Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
15 stycznia 2013, 17:53 [cytuj]
Rafo, ale kibice(Ci których znam) chcą już teraz mieć wypas skład, a nie czekać aż za 3 lata kupione talenty wyskoczą w górę(do tego momentu już 3 razy zwolnią AVB) Son też jest młody 20 lat, a już słyszałem, że jak kupować napastnika to pewniaka, z doświadczeniem, a nie młodzika, który jak bóg da to wystrzeli a jak nie to będziemy w czarnej d..pie
Rafo, ale kibice(Ci których znam) chcą już teraz mieć wypas skład, a nie czekać aż za 3 lata kupione talenty wyskoczą w górę(do tego momentu już 3 razy zwolnią AVB) Son też jest młody 20 lat, a już słyszałem, że jak kupować napastnika to pewniaka, z doświadczeniem, a nie młodzika, który jak bóg da to wystrzeli a jak nie to będziemy w czarnej d..pie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 stycznia 2013, 17:59 [cytuj]
Hugo Lloris - 26 lat. Na nasze standardy mamy bramkarza na ~15 lat.
Sandro, Walker, Caulker, Vertonghen, Naughton i mamy defensywę na 5 lat. Bale, Holtby, Gylfi, Dembele i mamy to samo z ofensywą. Teraz jakiś młody napastnik i za 2-3 lata po mistrza. Nie mamy tyle kasy, żeby na już budować skład.
Hugo Lloris - 26 lat. Na nasze standardy mamy bramkarza na ~15 lat. Sandro, Walker, Caulker, Vertonghen, Naughton i mamy defensywę na 5 lat. Bale, Holtby, Gylfi, Dembele i mamy to samo z ofensywą. Teraz jakiś młody napastnik i za 2-3 lata po mistrza. Nie mamy tyle kasy, żeby na już budować skład
LMAO
15 stycznia 2013, 17:59 [cytuj]
ale mamy aspiracje na LM teraz czy za 2,3 lata??? nie jesteśmy klubem który ma skład na co roczny pobyt w LM i najpierw musimy stać się takim klubem potem inwestować w przyszłość.
ale mamy aspiracje na LM teraz czy za 2,3 lata??? nie jesteśmy klubem który ma skład na co roczny pobyt w LM i najpierw musimy stać się takim klubem potem inwestować w przyszłość
15 stycznia 2013, 18:00 [cytuj]
Jin - ja też tak chce. Najlepiej, jakbyśmy kupili 3 bardzo dobrych grajków jeszcze w styczniu - każdy po 25 baniek i zaatakowali 1 miejsce! Niestety nie mamy na to kasy... i jeśli chcemy zawalczyć o coś więcej niż top4 musimy mieć plan rozłożony w czasie. Jednocześnie, nie dopuszczam sobie do głowy myśli, że AVB ma osiągać gorsze wyniki niż HR - nie przyszedł tu po to żebyśmy się cofali.:mysli:
Jin - ja też tak chce. Najlepiej, jakbyśmy kupili 3 bardzo dobrych grajków jeszcze w styczniu - każdy po 25 baniek i zaatakowali 1 miejsce! Niestety nie mamy na to kasy... i jeśli chcemy zawalczyć o coś więcej niż top4 musimy mieć plan rozłożony w czasie. Jednocześnie, nie dopuszczam sobie do głowy myśli, że AVB ma osiągać gorsze wyniki niż HR - nie przyszedł tu po to żebyśmy się cofali.:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 stycznia 2013, 18:24 [cytuj]
Ale zadajmy sobie pytanie , czy jest po co ( wiem , że to głupio zabrzmi ) iść do tej ligi mistrzów ? Skoro Man City , Chelsea nie dali sobie tam rady ( z różnych przyczyn ) , to my o z takim a nie innym składzie ... Trzeba jednak zainwestować w piłkarzy . Sprzedaliśmy modrica + van der verta za cenę X i kupiliśmy za cenę X , a tak się nie da . Potrzeba nam wzmocnienia w ataku i według mnie , trzeba kupić 2 napastników i nie liczyć na defoe i adebayora .
Ale zadajmy sobie pytanie , czy jest po co ( wiem , że to głupio zabrzmi ) iść do tej ligi mistrzów ? Skoro Man City , Chelsea nie dali sobie tam rady ( z różnych przyczyn ) , to my o z takim a nie innym składzie ... Trzeba jednak zainwestować w piłkarzy . Sprzedaliśmy modrica + van der verta za cenę X i kupiliśmy za cenę X , a tak się nie da . Potrzeba nam wzmocnienia w ataku i według mnie , trzeba kupić 2 napastników i nie liczyć na defoe i adebayora
15 stycznia 2013, 18:25 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Hugo Lloris - 26 lat. Na nasze standardy mamy bramkarza na ~15 lat. Sandro, Walker, Caulker, Vertonghen, Naughton i mamy defensywę na 5 lat. Bale, Holtby, Gylfi, Dembele i mamy to samo z ofensywą. Teraz jakiś młody napastnik i za 2-3 lata po mistrza.

A teraz odpowiedz sobie na pytanie: ilu z nich zdąży odejść od nas w tym czasie? :P
A teraz odpowiedz sobie na pytanie: ilu z nich zdąży odejść od nas w tym czasie? :P
Can't Smile Without You!!!
15 stycznia 2013, 18:27 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Ale zadajmy sobie pytanie , czy jest po co ( wiem , że to głupio zabrzmi ) iść do tej ligi mistrzów ? Skoro Man City , Chelsea nie dali sobie tam rady ( z różnych przyczyn ) , to my o z takim a nie innym składzie ...

A zadałeś sobie pytanie, jakie korzyści finansowe dla klubu przynosi sam awans do LM? :F

Ps. Chelsea w zeszłym sezonie nie dała rady, prawda? :mysli:
A zadałeś sobie pytanie, jakie korzyści finansowe dla klubu przynosi sam awans do LM? :F Ps. Chelsea w zeszłym sezonie nie dała rady, prawda? :mysli:
15 stycznia 2013, 18:33 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ps. Chelsea w zeszłym sezonie nie dała rady, prawda? :mysli:

Chodzi mi o ten sezon :)
15 stycznia 2013, 18:36 [cytuj]
Dragler powiedział/a:

Ale jak pokazał zeszły, nigdy nie mów nigdy...
Ale jak pokazał zeszły, nigdy nie mów nigdy
15 stycznia 2013, 18:45 [cytuj]
W 2010 gralismy z interem ktory bronil lm wypadlismy slabo? pokonując pozniej ac milan więc lm jest nie obliczalna i daje korzysci finansowe.
W 2010 gralismy z interem ktory bronil lm wypadlismy slabo? pokonując pozniej ac milan więc lm jest nie obliczalna i daje korzysci finansowe
15 stycznia 2013, 20:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Spoko, nikt nie odejdzie. :wysmiewacz:
A tak serio, to za dużo ich nie odejdzie. Boję się, że w przypadku słabej gry Casillasa, Real może pokusić się o Llorisa. Poza tym może być trudno utrzymać Sandro i Bale'a. Myślę, że Janek z nami zostanie na trochę. W każdym razie, w przypadku jakiegoś transferu powinniśmy otrzymać niezłą sumkę. :ok:

BT http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/development-squad-150113.page?
Co on jeszcze musi zrobić, żeby go wypróbować w pierwszym składzie?
Spoko, nikt nie odejdzie. :wysmiewacz: A tak serio, to za dużo ich nie odejdzie. Boję się, że w przypadku słabej gry Casillasa, Real może pokusić się o Llorisa. Poza tym może być trudno utrzymać Sandro i Bale'a. Myślę, że Janek z nami zostanie na trochę. W każdym razie, w przypadku jakiegoś transferu powinniśmy otrzymać niezłą sumkę. :ok: BTW http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/development-squad-150113.page? Co on jeszcze musi zrobić, żeby go wypróbować w pierwszym składzie?
LMAO
15 stycznia 2013, 22:14 [cytuj]
Hades strzelić gola głową stojąc na rękach, jednocześnie machać do AVB aby go zauważył! Dziwna sprawa z Alexem rozwala system a do 1wszego go nei chcą :/
Hades strzelić gola głową stojąc na rękach, jednocześnie machać do AVB aby go zauważył! Dziwna sprawa z Alexem rozwala system a do 1wszego go nei chcą :/
Offence win games, defence wins titles
15 stycznia 2013, 22:16 [cytuj]
!!Alex Pritchard!! stole the show with four goals in 20 minutes in a relentless second-half performance as the Development Squad beat 8-1 against a Peterborough
:brawo:
dawać go na ławkę przynajmniej

http://www.youtube.com/watch?v=cqSAoqW4wYQ

- no i z wolnego może coś zacznie wpadać:tak:
!!Alex Pritchard!! stole the show with four goals in 20 minutes in a relentless second-half performance as the Development Squad beat 8-1 against a Peterborough :brawo: dawać go na ławkę przynajmniej http://www.youtube.com/watch?v=cqSAoqW4wYQ - no i z wolnego może coś zacznie wpadać:tak:
15 stycznia 2013, 22:20 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck
- a o nim to juz zapomnieli :nerwus:
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck - a o nim to juz zapomnieli :nerwus:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
15 stycznia 2013, 22:22 [cytuj]
Obiło się o uszy, że wygasa mu kontrakt w czerwcu.
Obiło się o uszy, że wygasa mu kontrakt w czerwcu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 stycznia 2013, 22:27 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck

naprawdę DROGBA 2 - tu miał pół sytuacji na gola:tak:
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck naprawdę DROGBA 2 - tu miał pół sytuacji na gola:tak:
15 stycznia 2013, 22:30 [cytuj]
Myślę, że jak tylko zdecyduje się przedłużyć kontrakt, to zacznie dostawać szanse. Ale podobno jakieś Barcelony i inne Reale go chcą więc może być ciężko go zatrzymać :/
Myślę, że jak tylko zdecyduje się przedłużyć kontrakt, to zacznie dostawać szanse. Ale podobno jakieś Barcelony i inne Reale go chcą więc może być ciężko go zatrzymać :/
15 stycznia 2013, 22:59 [cytuj]
Obiło się o uszy, że wygasa mu kontrakt w czerwcu.

niemożliwe, kupiliśmy go w lipcu 2011 - tylko na 2 lata?

Levy aż tak złych interesów nie robi..
Obiło się o uszy, że wygasa mu kontrakt w czerwcu. niemożliwe, kupiliśmy go w lipcu 2011 - tylko na 2 lata? Levy aż tak złych interesów nie robi
15 stycznia 2013, 23:14 [cytuj]
robi...
robi
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 stycznia 2013, 13:32 [cytuj]
Mówiłem o tym Pritchardzie :)
Mówiłem o tym Pritchardzie :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się