Forum dyskusyjne
21 stycznia 2013, 19:58 [cytuj]
jin mam nadzieje że będzie i że dadzą tą Panią co była w lecie --

tak ta lala była OK
jin mam nadzieje że będzie i że dadzą tą Panią co była w lecie --:brawo: tak ta lala była OK
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 stycznia 2013, 20:02 [cytuj]
mam nadzije, że 30 stycznia weźmiemy Michu na cel
mam nadzije, że 30 stycznia weźmiemy Michu na cel:tak:
21 stycznia 2013, 20:04 [cytuj]
michu to nie klasyczny napastnik nam potrzeba damiao,lorente,gomisa lub innego napadziora w miejsce michu bedziemy mieli holtby, sigi, dempsey, na co nam to?
michu to nie klasyczny napastnik nam potrzeba damiao,lorente,gomisa lub innego napadziora w miejsce michu bedziemy mieli holtby, sigi, dempsey, na co nam to?
21 stycznia 2013, 20:19 [cytuj]
Michu jako konkurencja dla Ade o 1 skład - może Togijczyk zacząłby grać na 100%
Michu jako konkurencja dla Ade o 1 skład - może Togijczyk zacząłby grać na 100%
21 stycznia 2013, 20:26 [cytuj]
Rafo Ade trzeba wypożyczyć do ????? Nas

Bo na wypożyczeniu gra o pierdyliard lepiej!
Rafo Ade trzeba wypożyczyć do ????? Nas :D Bo na wypożyczeniu gra o pierdyliard lepiej! :D
Offence win games, defence wins titles
21 stycznia 2013, 20:37 [cytuj]
najlepiej odsprzedać do Spurs XI - i wypożyczyć stamtąd do Tottenham Hotspur
najlepiej odsprzedać do Spurs XI - i wypożyczyć stamtąd do Tottenham Hotspur :tak:
21 stycznia 2013, 20:51 [cytuj]
Do środka pomocy możemy wziąć Michaela Johnsona bo City rozwiązało z nim kontrakt
Tak na poważnie to mnie trochę boli że inni ludzie całe życie czekają na jakąś szanse a inni mając talent i możliwość osiągnięcia czegoś fajnego w życiu wolą chlać ,obżerać się i nie wykorzystać szansy i tej iskierki bożej otrzymanej od losu
Do środka pomocy możemy wziąć Michaela Johnsona bo City rozwiązało z nim kontrakt:D
Tak na poważnie to mnie trochę boli że inni ludzie całe życie czekają na jakąś szanse a inni mając talent i możliwość osiągnięcia czegoś fajnego w życiu wolą chlać ,obżerać się i nie wykorzystać szansy i tej iskierki bożej otrzymanej od losu
21 stycznia 2013, 23:12 [cytuj]
Crystal Palace zdementowało doniesienia prasy, jakoby Wilfried Zaha przenosił się do Manchesteru United.
Crystal Palace zdementowało doniesienia prasy, jakoby Wilfried Zaha przenosił się do Manchesteru United
21 stycznia 2013, 23:14 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Oraz Benzemę, Gomeza, Suareza, Hulka i tego Amerykańskiego gwiazdora do obrony "The rock" nikt nie podejdzie pod bramkę jak takiego zobaczą
Oraz Benzemę, Gomeza, Suareza, Hulka i tego Amerykańskiego gwiazdora do obrony "The rock" nikt nie podejdzie pod bramkę jak takiego zobaczą
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 stycznia 2013, 23:47 [cytuj]
Chciałbym żeby Boas spojrzał w ligę holenderska i wyciągną Wilfrieda Bony. Myślę że jego transfer zamkną by się w 10 bańkach i chłopak ma spory talent
Chciałbym żeby Boas spojrzał w ligę holenderska i wyciągną Wilfrieda Bony. Myślę że jego transfer zamkną by się w 10 bańkach i chłopak ma spory talent
22 stycznia 2013, 00:21 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Bony? Niżej 14 mln funtów nie pójdzie. Przetrzymają go do lata i jak napyka goli to będzie jeszcze droższy
Bony? Niżej 14 mln funtów nie pójdzie. Przetrzymają go do lata i jak napyka goli to będzie jeszcze droższy
22 stycznia 2013, 00:37 [cytuj]
Kupmy takiego kolesia z Atletico Madryt kurde jakiś kolumbijczyk podobno tam ciśnie tylko jak on się nazywał nosz cholera coś F albo na W jakoś tak
Kupmy takiego kolesia z Atletico Madryt kurde jakiś kolumbijczyk podobno tam ciśnie tylko jak on się nazywał nosz cholera coś F albo na W jakoś tak :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
22 stycznia 2013, 00:49 [cytuj]
Nie na F tylko na Ef jak ten gościu ze zjeb...nej reklamy tego leku na grypę
jakbym był w swoim humorze to poleciłbym AVB gracza nazwiskiem Hisato Sato. Właśnie zdobył miano najlepszego piłkarza ligi japońskiej 34 występy i 22 gole

wiek nie ten, bo 30 lat ale na uzupełnienie po Ade jak znalazł chociaż takich to woli arry "dom opieki" Houdini
Hisato Sato was the star of the evening at the 2012 J. League Awards at the Yohokama Arena on Monday night. On his own, he was Player of the Year, top scorer, member of the Best XI and winner of the individual Fair Play Award. He was also, of course, captain of 2012 J. League champions and team Fair Play Award winners Sanfrecce Hiroshima!
Swoją drogą trener Sanfrecce wygrał im majstra po 20 latach, a był to jego pierwszy raz w pracy. Nigdy wcześniej nie trenował żadnej drużyny piłkarskiej.
Nie na F tylko na Ef jak ten gościu ze zjeb...nej reklamy tego leku na grypę
jakbym był w swoim humorze to poleciłbym AVB gracza nazwiskiem Hisato Sato. Właśnie zdobył miano najlepszego piłkarza ligi japońskiej 34 występy i 22 gole ;) wiek nie ten, bo 30 lat ale na uzupełnienie po Ade jak znalazł chociaż takich to woli arry "dom opieki" Houdini
Hisato Sato was the star of the evening at the 2012 J. League Awards at the Yohokama Arena on Monday night. On his own, he was Player of the Year, top scorer, member of the Best XI and winner of the individual Fair Play Award. He was also, of course, captain of 2012 J. League champions and team Fair Play Award winners Sanfrecce Hiroshima!
Swoją drogą trener Sanfrecce wygrał im majstra po 20 latach, a był to jego pierwszy raz w pracy. Nigdy wcześniej nie trenował żadnej drużyny piłkarskiej
22 stycznia 2013, 01:37 [cytuj]
niepokojąca jest mocno ta cisza transferowa ostatnio
niepokojąca jest mocno ta cisza transferowa ostatnio :bezradny:
22 stycznia 2013, 02:34 [cytuj]
smackey powiedział/a:

standard - niepokojąca to będzie dopiero 31 stycznia
standard - niepokojąca to będzie dopiero 31 stycznia
22 stycznia 2013, 02:35 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Spoko spoko po cichu dogadujemy transfer Kenwyne Jones i Titus Bramble
Spoko spoko po cichu dogadujemy transfer Kenwyne Jones i Titus Bramble :hejka:
22 stycznia 2013, 09:52 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Do środka pomocy możemy wziąć Michaela Johnsona bo City rozwiązało z nim kontrakt

Tak na poważnie to chłopak ma ogromne problemy psychiczne, które rozpoczęły się wraz z jego chronicznymi kontuzjami. Uczęszczał i wciąż uczęszcza na terapie. Nie mógł i nie może sobie z tym poradzić, co sam przyznał. To wpłynęło na jego karierę, zachowanie i aktualny wygląd. Warto zapoznać się z takimi "mało ważnymi" faktami zanim się kogoś oceni...
Tak na poważnie to chłopak ma ogromne problemy psychiczne, które rozpoczęły się wraz z jego chronicznymi kontuzjami. Uczęszczał i wciąż uczęszcza na terapie. Nie mógł i nie może sobie z tym poradzić, co sam przyznał. To wpłynęło na jego karierę, zachowanie i aktualny wygląd. Warto zapoznać się z takimi "mało ważnymi" faktami zanim się kogoś oceni
Can't Smile Without You!!!
22 stycznia 2013, 09:54 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Spoko spoko po cichu dogadujemy transfer Kenwyne Jones i Titus Bramble
Negredo, Bony, Hooper oraz Son... ale i tak przyjdzie Anelka
Negredo, Bony, Hooper oraz Son... ale i tak przyjdzie Anelka ;P
22 stycznia 2013, 10:13 [cytuj]
Tuczi
Zobacz najlepszy przykład jest u naszych sąsiadów. Abou Diaby. Cały czas doznaje jakiejś kontuzji ale się nie poddaje i walczy. To jest postawa prawdziwego sportowca ,pomimo przeciwności losu cały czas walczy i za to go szanuje.
Widziałem gdzieś wywiad Wengera gdy wypowiadał się o Diabym. Facet nie pali nie pije ostro trenuje a nie pogrąża się w alkohol.
Najbardziej mnie zdenerwowało że po tym jak City rozwiązało kontrak z Johnsonem ten jeszcze się chwalił na Twitterze jaką wysoką dostał odprawę.
Tuczi
Zobacz najlepszy przykład jest u naszych sąsiadów. Abou Diaby. Cały czas doznaje jakiejś kontuzji ale się nie poddaje i walczy. To jest postawa prawdziwego sportowca ,pomimo przeciwności losu cały czas walczy i za to go szanuje.
Widziałem gdzieś wywiad Wengera gdy wypowiadał się o Diabym. Facet nie pali nie pije ostro trenuje a nie pogrąża się w alkohol.
Najbardziej mnie zdenerwowało że po tym jak City rozwiązało kontrak z Johnsonem ten jeszcze się chwalił na Twitterze jaką wysoką dostał odprawę
22 stycznia 2013, 10:25 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Tuczi Zobacz najlepszy przykład jest u naszych sąsiadów. Abou Diaby. Cały czas doznaje jakiejś kontuzji ale się nie poddaje i walczy. To jest postawa prawdziwego sportowca ,pomimo przeciwności losu cały czas walczy i za to go szanuje. Widziałem gdzieś wywiad Wengera gdy wypowiadał się o Diabym. Facet nie pali nie pije ostro trenuje a nie pogrąża się w alkohol. Najbardziej mnie zdenerwowało że po tym jak City rozwiązało kontrak z Johnsonem ten jeszcze się chwalił na Twitterze jaką wysoką dostał odprawę
Ale co ma piernik do wiatraka? Chłopak ma problemy z psychiką, których sam sobie nie wybrał. Czy może uważasz, że chciał? Ludzie zazwyczaj nie wybierają sobie chorób... A co do twego ostatniego zdania - mój Kolego, Johnson nie miał nigdy nawet konta na twitterze, więc niczym nie mógł się chwalić. To ludzie, którzy widzieli jego ostatnie zdjęcia komentowali to ile zarabiał i przez jaki okres. Zejdź z faceta, jeśli nie znasz ani grama szczegółów. Naczytałeś się pierdół i oceniasz gościa bardzo powierzchownie...
Ale co ma piernik do wiatraka? Chłopak ma problemy z psychiką, których sam sobie nie wybrał. Czy może uważasz, że chciał? Ludzie zazwyczaj nie wybierają sobie chorób... A co do twego ostatniego zdania - mój Kolego, Johnson nie miał nigdy nawet konta na twitterze, więc niczym nie mógł się chwalić. To ludzie, którzy widzieli jego ostatnie zdjęcia komentowali to ile zarabiał i przez jaki okres. Zejdź z faceta, jeśli nie znasz ani grama szczegółów. Naczytałeś się pierdół i oceniasz gościa bardzo powierzchownie