Forum dyskusyjne
17 stycznia 2013, 16:18 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przyznaj, że nie dla dobra klubu tylko ze względu na te laski, co?

powiedzmy że oficjalnie dla klubu!
Wkurzę się jak Pritchard nie dostanie w końcu szansy poważnej, Coulibaly podobnie, mozę Obike też? pewien angol mi mówił że to "future super star"
powiedzmy że oficjalnie dla klubu! :P
Wkurzę się jak Pritchard nie dostanie w końcu szansy poważnej, Coulibaly podobnie, mozę Obike też? pewien angol mi mówił że to "future super star" :cwaniak:
To dare is to do.
17 stycznia 2013, 17:30 [cytuj]
Gdy real ( nie wiem czy jest to gdzieś w mediach ) zdecyduje się puścić cr7 do man city / psg ( bo tylko oni są w stanie go kupić ) to real zapewne będzie chciał pozyskać bale za duuuużą kasę , więc może zdarzyć się tak , że przyjdziemy pewnego dnia a tu wiadomość , że bale sprzedany za ~~70 mln euro :rotfl::rotfl::rotfl:
17 stycznia 2013, 17:51 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
z napastników nie widzę innej opcji jak Leandro Damiao. Mam nadzieję, że AVB się opamięta z tym Negredo
A ja nie widzę sensu wydawać grubej kasy na napastnika. 14 mln funtów w zimowym okienku to lekko mówiąc przesada. Poza tym ten Damiao to taki dla mnie Oscar bis... u siebie koks za granicą pewnie dupa blada
Negredo oczywiście odpada, ale skoro nas linkują z tym Son'em(zassałem sobie mecze z jego udziałem i oblookałem go) to go brać. Młody jest(młodszy chyba od Damiao) a niekoniecznie gorszy.
A ja nie widzę sensu wydawać grubej kasy na napastnika. 14 mln funtów w zimowym okienku to lekko mówiąc przesada. Poza tym ten Damiao to taki dla mnie Oscar bis... u siebie koks za granicą pewnie dupa blada
Negredo oczywiście odpada, ale skoro nas linkują z tym Son'em(zassałem sobie mecze z jego udziałem i oblookałem go) to go brać. Młody jest(młodszy chyba od Damiao) a niekoniecznie gorszy
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 stycznia 2013, 17:53 [cytuj]
Jak na razie to "płaczek" zapowiedział, że zachowa się profesjonalnie i wypełni swój kontrakt w Madrycie, a później pomyśli co dalej. Jego kontrakt kończy się w 2015 roku
Jak na razie to "płaczek" zapowiedział, że zachowa się profesjonalnie i wypełni swój kontrakt w Madrycie, a później pomyśli co dalej. Jego kontrakt kończy się w 2015 roku :P
Can't Smile Without You!!!
17 stycznia 2013, 17:56 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
z napastników nie widzę innej opcji jak Leandro Damiao. Mam nadzieję, że AVB się opamięta z tym Negredo
Obyś nie musiał "modlić się" o tego Negredo... Dziś zaczęto nas wiązać (żadnej "oficjalki" ) z... Kenwyne Jones
Obyś nie musiał "modlić się" o tego Negredo... Dziś zaczęto nas wiązać (żadnej "oficjalki" ) z... Kenwyne Jones :blee:
Can't Smile Without You!!!
17 stycznia 2013, 18:52 [cytuj]
Nie potrzebujemy transferów ? A w maju na forum płacz : "znowu opadli z sił pod koniec sezonu "
Niech AVB ściągnie ( pro ) zawodinków z FCPorto - falcao , hulk , rodrigez , varela , moutinho

*

*

*

*
Nie potrzebujemy transferów ? A w maju na forum płacz : "znowu opadli z sił pod koniec sezonu "
Niech AVB ściągnie ( pro ) zawodinków z FCPorto - falcao , hulk , rodrigez , varela , moutinho :**:**:**:**
17 stycznia 2013, 18:57 [cytuj]
Falcao i Hulk jakbyś nie wiedizał z porto wylecieli już dawno

Także kupić ich jedynie może PSG and City
Falcao i Hulk jakbyś nie wiedizał z porto wylecieli już dawno ;) Także kupić ich jedynie może PSG and City
17 stycznia 2013, 20:27 [cytuj]
Wiem , że ich nie ma . A czy w swoim komentarzu napisałem że oni obecnie grają w porto?
Wiem , że ich nie ma . A czy w swoim komentarzu napisałem że oni obecnie grają w porto?
17 stycznia 2013, 20:30 [cytuj]
Może od razu Messiego sprowadźmy?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 stycznia 2013, 20:32 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Bez przesady z tymi porównaniami Damiao do Oscara. Inna półka zupełnie, inny typ piłkarza. Tym tokiem rozumowania to daleko się nie zajedzie

Inna półka? Ja myślałem, że wielka czwórka młodych brazileiro jest od dwóch lat taka sama. Damiao, Oscar, Moura i Neymar. Pomijając fakt, że inne pozycje nie róbmy z siebie aż takich hipokrytów. To, że Oscar gra piach nie oznacza, że Damiao na bank jest dużo lepszy i na bank mu się u nas powiedzie. To jest najlepsza czwórka młodych z Brazylii i nie można z całą stanowczością stwierdzić, że Damiao jest z niej najlepszy. Nie wiem jak Moura sobie radzi w PSG to jego tematu nie poruszam
Inna półka? Ja myślałem, że wielka czwórka młodych brazileiro jest od dwóch lat taka sama. Damiao, Oscar, Moura i Neymar. Pomijając fakt, że inne pozycje nie róbmy z siebie aż takich hipokrytów. To, że Oscar gra piach nie oznacza, że Damiao na bank jest dużo lepszy i na bank mu się u nas powiedzie. To jest najlepsza czwórka młodych z Brazylii i nie można z całą stanowczością stwierdzić, że Damiao jest z niej najlepszy. Nie wiem jak Moura sobie radzi w PSG to jego tematu nie poruszam
17 stycznia 2013, 20:34 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Niech AVB ściągnie ( pro ) zawodinków z FCPorto. Nie widzę tu słowa byłych. Skróty myślowe używają niezdrowi politycy pewnej partii.
Niech AVB ściągnie ( pro ) zawodinków z FCPorto. Nie widzę tu słowa byłych. Skróty myślowe używają niezdrowi politycy pewnej partii
17 stycznia 2013, 20:42 [cytuj]
Moura grał najjaśniej w debiucie ligowym, gdyby nie taka straszna forma Zlatana i Matuidiego miałby dwie asysty, co nie zmienia faktu że go przepłacili gigantycznie
Moura grał najjaśniej w debiucie ligowym, gdyby nie taka straszna forma Zlatana i Matuidiego miałby dwie asysty, co nie zmienia faktu że go przepłacili gigantycznie
To dare is to do.
17 stycznia 2013, 20:43 [cytuj]
No to przepraszam , sądziłem że się domyślicie
No to przepraszam , sądziłem że się domyślicie ;)
17 stycznia 2013, 20:58 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Wątpie. Ostatnio był przeprowadzony wywiad, w którym Messi powiedział cyt. ,,W jednej drużynie z Ronaldo grać nie będę"

Wątpie. Ostatnio był przeprowadzony wywiad, w którym Messi powiedział cyt. ,,W jednej drużynie z Ronaldo grać nie będę" :D:D:D
17 stycznia 2013, 21:22 [cytuj]
Messi byłby za tani. Levy nigdy nie wyda tak małej kasy za zawodnika.
A tak na serio... za taką kasę, to co byście woleli - Messiego czy nowy stadion?
BTW łączą dzisiaj Gomesa z wieloma klubami. Może coś jest na rzeczy?
A tak na serio... za taką kasę, to co byście woleli - Messiego czy nowy stadion? :rotfl:
BTW łączą dzisiaj Gomesa z wieloma klubami. Może coś jest na rzeczy? :cwaniak:
LMAO
17 stycznia 2013, 21:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A tak na serio... za taką kasę, to co byście woleli - Messiego czy nowy stadion?
BTW łączą dzisiaj Gomesa z wieloma klubami. Może coś jest na rzeczy?

Ośmiornica musi zostać, bo Brad po sezonie pewnie zmieni klub a musimy mieć godnego zastępce jakby Hugo coś sobie złamał
Ośmiornica musi zostać, bo Brad po sezonie pewnie zmieni klub a musimy mieć godnego zastępce jakby Hugo coś sobie złamał
17 stycznia 2013, 22:08 [cytuj]
Ale się porobiło z tym Sandro. Niemniej teraz ma dużo czasu, żeby pogadać na telefonie z Damiao i namówić go do przyjścia na WHL.

Myślę, ze taką rolę powinien teraz pełnić. Scoti powinien dać radę za Sandro. Jest jeszcze Hudd - choć to już byłoby coś w stylu - "Tonący brzytwy się chwyta"

-- Co do Lewisa H. , myślę, że ewentualne ściągnięcie go w styczniu jest pochodną tego co stało się z Sandro. Nie jest to oczywiście, zastępca, za defensywnego pomocnika, ale cała sytuacja (chodzi tu o okoliczności w jakich Brazylijczyk doznał urazu - nie było tam, jakiegoś brutalnego faulu) związana z kontuzją byłego zawodnika Internacional "otworzyła oczy" AVB i Danielowi. Wyciągnięcie za 2 bańki ofensywnego pomocnika z S04 wydaje się "chuchaniem na zimne". Niemniej, weźmy taką (tfu, tfu) opcje, że wypada nasz gwiazdor Bale a Ade gra piach dalej przez cały luty i marzec! ? I co wtedy ?
Ale się porobiło z tym Sandro. Niemniej teraz ma dużo czasu, żeby pogadać na telefonie z Damiao i namówić go do przyjścia na WHL. :ok: Myślę, ze taką rolę powinien teraz pełnić. Scoti powinien dać radę za Sandro. Jest jeszcze Hudd - choć to już byłoby coś w stylu - "Tonący brzytwy się chwyta":mysli: -- Co do Lewisa H. , myślę, że ewentualne ściągnięcie go w styczniu jest pochodną tego co stało się z Sandro. Nie jest to oczywiście, zastępca, za defensywnego pomocnika, ale cała sytuacja (chodzi tu o okoliczności w jakich Brazylijczyk doznał urazu - nie było tam, jakiegoś brutalnego faulu) związana z kontuzją byłego zawodnika Internacional "otworzyła oczy" AVB i Danielowi. Wyciągnięcie za 2 bańki ofensywnego pomocnika z S04 wydaje się "chuchaniem na zimne". Niemniej, weźmy taką (tfu, tfu) opcje, że wypada nasz gwiazdor Bale a Ade gra piach dalej przez cały luty i marzec! ? I co wtedy ?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2013, 22:14 [cytuj]
Rafo jak to co? Coulibaly i Obika w napadzie a Falque na skrzydle
Rafo jak to co? Coulibaly i Obika w napadzie a Falque na skrzydle :D
Offence win games, defence wins titles