Forum dyskusyjne
10 stycznia 2013, 14:36 [cytuj]
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje :cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
10 stycznia 2013, 14:36 [cytuj]
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje
http://transfery.info/55932,louis-nicollin-girard-zostaje-belhanda-na-sprzeda coś się chyba szykuje :cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
10 stycznia 2013, 14:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Clint Hill powiadasz...wolę Eastwooda, ale czy on kiedykolwiek grał w piłę?
Ponoć grał w " (Gran) Torino", ale to nie potwierdzone informacje
Ponoć grał w " (Gran) Torino", ale to nie potwierdzone informacje ;P
Can't Smile Without You!!!
10 stycznia 2013, 15:11 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
QPR boss Harry Redknapp wants to sign defender William Gallas from former club Spurs
Kompletnie nie rozumiem Redknappa, ale on zawsze miał takie odchyły transferowe. A zatem QPR pewnie stanie się takim Stoke bis, gdzie będziemy zrzucać odpady z naszej drużyny. Następny w kolejce pewnie Livermore, a potem można im pchnąć Huddlestone'a
Kompletnie nie rozumiem Redknappa, ale on zawsze miał takie odchyły transferowe. A zatem QPR pewnie stanie się takim Stoke bis, gdzie będziemy zrzucać odpady z naszej drużyny. Następny w kolejce pewnie Livermore, a potem można im pchnąć Huddlestone'a
10 stycznia 2013, 15:27 [cytuj]
AVB na konferencji powiedział, że transfer Damiao (jak i innego napastnika) jest bardzo mało prawdopodobny - "extremely unlikely". Powiedział, że Ade jak chciał tak pojedzie na PNA, ale to nie zmienia nic w strategii transferowej klubu. Stwierdził, że nie zamierza składać oferty za Belhande. Jak również ODRZUCIŁ możliwość odejścia Gallasa

. Zaznaczył również, że Jake najprawdopodobniej pójdzie na wypożyczenie.
Zasłona dymna czy już daliśmy sobie spokój w tym okienku?
AVB na konferencji powiedział, że transfer Damiao (jak i innego napastnika) jest bardzo mało prawdopodobny - "extremely unlikely". Powiedział, że Ade jak chciał tak pojedzie na PNA, ale to nie zmienia nic w strategii transferowej klubu. Stwierdził, że nie zamierza składać oferty za Belhande. Jak również ODRZUCIŁ możliwość odejścia Gallasa :P. Zaznaczył również, że Jake najprawdopodobniej pójdzie na wypożyczenie.
10 stycznia 2013, 15:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
AVB na konferencji powiedział, że transfer Damiao (jak i innego napastnika) jest bardzo mało prawdopodobny - "extremely unlikely". Powiedział, że Ade jak chciał tak pojedzie na PNA, ale to nie zmienia nic w strategii transferowej klubu. Stwierdził, że nie zamierza składać oferty za Belhande. Jak również ODRZUCIŁ możliwość odejścia Gallasa

. Zaznaczył również, że Jake najprawdopodobniej pójdzie na wypożyczenie.
Oby zasłona dymna, bo bez drugiego napastnika to zaraz rzeczywiście będziemy grać 4-6-0. Hiszpanom wyszło, ale oni grali tym przenudnym stylem - tiki-taką. My chcemy grać atrakcyjnie, a bez snajpera na przedzie to nie do zrobienia
Oby zasłona dymna, bo bez drugiego napastnika to zaraz rzeczywiście będziemy grać 4-6-0. Hiszpanom wyszło, ale oni grali tym przenudnym stylem - tiki-taką. My chcemy grać atrakcyjnie, a bez snajpera na przedzie to nie do zrobienia
10 stycznia 2013, 15:42 [cytuj]
Powiedział również, że Gallas jest we Francji i leczy kontuzję, więc nie będzie brany pod uwagę w sobotę. Oraz, że Holtby dołączy do nas w lecie, tak jak było planowane, ponieważ nie zamierzamy w tym momencie wzmacniać lini pomocy.
Barometr powiedział/a:
Zgadzam się w 100% Baro. ZOstawianie Defoe samemu sobie to jawne nieporozumienie. Do tego dochodzi fakt, że między Adebayorem, a AVB chyba nie wszystko jest ok. Ade stwierdził, że nasz "head coach" co innego mówi prasie, a co innego mówił mu "za kulisami". To napewno nie pomoże w ich relacjach i myślę, że Togijczyk jest powoli na wylocie. Dlatego też nie widzę innej możliwości jak zakup kolejnego snajpera... (sorki Snajper

)
Zgadzam się w 100% Baro. ZOstawianie Defoe samemu sobie to jawne nieporozumienie. Do tego dochodzi fakt, że między Adebayorem, a AVB chyba nie wszystko jest ok. Ade stwierdził, że nasz "head coach" co innego mówi prasie, a co innego mówił mu "za kulisami". To napewno nie pomoże w ich relacjach i myślę, że Togijczyk jest powoli na wylocie. Dlatego też nie widzę innej możliwości jak zakup kolejnego snajpera... (sorki Snajper ;P )
10 stycznia 2013, 15:42 [cytuj]
Za Ade naturalnym zastępstwem jest Dempsey, który ma wcale niezle warunki na bycie napastnikiem a nie pomocnikiem i w takiej roli bym go widział u nas. Wysoki, swietnie grajacy glowa, z ciągiem na bramkę i co najwazniejsze bramkostrzelny. Ja za Ade plakal nie bede, to klasowy i uzyteczny piłkarz ale w swojej grze bywal irytujący (zwalnianie gry, zwlekanie z podaniami, mnostwo zagran do tylu) bez niego nasza gra moze byc...jeszcze szybsza. Z reprezentacją Togo może odzyska błysk.
Za Ade naturalnym zastępstwem jest Dempsey, który ma wcale niezle warunki na bycie napastnikiem a nie pomocnikiem i w takiej roli bym go widział u nas. Wysoki, swietnie grajacy glowa, z ciągiem na bramkę i co najwazniejsze bramkostrzelny. Ja za Ade plakal nie bede, to klasowy i uzyteczny piłkarz ale w swojej grze bywal irytujący (zwalnianie gry, zwlekanie z podaniami, mnostwo zagran do tylu) bez niego nasza gra moze byc...jeszcze szybsza. Z reprezentacją Togo może odzyska błysk
http://wilczki.tumblr.com/
10 stycznia 2013, 15:45 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Za Ade naturalnym zastępstwem jest Dempsey, który ma wcale niezle warunki na bycie napastnikiem a nie pomocnikiem i w takiej roli bym go widział u nas. Wysoki, swietnie grajacy glowa, z ciągiem na bramkę i co najwazniejsze bramkostrzelny. Ja za Ade plakal nie bede, to klasowy i uzyteczny piłkarz ale w swojej grze bywal irytujący (zwalnianie gry, zwlekanie z podaniami, mnostwo zagran do tylu) bez niego nasza gra moze byc...jeszcze szybsza. Z reprezentacją Togo może odzyska błysk
A jakie jest "naturalne zastępstwo" za Defoe w razie ODPUKAĆ kontuzji?
A jakie jest "naturalne zastępstwo" za Defoe w razie ODPUKAĆ kontuzji?
10 stycznia 2013, 15:55 [cytuj]
Ja do Ade nic nie mam. W tamtym sezonie nie raz ratował nam dupę, nie mówiąc co robił Defoe. Co prawda historią się nie żyje i ich role się teraz odwróciły, ale ja jednak chciałbym, aby Ade został. Do tego dokupić jeszcze jakiegoś szybkiego i bramkostrzelnego napastnika i możemy grać dwójką w ataku.
Co do Gallasa to może odchodzić, nie będę po nim płakać. Jest Janek, Dawson, Caulker, wróci Kaboul. Może ktoś ciekawy dołączy do nas latem.
Ja do Ade nic nie mam. W tamtym sezonie nie raz ratował nam dupę, nie mówiąc co robił Defoe. Co prawda historią się nie żyje i ich role się teraz odwróciły, ale ja jednak chciałbym, aby Ade został. Do tego dokupić jeszcze jakiegoś szybkiego i bramkostrzelnego napastnika i możemy grać dwójką w ataku.
Co do Gallasa to może odchodzić, nie będę po nim płakać. Jest Janek, Dawson, Caulker, wróci Kaboul. Może ktoś ciekawy dołączy do nas latem
10 stycznia 2013, 15:56 [cytuj]
To juz trudniej tuczi ale wtedy siggy/townsend na lewa i Bale'a jeszcze bardziej do przodu. Wtedy Bale z Dempsem +naturalnie Lennon, odpowiadają za atak. W ostatnim meczu skonczylo sie to bodaj 3 golami. Mamy rezerwy i potencjał na ławce. Nie ma gości nie do zastąpienia. choc gdyby teraz wypadl Defoe trzeba by kogos sciagnac (i raczej nie Kane'a z wypożyczenia)
To juz trudniej tuczi ale wtedy siggy/townsend na lewa i Bale'a jeszcze bardziej do przodu. Wtedy Bale z Dempsem +naturalnie Lennon, odpowiadają za atak. W ostatnim meczu skonczylo sie to bodaj 3 golami. Mamy rezerwy i potencjał na ławce. Nie ma gości nie do zastąpienia. choc gdyby teraz wypadl Defoe trzeba by kogos sciagnac (i raczej nie Kane'a z wypożyczenia)
http://wilczki.tumblr.com/
10 stycznia 2013, 15:57 [cytuj]
Ponoć Everton chciał wypożyczyć Livermore'a, ale odrzuciliśmy ofertę. Mają poczucie humoru.
Ponoć Everton chciał wypożyczyć Livermore'a, ale odrzuciliśmy ofertę. Mają poczucie humoru
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 stycznia 2013, 16:03 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Tylko czy to wystarczy na przykład na Man United?
Tylko czy to wystarczy na przykład na Man United?
10 stycznia 2013, 16:23 [cytuj]
Naturalny zastępca Defo
http://www.youtube.com/watch?v=kGkxvL65Tt4 dać mu szansę tylko
Naturalny zastępca Defoe http://www.youtube.com/watch?v=kGkxvL65Tt4 dać mu szansę tylko
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 stycznia 2013, 16:46 [cytuj]
hahahah może akurat by sie sprawdził
hahahah może akurat by sie sprawdził :D
10 stycznia 2013, 16:57 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Dempsey gra najlepiej za napastnikami i nie ma w tym nic złego 4-2-3-1 gramy całkiem nieźle. Ale po pierwsze - Defoe w tej formacji jest niewiadomą, a po drugie, jak wypadnie (odpukać!) Defoe to nam runie cały plan.
Ade rzeczywiście powoli sam się eliminuje z gry w naszym klubie. Wraca z nadwagą z przerwy letniej, potem szybko łapie kontuzję, potem bezmyślną czerwoną kartkę, a teraz jeszcze jedzie na PNA. Dla mnie to wszystko świadczy przeciwko niemu - nawet jeśli AVB coś mu nawrzucał prywatnie - to takie sprawy należy zostawiać w szatni, a nie od razu łkać w mediach, jaki to trener oszust. Dla mnie Ade już się nie podniesie i niestety spełniły się moje obawy, że ten gościu gra tylko i wyłącznie dla kasy, a nie dla klubu/siebie/radości z gry. Dostał kontrakt i jego dobre występy nagle się skończyły. To nie jest przypadek.
Co do napastników to na rynku jest ich ostatnio całkiem sporo. Marzy się Damiao, ale po skur...ństwach jakie wyczyniał z tym transferem Internacional - raczej możemy o nim zapomnieć. I to już na dobre.
Dużym ryzykiem, ale moim zdaniem opłacalnym byłby Giuseppe Rossi, ale już go zgarnęła Fiorentina (za jakieś 10 mln euro)
Idealnym rozwiązaniem byłby Fernando Llorente z Bilbao, ale Athletic już prowadzi rozmowy z Juventusem, więc temat też zaraz będzie pozamiatany
Dempsey gra najlepiej za napastnikami i nie ma w tym nic złego 4-2-3-1 gramy całkiem nieźle. Ale po pierwsze - Defoe w tej formacji jest niewiadomą, a po drugie, jak wypadnie (odpukać!) Defoe to nam runie cały plan.
Ade rzeczywiście powoli sam się eliminuje z gry w naszym klubie. Wraca z nadwagą z przerwy letniej, potem szybko łapie kontuzję, potem bezmyślną czerwoną kartkę, a teraz jeszcze jedzie na PNA. Dla mnie to wszystko świadczy przeciwko niemu - nawet jeśli AVB coś mu nawrzucał prywatnie - to takie sprawy należy zostawiać w szatni, a nie od razu łkać w mediach, jaki to trener oszust. Dla mnie Ade już się nie podniesie i niestety spełniły się moje obawy, że ten gościu gra tylko i wyłącznie dla kasy, a nie dla klubu/siebie/radości z gry. Dostał kontrakt i jego dobre występy nagle się skończyły. To nie jest przypadek.
Co do napastników to na rynku jest ich ostatnio całkiem sporo. Marzy się Damiao, ale po skur...ństwach jakie wyczyniał z tym transferem Internacional - raczej możemy o nim zapomnieć. I to już na dobre.
Dużym ryzykiem, ale moim zdaniem opłacalnym byłby Giuseppe Rossi, ale już go zgarnęła Fiorentina (za jakieś 10 mln euro)
Idealnym rozwiązaniem byłby Fernando Llorente z Bilbao, ale Athletic już prowadzi rozmowy z Juventusem, więc temat też zaraz będzie pozamiatany ;(
10 stycznia 2013, 17:02 [cytuj]
Alvaro Negredo?
Według doniesień hiszpańskiej prasy Del Nido (prezes Sevilli) wyleciał dziś rano do Londynu, aby rozmawiać w sprawie transferu tego napastnika. Nazwa klubu nie została naturalnie podana. Osobiście mam wątpliwości czy po "Ramos Gate"

będzie on chciał jeszcze kiedykolwiek z nami rozmawiać heh. Ale może mizerna sytuacja finansowa go do tego zmusiła. Pożyjemy zobaczymy.
Alvaro Negredo?
Według doniesień hiszpańskiej prasy Del Nido (prezes Sevilli) wyleciał dziś rano do Londynu, aby rozmawiać w sprawie transferu tego napastnika. Nazwa klubu nie została naturalnie podana. Osobiście mam wątpliwości czy po "Ramos Gate" ;) będzie on chciał jeszcze kiedykolwiek z nami rozmawiać heh. Ale może mizerna sytuacja finansowa go do tego zmusiła. Pożyjemy zobaczymy
10 stycznia 2013, 17:58 [cytuj]
Albo "Daily FAIL" stało się jeszcze bardziej "wyrywne", albo niebawem przeczytamy oficjalny komunikat
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2260176/QPR-sign-Jake-Livermore-loan.html
Albo "Daily FAIL" stało się jeszcze bardziej "wyrywne", albo niebawem przeczytamy oficjalny komunikat ;)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2260176/QPR-sign-Jake-Livermore-loan.html
10 stycznia 2013, 19:05 [cytuj]
Ja bym chciał żeby Levy zaryzykował i kupił Wilfrieda Bony. Jest chyba aktualnie najlepszym strzelcem ligi holenderskiej. Dość młody raczej nie drogi w porównaniu z Damiao i do tego nie będzie chciał zbyt dużej tygodniówki
Ja bym chciał żeby Levy zaryzykował i kupił Wilfrieda Bony. Jest chyba aktualnie najlepszym strzelcem ligi holenderskiej. Dość młody raczej nie drogi w porównaniu z Damiao i do tego nie będzie chciał zbyt dużej tygodniówki