricia z Realem Madryt. Według The Sunday Mirror Chorwat może powrócić do Anglii. Zainteresowane pozyskaniem byłego pomocnika Tottenhamu są Manchester United, Chelsea Londyn i Manchester. Cena, jaką życzą sobie za niego Królewscy to 33 miliony funtów. Modrić do Realu przyszedł przed sezonem, ale wygląda na to, że sobie nie poradził. W drużynie Jose Mourinho jest rezerwowym i w 19 meczach strzelił tylko jednego gola.
:boisie:
Niezbyt długo może potrwać przygoda Luki Modricia z Realem Madryt. Według The Sunday Mirror Chorwat może powrócić do Anglii. Zainteresowane pozyskaniem byłego pomocnika Tottenhamu są Manchester United, Chelsea Londyn i Manchester. Cena, jaką życzą sobie za niego Królewscy to 33 miliony funtów. Modrić do Realu przyszedł przed sezonem, ale wygląda na to, że sobie nie poradził. W drużynie Jose Mourinho jest rezerwowym i w 19 meczach strzelił tylko jednego gola. :boisie:
6 stycznia 2013, 19:44 [cytuj]
Niestety dzięki temu, że chciał dojść tam na siłę to teraz odczuje jaki popełnił błąd :glupek:. Do Chelsea jeżeli, by poszedł to też nie wiem czy wywalczy skład Mata/Oskar/Hazard. Jakbym miał wybierać to United. :mysli:
Niestety dzięki temu, że chciał dojść tam na siłę to teraz odczuje jaki popełnił błąd :glupek:. Do Chelsea jeżeli, by poszedł to też nie wiem czy wywalczy skład Mata/Oskar/Hazard. Jakbym miał wybierać to United. :mysli:
Together we are strong
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się