Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
16 stycznia 2013, 13:34 [cytuj]
Jak informuje serwis goal.com, Szachtar Donieck jest gotów sprzedać Brazylijczyka Williana w zimowym oknie transferowym, jednak ukraiński klub będzie żądał od kontrahentów minimum 20 milionów funtów. Brazylijczykiem najmocniej interesują się londyńskie kluby - Tottenham i Chelsea.
Jak informuje serwis goal.com, Szachtar Donieck jest gotów sprzedać Brazylijczyka Williana w zimowym oknie transferowym, jednak ukraiński klub będzie żądał od kontrahentów minimum 20 milionów funtów. Brazylijczykiem najmocniej interesują się londyńskie kluby - Tottenham i Chelsea
16 stycznia 2013, 13:41 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Jak informuje serwis goal.com, Szachtar Donieck jest gotów sprzedać Brazylijczyka Williana w zimowym oknie transferowym, jednak ukraiński klub będzie żądał od kontrahentów minimum 20 milionów funtów. Brazylijczykiem najmocniej interesują się londyńskie kluby - Tottenham i Chelsea

Właśnie SkyBet obniżył zakład na 5/4, że trafi do nas. Oni są chyba dobrze poinformowani.
Właśnie SkyBet obniżył zakład na 5/4, że trafi do nas. Oni są chyba dobrze poinformowani
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 stycznia 2013, 14:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Właśnie SkyBet obniżył zakład na 5/4, że trafi do nas. Oni są chyba dobrze poinformowani

Nie tak dawno stawiali 1/1,że Sneijder będzie grał u nas oraz 4/9, że Moutinho. Jak na razie słabe te ich informacje ;P
Nie tak dawno stawiali 1/1,że Sneijder będzie grał u nas oraz 4/9, że Moutinho. Jak na razie słabe te ich informacje ;P
Can't Smile Without You!!!
16 stycznia 2013, 14:22 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Obiło się o uszy, że wygasa mu kontrakt w czerwcu

Dobrze Ci się obiło. Kontrakt kończy mu się latem. Nie grał ostatnio dość długo w "development squad", bo nie jest chyba chętny do podpisania kontraktu. Z tego co ja słyszałem, to chce podążyć za swym mentorem Alexem Inglethorpem, który jest managerem U-21 Liverpoolu. Alex ponoć czeka na niego z otwartmi rękoma.
Dobrze Ci się obiło. Kontrakt kończy mu się latem. Nie grał ostatnio dość długo w "development squad", bo nie jest chyba chętny do podpisania kontraktu. Z tego co ja słyszałem, to chce podążyć za swym mentorem Alexem Inglethorpem, który jest managerem U-21 Liverpoolu. Alex ponoć czeka na niego z otwartmi rękoma
Can't Smile Without You!!!
16 stycznia 2013, 15:07 [cytuj]
It's OFFICIAL! I am now a @OfficialQPR player. Can't wait to start. Loic #18 #QPR
It's OFFICIAL! I am now a @OfficialQPR player. Can't wait to start. Loic #18 #QPR
16 stycznia 2013, 15:10 [cytuj]
Niech idzie. Mamy 3 lata starszego Holtbiego :)

Nie mogę się doczekać spadku QPR. Teraz przechodzi Remy i pewnie M'Villa na dniach. Tam będzie promocja jak przy zamknięciu Żabki.
Niech idzie. Mamy 3 lata starszego Holtbiego :) Nie mogę się doczekać spadku QPR. Teraz przechodzi Remy i pewnie M'Villa na dniach. Tam będzie promocja jak przy zamknięciu Żabki
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 stycznia 2013, 15:53 [cytuj]
Ostudzę trochę wasze głowy odnośnie Williana. W ostatnim 442 jest z nim wywiad, oczywiście jest bardzo chętny na przejście do Anglii i mieszkanie w Londynie, ale 3/4 wywiadu jest o Chelsea, jak to kumpluje się z tamtejszymi Brazylijczykami, jak to chciałby grać w drużynie z Oscarem, o Tottenhamie jest tylko wzmianka, że też się interesuje, no i troszkę miodu w beczce dziegciu, gdy mówi, że dla niego Spurs to ta sama skala co Arsenal czy właśnie Chelsea. Ale za bardzo bym się na niego nie nastawiał, no chyba że CFC odpuści walkę.

Ten cały Remy to dziwna historia - w zeszłym sezonie niby taki kozak, podobno w Marsylii wymiatał, a w tym okazuje się, że rezerwowy? No i przede wszystkim, zamiast iść do Newcastle, drużyny z aspiracjami, pięknym stadionem, niezłym składem i fajną tradycją wolał pójść do sympatycznego, ale nieporównywalnego skalą QPR, grać na miniaturowym stadionie, wąskim boisku i do tego w drużynie skazanej na spadek. Kasa kasą, ale ambicje powinien mieć większe.

Na spadek skazanej, ale mimo to mam przeczucie, że Rangersi utrzymają się. Co by nie mówić, z ich perspektywy pozyskanie Remy'ego i być może M'Vili to naprawdę znakomite transfery, zwłaszcza patrząc na ich sytuację w tabeli. Harry dostał narzędzia, teraz niech buduję platformę do odbicia się od dna.
Ostudzę trochę wasze głowy odnośnie Williana. W ostatnim 442 jest z nim wywiad, oczywiście jest bardzo chętny na przejście do Anglii i mieszkanie w Londynie, ale 3/4 wywiadu jest o Chelsea, jak to kumpluje się z tamtejszymi Brazylijczykami, jak to chciałby grać w drużynie z Oscarem, o Tottenhamie jest tylko wzmianka, że też się interesuje, no i troszkę miodu w beczce dziegciu, gdy mówi, że dla niego Spurs to ta sama skala co Arsenal czy właśnie Chelsea. Ale za bardzo bym się na niego nie nastawiał, no chyba że CFC odpuści walkę. Ten cały Remy to dziwna historia - w zeszłym sezonie niby taki kozak, podobno w Marsylii wymiatał, a w tym okazuje się, że rezerwowy? No i przede wszystkim, zamiast iść do Newcastle, drużyny z aspiracjami, pięknym stadionem, niezłym składem i fajną tradycją wolał pójść do sympatycznego, ale nieporównywalnego skalą QPR, grać na miniaturowym stadionie, wąskim boisku i do tego w drużynie skazanej na spadek. Kasa kasą, ale ambicje powinien mieć większe. Na spadek skazanej, ale mimo to mam przeczucie, że Rangersi utrzymają się. Co by nie mówić, z ich perspektywy pozyskanie Remy'ego i być może M'Vili to naprawdę znakomite transfery, zwłaszcza patrząc na ich sytuację w tabeli. Harry dostał narzędzia, teraz niech buduję platformę do odbicia się od dna
16 stycznia 2013, 16:55 [cytuj]
No i Pep w FCB. Ciekawi mnie jak sobie tam poradzi. Inna filozofia bez Xaviego, Iniesty i Messiego.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
No i Pep w FCB. Ciekawi mnie jak sobie tam poradzi. Inna filozofia bez Xaviego, Iniesty i Messiego. http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 stycznia 2013, 17:42 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Niech idzie. Mamy 3 lata starszego Holtbiego :)

Nie mogę się doczekać spadku QPR. Teraz przechodzi Remy i pewnie M'Villa na dniach. Tam będzie promocja jak przy zamknięciu Żabki

Chyba młodszego Holtbiego :)
Chyba młodszego Holtbiego :)
16 stycznia 2013, 18:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No i Pep w FCB. Ciekawi mnie jak sobie tam poradzi. Inna filozofia bez Xaviego, Iniesty i Messiego.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php

Za to ze świetną szkółką, wcale nie gorszym stanem finansów, bardzo mocnym składem, przewagą nad ligową konkurencją-komfort pracy niemały. No i ma w kadrze Kroosa, Szwajnsztajgera czy Martineza więc katalońską filozofię gry mógłby wdrożyć. Ciekawe czy właśnie taki Kroos za sprawą Pepa wskoczy na poziom właśnie Xaviego czy Iniesty. Chyba zacznę w przyszłym sezonie oglądać Bundesligę bo strasznie jestem ciekaw tego Bayernu Guardioli.
Za to ze świetną szkółką, wcale nie gorszym stanem finansów, bardzo mocnym składem, przewagą nad ligową konkurencją-komfort pracy niemały. No i ma w kadrze Kroosa, Szwajnsztajgera czy Martineza więc katalońską filozofię gry mógłby wdrożyć. Ciekawe czy właśnie taki Kroos za sprawą Pepa wskoczy na poziom właśnie Xaviego czy Iniesty. Chyba zacznę w przyszłym sezonie oglądać Bundesligę bo strasznie jestem ciekaw tego Bayernu Guardioli
16 stycznia 2013, 18:28 [cytuj]
Zoolander - QPR raczej nie spadnie. HR już zrobił zespół trudny do ogrania - gdyby miał ich od początku sezonu pewnie zajmowałby teraz 9... może 10 miejsce. :mysli:
Szczerze ja kibicuje Harre-mu i Rengers. Mam nadzieje, że odbiorą punkty wszystkim naszym największym rywlom do TOP4 - Odbytom, Basztom, The Reeds i WBA:kotek:
Zoolander - QPR raczej nie spadnie. HR już zrobił zespół trudny do ogrania - gdyby miał ich od początku sezonu pewnie zajmowałby teraz 9... może 10 miejsce. :mysli: Szczerze ja kibicuje Harre-mu i Rengers. Mam nadzieje, że odbiorą punkty wszystkim naszym największym rywlom do TOP4 - Odbytom, Basztom, The Reeds i WBA:kotek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 stycznia 2013, 18:33 [cytuj]
Co do Williana to raczej marne mamy szanse. Już się nie napalam. Natomiast liczę na transfer NAPASTNIKA - może - L. Damiao, J. Ilicić, Llorente, a może Negredo:mysli:
Co do Williana to raczej marne mamy szanse. Już się nie napalam. Natomiast liczę na transfer NAPASTNIKA - może - L. Damiao, J. Ilicić, Llorente, a może Negredo:mysli:
16 stycznia 2013, 18:55 [cytuj]
Rafo żeś coś źle spojrzał bo Ilcić to Ofensywny pomocnik ;)

Z Tym Pepem to niezłe jajca lepsze niż z AVB :D Wczoraj że gada z nimi, dziś że marzy o Angli, że jest już w CFC i MCFC a teraz proszę oficjalnie w Bayernie. ALe wg mnie ma idealne warunki kasa jest kibice są kadra zajebista :D I ten Toni Kroos ach :D życzę mu wygrania LM i wszystkiego co chce ;)
Rafo żeś coś źle spojrzał bo Ilcić to Ofensywny pomocnik ;) Z Tym Pepem to niezłe jajca lepsze niż z AVB :D Wczoraj że gada z nimi, dziś że marzy o Angli, że jest już w CFC i MCFC a teraz proszę oficjalnie w Bayernie. ALe wg mnie ma idealne warunki kasa jest kibice są kadra zajebista :D I ten Toni Kroos ach :D życzę mu wygrania LM i wszystkiego co chce ;)
Offence win games, defence wins titles
16 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
ja tam Bayenu nie lubię od ostatniego finału LM - gówno nie drużyna :blee: - mam nadzieje, że spuści ich do 2 ligi
ja tam Bayenu nie lubię od ostatniego finału LM - gówno nie drużyna :blee: - mam nadzieje, że spuści ich do 2 ligi
16 stycznia 2013, 19:10 [cytuj]
z innej beczki - mógłby Borubar dziś zatrzymać CFC - bo nam odjadą na 4 pkt :mysli:
z innej beczki - mógłby Borubar dziś zatrzymać CFC - bo nam odjadą na 4 pkt :mysli:
16 stycznia 2013, 19:54 [cytuj]
Rafo no mógłby tylko czy chce mu się? Ot to jest pytanie.
Rafo no mógłby tylko czy chce mu się? Ot to jest pytanie
16 stycznia 2013, 20:05 [cytuj]
trzymam za niego kcuki
trzymam za niego kcuki
16 stycznia 2013, 21:34 [cytuj]
no to już na-bronił Boruc - tłucze ich CFC jak w kaczy kuper - 2-0 do przerwy - gładko, lekko i przyjemnie:|
no to już na-bronił Boruc - tłucze ich CFC jak w kaczy kuper - 2-0 do przerwy - gładko, lekko i przyjemnie:|
16 stycznia 2013, 21:35 [cytuj]
:kotek:
:kotek:
16 stycznia 2013, 21:35 [cytuj]
Wejdzie Ramires i będzie dobrze :D
Wejdzie Ramires i będzie dobrze :D
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się