Forum dyskusyjne
11 stycznia 2013, 15:45 [cytuj]
I Ben Yeddera
Pytanie Barometr czy my chcemy(a ja osobiście nie chcę) wydać 15 - 25 mln na napastnika, który będzie pewniakiem. Jak mamy za napastnika wydać duże pieniądze to wolę aby klub zabrał Kane'a do domu i tak łatał dziury po Ade.
Nie jesteśmy i nie stać nas tak jak Shity, Chelsea i MU aby brać tylko śmietankę towarzyską z najlepszych lig. Musimy wyszukiwać dobrych czasami trochę więcej niż średnich graczy w promocyjnych cenach, a nie wykładać 25 mln bo on jest na bank dobry. W piłce nie ma czegoś na bank. Nawet Falcao mógłby u nas nie strzelić 10 goli w sezonie.
I Ben Yeddera
Pytanie Barometr czy my chcemy(a ja osobiście nie chcę) wydać 15 - 25 mln na napastnika, który będzie pewniakiem. Jak mamy za napastnika wydać duże pieniądze to wolę aby klub zabrał Kane'a do domu i tak łatał dziury po Ade.
Nie jesteśmy i nie stać nas tak jak Shity, Chelsea i MU aby brać tylko śmietankę towarzyską z najlepszych lig. Musimy wyszukiwać dobrych czasami trochę więcej niż średnich graczy w promocyjnych cenach, a nie wykładać 25 mln bo on jest na bank dobry. W piłce nie ma czegoś na bank. Nawet Falcao mógłby u nas nie strzelić 10 goli w sezonie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2013, 15:55 [cytuj]
A Gameiro ma problemy z grą w PSG wiec jest możliwy. Nene też, mimo że strzelił tyle bramek były pogłoski że nie do końca sie dogaduje z Carlo. Obydwaj byliby wzmocnieniem.
A Gameiro ma problemy z grą w PSG wiec jest możliwy. Nene też, mimo że strzelił tyle bramek były pogłoski że nie do końca sie dogaduje z Carlo. Obydwaj byliby wzmocnieniem
11 stycznia 2013, 16:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
I Ben Yeddera
Nie jesteśmy i nie stać nas tak jak Shity, Chelsea i MU aby brać tylko śmietankę towarzyską z najlepszych lig. Musimy wyszukiwać dobrych czasami trochę więcej niż średnich graczy w promocyjnych cenach, a nie wykładać 25 mln bo on jest na bank dobry. W piłce nie ma czegoś na bank. Nawet Falcao mógłby u nas nie strzelić 10 goli w sezonie
15-25 np. za Damiao bym dał. Bo dla mnie on jest gwarantem 15 goli w sezonie
do 10 mln można szukać i ryzykować - tak jak z Gameiro, który w PSG się nie mieści przy Ibrze i Lavezzim w składzie, ale umiejętności ma - to wiemy wszyscy.
odpowiadając - dla mnie każdy kierunek (pewniak, czy lekkie ryzyko) jest dobry, byleby nie być skazanym tylko na Defoe
15-25 np. za Damiao bym dał. Bo dla mnie on jest gwarantem 15 goli w sezonie
do 10 mln można szukać i ryzykować - tak jak z Gameiro, który w PSG się nie mieści przy Ibrze i Lavezzim w składzie, ale umiejętności ma - to wiemy wszyscy.
odpowiadając - dla mnie każdy kierunek (pewniak, czy lekkie ryzyko) jest dobry, byleby nie być skazanym tylko na Defoe
11 stycznia 2013, 16:57 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Ale oczywiście varba że chodzi głównie o tą wypowiedź, bo Adebayor zachował się nieprofesjonalnie. Pokazał w tym momencie, że wyjeżdża na PNA nie z pobudek patriotycznych, tylko z powodu konfliktu z trenerem. Proste
Barometr powiedział/a:
varba nie zgrywaj głupa, bo wiem, że jesteś inteligentnym gościem. Czas Ade się skończył. Jeśli gościu mówi, że po powrocie z jakiegoś gównianego turnieju pogada z prezesem, bo mu trener inaczej mówi face-to-face, a inaczej w mediach to musi mieć nasrane w głowie, a jego ego przerasta kulę ziemską. Niech spierdala, jak mu się nie podoba i tyle w temacie.
A już zupełnie inną kwestią jest, że nie zadbaliśmy o kupno napastnika - tu się zjebka też totalna należy i o to sam Levy powinien zadbać
To dajcie mi tu wypowiedz Ade, bo ja nic takiego nie widziałem, żeby wysunąć takie wnioski. Ja proponuje sprzedać Ade już teraz i zostańmy z Defoe. Nie chcę Ci Baro przypominać, jak gorsze wypowiedzi usprawiedliwiałeś i brałeś stronę piłkarzy, a trenera ganiłeś, ale wtedy to był inny piłkarz i inny trener.
[quote=Barometr]varba nie zgrywaj głupa, bo wiem, że jesteś inteligentnym gościem. Czas Ade się skończył. Jeśli gościu mówi, że po powrocie z jakiegoś gównianego turnieju pogada z prezesem, bo mu trener inaczej mówi face-to-face, a inaczej w mediach to musi mieć nasrane w głowie, a jego ego przerasta kulę ziemską. Niech spierdala, jak mu się nie podoba i tyle w temacie.
A już zupełnie inną kwestią jest, że nie zadbaliśmy o kupno napastnika - tu się zjebka też totalna należy i o to sam Levy powinien zadbać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 stycznia 2013, 17:35 [cytuj]
ja bym nie szukał u szwabów bo oni za swoich chcą za swoich 7 zer od tyłu . W franzuckiej też są dobrzy gracze , ale też ryzykujemy szukając tam graczy . girou król strzelców ich ekstraklasy a teraz ( nie orientuje się ) 5 bramek ? ( a kosztował też sporo ) Hazard teraz też nie błyszczy , a kosztował miliony . Lepiej w hiszpańskiej bo oni mają złote pokolenie .
ja bym nie szukał u szwabów bo oni za swoich chcą za swoich 7 zer od tyłu . W franzuckiej też są dobrzy gracze , ale też ryzykujemy szukając tam graczy . girou król strzelców ich ekstraklasy a teraz ( nie orientuje się ) 5 bramek ? ( a kosztował też sporo ) Hazard teraz też nie błyszczy , a kosztował miliony . Lepiej w hiszpańskiej bo oni mają złote pokolenie
11 stycznia 2013, 17:36 [cytuj]
ja bym nie szukał u szwabów bo oni za swoich chcą za swoich 7 zer od tyłu . W franzuckiej też są dobrzy gracze , ale też ryzykujemy szukając tam graczy . girou król strzelców ich ekstraklasy a teraz ( nie orientuje się ) 5 bramek ? ( a kosztował też sporo ) Hazard teraz też nie błyszczy , a kosztował miliony . Lepiej w hiszpańskiej bo oni mają złote pokolenie .
ja bym nie szukał u szwabów bo oni za swoich chcą za swoich 7 zer od tyłu . W franzuckiej też są dobrzy gracze , ale też ryzykujemy szukając tam graczy . girou król strzelców ich ekstraklasy a teraz ( nie orientuje się ) 5 bramek ? ( a kosztował też sporo ) Hazard teraz też nie błyszczy , a kosztował miliony . Lepiej w hiszpańskiej bo oni mają złote pokolenie
11 stycznia 2013, 17:45 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
JEST TO KURWA NIEPOWAŻNE!
Właściwie Paweł odpowiedział za mnie varba, więc ja już nie będę nic dodawał
Właściwie Paweł odpowiedział za mnie varba, więc ja już nie będę nic dodawał
11 stycznia 2013, 18:32 [cytuj]
To są takie wybryki, które komuś młodszemu można wybaczyć, ale Adebayor gra w piłkę na wysokim poziomie już całkiem długo, więc takich sytuacji być nie powinno. Spierdolił tym, ale znowu bez przesady, że od razu go trzeba wyjebać na bruk. AVB też mu odpowiedział spokojnie i wytłumaczył jak to powinno działać. Jak znowu z takim czymś wyskoczy, to powinien mu złoić dupę i karę finansową dojebać. I niech Adebayor lepiej poleci na AFCON, żeby trochę ochłonął.
Poza tym, gdzie macie linka, do jakiegoś artykułu z wypowiedzią Ade? Ja czytałem tylko o tym, jak mówił, że trener powiedział mu prywatnie co o tym sądzi, a potem utrzymywał co innego w wywiadach.
To są takie wybryki, które komuś młodszemu można wybaczyć, ale Adebayor gra w piłkę na wysokim poziomie już całkiem długo, więc takich sytuacji być nie powinno. Spierdolił tym, ale znowu bez przesady, że od razu go trzeba wyjebać na bruk. AVB też mu odpowiedział spokojnie i wytłumaczył jak to powinno działać. Jak znowu z takim czymś wyskoczy, to powinien mu złoić dupę i karę finansową dojebać. I niech Adebayor lepiej poleci na AFCON, żeby trochę ochłonął.
Poza tym, gdzie macie linka, do jakiegoś artykułu z wypowiedzią Ade? Ja czytałem tylko o tym, jak mówił, że trener powiedział mu prywatnie co o tym sądzi, a potem utrzymywał co innego w wywiadach
LMAO
11 stycznia 2013, 21:27 [cytuj]
Sami sobie ten los zgotowaliśmy. Pierwsza rzecz to mój cytat z kingsajza, ale żeby można było ten cytat zastosować to jest tylko i wyłącznie nasza wina. Nie widać napastnika na horyzoncie, to się chłopina zagalopował. Coś w stylu nie ma za mnie zastępstwa, to mogą mi skoczyć.
Zakończę to kolejnym cytatem z kingsajza. Jak się Ade będzie zachowywał to nic tylko "Mydłem, dobijemy go mydłem"
Sami sobie ten los zgotowaliśmy. Pierwsza rzecz to mój cytat z kingsajza, ale żeby można było ten cytat zastosować to jest tylko i wyłącznie nasza wina. Nie widać napastnika na horyzoncie, to się chłopina zagalopował. Coś w stylu nie ma za mnie zastępstwa, to mogą mi skoczyć.
Zakończę to kolejnym cytatem z kingsajza. Jak się Ade będzie zachowywał to nic tylko "Mydłem, dobijemy go mydłem"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2013, 21:55 [cytuj]
Zakończę to kolejnym cytatem z kingsajza. Jak się Ade będzie zachowywał to nic tylko "Mydłem, dobijemy go mydłem"[/quote]
Jak ojciec dyrektor na Jasnej Górze widząc murzyna
Jak ojciec dyrektor na Jasnej Górze widząc murzyna :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 stycznia 2013, 23:00 [cytuj]
Mam nadzieje, że ten Negredo nie okaże się drugim Torresem - jeśli w ogóle chcemy go pozyskać
Mam nadzieje, że ten Negredo nie okaże się drugim Torresem - jeśli w ogóle chcemy go pozyskać:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2013, 23:19 [cytuj]
Andre Villas-Boas says Tottenham will not sign Lewis Holtby from Schalke in the January transfer window!
Andre Villas-Boas says Tottenham will not sign Lewis Holtby from Schalke in the January transfer window!
12 stycznia 2013, 00:08 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Jeśli Adebayor zostanie w Londynie z jakiegokolwiek powodu to uznam, że przemyślał sprawę, porozmawiał jak człowiek z AVB i przestał udawać rozeźloną panienkę. I niech gra dla chluby tego klubu
to najemnik a nie jakiś sentymentalista
to najemnik a nie jakiś sentymentalista
.upadamy na dno by odbić się od niego.
12 stycznia 2013, 02:22 [cytuj]
Chodzi mi bardziej o to że jeśli chcemy pozbyć się kiedyś Adebayora to niech będzie to z przyczyn czysto sportowych, czyli ktoś wygra z nim rywalizację na pozycji numer "9". Mamy dwóch napastników i nie wiedzę korzyści dla drużyny w roztrząsaniu tego konfliktu. To co zrobił nie było zbyt mądre, ale na pewno nie na tyle poważne żeby pozbywać się go z klubu. Trochę umiaru w wydawaniu wyroków. Rozmowa z Boasem powinna rozwiązać ten konflikt. Nam powinno zależeć na tym żeby rozeszło się po kościach i był spokój, bez sensu na siłę to zaogniać, nie mamy kogoś innego.
Chodzi mi bardziej o to że jeśli chcemy pozbyć się kiedyś Adebayora to niech będzie to z przyczyn czysto sportowych, czyli ktoś wygra z nim rywalizację na pozycji numer "9". Mamy dwóch napastników i nie wiedzę korzyści dla drużyny w roztrząsaniu tego konfliktu. To co zrobił nie było zbyt mądre, ale na pewno nie na tyle poważne żeby pozbywać się go z klubu. Trochę umiaru w wydawaniu wyroków. Rozmowa z Boasem powinna rozwiązać ten konflikt. Nam powinno zależeć na tym żeby rozeszło się po kościach i był spokój, bez sensu na siłę to zaogniać, nie mamy kogoś innego
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 stycznia 2013, 11:36 [cytuj]
Luka Modric has not enjoyed the best of times at Real Madrid since his mega money switch and The Sun reports Chelsea are ready to try to lure the Croatian back to the Premier League with a £22million offer - a fee way short of the sum they were prepared to pay Spurs during their extended courtship last year.
Luka Modric has not enjoyed the best of times at Real Madrid since his mega money switch and The Sun reports Chelsea are ready to try to lure the Croatian back to the Premier League with a £22million offer - a fee way short of the sum they were prepared to pay Spurs during their extended courtship last year.
:krzyk:
12 stycznia 2013, 12:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Chyba bym sie zabił :o
Chyba bym sie zabił :o
12 stycznia 2013, 16:24 [cytuj]
mecz z QPR pokazał, że jeden ofensywny zawodnik jest niezbędny jeszcze w styczniu jeśli mamy wywalczyć top4
mecz z QPR pokazał, że jeden ofensywny zawodnik jest niezbędny jeszcze w styczniu jeśli mamy wywalczyć top4
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 stycznia 2013, 22:01 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNRY1nqscuQ#!
Heh, coraz bardziej mi się ten Son podoba.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNRY1nqscuQ#!
Heh, coraz bardziej mi się ten Son podoba
LMAO