Forum dyskusyjne
10 stycznia 2013, 19:34 [cytuj]
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Inter-Mediolan-przyjal-oferte-Galatasaray-za-Wesleya-Sneijdera,artykul,155676,1,293.html
Chyba szykuje nam się ciekawy transfer. Moim zdaniem przejście Sneijdera do Galatasaray wyłania jego pazerność, bo inne lepsze kluby się nim interesowały, co z drugiej strony nie zmienia faktu, że nie złożyły za niego oferty.
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Leandro-Damiao-do-Tottenhamu-Hotspur,artykul,155696,1,293.html
Mam nadzieję, że te wypowiedzi Andre to tylko zasłona dymna, a Leandro trafi do nas już tej zimy. Na pewno jesteśmy w stanie zapłacić te 15 mln za dobrze zapowiadającego się napastnika. Jeśli nie udałoby się z Damiao to ja bym osobiście z radością zobaczył Nikice Jelavica z Kogutem na piersi. Myślę, że jego transfer też oscylowałby w granicach 15 maks. 20 mln. Ciekawym rozwiązaniem wydaje się być również Adrian Lopez, ale nie wiem, czy dostosowałby się swoim stylem gry do ligi angielskiej.
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Inter-Mediolan-przyjal-oferte-Galatasaray-za-Wesleya-Sneijdera,artykul,155676,1,293.html
Chyba szykuje nam się ciekawy transfer. Moim zdaniem przejście Sneijdera do Galatasaray wyłania jego pazerność, bo inne lepsze kluby się nim interesowały, co z drugiej strony nie zmienia faktu, że nie złożyły za niego oferty.
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Leandro-Damiao-do-Tottenhamu-Hotspur,artykul,155696,1,293.html
Mam nadzieję, że te wypowiedzi Andre to tylko zasłona dymna, a Leandro trafi do nas już tej zimy. Na pewno jesteśmy w stanie zapłacić te 15 mln za dobrze zapowiadającego się napastnika. Jeśli nie udałoby się z Damiao to ja bym osobiście z radością zobaczył Nikice Jelavica z Kogutem na piersi. Myślę, że jego transfer też oscylowałby w granicach 15 maks. 20 mln. Ciekawym rozwiązaniem wydaje się być również Adrian Lopez, ale nie wiem, czy dostosowałby się swoim stylem gry do ligi angielskiej
10 stycznia 2013, 20:34 [cytuj]
Jelavic za 15 baniek - za drogo - NIE!
:boisie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 stycznia 2013, 20:57 [cytuj]
Napisałem, że 15 maks. Everton jest pazerny na kasę, to wiadomo nie od dzisiaj. Za Llorente trzeba by zaplacic chyba więcej, ale on podobno już jest dogadany z Juventusem.
M'vila jest na wylocie z Rennes. Najbardziej zainteresowane jest nim QPR, swoje zainteresowanie wyraża też Zenit i Anale. Wiem, że u nas jest obsada def poma, ale Tom i Jake czuje, że niedlugo nas opuszczą, a dyrektor sportowy Rennes powiedział, że nie będzie utrudniał odejścia zawodnikowi. Moim zdaniem to jest duża okazja aby mieć jednego z najlepiej zapowiadających się pomocników. Co prrawda jest Parker i Sandro, ale M'vila potrafi też dobrze rozegrać piłkę, więc spokojnie mógłby zastąpić Mousse w razie jakiejś kontuzji.
Napisałem, że 15 maks. Everton jest pazerny na kasę, to wiadomo nie od dzisiaj. Za Llorente trzeba by zaplacic chyba więcej, ale on podobno już jest dogadany z Juventusem.
M'vila jest na wylocie z Rennes. Najbardziej zainteresowane jest nim QPR, swoje zainteresowanie wyraża też Zenit i Anale. Wiem, że u nas jest obsada def poma, ale Tom i Jake czuje, że niedlugo nas opuszczą, a dyrektor sportowy Rennes powiedział, że nie będzie utrudniał odejścia zawodnikowi. Moim zdaniem to jest duża okazja aby mieć jednego z najlepiej zapowiadających się pomocników. Co prrawda jest Parker i Sandro, ale M'vila potrafi też dobrze rozegrać piłkę, więc spokojnie mógłby zastąpić Mousse w razie jakiejś kontuzji
10 stycznia 2013, 21:03 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tym bardziej, że tyle samo strzela co Ade - sztuk dwie.
Tym bardziej, że tyle samo strzela co Ade - sztuk dwie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 stycznia 2013, 21:17 [cytuj]
dokładnie Tomku .. eh, okienko będzie super jak pozyskamy jeszcze napadziora - najlepiej Michu!
dokładnie Tomku .. eh, okienko będzie super jak pozyskamy jeszcze napadziora - najlepiej Michu!:nerwus:
10 stycznia 2013, 21:19 [cytuj]
@Michax, a tak mniej więcej od kiedy EFC jest pazerny na kasę?
@Michax, a tak mniej więcej od kiedy EFC jest pazerny na kasę?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 stycznia 2013, 21:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dokładnie Tomku .. eh, okienko będzie super jak pozyskamy jeszcze napadziora - najlepiej Michu!

Szkoda go trochę bo u Łabędzi kupę punktów "wielkim" odbiera :-)
Szkoda go trochę bo u Łabędzi kupę punktów "wielkim" odbiera :-)
10 stycznia 2013, 22:35 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Oby zasłona dymna, bo bez drugiego napastnika to zaraz rzeczywiście będziemy grać 4-6-0. Hiszpanom wyszło, ale oni grali tym przenudnym stylem - tiki-taką. My chcemy grać atrakcyjnie, a bez snajpera na przedzie to nie do zrobienia
Nie uwierzysz Baro ale Twoja "ukochana" FCB gra właśnie systemem 4-3-3 :-)
Nie uwierzysz Baro ale Twoja "ukochana" FCB gra właśnie systemem 4-3-3 :-)
10 stycznia 2013, 22:37 [cytuj]
trzaskal ale to o Reprezentację chodzi jeśli dobrze rozumiem
trzaskal ale to o Reprezentację chodzi jeśli dobrze rozumiem ;)
Offence win games, defence wins titles
10 stycznia 2013, 22:44 [cytuj]
ja się dziwie, że michu nikt wcześniej się nie interesował, przecież strzelał w hiszpani ostatnio nie mało goli, myślałem, że pójdzie gdzieś za ok 10mln do lepszego klubu. warto się rozglądać w tej hiszpani, skoro na 5 transferów 4 okazują się hitami
ja się dziwie, że michu nikt wcześniej się nie interesował, przecież strzelał w hiszpani ostatnio nie mało goli, myślałem, że pójdzie gdzieś za ok 10mln do lepszego klubu. warto się rozglądać w tej hiszpani, skoro na 5 transferów 4 okazują się hitami
10 stycznia 2013, 23:50 [cytuj]
smackey - dokładnie - półwysep iberyjski = dobry zaciąg
smackey - dokładnie - półwysep iberyjski = dobry zaciąg :brawo:
11 stycznia 2013, 00:28 [cytuj]
Ja z La Liga to wymarzyl bym sobie z kogutem na piersi jednego z 2ki Muniain/ISCO.
Ja z La Liga to wymarzyl bym sobie z kogutem na piersi jednego z 2ki Muniain/ISCO
11 stycznia 2013, 00:40 [cytuj]
Paweł, przecież to coś takiego jak mistrzostwa Europy. Jakbyś był polakiem to byś nie pojechał? Ade się bał, po tym jak w zeszłym roku do jego reprezentacji strzelali. Ale widać go przekonali i wszystko jest w porządku.
http://www.101greatgoals.com/blog/bild-tottenham-prepare-e10m-bid-for-hamburg-striker-heung-min-son/?
Co myślicie?
Paweł, przecież to coś takiego jak mistrzostwa Europy. Jakbyś był polakiem to byś nie pojechał? Ade się bał, po tym jak w zeszłym roku do jego reprezentacji strzelali. Ale widać go przekonali i wszystko jest w porządku.
http://www.101greatgoals.com/blog/bild-tottenham-prepare-e10m-bid-for-hamburg-striker-heung-min-son/?
Co myślicie?
LMAO
11 stycznia 2013, 01:00 [cytuj]
Szczerze ma 20 lat. Może wystrzelić bardziej niż teraz. Cytując koreańskie media jest to nadzieja na lata. Podobno sam Hiddink coś tam o nim w superlatywach mówił podczas wizyty w Korei (tu cytuję forum koreańskie)
10 mln to trochę za dużo, ale w sumie można zejść do 8. I tak lepiej niż 15 za zahę.
Szczerze ma 20 lat. Może wystrzelić bardziej niż teraz. Cytując koreańskie media jest to nadzieja na lata. Podobno sam Hiddink coś tam o nim w superlatywach mówił podczas wizyty w Korei (tu cytuję forum koreańskie)
10 mln to trochę za dużo, ale w sumie można zejść do 8. I tak lepiej niż 15 za zahę
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2013, 05:30 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Dla mnie decyzja Adebayora o wyjeździe na PNA jest jasnym sygnałem "Tam jest chujowo, ale przy AVB w Tottenhamie jest mi jeszcze gorzej. Uciekam i przez miesiąc nie wracam." Koniec tego gościa w naszej drużynie. Trzeba szukać nowego napastnika
O czym ty piszesz? Jakby Lewandowski powiedział, że nie chce grać w reprezentacji, bo klub jest najważniejszy, zostałby publicznie przez was zlinczowany. Ludzie robią z Adebayora jakiegoś potwora, rozpieszczonego dzieciaka. Czy ktoś kiedyś do was strzelał z karabinu maszynowego, wiecie jakie to uczucie. Ja nie wiem dlatego nie oceniam Adebayora i tego, że do końca się wahał. Adebayor ma własną fundację, żeby pomagać ludziom w swoim kraju. Ludzie zaraz powiedzą, że ma dużo kasy to może pomagać, a sami nie dali nawet złotówki. Na turniej charytatywny nie można 6 osób uzbierać do grania, mimo że większość część kasy z wpisowego idzie na chore dziecko. Wszyscy mają 100 wymówek, żeby nie przyjechać, ale oceniać innych i tworzyć teorie to chętnych nie brakuje. Czy to wina Adebayora, że mamy dwóch napastników. To on odpowiada w tym klubie za kadrę i transfery? NIE! Jak Levy żuli kasy na napastnika to niech chociaż weźmie za to odpowiedzialność, bo jak nie to spadnie to na managera. Klub który chce walczyć o ligę mistrzów wchodzi w sezon z dwoma napastnikami, to niezbyt rozsądne i każdy z was o tym wie. Każdy piłkarz ma prawo reprezentować swój kraj. Jak Defoe będzie jechał na mecz Anglii też będziesz tworzyć takie teorie, czy jemu wolno?
O czym ty piszesz? Jakby Lewandowski powiedział, że nie chce grać w reprezentacji, bo klub jest najważniejszy, zostałby publicznie przez was zlinczowany. Ludzie robią z Adebayora jakiegoś potwora, rozpieszczonego dzieciaka. Czy ktoś kiedyś do was strzelał z karabinu maszynowego, wiecie jakie to uczucie. Ja nie wiem dlatego nie oceniam Adebayora i tego, że do końca się wahał. Adebayor ma własną fundację, żeby pomagać ludziom w swoim kraju. Ludzie zaraz powiedzą, że ma dużo kasy to może pomagać, a sami nie dali nawet złotówki. Na turniej charytatywny nie można 6 osób uzbierać do grania, mimo że większość część kasy z wpisowego idzie na chore dziecko. Wszyscy mają 100 wymówek, żeby nie przyjechać, ale oceniać innych i tworzyć teorie to chętnych nie brakuje. Czy to wina Adebayora, że mamy dwóch napastników. To on odpowiada w tym klubie za kadrę i transfery? NIE! Jak Levy żuli kasy na napastnika to niech chociaż weźmie za to odpowiedzialność, bo jak nie to spadnie to na managera. Klub który chce walczyć o ligę mistrzów wchodzi w sezon z dwoma napastnikami, to niezbyt rozsądne i każdy z was o tym wie. Każdy piłkarz ma prawo reprezentować swój kraj. Jak Defoe będzie jechał na mecz Anglii też będziesz tworzyć takie teorie, czy jemu wolno?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 stycznia 2013, 07:09 [cytuj]
Varba wszystkim chyba bardziej chodzi o wypowiedz Ade odnośnie AVB który ma dwie wersje wypowiedzi: media i zawodnicy. Dla mnie jest to oczywiste, każdej drużynie zależy na dobrym piar'ze a w stosunku do piłkarzy można sobie pozwolić na szczerość. Pytanie tylko dlaczego Ade mówi głośno o prywatnych rozmowach z Bossem jeśli wie że oficjalna wersja była inna..
Varba wszystkim chyba bardziej chodzi o wypowiedz Ade odnośnie AVB który ma dwie wersje wypowiedzi: media i zawodnicy. Dla mnie jest to oczywiste, każdej drużynie zależy na dobrym piar'ze a w stosunku do piłkarzy można sobie pozwolić na szczerość. Pytanie tylko dlaczego Ade mówi głośno o prywatnych rozmowach z Bossem jeśli wie że oficjalna wersja była inna
11 stycznia 2013, 07:59 [cytuj]
Grubson powiedział/a:
Varba wszystkim chyba bardziej chodzi o wypowiedz Ade odnośnie AVB który ma dwie wersje wypowiedzi: media i zawodnicy. Dla mnie jest to oczywiste, każdej drużynie zależy na dobrym piar'ze a w stosunku do piłkarzy można sobie pozwolić na szczerość. Pytanie tylko dlaczego Ade mówi głośno o prywatnych rozmowach z Bossem jeśli wie że oficjalna wersja była inna
A jaka jest wersja oficjalna?
A jaka jest wersja oficjalna?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 stycznia 2013, 08:03 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=240962
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=240962
11 stycznia 2013, 09:23 [cytuj]
Heung-Min Son - miał złamaną nogę w 2010 roku

- poza-tym wygląda na kompletnego napadziora
Heung-Min Son - miał złamaną nogę w 2010 roku :mysli: - poza-tym wygląda na kompletnego napadziora