Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
8 stycznia 2013, 21:07 [cytuj]
Nie wiem, nie widziałem go ale skoro zaliczył debiut w reprezentacji grając w Championship to jednak coś musi potrafić. Z drugiej strony za Hodgsona Chamberlain jest podstawowym prawym skrzydłowym, więc on chyba na siłę próbuje promować angielską młodzież. Ciężko cokolwiek powiedzieć.
Nie wiem, nie widziałem go ale skoro zaliczył debiut w reprezentacji grając w Championship to jednak coś musi potrafić. Z drugiej strony za Hodgsona Chamberlain jest podstawowym prawym skrzydłowym, więc on chyba na siłę próbuje promować angielską młodzież. Ciężko cokolwiek powiedzieć
8 stycznia 2013, 21:21 [cytuj]
Galatasaray say they have opened negotiations with Inter Milan over the transfer of unsettled midfielder Wesley Sneijder. We will bring you more on this story shortly...
by Rob Parrish 7:15 PM
Galatasaray say they have opened negotiations with Inter Milan over the transfer of unsettled midfielder Wesley Sneijder. We will bring you more on this story shortly... by Rob Parrish 7:15 PM
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 stycznia 2013, 00:09 [cytuj]
http://transfery.info/55908,adebayor-jedzie-na-puchar-narodow-afryki
No to napastnik na "gwałt" potrzebny !!!
http://transfery.info/55908,adebayor-jedzie-na-puchar-narodow-afryki No to napastnik na "gwałt" potrzebny !!!
9 stycznia 2013, 07:54 [cytuj]
Ciesze się, że Ade jedzie na PNA, może pozwoli mu to odbudować forme i wróci do nas takim zawodnikiem jakim był w zeszłym sezonie. Moja radość nie zmienia jednak faktu, że potrzebujemy napastnika i o ile Andre nie chce dać szanse młodym (Coulibaly) to trzeba kogoś kupić.

Na twitterze Hotspur Related umieściło post: "Gallas - Offer accepted from QPR, down to player now, will put spurs back in the market for a CB".
Ciesze się, że Ade jedzie na PNA, może pozwoli mu to odbudować forme i wróci do nas takim zawodnikiem jakim był w zeszłym sezonie. Moja radość nie zmienia jednak faktu, że potrzebujemy napastnika i o ile Andre nie chce dać szanse młodym (Coulibaly) to trzeba kogoś kupić. Na twitterze Hotspur Related umieściło post: "Gallas - Offer accepted from QPR, down to player now, will put spurs back in the market for a CB"
9 stycznia 2013, 11:23 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że się zgodzi:

http://www.givemefootball.com/premier-league/tottenham-to-make-15m-approach-for-olympics-hotsho?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
Miejmy nadzieję, że się zgodzi: http://www.givemefootball.com/premier-league/tottenham-to-make-15m-approach-for-olympics-hotsho?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721
9 stycznia 2013, 13:20 [cytuj]
No oby sie Damiano zgodził było by ok. W tedy nasz atak wyglądał by o niebo lepiej... :D
No oby sie Damiano zgodził było by ok. W tedy nasz atak wyglądał by o niebo lepiej... :D
E.F.E.N.D.I.
9 stycznia 2013, 13:21 [cytuj]

gdzieś wyczytałem, że MF zakupił dom w Manchesterze, bo "w Liverpoolu nie ma życia prywatnego". Można już skreślić jego osobę, że do nas przyjdzie :)
gdzieś wyczytałem, że MF zakupił dom w Manchesterze, bo "w Liverpoolu nie ma życia prywatnego". Można już skreślić jego osobę, że do nas przyjdzie :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
9 stycznia 2013, 13:29 [cytuj]
Montpellier have admitted they are prepared to let midfielder Younes Belhanda leave for the right price, as reports suggest Tottenham Hotspur have opened talks over a deal.

Czyżby sprzedajemy Garetha "galaktycznym :-)"?
Montpellier have admitted they are prepared to let midfielder Younes Belhanda leave for the right price, as reports suggest Tottenham Hotspur have opened talks over a deal. Czyżby sprzedajemy Garetha "galaktycznym :-)"?
9 stycznia 2013, 13:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Montpellier have admitted they are prepared to let midfielder Younes Belhanda leave for the right price, as reports suggest Tottenham Hotspur have opened talks over a deal. Czyżby sprzedajemy Garetha "galaktycznym :-)"?

Belhanda jest raczej rozgrywającym (taką dziesiąteczką) niż skrzydłowym. Tam gra tylko "od biedy".
Belhanda jest raczej rozgrywającym (taką dziesiąteczką) niż skrzydłowym. Tam gra tylko "od biedy"
Can't Smile Without You!!!
9 stycznia 2013, 13:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Belhanda jest raczej rozgrywającym (taką dziesiąteczką) niż skrzydłowym. Tam gra tylko "od biedy"

Sorrki, przeczytałem let jako left:-). Nie znam go i nigdy nie widziałem dlatego ta pomyłka.
Sorrki, przeczytałem let jako left:-). Nie znam go i nigdy nie widziałem dlatego ta pomyłka
9 stycznia 2013, 13:57 [cytuj]
Leon Goretzka - środkowy pomocnik z VfL Bochum. Nim powinniśmy się zainteresować. Genialny sezon w 2 lidze. Koleś ma 17 lat i już jest wyceniany na ok. 3.5 mln EUR. Poza tym już wielcy się nim interesują,
Leon Goretzka - środkowy pomocnik z VfL Bochum. Nim powinniśmy się zainteresować. Genialny sezon w 2 lidze. Koleś ma 17 lat i już jest wyceniany na ok. 3.5 mln EUR. Poza tym już wielcy się nim interesują,
9 stycznia 2013, 16:35 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Sorrki, przeczytałem let jako left:-). Nie znam go i nigdy nie widziałem dlatego ta pomyłka

Szczerze, również w akcji go nie widziałem, więc nie będę się przemądrzał jaki to on świetny itp. itd. Wiem tylko, że został wybrany najlepszym młodym zawodnikiem Ligue1 ubiegłego sezonu. Ludzie, którzy widzieli jego grę ponoć się "rozpływają" nad jego możliwościami. Ale nie mogę ani zaprzeczyć, ani tego potwierdzić.

trzaskal powiedział/a:

Mamy Freunda, który powinien być pierwszym, aby forsować młode talenty zza zachodniej granicy, więc nigdy nie wiadomo :D
Szczerze, również w akcji go nie widziałem, więc nie będę się przemądrzał jaki to on świetny itp. itd. Wiem tylko, że został wybrany najlepszym młodym zawodnikiem Ligue1 ubiegłego sezonu. Ludzie, którzy widzieli jego grę ponoć się "rozpływają" nad jego możliwościami. Ale nie mogę ani zaprzeczyć, ani tego potwierdzić. [quote=trzaskal] Leon Goretzka - środkowy pomocnik z VfL Bochum. Nim powinniśmy się zainteresować. Genialny sezon w 2 lidze. Koleś ma 17 lat i już jest wyceniany na ok. 3.5 mln EUR. Poza tym już wielcy się nim interesują,
Can't Smile Without You!!!
9 stycznia 2013, 16:55 [cytuj]
Niech Stefan przekona Ibisevic-a do przejścia na WHL i będę happy:brawo:
Niech Stefan przekona Ibisevic-a do przejścia na WHL i będę happy:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 stycznia 2013, 18:31 [cytuj]
Nie lubię Ibisevic-a nie jest to 90% gwarancja goli.
Nie lubię Ibisevic-a nie jest to 90% gwarancja goli
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 stycznia 2013, 18:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie lubię Ibisevic-a nie jest to 90% gwarancja goli

Ja lubię, ale to prawda, że gwarancji nie daje. Ale z drugiejs strony - kto daje? Wydawałoby się po poprzednim sezonie, że Adebayor zagwarantuje te 10-15 goli, a tu Defoe się nagle wstrzelił.

Co do Younesa Belhandy to ja go widziałem nie raz i to był obok Giroud najlepszy piłkarz Montpellier w sezonie, gdy zdobywali mistrzostwo (12 goli i 4 asysty). Ja bym brał.
Ja lubię, ale to prawda, że gwarancji nie daje. Ale z drugiejs strony - kto daje? Wydawałoby się po poprzednim sezonie, że Adebayor zagwarantuje te 10-15 goli, a tu Defoe się nagle wstrzelił. Co do Younesa Belhandy to ja go widziałem nie raz i to był obok Giroud najlepszy piłkarz Montpellier w sezonie, gdy zdobywali mistrzostwo (12 goli i 4 asysty). Ja bym brał
9 stycznia 2013, 19:01 [cytuj]
Belhanda to swietna opcja na rozgrywajacego i tansze rozwiazanie niz Moutinho, lecz marzy mi sie pozyskanie Jao :) i widziec go w koszulce z kogutem na piersi :). Gdyby pojawila sie 3ka Damiao, Moutinho i Belhanda to bylo by to nasze najlepsze okienko transferowe :)
Belhanda to swietna opcja na rozgrywajacego i tansze rozwiazanie niz Moutinho, lecz marzy mi sie pozyskanie Jao :) i widziec go w koszulce z kogutem na piersi :). Gdyby pojawila sie 3ka Damiao, Moutinho i Belhanda to bylo by to nasze najlepsze okienko transferowe :)
9 stycznia 2013, 19:05 [cytuj]
Ta, ja też Belhandę widziałem kilka razy. Może to były mecze jego życia, ale był na prawdę niezły. A mijał niektórych rywali jak tyczki.
Ta, ja też Belhandę widziałem kilka razy. Może to były mecze jego życia, ale był na prawdę niezły. A mijał niektórych rywali jak tyczki
LMAO
9 stycznia 2013, 19:11 [cytuj]
Brać joao jak najszybciej ;x oglądałem jego mecze w lidze mistrzów i naprawdę jest to koleś o genialnych umiejętnościach . Sądzę , że jest lepszy od modrica
Brać joao jak najszybciej ;x oglądałem jego mecze w lidze mistrzów i naprawdę jest to koleś o genialnych umiejętnościach . Sądzę , że jest lepszy od modrica
9 stycznia 2013, 19:12 [cytuj]
a belhanda to dobry alternatywa dla joao . Coś tottenham lubi niskich środkowych pomocników ;d
a belhanda to dobry alternatywa dla joao . Coś tottenham lubi niskich środkowych pomocników ;d
9 stycznia 2013, 22:03 [cytuj]
ilu wy chcecie tych pomocników w środku, co?
ilu wy chcecie tych pomocników w środku, co?
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się