Forum dyskusyjne
6 stycznia 2013, 19:47 [cytuj]
Oddadzą nam Modrica a zabiorą Bale'a
Oddadzą nam Modrica a zabiorą Bale'a :wnerw:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 stycznia 2013, 20:00 [cytuj]
jak dopłacą ze 20 mln to
jak dopłacą ze 20 mln to :cwaniak:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 stycznia 2013, 20:08 [cytuj]
Ja tam nie chcę Modrica. Dembele mi w pełni wystarcza. Jest Parker, Sandro i jeszcze ten młody Holtby. Opchnąć Toma i sprowadzić napastnika. Poza tym z AVB znów mały kłamczuszek. Coś czuje, że jeszcze jakiś hit transferowy będzie.
Ja tam nie chcę Modrica. Dembele mi w pełni wystarcza. Jest Parker, Sandro i jeszcze ten młody Holtby. Opchnąć Toma i sprowadzić napastnika. Poza tym z AVB znów mały kłamczuszek. Coś czuje, że jeszcze jakiś hit transferowy będzie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 stycznia 2013, 20:49 [cytuj]
Też czuję, że LM wyląduje na Old Trafford. Tam szukają środkowego pomocnika w obliczu ciągłych kontuzji Andersona a SAF już nie raz wyciągał swe łapy po Chorwata.
Też czuję, że LM wyląduje na Old Trafford. Tam szukają środkowego pomocnika w obliczu ciągłych kontuzji Andersona a SAF już nie raz wyciągał swe łapy po Chorwata
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 stycznia 2013, 20:50 [cytuj]
Wcale mi nie żal szczura, jedyne co może teraz zrobić to napluć sobie na twarz. To było do przewidzenia, no cóż

Bale może wyciągnąć wnioski na przykładzie Modricia czy warto iść do RM.
Gareth Bale, Gareth Bale, He was born to play for Spurs, He was born to play for Spurs
Wcale mi nie żal szczura, jedyne co może teraz zrobić to napluć sobie na twarz. To było do przewidzenia, no cóż :) Bale może wyciągnąć wnioski na przykładzie Modricia czy warto iść do RM.
Gareth Bale, Gareth Bale, He was born to play for Spurs, He was born to play for Spurs
Blue and white blood...
6 stycznia 2013, 20:50 [cytuj]
Jak nie będzie grał w meczu z nami 20 stycznia, to niech sobie idzie gdziekolwiek.
Jak nie będzie grał w meczu z nami 20 stycznia, to niech sobie idzie gdziekolwiek
LMAO
6 stycznia 2013, 21:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający

coś mi się pokićkało w głowie XD racja
coś mi się pokićkało w głowie XD racja
.upadamy na dno by odbić się od niego.
6 stycznia 2013, 21:19 [cytuj]
Nylon każdemu się może zdarzyć nawet i Tobie
Nylon każdemu się może zdarzyć nawet i Tobie ;)
Offence win games, defence wins titles
7 stycznia 2013, 09:36 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=241270
Myśle że warto wydać te 1,6mln i mieć go już teraz. Jestem pesymistą jak Sandro więc jeśli mamy walczyć na trzech frontach o puchary a nie odpadać na siłe z LE i FA Cup, żeby mieć siłe w walce o czwórke to potrzebny nam silny i szeroki skład.
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=241270
Myśle że warto wydać te 1,6mln i mieć go już teraz. Jestem pesymistą jak Sandro więc jeśli mamy walczyć na trzech frontach o puchary a nie odpadać na siłe z LE i FA Cup, żeby mieć siłe w walce o czwórke to potrzebny nam silny i szeroki skład
7 stycznia 2013, 10:13 [cytuj]
wątpie aby im zależało na takich małych pieniądzach, tym bardziej, że raczej przez te pół roku im się przyda bo też grają na różnych frontach
wątpie aby im zależało na takich małych pieniądzach, tym bardziej, że raczej przez te pół roku im się przyda bo też grają na różnych frontach
7 stycznia 2013, 11:55 [cytuj]
Horst Heldt widzi to nieco inaczej niż Ty, Smackey
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8384229/Schalke-midfielder-Lewis-Holtby-could-yet-become-a-Tottenham-player-in-January
Horst Heldt widzi to nieco inaczej niż Ty, Smackey ;P
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8384229/Schalke-midfielder-Lewis-Holtby-could-yet-become-a-Tottenham-player-in-January
Can't Smile Without You!!!
7 stycznia 2013, 12:55 [cytuj]
1,6 miliona to nie są duże pieniądze a przez te pół roku mógłby nam się bardzo przydać, zwłaszcza że każdy chyba wie jak u nas bywa z końcówkami sezonu. No i miałby te pół roku więcej czasu na przystosowanie się do angielskiej piłki i naszego stylu gry. Czy go Levy teraz zakontraktuje, czy za pół roku i tak się cieszę z transferu.
1,6 miliona to nie są duże pieniądze a przez te pół roku mógłby nam się bardzo przydać, zwłaszcza że każdy chyba wie jak u nas bywa z końcówkami sezonu. No i miałby te pół roku więcej czasu na przystosowanie się do angielskiej piłki i naszego stylu gry. Czy go Levy teraz zakontraktuje, czy za pół roku i tak się cieszę z transferu
7 stycznia 2013, 13:30 [cytuj]
Najbardziej bawi mnie, jak ludzie o pieniądzach mówią jak o cyferkach w grze komputerowej. 1.6 mln to nie dużo to może ty wyłożysz z własnej kieszeni. AVB musi sobie zadać pytanie, jak bardzo go potrzebuje. Jak ma zagrać 3 mecze to nie wiem czy się to opłaca. Czasami lepiej dla piłkarza jak przejdzie okres przygotowawczy. No chyba że go widzi w drużynie, to można sobie na taki wydatek pozwolić.
Najbardziej bawi mnie, jak ludzie o pieniądzach mówią jak o cyferkach w grze komputerowej. 1.6 mln to nie dużo to może ty wyłożysz z własnej kieszeni. AVB musi sobie zadać pytanie, jak bardzo go potrzebuje. Jak ma zagrać 3 mecze to nie wiem czy się to opłaca. Czasami lepiej dla piłkarza jak przejdzie okres przygotowawczy. No chyba że go widzi w drużynie, to można sobie na taki wydatek pozwolić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 stycznia 2013, 13:30 [cytuj]
Najbardziej bawi mnie, jak ludzie o pieniądzach mówią jak o cyferkach w grze komputerowej. 1.6 mln to nie dużo to może ty wyłożysz z własnej kieszeni. AVB musi sobie zadać pytanie, jak bardzo go potrzebuje. Jak ma zagrać 3 mecze to nie wiem czy się to opłaca. Czasami lepiej dla piłkarza jak przejdzie okres przygotowawczy. No chyba że go widzi w drużynie, to można sobie na taki wydatek pozwolić.
Najbardziej bawi mnie, jak ludzie o pieniądzach mówią jak o cyferkach w grze komputerowej. 1.6 mln to nie dużo to może ty wyłożysz z własnej kieszeni. AVB musi sobie zadać pytanie, jak bardzo go potrzebuje. Jak ma zagrać 3 mecze to nie wiem czy się to opłaca. Czasami lepiej dla piłkarza jak przejdzie okres przygotowawczy. No chyba że go widzi w drużynie, to można sobie na taki wydatek pozwolić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 stycznia 2013, 13:48 [cytuj]
Okres przygotowawczy przejdzie z nami i tak i tak bo dołączy latem. Nie nie myślę o pieniądzach jak o cyferkach ale zastanawiam się co myśli o tym Daniel Levy z AVB, bo jak na klub który wydaje na piłkarzy po kilkanaście milionów funtów a niekiedy sumując wychodzą spore pieniądze, to nie jest nie wiadomo jaki majątek zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że Lewis już gra na bardzo wysokim poziomie a przed nami byłoby pół sezonu gry.
Okres przygotowawczy przejdzie z nami i tak i tak bo dołączy latem. Nie nie myślę o pieniądzach jak o cyferkach ale zastanawiam się co myśli o tym Daniel Levy z AVB, bo jak na klub który wydaje na piłkarzy po kilkanaście milionów funtów a niekiedy sumując wychodzą spore pieniądze, to nie jest nie wiadomo jaki majątek zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że Lewis już gra na bardzo wysokim poziomie a przed nami byłoby pół sezonu gry
7 stycznia 2013, 15:00 [cytuj]
Bardzo wysokim? On jest dobry. Po prostu dobry. Według mnie lepiej dać mu pograć w europejskich pucharach i w lidze sezon do końca. To mu wyjdzie na dobre, a do nas dołączy na okres przygotowawczy, lepiej się zaaklimatyzuje, pozna z kolegami z drużyny.
Bardzo wysokim? On jest dobry. Po prostu dobry. Według mnie lepiej dać mu pograć w europejskich pucharach i w lidze sezon do końca. To mu wyjdzie na dobre, a do nas dołączy na okres przygotowawczy, lepiej się zaaklimatyzuje, pozna z kolegami z drużyny
LMAO
7 stycznia 2013, 15:05 [cytuj]
varba powiedział/a:
Lepiej tego nie można było ująć. To opowiadanie, że 1,6 miliona to nie dużo jest prawie równie denerwujące jak nazywanie jakiegoś zawodnika "klasyczną 10", "lisem pola karnego" albo "defensywnym napastnikiem". Co po niektórzy powinni się nauczyć rozróżniać płaszczyznę FM'a od realnego świata bo to, że ktoś jest lisem pola karnego w gierce nie ma żadnego przełożenia na prawdziwy sport.
Lepiej tego nie można było ująć. To opowiadanie, że 1,6 miliona to nie dużo jest prawie równie denerwujące jak nazywanie jakiegoś zawodnika "klasyczną 10", "lisem pola karnego" albo "defensywnym napastnikiem". Co po niektórzy powinni się nauczyć rozróżniać płaszczyznę FM'a od realnego świata bo to, że ktoś jest lisem pola karnego w gierce nie ma żadnego przełożenia na prawdziwy sport
7 stycznia 2013, 15:28 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Któryś z tych którzy powiedzieli że mou jest lepszy od sneijdera ogladają lige portugalską i widzą go na co dzień? bo może mają racje nie wiem
Jestem kibicem Porto i oglądam ligę portugalską regularnie. I śmiało mogę powiedzieć, że Joao bez dwóch zdań reprezentuje sobą poziom Premier League. Nie wiem w jakiej formie jest teraz Sneijder, ale Joao gra bardzo dobrze już od EURO. Moim zdaniem to teraz jeden z najlepszych rozgrywających na świecie. Co do sumy odstępnego to Porto chce od 22-27 mln euro. Wątpię, aby Levy w zimie zapłacił taką sumkę, tym bardziej, że nie rozstrzygnęła się jeszcze sprawa z dokładną datą dołączenia Holtby'ego do Tottenhamu.
Jestem kibicem Porto i oglądam ligę portugalską regularnie. I śmiało mogę powiedzieć, że Joao bez dwóch zdań reprezentuje sobą poziom Premier League. Nie wiem w jakiej formie jest teraz Sneijder, ale Joao gra bardzo dobrze już od EURO. Moim zdaniem to teraz jeden z najlepszych rozgrywających na świecie. Co do sumy odstępnego to Porto chce od 22-27 mln euro. Wątpię, aby Levy w zimie zapłacił taką sumkę, tym bardziej, że nie rozstrzygnęła się jeszcze sprawa z dokładną datą dołączenia Holtby'ego do Tottenhamu
7 stycznia 2013, 15:36 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Lepiej tego nie można było ująć. To opowiadanie, że 1,6 miliona to nie dużo jest prawie równie denerwujące jak nazywanie jakiegoś zawodnika "klasyczną 10", "lisem pola karnego" albo "defensywnym napastnikiem". Co po niektórzy powinni się nauczyć rozróżniać płaszczyznę FM'a od realnego świata bo to, że ktoś jest lisem pola karnego w gierce nie ma żadnego przełożenia na prawdziwy sport
o wypraszam sobie!

w FM to gram ale 2008 a tam nie ma tych wszystkich opcji. czy komentator w czasie meczu mówiący że np. Defoe to lis pola karnego oznacza że gra w FMa? nie koniecznie
o wypraszam sobie! :P w FM to gram ale 2008 a tam nie ma tych wszystkich opcji. czy komentator w czasie meczu mówiący że np. Defoe to lis pola karnego oznacza że gra w FMa? nie koniecznie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2013, 15:49 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
o wypraszam sobie!

w FM to gram ale 2008 a tam nie ma tych wszystkich opcji. czy komentator w czasie meczu mówiący że np. Defoe to lis pola karnego oznacza że gra w FMa? nie koniecznie
A jaki komentator w trakcie meczu mówi, że Defoe to lis pola karnego? Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem... Zresztą nawet jak tak mówi, to znaczy, że jest słabym komentatorem
A jaki komentator w trakcie meczu mówi, że Defoe to lis pola karnego? Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem... Zresztą nawet jak tak mówi, to znaczy, że jest słabym komentatorem :)