Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
16 stycznia 2013, 21:37 [cytuj]
wejdzie Ramires i będzie 5-1 zamiast 5-0:|
wejdzie Ramires i będzie 5-1 zamiast 5-0:|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 stycznia 2013, 22:21 [cytuj]
O kurwa Swieci dawac już 2:2
O kurwa Swieci dawac już 2:2
16 stycznia 2013, 22:53 [cytuj]
Brawo Soton !!
Brawo Soton !!
Together we are strong
16 stycznia 2013, 23:11 [cytuj]
Rafo i co?! Łyso Ci :D Brawo Soton!!! :D
Offence win games, defence wins titles
16 stycznia 2013, 23:51 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

:D i co Rafo?
:D i co Rafo?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 stycznia 2013, 01:18 [cytuj]
taką beke mam z ich zawodników zwłaszcza z trzech magicznych brazylijczyków :
oscar - tyle pieniędzy KURWA TYLE PIENIĘDZY a póki co miał jeden dobry mecz z juventusem
luiz - tak niepewnego obrońcy mistrz europy powinien się wstydzić, ma szczęście, że jest w miarę dobry w ofensywie
ramires - nie widzialem NIGDY całego dobrego meczu w jego wykonaniu, nie wiem co on tam robi

no ale mają mate, lamparda i ivanovica plus teraz ba :zly::zly::zly:
taką beke mam z ich zawodników zwłaszcza z trzech magicznych brazylijczyków : oscar - tyle pieniędzy KURWA TYLE PIENIĘDZY a póki co miał jeden dobry mecz z juventusem luiz - tak niepewnego obrońcy mistrz europy powinien się wstydzić, ma szczęście, że jest w miarę dobry w ofensywie ramires - nie widzialem NIGDY całego dobrego meczu w jego wykonaniu, nie wiem co on tam robi no ale mają mate, lamparda i ivanovica plus teraz ba :zly::zly::zly:
17 stycznia 2013, 01:31 [cytuj]
Tottenham are in talks with Dutch side FC Twente over a return to the Netherlands for 19-year-old defender William Ekong.

Podoba mi się taka polityka. AVB(zakładając, że to jego ruchy) ma głowę, łeb na karku i od dzisiaj spierdalać mi od niego a każde psioczenie na naszego Guardrinho będzie karane banem!! :rotfl: Jak Levy go zwolni, to osobiście zatrudniam laski z FEMEN i idziemy na protest pod WHL
Tottenham are in talks with Dutch side FC Twente over a return to the Netherlands for 19-year-old defender William Ekong. Podoba mi się taka polityka. AVB(zakładając, że to jego ruchy) ma głowę, łeb na karku i od dzisiaj spierdalać mi od niego a każde psioczenie na naszego Guardrinho będzie karane banem!! :rotfl: Jak Levy go zwolni, to osobiście zatrudniam laski z FEMEN i idziemy na protest pod WHL
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 stycznia 2013, 07:35 [cytuj]
Choćby co ide z wami jin :D
To dare is to do.
17 stycznia 2013, 08:56 [cytuj]
saikor powiedział/a:

Przyznaj, że nie dla dobra klubu tylko ze względu na te laski, co? ;P
Przyznaj, że nie dla dobra klubu tylko ze względu na te laski, co? ;P
Can't Smile Without You!!!
17 stycznia 2013, 08:56 [cytuj]
patriczi, trzaskal - od razu łyso ?? --- wolę się przyjemnie zaskoczyć i niż nastawić i niefajnie roczarować - "Nie wszyscy Święci balują w niebie!" :brawo::brawo::brawo:
patriczi, trzaskal - od razu łyso ?? --- wolę się przyjemnie zaskoczyć i niż nastawić i niefajnie roczarować - "Nie wszyscy Święci balują w niebie!" :brawo::brawo::brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2013, 12:04 [cytuj]
Prowadzimy podobno rozmowy w sprawie przejścia Holtby'ego już w zimie. S04 ma otrzymać 2 mln EUR.

http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2013/01/17/3678509/wegen-holtby-schalke-verhandelt-mit-tottenham-hotspur?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1
Prowadzimy podobno rozmowy w sprawie przejścia Holtby'ego już w zimie. S04 ma otrzymać 2 mln EUR. http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2013/01/17/3678509/wegen-holtby-schalke-verhandelt-mit-tottenham-hotspur?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1
17 stycznia 2013, 12:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Prowadzimy podobno rozmowy w sprawie przejścia Holtby'ego już w zimie. S04 ma otrzymać 2 mln EUR.

http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2013/01/17/3678509/wegen-holtby-schalke-verhandelt-mit-tottenham-hotspur?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1

Bo Bale ucieka w kierunku Modric team?
17 stycznia 2013, 12:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To może też ale raczej wynika to z kontuzji Sandro.
To może też ale raczej wynika to z kontuzji Sandro
17 stycznia 2013, 12:36 [cytuj]
Schalke general manager Horst Heldt has not ruled out selling players this month amid talk Lewis Holtby could make his move to Tottenham during the current transfer window rather than in the summer. Holtby has agreed a deal to join Spurs at the end of the season on a free transfer but his switch could come early after injury to Sandro left manager Andre Villas-Boas with less options in midfield.
Schalke general manager Horst Heldt has not ruled out selling players this month amid talk Lewis Holtby could make his move to Tottenham during the current transfer window rather than in the summer. Holtby has agreed a deal to join Spurs at the end of the season on a free transfer but his switch could come early after injury to Sandro left manager Andre Villas-Boas with less options in midfield
17 stycznia 2013, 12:39 [cytuj]
I kolejna rzecz Schalke wypożyczyło Raffela z Dynama Kijów ( Środkowy pomocnik jakby kto pytał) czyli znaki wskazują na przyjście do Spurs już teraz.
I kolejna rzecz Schalke wypożyczyło Raffela z Dynama Kijów ( Środkowy pomocnik jakby kto pytał) czyli znaki wskazują na przyjście do Spurs już teraz
Offence win games, defence wins titles
17 stycznia 2013, 13:07 [cytuj]
Przecież Holtby to zupełnie inny typ pomocnika niż Sandro. Jak już to raczej faktycznie zastępstwo za Bale. Chociaż wydaje mi się, że gdyby Gareth miał odejść w styczniu to już by coś o tym pisali. Tak dużego transferu Real sobie nie zrobi z dnia na dzień.
Przecież Holtby to zupełnie inny typ pomocnika niż Sandro. Jak już to raczej faktycznie zastępstwo za Bale. Chociaż wydaje mi się, że gdyby Gareth miał odejść w styczniu to już by coś o tym pisali. Tak dużego transferu Real sobie nie zrobi z dnia na dzień
17 stycznia 2013, 14:58 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
zastępstwo za Bale'a? Czy wy kiedyś tego Holtby'ego w akcji widzieliście? :) Przecież to typowy ofensywny pomocnik, podwieszony pod Huntelaarem, wolny elektron - taki Van der Vaart z cechami psychofizycznymi Bale'a. Zastępstwem dla Bale'a byłby szybciej ten cały gość z Szachtara, chociaż nawet tego nie widzę. Holtby to byłoby raczej rozwiązanie z powodu wyjazdu Adebayora. Holtby podwieszony pod Defoe, Dempsey może być zmiennikiem i Holtby'ego i Defoe, bo ma ku temu warunki. Co nie zmienia faktu, że przyszłość Adebayora w tej druzynie jest pod znakiem zapytania i zimą wypadałoby rozejrzeć się za nowym napastnikiem, który bez problemu mógłby grać samotnie na szpicy

Arek Piech do wzięcia za darmo
Arek Piech do wzięcia za darmo
17 stycznia 2013, 16:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Oj Jin Jin... jak nie "skośnooki" to nawet nie wiesz na jakiej pozycji gra :zly:. Ale wszystkich "ding dongów" wymienisz jednym tchem ;P
Oj Jin Jin... jak nie "skośnooki" to nawet nie wiesz na jakiej pozycji gra :zly:. Ale wszystkich "ding dongów" wymienisz jednym tchem ;P
Can't Smile Without You!!!
17 stycznia 2013, 16:17 [cytuj]
Niejaki Darren Bent też do wyciągnięcia za grosze. Tak sobie oglądałem przed momentem nasz mecz w tv z QPR i w przerwie była reklama jakiegoś auta(są jej dwie wersje, jedna z biladrem druga z darts) Bila i tarcza powiększone xx razy a gość pudłuje. Dlaczego oni nie zatrudnili Darrena do tej reklamy. On ma naturalny talent do zagrania w niej.
Niejaki Darren Bent też do wyciągnięcia za grosze. Tak sobie oglądałem przed momentem nasz mecz w tv z QPR i w przerwie była reklama jakiegoś auta(są jej dwie wersje, jedna z biladrem druga z darts) Bila i tarcza powiększone xx razy a gość pudłuje. Dlaczego oni nie zatrudnili Darrena do tej reklamy. On ma naturalny talent do zagrania w niej
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się