Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
9 stycznia 2013, 22:07 [cytuj]
bd grali 1-3-6-1 :cwaniak:
bd grali 1-3-6-1 :cwaniak:
9 stycznia 2013, 22:17 [cytuj]
jeśli z wysuniętymi obrońcami na bokach jestem za :D

Albo 4-6-0 jak Hiszpania :D
jeśli z wysuniętymi obrońcami na bokach jestem za :D Albo 4-6-0 jak Hiszpania :D
Offence win games, defence wins titles
9 stycznia 2013, 22:48 [cytuj]
No to jeden kandydat już odpadł:

Inter Milan have confirmed they have accepted a bid for Wesley Sneijder from Galatasaray.
No to jeden kandydat już odpadł: Inter Milan have confirmed they have accepted a bid for Wesley Sneijder from Galatasaray
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 stycznia 2013, 00:18 [cytuj]
Pewnie wysoka tygodniowke by sobie zazyczyl u nas, ciekaw jestem jak sie dogada z turkami.
Czekam, co dalej w sprawie zakupienia Moutinho, Belhandy i Damiao.
Pewnie wysoka tygodniowke by sobie zazyczyl u nas, ciekaw jestem jak sie dogada z turkami. Czekam, co dalej w sprawie zakupienia Moutinho, Belhandy i Damiao
10 stycznia 2013, 03:37 [cytuj]
jak to jak :D Efendem Ben £ 100,000 Bir hafta artı bir bonus 200 bine amaçtan istiyorum czy coś w ten deseń

Jeśli chodzi o napastników, to byłem na kilku meczach ere i wbił mi się w uwagę Josmer Altidore oraz Bony Wilfried. Ten Bony walnął dwie bramy ajaksowi ładne.

A Josmer czy jak kto woli Jozy to taki szybki czarniawy z USA. Agbonlahor bis tylko lepsze wykończenie ma moim zdaniem.
jak to jak :D Efendem Ben £ 100,000 Bir hafta artı bir bonus 200 bine amaçtan istiyorum czy coś w ten deseń Jeśli chodzi o napastników, to byłem na kilku meczach ere i wbił mi się w uwagę Josmer Altidore oraz Bony Wilfried. Ten Bony walnął dwie bramy ajaksowi ładne. A Josmer czy jak kto woli Jozy to taki szybki czarniawy z USA. Agbonlahor bis tylko lepsze wykończenie ma moim zdaniem
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 stycznia 2013, 08:40 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No to jeden kandydat już odpadł: Inter Milan have confirmed they have accepted a bid for Wesley Sneijder from Galatasaray

Coś mi się wydaje, że cała "akcja" ze Sneijderem potrwa do końca stycznia. Gdzieś wyczytałem słowa agenta piłkarza, który stwierdził, że ten nie jest specjalnie chętny do przeprowadzki do Turcji i będzie zwlekał z decyzją, aby upewnić się, że nie ma innych zainteresowanych. Ile w tym prawdy to ciężko mi powiedzieć.
Coś mi się wydaje, że cała "akcja" ze Sneijderem potrwa do końca stycznia. Gdzieś wyczytałem słowa agenta piłkarza, który stwierdził, że ten nie jest specjalnie chętny do przeprowadzki do Turcji i będzie zwlekał z decyzją, aby upewnić się, że nie ma innych zainteresowanych. Ile w tym prawdy to ciężko mi powiedzieć
Can't Smile Without You!!!
10 stycznia 2013, 09:21 [cytuj]
Widzieliście wczoraj CFC-Swans [0-2] i bramkę Michu na 0-1 ... ja już nie mam wątpliwości. Michu do nas w tym okienku i walczymy na całego!:rotfl:
Widzieliście wczoraj CFC-Swans [0-2] i bramkę Michu na 0-1 ... ja już nie mam wątpliwości. Michu do nas w tym okienku i walczymy na całego!:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 stycznia 2013, 09:24 [cytuj]
transermarkt - wycenia go na 6 mln euro .. myślę, że za 12-13 mln poszedłby !!:mysli:
transermarkt - wycenia go na 6 mln euro .. myślę, że za 12-13 mln poszedłby !!:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 stycznia 2013, 09:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Nie ważne na ile wycenia go transfermarkt Rafo. Ważne na ile wycenia go Laudrup, a ten powiedział, że nigdzie go nie puści :P
Nie ważne na ile wycenia go transfermarkt Rafo. Ważne na ile wycenia go Laudrup, a ten powiedział, że nigdzie go nie puści :P
10 stycznia 2013, 10:20 [cytuj]
QPR boss Harry Redknapp wants to sign defender William Gallas from former club Spurs.
QPR boss Harry Redknapp wants to sign defender William Gallas from former club Spurs
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 stycznia 2013, 11:49 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
QPR boss Harry Redknapp wants to sign defender William Gallas from former club Spurs

Oby. :ok:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 stycznia 2013, 12:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Zamianka za Taarabta? :cwaniak:
10 stycznia 2013, 12:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Nie sądzę :P
10 stycznia 2013, 12:40 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

To może za Granero? or Ji Sung Park?(or both)
10 stycznia 2013, 12:45 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Przecież już dawno było ustalone, że za Clinta Hilla :D
Przecież już dawno było ustalone, że za Clinta Hilla :D
10 stycznia 2013, 14:10 [cytuj]
Paweł łap artykuł i zobacz sobie na foty, a potem mów "Taarabtem śmiesznym"

http://transfery.info/55875,sytuacja-bez-wyjscia-qpr-i-sprawa-adela-taarabta
Paweł łap artykuł i zobacz sobie na foty, a potem mów "Taarabtem śmiesznym" http://transfery.info/55875,sytuacja-bez-wyjscia-qpr-i-sprawa-adela-taarabta
10 stycznia 2013, 14:11 [cytuj]
Clint Hill powiadasz...wolę Eastwooda, ale czy on kiedykolwiek grał w piłę?
Clint Hill powiadasz...wolę Eastwooda, ale czy on kiedykolwiek grał w piłę?
10 stycznia 2013, 14:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Paweł łap artykuł i zobacz sobie na foty, a potem mów "Taarabtem śmiesznym"

http://transfery.info/55875,sytuacja-bez-wyjscia-qpr-i-sprawa-adela-taarabta

i co? suche liczby i co to da? Taarabt już u nas był ;) tak samo KPB i skończył identycznie. kogo miałby wygryźć? Sandro? Najlepszego defensywnego pomocnika ligi (myślę że nie przesadzam), Dempseya który z każdym meczem ostatnio gra lepiej? A może Dembele aktualnego playmakera?
i co? suche liczby i co to da? Taarabt już u nas był ;) tak samo KPB i skończył identycznie. kogo miałby wygryźć? Sandro? Najlepszego defensywnego pomocnika ligi (myślę że nie przesadzam), Dempseya który z każdym meczem ostatnio gra lepiej? A może Dembele aktualnego playmakera?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
10 stycznia 2013, 14:35 [cytuj]
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje :cwaniak:
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje :cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się