Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
18 stycznia 2013, 17:47 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Zakładając, że to prawdziwa informacja - jestem zdziwiony tym, że Gomes jest do tego scepotycznie nastawiony. Jest na chwilę obecną trzecim bramkarzem, nie gra nawet w pucharach a nawet z Friedelem o miejsce na ławce nie ma co walczyć. A liga ukraińska nie jest taka zła, sam Gomes mógłby odzyskać formę i walczyć o powołanie do repry

Pomyślałeś, że może nie chodzi mu o poziom ligi, ale nie odpowiada mu sama wizja przeprowadzki na Ukrainę?
Pomyślałeś, że może nie chodzi mu o poziom ligi, ale nie odpowiada mu sama wizja przeprowadzki na Ukrainę?
Can't Smile Without You!!!
18 stycznia 2013, 18:00 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Dynamo Kijów jest zainteresowane pozyskaniem bramkarza Tottenhamu Hotspurs Heurelho Gomesa. Ten jednak na razie jest sceptyczny wobec przeprowadzki na Ukrainę.

Znowu sport.pl :]

Jeśli to prawda to widać jak ważny dla klubu, AVB a nawet Levego jest Sandro. Tylko co zrobimy z Mvila po powrocie Brazylijczyka.
Jeśli to prawda to widać jak ważny dla klubu, AVB a nawet Levego jest Sandro. Tylko co zrobimy z Mvila po powrocie Brazylijczyka
18 stycznia 2013, 18:33 [cytuj]
Bajt, on jest całkiem niezły, a weź pod uwagę, że Parker do końca życia też grał nie będzie.
Poza tym, jakby ktoś jeszcze nie widział kolana Sandro, to proszę bardzo:
http://pbs.twimg.com/media/BA5ca0kCQAAzQo6.jpg:large
Bajt, on jest całkiem niezły, a weź pod uwagę, że Parker do końca życia też grał nie będzie. Poza tym, jakby ktoś jeszcze nie widział kolana Sandro, to proszę bardzo: http://pbs.twimg.com/media/BA5ca0kCQAAzQo6.jpg:large
LMAO
18 stycznia 2013, 18:35 [cytuj]
A czy tottenham nie zrobił "przyszłościowych" transferów ? Bale kosztuje teraz 10 razy więcej niż na początku , walker 10 mln + , hugo - niby drogi bramkarz a jak cassi z realu nie wróci do formy to real się od razu po naszego rzuci :)
A czy tottenham nie zrobił "przyszłościowych" transferów ? Bale kosztuje teraz 10 razy więcej niż na początku , walker 10 mln + , hugo - niby drogi bramkarz a jak cassi z realu nie wróci do formy to real się od razu po naszego rzuci :)
18 stycznia 2013, 18:42 [cytuj]
http://pbs.twimg.com/media/BA5ca0kCQAAzQo6.jpg:large

nie wygląda to fajnie - miejmy nadzieje, że wróci w przyszłym sezonie i będzie nadal w takiej formie jak ostatnio:mysli:
http://pbs.twimg.com/media/BA5ca0kCQAAzQo6.jpg:large nie wygląda to fajnie - miejmy nadzieje, że wróci w przyszłym sezonie i będzie nadal w takiej formie jak ostatnio:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 stycznia 2013, 19:13 [cytuj]
japierdole sandro najbardziej regularny i niezawodny gracz naszego zespołu.
japierdole sandro najbardziej regularny i niezawodny gracz naszego zespołu
18 stycznia 2013, 19:50 [cytuj]
Sandro wróci jeszcze przed końcem sezonu ;) Bestia nie będzie czekać :D
Sandro wróci jeszcze przed końcem sezonu ;) Bestia nie będzie czekać :D
Offence win games, defence wins titles
18 stycznia 2013, 20:14 [cytuj]
czasem wydaje mi się, że na jednej nodze też by sobie poradził - często podpiera się głową:tak:
czasem wydaje mi się, że na jednej nodze też by sobie poradził - często podpiera się głową:tak:
18 stycznia 2013, 20:29 [cytuj]
Niech się lepiej porządnie wyleczy przez te 6-9 miesięcy. Kolana to nie przelewki niestety. Ważne, że jest dobrze nastawiony do powrotu.
Niech się lepiej porządnie wyleczy przez te 6-9 miesięcy. Kolana to nie przelewki niestety. Ważne, że jest dobrze nastawiony do powrotu
LMAO
18 stycznia 2013, 21:08 [cytuj]
może mu zaszyli jakieś dopalacze, które się aktywują wraz z nowym sezonem i będzie napierd...lał cztery razy szybciej niż teraz(ten szew jakiś taki jakby mu tam coś zaszyli)podobny do emotki :milczek:
może mu zaszyli jakieś dopalacze, które się aktywują wraz z nowym sezonem i będzie napierd...lał cztery razy szybciej niż teraz(ten szew jakiś taki jakby mu tam coś zaszyli)podobny do emotki :milczek:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 stycznia 2013, 21:22 [cytuj]
Dragler powiedział/a:

Jeszcze jest Lennon. Kupiliśmy go za 1 mln, a teraz jest wyceniany na 15 razy więcej.
Jeszcze jest Lennon. Kupiliśmy go za 1 mln, a teraz jest wyceniany na 15 razy więcej
LMAO
18 stycznia 2013, 22:02 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jeszcze jest Lennon. Kupiliśmy go za 1 mln, a teraz jest wyceniany na 15 razy więcej

To dlaczego nie iść o krok dalej i kupić kogoś w stylu Zaha/Son/inny utalentowany napastnik(przez chwilę przeszło mi przez myśl nazwisko Kosecki)?

Dlaczego wydawać 15 mln na zawodnika tylko dlatego że nazywa się Damiao, a w sumie to wielki kozak z niego nie jest ;)
To dlaczego nie iść o krok dalej i kupić kogoś w stylu Zaha/Son/inny utalentowany napastnik(przez chwilę przeszło mi przez myśl nazwisko Kosecki)? Dlaczego wydawać 15 mln na zawodnika tylko dlatego że nazywa się Damiao, a w sumie to wielki kozak z niego nie jest ;)
18 stycznia 2013, 22:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To dlaczego nie iść o krok dalej i kupić kogoś w stylu Zaha/Son/inny utalentowany napastnik(przez chwilę przeszło mi przez myśl nazwisko Kosecki)?

Dlaczego wydawać 15 mln na zawodnika tylko dlatego że nazywa się Damiao, a w sumie to wielki kozak z niego nie jest ;)

Tego brać:

http://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/vereine/2-bundesliga/2012-13/vfl-bochum-8/66754/spieler_goretzka-leon.html
Tego brać: http://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/vereine/2-bundesliga/2012-13/vfl-bochum-8/66754/spieler_goretzka-leon.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 stycznia 2013, 22:42 [cytuj]
Jakaś nadzieja jest:
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/18/3682600/-?

jin_tae, teraz mamy takich graczy jak Lennon w akademii, więc to ich można wykorzystać. Choć Son też nie byłby taki zły. Ale na pewno nie chciałbym jakiegoś przecenionego młodzika, który jeszcze nic nie pokazał, a już za niego chcą 20 mln.
Jakaś nadzieja jest: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/18/3682600/-? jin_tae, teraz mamy takich graczy jak Lennon w akademii, więc to ich można wykorzystać. Choć Son też nie byłby taki zły. Ale na pewno nie chciałbym jakiegoś przecenionego młodzika, który jeszcze nic nie pokazał, a już za niego chcą 20 mln
LMAO
18 stycznia 2013, 22:49 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tego brać:

http://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/vereine/2-bundesliga/2012-13/vfl-bochum-8/66754/spieler_goretzka-leon.html

o tym właśnie mówię. Brać kogoś kto się wyróżnia a nie będzie 15 milionowym transferem, którego kwotę w większej części nie wytworzyły umiejętności a pochodzenie/narodowość.
o tym właśnie mówię. Brać kogoś kto się wyróżnia a nie będzie 15 milionowym transferem, którego kwotę w większej części nie wytworzyły umiejętności a pochodzenie/narodowość
18 stycznia 2013, 23:11 [cytuj]
Moje kolano po rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego wyglądało podobnie ;( typowo 'piłkarska' kontuzja i jedna z najgorszych dla zawodników.
Moje kolano po rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego wyglądało podobnie ;( typowo 'piłkarska' kontuzja i jedna z najgorszych dla zawodników
19 stycznia 2013, 09:04 [cytuj]
jin - więc może nie kupować tylko dać szanse Obice i Coulibaly - emu:rotfl:
19 stycznia 2013, 09:08 [cytuj]
a wczoraj Holtby w meczu z H96 brameczka i asysta ;)
a wczoraj Holtby w meczu z H96 brameczka i asysta ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
19 stycznia 2013, 11:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Nie ma co się śmiać i rolować gębą po podłodze. Tak właśnie rodzą się legendy. Obika powinien już sezon temu grać regularnie w pucharach ligi.

Coulilibuly nie wiem, bo zwyczajnie nie interesowałem się jego osobą, ale Pritchard no chryste, dawaliśmy siedzieć na ławce Livermoorom... zamiast dać młodemu szansę. Ma chłopak 23 lata ile go no żesz, karwasz w twarz można w rezerwach trzymać?.

Śmiałem się ostatnio, że w Korei południowej na scenie muzycznej zadebiutowała, która była najdłużej trenowanym(tresowanym) produktem 10 - 12 lat. Też go mamy zamiar trzymać i przed trzydziestką wpuścić na boisko? 16 meczów i 6 goli. Jeszcze nie tak dawno Defoe skakałby z radości jakby miał taki bilans...
Nie ma co się śmiać i rolować gębą po podłodze. Tak właśnie rodzą się legendy. Obika powinien już sezon temu grać regularnie w pucharach ligi. Coulilibuly nie wiem, bo zwyczajnie nie interesowałem się jego osobą, ale Pritchard no chryste, dawaliśmy siedzieć na ławce Livermoorom... zamiast dać młodemu szansę. Ma chłopak 23 lata ile go no żesz, karwasz w twarz można w rezerwach trzymać?. Śmiałem się ostatnio, że w Korei południowej na scenie muzycznej zadebiutowała, która była najdłużej trenowanym(tresowanym) produktem 10 - 12 lat. Też go mamy zamiar trzymać i przed trzydziestką wpuścić na boisko? 16 meczów i 6 goli. Jeszcze nie tak dawno Defoe skakałby z radości jakby miał taki bilans
19 stycznia 2013, 12:31 [cytuj]
kurde poszedłem wczoraj pić i ominął mnie taki mecz :zly: coś wiadomo czy w końcu go ściągniemy na zime?
kurde poszedłem wczoraj pić i ominął mnie taki mecz :zly: coś wiadomo czy w końcu go ściągniemy na zime?
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się