Forum dyskusyjne
20 stycznia 2013, 19:43 [cytuj]
---------Lloris---------
Walker-Kaboul-Verts-BAE
Azza-Moutinho-Dembele-Bale
--------Holtby--------
------Damiao/Llorente-----
-Marzenie!
---------Lloris---------
Walker-Kaboul-Verts-BAE
Azza-Moutinho-Dembele-Bale
--------Holtby--------
------Damiao/Llorente-----
-Marzenie!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 stycznia 2013, 20:36 [cytuj]
moutinho może latem z naciskiem na może, a jeden z tych napadziorów może w ogóle nie dołączyc
moutinho może latem z naciskiem na może, a jeden z tych napadziorów może w ogóle nie dołączyc :D
20 stycznia 2013, 20:45 [cytuj]
Moutinho aż tak potrzebny nie jest i wolę w tamtym miejscu Parkera. On mógłby wbić za Holtbyego i Dembele do przodu by poszedł. Teraz powinniśmy się skupić na napastniku, bo nie ma komu bramek zdobywać. Defoe grał i strzelał, a teraz przestał. Adebayor też słabo jedzie. Za to Dempsey nie powala grą, ale ważne bramki zdobywa.
Na Sneijdera chyba nie ma już co liczyć, bo podobno ustalił warunki z Galatasaray.
Moutinho aż tak potrzebny nie jest i wolę w tamtym miejscu Parkera. On mógłby wbić za Holtbyego i Dembele do przodu by poszedł. Teraz powinniśmy się skupić na napastniku, bo nie ma komu bramek zdobywać. Defoe grał i strzelał, a teraz przestał. Adebayor też słabo jedzie. Za to Dempsey nie powala grą, ale ważne bramki zdobywa.
Na Sneijdera chyba nie ma już co liczyć, bo podobno ustalił warunki z Galatasaray
LMAO
20 stycznia 2013, 21:57 [cytuj]
http://transfery.info/56106,oficjalnie-sneijder-w-galatasaray
http://transfery.info/56106,oficjalnie-sneijder-w-galatasaray :skromny:
Together we are strong
20 stycznia 2013, 22:13 [cytuj]
The People informuje, że szkoleniowiec Sunderlandu Martin O'Neill rozpoczął starania o wypożyczenie napastnika Lazio Mauro Zarate.
The People informuje, że szkoleniowiec Sunderlandu Martin O'Neill rozpoczął starania o wypożyczenie napastnika Lazio Mauro Zarate
20 stycznia 2013, 22:44 [cytuj]
Po co nam Moutinho skoro mamy Holtbyego? Z napadziorów to jakiś solidny ligowiec by starczył
Powinno być tak
============Lloris===========
Walker Verts Kaboul/Daws Benny
==========Sandro Dembele======
=============Holtby===========
Lennon====================Bale
============??????

=========
Po co nam Moutinho skoro mamy Holtbyego? Z napadziorów to jakiś solidny ligowiec by starczył ;)
Powinno być tak
============Lloris===========
Walker Verts Kaboul/Daws Benny
==========Sandro Dembele======
=============Holtby===========
Lennon====================Bale
============?????? :D=========
Offence win games, defence wins titles
20 stycznia 2013, 22:59 [cytuj]
Tottenham already have a deal in place for Schalke midfielder Lewis Holtby to join them in the summer, but are keen to push a transfer through during the winter window. They are, however, yet to agree a fee with Schalke, with their latest bid having been knocked back.
Tottenham already have a deal in place for Schalke midfielder Lewis Holtby to join them in the summer, but are keen to push a transfer through during the winter window. They are, however, yet to agree a fee with Schalke, with their latest bid having been knocked back
21 stycznia 2013, 01:00 [cytuj]
AVB powiedział, że chciałby napastnika w tym okienku, ale to są niepewne transfery(pewnie chodziło mu m.in. o Carrolla i Torresa).
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/130120/andre-villas-boas-tottenham-need-another-striker-january-transfer-window-1897?
Ja tam jakiegoś utalentowanego młodego napastnika chętnie bym zobaczył. Ale może lepiej kogoś wypożyczyć?
I co myślicie o Diame?
BTW Bajt, Ameryki nie odkryłeś.
AVB powiedział, że chciałby napastnika w tym okienku, ale to są niepewne transfery(pewnie chodziło mu m.in. o Carrolla i Torresa).
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/130120/andre-villas-boas-tottenham-need-another-striker-january-transfer-window-1897?
Ja tam jakiegoś utalentowanego młodego napastnika chętnie bym zobaczył. Ale może lepiej kogoś wypożyczyć?
I co myślicie o Diame?
BTW Bajt, Ameryki nie odkryłeś
LMAO
21 stycznia 2013, 01:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
BTW Bajt, Ameryki nie odkryłeś
Ty za to odkryłeś. Weź sie jebnij cegłą w głowe z tymi Torresami i Carrollami... Na 100% o nich mówił. Na milion!
Ty za to odkryłeś. Weź sie jebnij cegłą w głowe z tymi Torresami i Carrollami... Na 100% o nich mówił. Na milion!
21 stycznia 2013, 01:54 [cytuj]
Ja bym chcial u nas zobaczyc seydou doumbie

tym bardziej ze tam.vagner love wrocil
Ja bym chcial u nas zobaczyc seydou doumbie ;) tym bardziej ze tam.vagner love wrocil ;)
21 stycznia 2013, 02:58 [cytuj]
Wrzuciłem świeżego newsa ze SkySports, wybacz... A poza tym łączą nas z MODRICEM. Coś czytałem o wypozyczeniu.
Wrzuciłem świeżego newsa ze SkySports, wybacz... A poza tym łączą nas z MODRICEM. Coś czytałem o wypozyczeniu
21 stycznia 2013, 03:25 [cytuj]
Walu, chodzi o to jak się kończą transfery napastników zimą a nie konkretnie o torresa czy (o zgrozo) carrolla
Walu, chodzi o to jak się kończą transfery napastników zimą a nie konkretnie o torresa czy (o zgrozo) carrolla :rotfl:
21 stycznia 2013, 03:48 [cytuj]
Smackey a myślałem, że tylko ja choruję na obciachową chorobę "bezsenność"
Szczura nie widzę u nas i nie chcę widzieć. Chyba że przeprosi i pocałuje wszystkich w ... i to dwa razy. Nawet koszulkę z tym gadem puściłem za bezcen aby nie kuła w oczy.
Wypożyczyć napastnika zawsze można, ale z reguły jest tak, że Ci co strzelają to są dla klubów cenni i nie chadzają na wypożyczenie. Kupić to za max 8 mln euro.
Koreańskie media coraz częściej nas przypisują do tego Son'a. Zawsze przewija się Rafa w tle, że niby poleca etc.
W dodatku na koreańskiej stronie piszą(ich odpowiednik spurspanii), że chcemy pozyskać Toby - kolega Janka z AJAX, dlatego te gamonie z Amsterdam Arena szybko mu nowy kontrakt(lepszy) składają
Może to trochę gejowskie, ale zmieniam tapetę na iphone w podziękowaniu za dzisiejszy mecz
http://cfile279.uf.daum.net/image/1120254B4FF2F89C218548
Smackey a myślałem, że tylko ja choruję na obciachową chorobę "bezsenność"
Szczura nie widzę u nas i nie chcę widzieć. Chyba że przeprosi i pocałuje wszystkich w ... i to dwa razy. Nawet koszulkę z tym gadem puściłem za bezcen aby nie kuła w oczy.
Wypożyczyć napastnika zawsze można, ale z reguły jest tak, że Ci co strzelają to są dla klubów cenni i nie chadzają na wypożyczenie. Kupić to za max 8 mln euro.
Koreańskie media coraz częściej nas przypisują do tego Son'a. Zawsze przewija się Rafa w tle, że niby poleca etc.
W dodatku na koreańskiej stronie piszą(ich odpowiednik spurspanii), że chcemy pozyskać Toby - kolega Janka z AJAX, dlatego te gamonie z Amsterdam Arena szybko mu nowy kontrakt(lepszy) składają
Może to trochę gejowskie, ale zmieniam tapetę na iphone w podziękowaniu za dzisiejszy mecz:brawo: http://cfile279.uf.daum.net/image/1120254B4FF2F89C218548
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 stycznia 2013, 08:37 [cytuj]
c z e k a m na 3 ruchy kadrowe
1. n a p a s t n i k
2. p o z b y w a m y się szrotu
3. m o ż e Holtby
i będzie gitarra
c z e k a m na 3 ruchy kadrowe
1. n a p a s t n i k
2. p o z b y w a m y się szrotu
3. m o ż e Holtby:mysli:
i będzie gitarra:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 stycznia 2013, 09:55 [cytuj]
Rafo najpierw trzeba się pozbyć szrotu by z naleźć fundusze na zakupy
Rafo najpierw trzeba się pozbyć szrotu by z naleźć fundusze na zakupy ;)
21 stycznia 2013, 09:59 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8419546/Rennes-have-admitted-that-Yann-M-Vila-looks-to-have-played-his-last-game-for-the-club
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8419546/Rennes-have-admitted-that-Yann-M-Vila-looks-to-have-played-his-last-game-for-the-club
21 stycznia 2013, 10:49 [cytuj]
czy ten M'Vila jest rzeczywiście taki dobry skoro oprócz nas chce go Reading, QPR i Fulham ?
Napastnik potrzebny, Llorente come on!
czy ten M'Vila jest rzeczywiście taki dobry skoro oprócz nas chce go Reading, QPR i Fulham ?
Napastnik potrzebny, Llorente come on!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
21 stycznia 2013, 11:05 [cytuj]
Sakju Llorente jest już zaklepany prawie przez Juve. A prawda jest taka że kto wybierze Spurs mając w obwodzie Juve?
Sakju Llorente jest już zaklepany prawie przez Juve. A prawda jest taka że kto wybierze Spurs mając w obwodzie Juve?
21 stycznia 2013, 11:33 [cytuj]
Ja wybiorę

Włoski klimat mi nie pasuje hehe
Ja wybiorę :) Włoski klimat mi nie pasuje hehe
21 stycznia 2013, 13:19 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jak już ktoś wcześniej wspomniał, chodziło mi o to jak to się skończyło. Chyba, że chcesz kogoś za 40 milionów, kto nie będzie nic grał?
Bajt, w tym wypadku ktoś już wrzucił to info kilka stron temu.
M'Vila jest łączony z Rosją.
AVB podobno chce Holtbyego, jakiegoś napadziora do 10 mln i defensywnego pomocnika. Więc pytałem się, co sądzicie o Diame, bo to niezła i tania opcja według mnie.
Jak już ktoś wcześniej wspomniał, chodziło mi o to jak to się skończyło. Chyba, że chcesz kogoś za 40 milionów, kto nie będzie nic grał?
Bajt, w tym wypadku ktoś już wrzucił to info kilka stron temu. :)
M'Vila jest łączony z Rosją.
AVB podobno chce Holtbyego, jakiegoś napadziora do 10 mln i defensywnego pomocnika. Więc pytałem się, co sądzicie o Diame, bo to niezła i tania opcja według mnie
LMAO