Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
11 stycznia 2013, 09:35 [cytuj]
Na Skysports wczoraj pisali, ze Negredo z Sevilli otrzymal oferte od jednego z londynskich klubow. Ciekawe,czyzby do nas? Co o tym sadzicie?
Na Skysports wczoraj pisali, ze Negredo z Sevilli otrzymal oferte od jednego z londynskich klubow. Ciekawe,czyzby do nas? Co o tym sadzicie?
11 stycznia 2013, 11:08 [cytuj]
Widzisz Rafo miał złamaną, ale się trochę odbudował. Każdy miał kiedyś coś połamane, a Wal-się-re od odbyciaków nawet tak, że się rzygać chciało na ten widok.

Nie jestem jakimś znawcą ligi niemieckiej, ale ta kompilacja goli pokazuje mi fajnego grajka. Z drugiej strony taką kompilacją można z Defoe zrobić zajebistego napastnika...
Widzisz Rafo miał złamaną, ale się trochę odbudował. Każdy miał kiedyś coś połamane, a Wal-się-re od odbyciaków nawet tak, że się rzygać chciało na ten widok. Nie jestem jakimś znawcą ligi niemieckiej, ale ta kompilacja goli pokazuje mi fajnego grajka. Z drugiej strony taką kompilacją można z Defoe zrobić zajebistego napastnika
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2013, 11:56 [cytuj]
Dziennikarze od rana trąbią, że Ade się rozmyślił i nie jedzie na PNA heh. Pierwsze taką informację podało L'Equipe. Martin Buhagiar z "The Times" napisał, że federacja Togo zmieniła skład na turniej, który został przedstawiony przez managera. Ade się z tym PONOĆ nie zgadza i zdecydował się nie jechać ;P.

ToGo or not ToGo :mysli:
Dziennikarze od rana trąbią, że Ade się rozmyślił i nie jedzie na PNA heh. Pierwsze taką informację podało L'Equipe. Martin Buhagiar z "The Times" napisał, że federacja Togo zmieniła skład na turniej, który został przedstawiony przez managera. Ade się z tym PONOĆ nie zgadza i zdecydował się nie jechać ;P. ToGo or not ToGo :mysli:
Can't Smile Without You!!!
11 stycznia 2013, 12:19 [cytuj]
Cytując Kilkujadka z Kingsajz "po powiększali się i w dupach się poprzewracało"
Cytując Kilkujadka z Kingsajz "po powiększali się i w dupach się poprzewracało"
11 stycznia 2013, 12:20 [cytuj]
a co do Negredo. Jestem na nie. Hiszpańscy napastnicy jakoś do mnie nie przemawiają, Jeśli Hiszpański to musi zwać się llorente/higuain
a co do Negredo. Jestem na nie. Hiszpańscy napastnicy jakoś do mnie nie przemawiają, Jeśli Hiszpański to musi zwać się llorente/higuain
11 stycznia 2013, 12:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Higuain to chyba Argentyńczyk i ma paszport Francuski? Ja jestem jak najbardziej za Negredo. Myślę że mógłby się sprawdzić. Napewno lepszy niż Torres :hejka:
Higuain to chyba Argentyńczyk i ma paszport Francuski? Ja jestem jak najbardziej za Negredo. Myślę że mógłby się sprawdzić. Napewno lepszy niż Torres :hejka:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 stycznia 2013, 13:03 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/news-media-tottenham-zlozyl-oferte-za-negredo_366116

15 mln funtów? :krzyk:
http://www.canalplus.pl/sport/news-media-tottenham-zlozyl-oferte-za-negredo_366116 15 mln funtów? :krzyk:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 stycznia 2013, 13:08 [cytuj]
http://www.angliakopie.pl/news/Tottenham-szykuje-duzy-transfer-a-nam-przypomniala-sie-swietna-anegdota-102
Znów piszą o Negredo. Coś musi w tym być. Moim zdaniem ten piłkarz nie jest wart tych 15 baniek. Za taka kasę możemy się postarać o lepszego napastnika. Ale cóż trzeba wierzyć że AVB wie co robi, dotychczas jego transfery były co najmniej dobre
http://www.angliakopie.pl/news/Tottenham-szykuje-duzy-transfer-a-nam-przypomniala-sie-swietna-anegdota-102 Znów piszą o Negredo. Coś musi w tym być. Moim zdaniem ten piłkarz nie jest wart tych 15 baniek. Za taka kasę możemy się postarać o lepszego napastnika. Ale cóż trzeba wierzyć że AVB wie co robi, dotychczas jego transfery były co najmniej dobre
11 stycznia 2013, 13:19 [cytuj]
wolałbym Soldado ale negredo umie strzelać gole w co nie wątpię szkoda ze nie wyszło z damiao ale negredo tez mi pasuje.
wolałbym Soldado ale negredo umie strzelać gole w co nie wątpię szkoda ze nie wyszło z damiao ale negredo tez mi pasuje
11 stycznia 2013, 13:25 [cytuj]
Soldado jest 2 razy droższy.
Soldado jest 2 razy droższy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 stycznia 2013, 13:39 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
wolałbym Soldado ale negredo umie strzelać gole w co nie wątpię szkoda ze nie wyszło z damiao ale negredo tez mi pasuje

ja wolałbym Messiego.

Ciekawią mnie dwie sprawy: czy prezes Sevilli już się odobraził i czy Levy kieruje się następującą logiką: skoro Michu kosztował 2 mln i strzelił już 16 bramek to Negredo za 15mln strzeli ich z 30?
ja wolałbym Messiego. Ciekawią mnie dwie sprawy: czy prezes Sevilli już się odobraził i czy Levy kieruje się następującą logiką: skoro Michu kosztował 2 mln i strzelił już 16 bramek to Negredo za 15mln strzeli ich z 30?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 stycznia 2013, 14:47 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ja wolałbym Messiego.

Ciekawią mnie dwie sprawy: czy prezes Sevilli już się odobraził i czy Levy kieruje się następującą logiką: skoro Michu kosztował 2 mln i strzelił już 16 bramek to Negredo za 15mln strzeli ich z 30?

Idąc tą logiką(boję się takiej logiki) Henderson powinien być królem strzelców. Mam nadzieję, że Levy ma trochę oliwy w głowie i nie zrobi takiego faux pas z tym Negredo. za 15 mln funtów to możnaby w sumie dwie pozycję obsadzić. Nam potrzebny napastnik, ale nie koniecznie top of the top. Postawiłbym nawet kosztem ryzyka na jakiegoś młodego, który aktualnie jest w gazie i wykupił go. Nie mam na myśli Zahę, bo on już w MU(skoro żujogum go chce to go będzie miał). Może być ktoś z niemieckiej czy nawet włoskiej ligi. Ktoś kto się w miarę wyróżnia i nie kosztuje kupy kasy
Idąc tą logiką(boję się takiej logiki) Henderson powinien być królem strzelców. Mam nadzieję, że Levy ma trochę oliwy w głowie i nie zrobi takiego faux pas z tym Negredo. za 15 mln funtów to możnaby w sumie dwie pozycję obsadzić. Nam potrzebny napastnik, ale nie koniecznie top of the top. Postawiłbym nawet kosztem ryzyka na jakiegoś młodego, który aktualnie jest w gazie i wykupił go. Nie mam na myśli Zahę, bo on już w MU(skoro żujogum go chce to go będzie miał). Może być ktoś z niemieckiej czy nawet włoskiej ligi. Ktoś kto się w miarę wyróżnia i nie kosztuje kupy kasy
11 stycznia 2013, 14:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Mam świetną propozycję pasującą jak ulał do twojego opisu. Pierre-Emerick Aubameyang - młody piłkarz grający obecnie w Saint Etienne. W tamtym sezonie uzbierał 16 bramek, w tym ma już ich 8. Szybki, błyskotliwy, bramkostrzelny. Moim zdaniem to dużo lepsza opcja niż Negredo, bo chłopak ma naprawdę ogromny talent i może u nas pograć w ataku przez kilka ładnych lat.
Mam świetną propozycję pasującą jak ulał do twojego opisu. Pierre-Emerick Aubameyang - młody piłkarz grający obecnie w Saint Etienne. W tamtym sezonie uzbierał 16 bramek, w tym ma już ich 8. Szybki, błyskotliwy, bramkostrzelny. Moim zdaniem to dużo lepsza opcja niż Negredo, bo chłopak ma naprawdę ogromny talent i może u nas pograć w ataku przez kilka ładnych lat
11 stycznia 2013, 14:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Może być ktoś z niemieckiej czy nawet włoskiej ligi. Ktoś kto się w miarę wyróżnia i nie kosztuje kupy kasy

hmmm chyba Liverpool już kupił takiego. niejaki Borini? :) Dawać tego Negredo i lecimy po LM
hmmm chyba Liverpool już kupił takiego. niejaki Borini? :) Dawać tego Negredo i lecimy po LM
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 stycznia 2013, 15:14 [cytuj]
Jak dla mnie to Negredo nie jest jakimś wspaniałym napastnikiem i moglibyśmy zaoszczędzić połowę tej sumy kupując kogoś młodszego i kto daje pozytywne sygnały na przyszłość. Oczywiście patrzę tylko na jego statystyki. No chyba, że AVB wierzy w Kane'a, a Negredo to opcja przejściowa. W każdym razie napastnik Sevilli dla mnie wielka niewiadoma. Z ligi hiszpańskiej oglądam tylko 3-4 mecze w sezonie i w żadnym z nich nie gra Sevilla. :D
Jak dla mnie to Negredo nie jest jakimś wspaniałym napastnikiem i moglibyśmy zaoszczędzić połowę tej sumy kupując kogoś młodszego i kto daje pozytywne sygnały na przyszłość. Oczywiście patrzę tylko na jego statystyki. No chyba, że AVB wierzy w Kane'a, a Negredo to opcja przejściowa. W każdym razie napastnik Sevilli dla mnie wielka niewiadoma. Z ligi hiszpańskiej oglądam tylko 3-4 mecze w sezonie i w żadnym z nich nie gra Sevilla. :D
LMAO
11 stycznia 2013, 15:14 [cytuj]
A ja sadze ze troche za drogi ten Negredo, ale jestem za jego sprowadzeniem, moze Was - jego przeciwnikow, przekona do siebie, jak go sprowadza na WHL i do 5 wystepow strzeli wiecej niz Ade. :)
A ja sadze ze troche za drogi ten Negredo, ale jestem za jego sprowadzeniem, moze Was - jego przeciwnikow, przekona do siebie, jak go sprowadza na WHL i do 5 wystepow strzeli wiecej niz Ade. :)
11 stycznia 2013, 15:23 [cytuj]
Michax powiedział/a:
Napisałem, że 15 maks. Everton jest pazerny na kasę, to wiadomo nie od dzisiaj. Za Llorente trzeba by zaplacic chyba więcej, ale on podobno już jest dogadany z Juventusem.
M'vila jest na wylocie z Rennes. Najbardziej zainteresowane jest nim QPR, swoje zainteresowanie wyraża też Zenit i Anale. Wiem, że u nas jest obsada def poma, ale Tom i Jake czuje, że niedlugo nas opuszczą, a dyrektor sportowy Rennes powiedział, że nie będzie utrudniał odejścia zawodnikowi. Moim zdaniem to jest duża okazja aby mieć jednego z najlepiej zapowiadających się pomocników. Co prrawda jest Parker i Sandro, ale M'vila potrafi też dobrze rozegrać piłkę, więc spokojnie mógłby zastąpić Mousse w razie jakiejś kontuzji

Stary skąd Ty takie bzdury czerpiesz. Więcej niż 15 mln euro za Llorente? Któremu kontrakt się kończy w czerwcu. Powaliło Cię?!

trzaskal powiedział/a:
Nie uwierzysz Baro ale Twoja "ukochana" FCB gra właśnie systemem 4-3-3 :-)

trzaskal - po pierwsze mi chodziło o reprę, która też gra tiki-taką, a po drugie wskaż mi typowego snajpera w Barcelonie. Messi - takim na pewno nie jest. To bardzo ofensywny, ale jednak - skrzudłowy lub ostatni zawodnik przed napastnikiem. Typowym snajperem jest tam Villa, ale nie gra prawie już w ogóle.
Stary skąd Ty takie bzdury czerpiesz. Więcej niż 15 mln euro za Llorente? Któremu kontrakt się kończy w czerwcu. Powaliło Cię?! [quote=trzaskal]Nie uwierzysz Baro ale Twoja "ukochana" FCB gra właśnie systemem 4-3-3 :-)
11 stycznia 2013, 15:26 [cytuj]
varba powiedział/a:
A jaka jest wersja oficjalna?

varba nie zgrywaj głupa, bo wiem, że jesteś inteligentnym gościem. Czas Ade się skończył. Jeśli gościu mówi, że po powrocie z jakiegoś gównianego turnieju pogada z prezesem, bo mu trener inaczej mówi face-to-face, a inaczej w mediach to musi mieć nasrane w głowie, a jego ego przerasta kulę ziemską. Niech spierdala, jak mu się nie podoba i tyle w temacie.

A już zupełnie inną kwestią jest, że nie zadbaliśmy o kupno napastnika - tu się zjebka też totalna należy i o to sam Levy powinien zadbać
varba nie zgrywaj głupa, bo wiem, że jesteś inteligentnym gościem. Czas Ade się skończył. Jeśli gościu mówi, że po powrocie z jakiegoś gównianego turnieju pogada z prezesem, bo mu trener inaczej mówi face-to-face, a inaczej w mediach to musi mieć nasrane w głowie, a jego ego przerasta kulę ziemską. Niech spierdala, jak mu się nie podoba i tyle w temacie. A już zupełnie inną kwestią jest, że nie zadbaliśmy o kupno napastnika - tu się zjebka też totalna należy i o to sam Levy powinien zadbać
11 stycznia 2013, 15:30 [cytuj]
Michax powiedział/a:
Mam świetną propozycję pasującą jak ulał do twojego opisu. Pierre-Emerick Aubameyang - młody piłkarz grający obecnie w Saint Etienne. W tamtym sezonie uzbierał 16 bramek, w tym ma już ich 8. Szybki, błyskotliwy, bramkostrzelny. Moim zdaniem to dużo lepsza opcja niż Negredo, bo chłopak ma naprawdę ogromny talent i może u nas pograć w ataku przez kilka ładnych lat

Stary skończ z tymi propozycjami - błagam. Jeżeli dla Ciebie Aubameyang to już zawodnik na Premier League to mam wrażenie, że ja nie dyskutuję z kimś poważnym. Są zawodnicy, którzy strzelili mniej bramek (jak Younes Belhanda, choć to akurat nie napastnik) a prezentowali się milion razy lepiej w Ligue 1. Jeśli już koniecznie szukamy we Francji - to w ciemno można brać Kevina Gameiro.
Stary skończ z tymi propozycjami - błagam. Jeżeli dla Ciebie Aubameyang to już zawodnik na Premier League to mam wrażenie, że ja nie dyskutuję z kimś poważnym. Są zawodnicy, którzy strzelili mniej bramek (jak Younes Belhanda, choć to akurat nie napastnik) a prezentowali się milion razy lepiej w Ligue 1. Jeśli już koniecznie szukamy we Francji - to w ciemno można brać Kevina Gameiro
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się