Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
19 stycznia 2013, 12:48 [cytuj]
smackey powiedział/a:
kurde poszedłem wczoraj pić i ominął mnie taki mecz :zly: coś wiadomo czy w końcu go ściągniemy na zime?

Przecież wódka w Piąteczek ohydnie smakuje...
Przecież wódka w Piąteczek ohydnie smakuje
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 stycznia 2013, 14:25 [cytuj]
Babka Sneijdera napisała na twitterze:
"Czy ktoś z was zna Stambuł? Potrzebuje parę informacji i kilka porad. Dziękuję."

To co? Jednak Galata? :F
Babka Sneijdera napisała na twitterze: "Czy ktoś z was zna Stambuł? Potrzebuje parę informacji i kilka porad. Dziękuję." To co? Jednak Galata? :F
Can't Smile Without You!!!
19 stycznia 2013, 14:42 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Babka Sneijdera napisała na twitterze:
"Czy ktoś z was zna Stambuł? Potrzebuje parę informacji i kilka porad. Dziękuję."

To co? Jednak Galata? :F

Może na zakupy jedzie? Turki robią dobre markowe podróbki :rotfl:
19 stycznia 2013, 15:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Też może być. Albo prawdziwy kebab jej się zamarzył ;)
Też może być. Albo prawdziwy kebab jej się zamarzył ;)
19 stycznia 2013, 17:09 [cytuj]
Chciałbym zobaczyć M'vile w Tottenhamie. Chłopak jest zdesperowany, aby odejść, biorąc pod uwagę QPR, które nie jest pewne utrzymania. Myślę, że jak złożylibysmy ofertę, to on by się za bardzo nie zastanawiał. A jakby wrócił Sandro to by była konkurencja Tom i Jake mogliby sobie iść gdzie chcą, Scottie zostałby ewentualnie, a jak nie to z takimi def pomami nikt by po nim nie płakał.
Chciałbym zobaczyć M'vile w Tottenhamie. Chłopak jest zdesperowany, aby odejść, biorąc pod uwagę QPR, które nie jest pewne utrzymania. Myślę, że jak złożylibysmy ofertę, to on by się za bardzo nie zastanawiał. A jakby wrócił Sandro to by była konkurencja Tom i Jake mogliby sobie iść gdzie chcą, Scottie zostałby ewentualnie, a jak nie to z takimi def pomami nikt by po nim nie płakał
19 stycznia 2013, 17:25 [cytuj]
Tuńczyk powiedział/a:
Chciałbym zobaczyć M'vile w Tottenhamie. Chłopak jest zdesperowany, aby odejść, biorąc pod uwagę QPR, które nie jest pewne utrzymania. Myślę, że jak złożylibysmy ofertę, to on by się za bardzo nie zastanawiał. A jakby wrócił Sandro to by była konkurencja Tom i Jake mogliby sobie iść gdzie chcą, Scottie zostałby ewentualnie, a jak nie to z takimi def pomami nikt by po nim nie płakał

A ja go wcale nie chcę. Gość jest jak wrzód na dupie. Młody szczyl zadufany w sobie, lubiący poimprezować i obrażać się na wszystkich wokół niego, gdy coś mu nie pasi. Przypomnijcie sobie jak się zachował w reprezentacji na ostatnich MŚ. Miał wtedy całkiem niezłą zwadę z kapitanem Llorisem również. Raczej nie pałają do siebie miłością. A do tego wytłumaczcie mi fakt, że z tych prawie 20 mln funtów, które sobie za niego życzyli w lecie, teraz schodzą do 6-7?! Tak po prostu czy może jednak ma to jakieś podstawy? Moim zdaniem facet mógłby zrujnować dobrą atmosferę, która aktualnie panuje w szatni. Takiego zbuka nam nie potrzeba...
A ja go wcale nie chcę. Gość jest jak wrzód na dupie. Młody szczyl zadufany w sobie, lubiący poimprezować i obrażać się na wszystkich wokół niego, gdy coś mu nie pasi. Przypomnijcie sobie jak się zachował w reprezentacji na ostatnich MŚ. Miał wtedy całkiem niezłą zwadę z kapitanem Llorisem również. Raczej nie pałają do siebie miłością. A do tego wytłumaczcie mi fakt, że z tych prawie 20 mln funtów, które sobie za niego życzyli w lecie, teraz schodzą do 6-7?! Tak po prostu czy może jednak ma to jakieś podstawy? Moim zdaniem facet mógłby zrujnować dobrą atmosferę, która aktualnie panuje w szatni. Takiego zbuka nam nie potrzeba
19 stycznia 2013, 17:44 [cytuj]
A Belhandy nie ma nawet na ławce w meczu Montpellier, może coś jest na rzeczy chyba, że nie wiem o kontuzji.
A Belhandy nie ma nawet na ławce w meczu Montpellier, może coś jest na rzeczy chyba, że nie wiem o kontuzji
19 stycznia 2013, 18:11 [cytuj]
z Francji tylko Andre Ayew!!!!
z Francji tylko Andre Ayew!!!!
19 stycznia 2013, 19:19 [cytuj]
Mapou Mbiwa idzie do Newcastle. Bardzo dobry obrońca.!
19 stycznia 2013, 19:19 [cytuj]
19 stycznia 2013, 19:22 [cytuj]
Mając Holtbyego i Gylfiego nie potrzebujemy raczej Belhandy, chociaż byłby jakimś wzmocnieniem. Już bardziej zależałoby mi na kimś kto potrafiłby w środku rozegrać, odciążając przy okazji Dembele. No, ale nie zdziwię się, jak nie wykonamy żadnych transferów w tym okienku.
Mając Holtbyego i Gylfiego nie potrzebujemy raczej Belhandy, chociaż byłby jakimś wzmocnieniem. Już bardziej zależałoby mi na kimś kto potrafiłby w środku rozegrać, odciążając przy okazji Dembele. No, ale nie zdziwię się, jak nie wykonamy żadnych transferów w tym okienku
LMAO
20 stycznia 2013, 00:57 [cytuj]
Przecież Belhanda jest na PNA, więc jak ma być w składzie Monpellier?
20 stycznia 2013, 10:23 [cytuj]
Gray powiedział/a:

No jasne, wczoraj grał w meczu z Angolą.
No jasne, wczoraj grał w meczu z Angolą
20 stycznia 2013, 13:55 [cytuj]
Wszyscy kupują napastników-Chelsea- Ba, Lpool Sturidge, nawet QPR -Remy, a my zostaliśmy z jednym i to jeszcze samym chimerycznym JD.
Daniel wysupłaj rzesz kurwa trochę kasy , bo się znowu obejdziemy smakiem i kasą LM. To sprawdzian dla prezia czy dorósł do LM.
Wszyscy kupują napastników-Chelsea- Ba, Lpool Sturidge, nawet QPR -Remy, a my zostaliśmy z jednym i to jeszcze samym chimerycznym JD. Daniel wysupłaj rzesz kurwa trochę kasy , bo się znowu obejdziemy smakiem i kasą LM. To sprawdzian dla prezia czy dorósł do LM
20 stycznia 2013, 14:21 [cytuj]
Podobno jak Levy da 2 miliony, to Holtby jest nasz już teraz. No i AVB chce jakiegoś taniego napastnika.
Podobno jak Levy da 2 miliony, to Holtby jest nasz już teraz. No i AVB chce jakiegoś taniego napastnika
LMAO
20 stycznia 2013, 15:31 [cytuj]
"Podobno jak Levy da 2 miliony, to Holtby jest nasz już teraz. No i AVB chce jakiegoś taniego napastnika."

- taniego i dobrego:mysli: - to będzie trudne, ale nie niewykonalne
"Podobno jak Levy da 2 miliony, to Holtby jest nasz już teraz. No i AVB chce jakiegoś taniego napastnika." - taniego i dobrego:mysli: - to będzie trudne, ale nie niewykonalne
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 stycznia 2013, 17:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Podobno jak Levy da 2 miliony, to Holtby jest nasz już teraz. No i AVB chce jakiegoś taniego napastnika."

- taniego i dobrego:mysli: - to będzie trudne, ale nie niewykonalne

To jest wykonalne i wręcz pożądane
To jest wykonalne i wręcz pożądane
20 stycznia 2013, 19:08 [cytuj]
Tani dobry to niech bierze mnie:P Tylko muszę zrzucić 20 kg.
Tani dobry to niech bierze mnie:P Tylko muszę zrzucić 20 kg
www.instagram.com/spursmaniak
20 stycznia 2013, 19:18 [cytuj]
Pewnie wyrwiemy jeszcze kogoś w ostatnim dniu okienka i może Holtby dołączy.
Pewnie wyrwiemy jeszcze kogoś w ostatnim dniu okienka i może Holtby dołączy
LMAO
20 stycznia 2013, 19:41 [cytuj]
Oby!
Oby!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się