Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
12 stycznia 2013, 22:12 [cytuj]
nie mam przekonania do azjatów
12 stycznia 2013, 22:18 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

A do Azjatek??? :rotfl::rotfl::rotfl:
A do Azjatek??? :rotfl::rotfl::rotfl:
12 stycznia 2013, 23:19 [cytuj]
ale to już swoją drogą :D nie no a tak poważnie oni raczej nie sprawdzaja sie w PL nawet Kagawa nie błyszczy.
ale to już swoją drogą :D nie no a tak poważnie oni raczej nie sprawdzaja sie w PL nawet Kagawa nie błyszczy
12 stycznia 2013, 23:52 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ale to już swoją drogą :D nie no a tak poważnie oni raczej nie sprawdzaja sie w PL nawet Kagawa nie błyszczy

Szklany boy leczył kontuzję dlatego nie błyszczy. Popatrz sobie na Parka. Jeden z lepszych graczy QPR dziś. Latał za 10 ciu. Mieliśmy Lee i też sobie radził na lewej stronie. W Boltonie był ten Chun yong i też do czasu kontuzji podstawowy gracz. Inter postawił na Nagatomo i się nie zawiódł(nie wiem czy teraz gra czy nie - nie mam Nki a skrótów nie lubię oglądać). Można by wziąć tego Son'a na wypożyczenie(jak inter Nagatomo) i wykupić po sezonie jak się sprawdzi. To takie moje g..no warte gdybania ;)
Szklany boy leczył kontuzję dlatego nie błyszczy. Popatrz sobie na Parka. Jeden z lepszych graczy QPR dziś. Latał za 10 ciu. Mieliśmy Lee i też sobie radził na lewej stronie. W Boltonie był ten Chun yong i też do czasu kontuzji podstawowy gracz. Inter postawił na Nagatomo i się nie zawiódł(nie wiem czy teraz gra czy nie - nie mam Nki a skrótów nie lubię oglądać). Można by wziąć tego Son'a na wypożyczenie(jak inter Nagatomo) i wykupić po sezonie jak się sprawdzi. To takie moje g..no warte gdybania ;)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 stycznia 2013, 00:56 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8393667/Yun-Suk-Young-says-he-is-ready-to-make-the-move-to-Europe Tak propo Lee Young Pyo :D
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8393667/Yun-Suk-Young-says-he-is-ready-to-make-the-move-to-Europe Tak propo Lee Young Pyo :D
Offence win games, defence wins titles
13 stycznia 2013, 01:31 [cytuj]
Hade powiedział/a:

Zawsze go lubilem :D moze dlatego ze mam z nim zdjeice pod stadionem HSV :D
13 stycznia 2013, 01:56 [cytuj]
Powiem ci, że oglądałem go ostatnio i robił wiatr kręcąc przy tym rywali jak Doda tyłkiem w reklamie sklepu RTV. Lubie takie historie, zwłaszcza po tym co robi Michu, a w zeszłym sezonie Angel Rangel(za 300 tyś funtów). Pytanie czy nas stać na taką próbę(takie rzeczy robią zazwyczaj kluby bijące się o środek tabeli niż o czołówkę)

Dodam, że ma przywiązanie do barw klubowych(olał przeprowadzę do europy teraz latem, aby pomóc swojej drużynie w lidze)
Powiem ci, że oglądałem go ostatnio i robił wiatr kręcąc przy tym rywali jak Doda tyłkiem w reklamie sklepu RTV. Lubie takie historie, zwłaszcza po tym co robi Michu, a w zeszłym sezonie Angel Rangel(za 300 tyś funtów). Pytanie czy nas stać na taką próbę(takie rzeczy robią zazwyczaj kluby bijące się o środek tabeli niż o czołówkę) Dodam, że ma przywiązanie do barw klubowych(olał przeprowadzę do europy teraz latem, aby pomóc swojej drużynie w lidze)
13 stycznia 2013, 02:02 [cytuj]
Bale93 powiedział/a:

pochwal się ;)
pochwal się ;)
13 stycznia 2013, 12:41 [cytuj]
:mysli: pięknie byłoby dziś ujrzeć MU-LIV - 1-1 i Ars-MC 1-1 ... albo 0-3:nerwus:
:mysli: pięknie byłoby dziś ujrzeć MU-LIV - 1-1 i Ars-MC 1-1 ... albo 0-3:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 stycznia 2013, 13:06 [cytuj]
wole w meczu anale-city 0:3 bo pogodziłem się już z wyłączną walką o LM w tym sezonie ewentualnie o podium ale co do klubów z manchesteru to raczej już na 90% nie mamy szans ich dogonić.
wole w meczu anale-city 0:3 bo pogodziłem się już z wyłączną walką o LM w tym sezonie ewentualnie o podium ale co do klubów z manchesteru to raczej już na 90% nie mamy szans ich dogonić
13 stycznia 2013, 13:07 [cytuj]
Spokojnie Wojtku jak się rozpędzimy to dogonimy ;) Już nie takie przewagi były roztrwaniane ;)
Spokojnie Wojtku jak się rozpędzimy to dogonimy ;) Już nie takie przewagi były roztrwaniane ;)
13 stycznia 2013, 13:26 [cytuj]
no dokładnie 10 pk. w tamtym sezonie nad arsenalem i nie wiem do tej pory jak mogliśmy to roztrwonić, ale może teraz będzie inaczej w końcu trzeba zakończyć wyżej niż anale.
no dokładnie 10 pk. w tamtym sezonie nad arsenalem i nie wiem do tej pory jak mogliśmy to roztrwonić, ale może teraz będzie inaczej w końcu trzeba zakończyć wyżej niż anale
13 stycznia 2013, 14:11 [cytuj]
Szefostwo wyceniło Bale`a na 55 mln Ł a real na 35 mln Ł... niech tylko spróbują go puścić to ich kuzva rozwalę!
Szefostwo wyceniło Bale`a na 55 mln Ł a real na 35 mln Ł... niech tylko spróbują go puścić to ich kuzva rozwalę!
13 stycznia 2013, 15:51 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Czyje szefostwo? Chyba Twoje. Przestańcie drukować każde gówno które pojawi się w sieci, bo w tym temacie zrobił się straszny kocioł
Czyje szefostwo? Chyba Twoje. Przestańcie drukować każde gówno które pojawi się w sieci, bo w tym temacie zrobił się straszny kocioł
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 stycznia 2013, 16:33 [cytuj]
Varba jeśli coś dotyczy transferów i Tottenhamu to chyba powinno być to w tym temacie, bo jeśli dobrze patrzę to temat o oknie transferowym tak? I ogólnie nie spinaj się tak o wszystko bo to nie zdrowe bardzo ;) a na SM jest o wiele gorszy kocioł/syf jak to woli niż ten temat.
Varba jeśli coś dotyczy transferów i Tottenhamu to chyba powinno być to w tym temacie, bo jeśli dobrze patrzę to temat o oknie transferowym tak? I ogólnie nie spinaj się tak o wszystko bo to nie zdrowe bardzo ;) a na SM jest o wiele gorszy kocioł/syf jak to woli niż ten temat
13 stycznia 2013, 16:56 [cytuj]
Patriczi, ale okno transferowe to nie temat na wrzucanie/komentowanie każdego linka, gdzie przejawia się nazwa tottenham. To jest coś w stylu gossip, ale człowiek nie krowa swój rozum ma i powinien filtrować to co wrzuca(no chyba, że chce się na pośmiewisko wystawić)

Za chwile będzie tu taki absurd, że zostaną wrzucane linki z tekstem "Bale powiedział, że kocha Real. Real powiedział, że Cena za bale jest za duża. Levy wycenia Bale, ale real mówi że to za dużo.
Patriczi, ale okno transferowe to nie temat na wrzucanie/komentowanie każdego linka, gdzie przejawia się nazwa tottenham. To jest coś w stylu gossip, ale człowiek nie krowa swój rozum ma i powinien filtrować to co wrzuca(no chyba, że chce się na pośmiewisko wystawić) Za chwile będzie tu taki absurd, że zostaną wrzucane linki z tekstem "Bale powiedział, że kocha Real. Real powiedział, że Cena za bale jest za duża. Levy wycenia Bale, ale real mówi że to za dużo
13 stycznia 2013, 18:43 [cytuj]
Leandro is a player we've always appreciated, that this club appreciated before I arrived, but it's extremely difficult that he's going to join Tottenham

HES GOING TO JOIN TOTTENHAM :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:
Leandro is a player we've always appreciated, that this club appreciated before I arrived, but it's extremely difficult that he's going to join Tottenham HES GOING TO JOIN TOTTENHAM :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:
13 stycznia 2013, 18:57 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Leandro is a player we've always appreciated, that this club appreciated before I arrived, but it's extremely difficult that he's going to join Tottenham

HES GOING TO JOIN TOTTENHAM :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:

Ty rozumiesz po angielsku?
Ty rozumiesz po angielsku?
13 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
@up haha

http://transfery.info/56005,oficjalnie-marsylia-zaakceptowala-propozycje-newcastle-za-remyego

moim zdaniem to błąd, bo newcastle to dla nas żadna konkurencja chyba w kwestii transferów. Powinniśmy przynajmniej spróbować z nim pogadać. No chyba, że mu forma spadła do poziomu "Torres"
@up haha http://transfery.info/56005,oficjalnie-marsylia-zaakceptowala-propozycje-newcastle-za-remyego moim zdaniem to błąd, bo newcastle to dla nas żadna konkurencja chyba w kwestii transferów. Powinniśmy przynajmniej spróbować z nim pogadać. No chyba, że mu forma spadła do poziomu "Torres"
13 stycznia 2013, 20:42 [cytuj]
Jin no może masz rację ;) Dragler coś cię chyba na angielskim nie było za dużo razy ;)
Jin no może masz rację ;) Dragler coś cię chyba na angielskim nie było za dużo razy ;)
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się