Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
21 stycznia 2013, 15:03 [cytuj]
gomis też tani a Llorente za free i podobno z juve juz dogadany od lipca a nic nie widać żeby przechodził tam dlatego szkoda że nie chcemy mu dać 90tys. Ł i mieć napadziora na kilka sezonów bo on też nastolatkiem nie jest.
gomis też tani a Llorente za free i podobno z juve juz dogadany od lipca a nic nie widać żeby przechodził tam dlatego szkoda że nie chcemy mu dać 90tys. Ł i mieć napadziora na kilka sezonów bo on też nastolatkiem nie jest
21 stycznia 2013, 15:08 [cytuj]
Podobno Gomes odejdzie do jakiegoś klubu w Wielkiej Brytanii. Już większość jest dogadana. Miał odejść do Brazylii, ale nie chcieli mu dać wymaganej pensji.
Podobno Gomes odejdzie do jakiegoś klubu w Wielkiej Brytanii. Już większość jest dogadana. Miał odejść do Brazylii, ale nie chcieli mu dać wymaganej pensji
LMAO
21 stycznia 2013, 15:28 [cytuj]
Jeszcze 10 dni i rozpoczynamy okienko transferowe :D:D:D
21 stycznia 2013, 15:47 [cytuj]
Diego powiedział/a:
:brawo:
:brawo:
21 stycznia 2013, 16:07 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Ale już trochę przegapiliśmy. Rossi w Fiorentinie, Sneijder w Galatasaray, a Llorente najpewniej w Juventusie. Trochę szkoda, bo to były okazje na rynku
Ale już trochę przegapiliśmy. Rossi w Fiorentinie, Sneijder w Galatasaray, a Llorente najpewniej w Juventusie. Trochę szkoda, bo to były okazje na rynku
21 stycznia 2013, 16:57 [cytuj]
Co do rossiego, gdzie gra teraz Christian Zapata?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 stycznia 2013, 17:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

wypożyczony do Milanu.
wypożyczony do Milanu
Together we are strong
21 stycznia 2013, 17:27 [cytuj]
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
21 stycznia 2013, 17:29 [cytuj]
Jest także z polskim tłumaczeniem. :) :F

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
Jest także z polskim tłumaczeniem. :) :F http://pl.wikipedia.org/wiki/Cristi%C3%A1n_Zapata
Together we are strong
21 stycznia 2013, 17:41 [cytuj]
wiem ;) od czego ma się kolegów :P możecie się wpienić po 3 pytaniu, bo jak mawiał Boniek po piwo można dwa razy latać a nie więcej

Kiedyś mi się podobał jak jeszcze grał w Udinese razem z takim boczym obrońcą Mauricio Isla co go widziałem u nas przed erą Walkera
wiem ;) od czego ma się kolegów :P możecie się wpienić po 3 pytaniu, bo jak mawiał Boniek po piwo można dwa razy latać a nie więcej Kiedyś mi się podobał jak jeszcze grał w Udinese razem z takim boczym obrońcą Mauricio Isla co go widziałem u nas przed erą Walkera
21 stycznia 2013, 18:17 [cytuj]
Moutinho musi przyjść :< Może ktoś dać zdjęcie ( jeśli znalazł ) - jak AVB cieszy się po golu dempseya w tym śniegu? :D
Moutinho musi przyjść :< Może ktoś dać zdjęcie ( jeśli znalazł ) - jak AVB cieszy się po golu dempseya w tym śniegu? :D
21 stycznia 2013, 18:38 [cytuj]
Diame - tak! - tylko gdzie go upchniemy
Diame - tak! - tylko gdzie go upchniemy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 stycznia 2013, 18:43 [cytuj]
Dragler, jest nawet gif.
http://gifsforum.com/images/gif/other/grand/0561dec44fb23b4165dd68ea8b7b2397.gif
Dragler, jest nawet gif. http://gifsforum.com/images/gif/other/grand/0561dec44fb23b4165dd68ea8b7b2397.gif
LMAO
21 stycznia 2013, 18:44 [cytuj]
Mi sie widzi Sami Allagui z FSV MAINZ,
takie Newcastle zainwestowalo w P.D. Cisse i po przejsciu z Freiburga na angielskie boiska dalej strzelal na zawolanie.

Czemy by nie pojsc w te strone, takie Mainz za wiele by sobie za Samiego nie zazyczyli.
Tyle ze z tego co sie orientuje poszedl chyba na wypozyczenie do herty berlin.
Ale jest Mohamed Abdelaue w Hannoverze, a tam maja nadmiar napastnikow.
Mi sie widzi Sami Allagui z FSV MAINZ, takie Newcastle zainwestowalo w P.D. Cisse i po przejsciu z Freiburga na angielskie boiska dalej strzelal na zawolanie. Czemy by nie pojsc w te strone, takie Mainz za wiele by sobie za Samiego nie zazyczyli. Tyle ze z tego co sie orientuje poszedl chyba na wypozyczenie do herty berlin. Ale jest Mohamed Abdelaue w Hannoverze, a tam maja nadmiar napastnikow
21 stycznia 2013, 18:48 [cytuj]
Uwielbiam widok cieszącego się Andre, szkoda tylko że na ławce siedzi jak pedał ;|
Uwielbiam widok cieszącego się Andre, szkoda tylko że na ławce siedzi jak pedał ;|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
21 stycznia 2013, 18:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
wiem ;) od czego ma się kolegów :P możecie się wpienić po 3 pytaniu, bo jak mawiał Boniek po piwo można dwa razy latać a nie więcej

Kiedyś mi się podobał jak jeszcze grał w Udinese razem z takim boczym obrońcą Mauricio Isla co go widziałem u nas przed erą Walkera

Isla w Juve...Zapata mógłby wyladować u nas za Gallasa bo Milan nie kwapi sie do jego wykupu.
Isla w Juve...Zapata mógłby wyladować u nas za Gallasa bo Milan nie kwapi sie do jego wykupu
21 stycznia 2013, 19:03 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

Haha
Mam to samo :) Ale jego reakcje po fajnych akcjach i bramkach w pełni to rekompensują :D
Haha Mam to samo :) Ale jego reakcje po fajnych akcjach i bramkach w pełni to rekompensują :D
21 stycznia 2013, 19:22 [cytuj]
Ciekawi mnie, czy 31 stycznia tak samo będzie przed 24 na sky sports relacja live ze wszystkich siedzib i komentowanie kto przyjechał, kto wyjechał etc
Ciekawi mnie, czy 31 stycznia tak samo będzie przed 24 na sky sports relacja live ze wszystkich siedzib i komentowanie kto przyjechał, kto wyjechał etc
21 stycznia 2013, 19:26 [cytuj]
Jak kazdy kamerzysta i redaktor dostana po 2 - 2 litrowe termosy z goraca herbata to moze bedzie ta transmisja JIN :)
Jak kazdy kamerzysta i redaktor dostana po 2 - 2 litrowe termosy z goraca herbata to moze bedzie ta transmisja JIN :)
21 stycznia 2013, 19:26 [cytuj]
jin mam nadzieje że będzie i że dadzą tą Panią co była w lecie :cwaniak: :D

Co do AVB to to prawdziwy przyczajony Tygrys :D
jin mam nadzieje że będzie i że dadzą tą Panią co była w lecie :cwaniak: :D Co do AVB to to prawdziwy przyczajony Tygrys :D
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się