Forum dyskusyjne
22 stycznia 2013, 22:00 [cytuj]
z całym szacunkiem dla Lewego - niech przyjdzie do BPL - tylko nie do MC albo MU - nie strzeli nawet 10 goli
z całym szacunkiem dla Lewego - niech przyjdzie do BPL - tylko nie do MC albo MU - nie strzeli nawet 10 goli;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 stycznia 2013, 22:06 [cytuj]
Ogromny podziw dla polityki transferowej Newcastle. Swietne wzmocnienia, naprawdę świetne!
A o Hooperze myślałem już od jakiegoś czasu

. Jestem za.
Ogromny podziw dla polityki transferowej Newcastle. Swietne wzmocnienia, naprawdę świetne!
A o Hooperze myślałem już od jakiegoś czasu :). Jestem za
22 stycznia 2013, 22:08 [cytuj]
Rafo nigdy nic nie wiadomo

Może strzeliłby 10 a może 27? Przewidywanie zostawmy "wróżkom"

Albo tym całym "ekspertom", zależy jak grałby dany klub czy na napastników czy jako kolektyw (patrz juve)
Kurde no te Newcastle mnie wkurwia

No co chwila kogoś kupują, jak to możliwe że klub któremu bliżej do spadku niż do grania w pucharach kupuję i to nie byle kogo?! A taki jeden klub z Północnego Londynu bijący się o podium i mistrza siedzi cicho jak mysz? Mam nadzieję że deadline day będzie owocny w tym cała nadzieja!
Rafo nigdy nic nie wiadomo ;) Może strzeliłby 10 a może 27? Przewidywanie zostawmy "wróżkom" ;) Albo tym całym "ekspertom", zależy jak grałby dany klub czy na napastników czy jako kolektyw (patrz juve) ;)
Kurde no te Newcastle mnie wkurwia ;| No co chwila kogoś kupują, jak to możliwe że klub któremu bliżej do spadku niż do grania w pucharach kupuję i to nie byle kogo?! A taki jeden klub z Północnego Londynu bijący się o podium i mistrza siedzi cicho jak mysz? Mam nadzieję że deadline day będzie owocny w tym cała nadzieja!
Offence win games, defence wins titles
22 stycznia 2013, 22:16 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

No co chwila kogoś kupują, jak to możliwe że klub któremu bliżej do spadku niż do grania w pucharach kupuję i to nie byle kogo?! A taki jeden klub z Północnego Londynu bijący się o podium i mistrza siedzi cicho jak mysz? Mam nadzieję że deadline day będzie owocny w tym cała nadzieja!
To normalne, ze wzmacniają się kluby będące w czarnej d...Dodatkowo NU straciło Ba więc właściwie nie maja wyjścia. Wcale nie jest też powiedziane,że to koniec odejść z tego klubu.
To normalne, ze wzmacniają się kluby będące w czarnej d...Dodatkowo NU straciło Ba więc właściwie nie maja wyjścia. Wcale nie jest też powiedziane,że to koniec odejść z tego klubu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
22 stycznia 2013, 22:17 [cytuj]
Ben Arfa, Cabaye, Krul - każdy z nich może odejść w styczniu. Pardew stara się, żeby miał ich kto zastąpić.
Ben Arfa, Cabaye, Krul - każdy z nich może odejść w styczniu. Pardew stara się, żeby miał ich kto zastąpić
22 stycznia 2013, 22:21 [cytuj]
Podoba mi się ten Son. Młody dynamiczny a w dodatku klub zarobił by więcej na koszulkach gadzetach itp. Mam tylko pytanie na ile jest wyceniany ten zawodnik bo się nie orientuje
Podoba mi się ten Son. Młody dynamiczny a w dodatku klub zarobił by więcej na koszulkach gadzetach itp. Mam tylko pytanie na ile jest wyceniany ten zawodnik bo się nie orientuje
22 stycznia 2013, 22:24 [cytuj]
ben arfa i cabaye chętnie bym u nas widział solidni cabaye za mousse i arfa na skrzydło albo gdzie tam lubi grać fajnie tylko on woli grzać ławe w paryżu.
ben arfa i cabaye chętnie bym u nas widział solidni cabaye za mousse i arfa na skrzydło albo gdzie tam lubi grać fajnie tylko on woli grzać ławe w paryżu
22 stycznia 2013, 22:26 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Ben Arfa, Cabaye, Krul - każdy z nich może odejść w styczniu. Pardew stara się, żeby miał ich kto zastąpić
+ Colocini - ważny zawodnik dla NU.
RAFO THFC powiedział/a:
z całym szacunkiem dla Lewego - niech przyjdzie do BPL - tylko nie do MC albo MU - nie strzeli nawet 10 goli

Myślę że wymiana Ade na Lewego by nam nie zaszkodziła, wręcz przeciwnie - pomogła
+ Colocini - ważny zawodnik dla NU.
[quote=RAFO THFC]z całym szacunkiem dla Lewego - niech przyjdzie do BPL - tylko nie do MC albo MU - nie strzeli nawet 10 goli;|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 stycznia 2013, 22:28 [cytuj]
A Hooper znowu dwie brameczki dzisiaj ustrzelił! Ja tam go chcę!
A Hooper znowu dwie brameczki dzisiaj ustrzelił! Ja tam go chcę!
22 stycznia 2013, 22:29 [cytuj]
deiak7 - pewnie tak - tylko Lewy jest teraz 2 razy droższy ---
http://livesport4u.com/stream1.html
jeszcze chwila i Bradford będzie w finale PLA
deiak7 - pewnie tak - tylko Lewy jest teraz 2 razy droższy ---:mysli:
http://livesport4u.com/stream1.html
jeszcze chwila i Bradford będzie w finale PLA:ok:
22 stycznia 2013, 22:38 [cytuj]

Cała nadzieja? Chciałbyś pewnie, żebyśmy co pół roku kupowali nowego Dembele, Sigurdssona, Vertonghena. Llorisa, Adebayora i Dempseya? Pomyślałeś może kto za to zapłaci? Jedyne czego nam potrzeba to jakiegoś niezłego napastnika, a to też niekoniecznie. Gramy bardzo dobrze, ale nie, lepiej kupić pięciu nowych piłkarzy i zachwiać całą równowagę w zespole i stracić pewnie z 10 głupich punktów bo się będą musieli zgrać. Tottenham nie jest klubem, który robi po 5 transferów w każdym okienku żeby się gimbusy miały się czym podniecać więc w deadline day możesz się zawieść. Moja cała nadzieja w tym, że nie wyrzucimy pieniędzy w błoto robiąc nieprzemyślane transfery i kupując niepotrzebnych nam piłkarzy i jak narazie okienko dla nas przebiega idealnie. Jest obiecujący Fryers za bezcen i Holtby za friko. Więcej mi nie potrzeba.
Cała nadzieja? Chciałbyś pewnie, żebyśmy co pół roku kupowali nowego Dembele, Sigurdssona, Vertonghena. Llorisa, Adebayora i Dempseya? Pomyślałeś może kto za to zapłaci? Jedyne czego nam potrzeba to jakiegoś niezłego napastnika, a to też niekoniecznie. Gramy bardzo dobrze, ale nie, lepiej kupić pięciu nowych piłkarzy i zachwiać całą równowagę w zespole i stracić pewnie z 10 głupich punktów bo się będą musieli zgrać. Tottenham nie jest klubem, który robi po 5 transferów w każdym okienku żeby się gimbusy miały się czym podniecać więc w deadline day możesz się zawieść. Moja cała nadzieja w tym, że nie wyrzucimy pieniędzy w błoto robiąc nieprzemyślane transfery i kupując niepotrzebnych nam piłkarzy i jak narazie okienko dla nas przebiega idealnie. Jest obiecujący Fryers za bezcen i Holtby za friko. Więcej mi nie potrzeba
22 stycznia 2013, 22:44 [cytuj]
Zgadzam się z Tobą Walu, ale dodałbym, że zakup nowego napadziora lub ściągnięcie Kane z wypożyczenia jest musem na ten moment. Nie ma Ade, jak jest to gra piach. Nie daj Boże żeby Defoe złapał kontuzję i jest pozamiatane. Dempsey to nie jest typowy napastnik a Obiki czy Couly AVB nie wprowadzi do pierwszego składy ot tak.
Zgadzam się z Tobą Walu, ale dodałbym, że zakup nowego napadziora lub ściągnięcie Kane z wypożyczenia jest musem na ten moment. Nie ma Ade, jak jest to gra piach. Nie daj Boże żeby Defoe złapał kontuzję i jest pozamiatane. Dempsey to nie jest typowy napastnik a Obiki czy Couly AVB nie wprowadzi do pierwszego składy ot tak
22 stycznia 2013, 22:49 [cytuj]
Walu a czy ja wspominam o wywalaniu kasy w błoto? Raczej nie

A szeroki skład to dobru skład tylko trzeba się umiejętnie obchodzić aby nie było że ktoś nie gra

A wg mnie nam kilku graczy jednak przydałoby się aby zastąpić paru gości którzy ekhm nie grają jak na koguta przystało

A Konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła i nigdy nie zaszkodzi.
Walu a czy ja wspominam o wywalaniu kasy w błoto? Raczej nie ;) A szeroki skład to dobru skład tylko trzeba się umiejętnie obchodzić aby nie było że ktoś nie gra ;) A wg mnie nam kilku graczy jednak przydałoby się aby zastąpić paru gości którzy ekhm nie grają jak na koguta przystało ;) A Konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła i nigdy nie zaszkodzi
Offence win games, defence wins titles
22 stycznia 2013, 23:09 [cytuj]

A szeroki skład to dobru skład tylko trzeba się umiejętnie obchodzić aby nie było że ktoś nie gra

A wg mnie nam kilku graczy jednak przydałoby się aby zastąpić paru gości którzy ekhm nie grają jak na koguta przystało

A Konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła i nigdy nie zaszkodzi
Dosłownie o wyrzucaniu pieniędzy nie wspominasz, ale tak się domagasz transferów, że jakbyś to Ty był za nie odpowiedzialny, to dokładnie to byś zrobił :p
Dosłownie o wyrzucaniu pieniędzy nie wspominasz, ale tak się domagasz transferów, że jakbyś to Ty był za nie odpowiedzialny, to dokładnie to byś zrobił :p
22 stycznia 2013, 23:09 [cytuj]

A Konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła i nigdy nie zaszkodzi
Dosłownie o wyrzucaniu pieniędzy nie wspominasz, ale tak się domagasz transferów, że jakbyś to Ty był za nie odpowiedzialny to na własnie to byś zrobił :p
Dosłownie o wyrzucaniu pieniędzy nie wspominasz, ale tak się domagasz transferów, że jakbyś to Ty był za nie odpowiedzialny to na własnie to byś zrobił :p
22 stycznia 2013, 23:17 [cytuj]
No, bez przesady z tymi transferami. Wyraźny brak mamy w napadzie, gdzie brakuje zmiennika. Poza tym można dokupić jakiegoś pomocnika za Sandro do końca sezonu. Można też pomyśleć nad jakimś wypożyczeniem. Dlatego 10M do wydanie i 2-3 nowych piłkarzy jest jeszcze do przełknięcia, ale tylko jeśli kogoś sprzedamy. Poszedł Cudicini, miejmy nadzieję na Jenasa, Gomesa i Bentleya. W każdym razie nie potrzebujemy, w przeciwieństwie do Newcastle, tylu wzmocnień. Ich nowi gracze są nieźli, ale nic więcej. Do tego dojdzie okres aklimatyzacji. W dodatku ich pozycja w tabeli też dużo mówi. Za to Cabayem bym nie pogardził, bo mi się spodobał na ME.
Mam nadzieję, że to nieprawda, ale Defoe podobno złapał jakąś kontuzję. Dlatego pewnie będziemy potrzebować napastnika na już. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
No, bez przesady z tymi transferami. Wyraźny brak mamy w napadzie, gdzie brakuje zmiennika. Poza tym można dokupić jakiegoś pomocnika za Sandro do końca sezonu. Można też pomyśleć nad jakimś wypożyczeniem. Dlatego 10M do wydanie i 2-3 nowych piłkarzy jest jeszcze do przełknięcia, ale tylko jeśli kogoś sprzedamy. Poszedł Cudicini, miejmy nadzieję na Jenasa, Gomesa i Bentleya. W każdym razie nie potrzebujemy, w przeciwieństwie do Newcastle, tylu wzmocnień. Ich nowi gracze są nieźli, ale nic więcej. Do tego dojdzie okres aklimatyzacji. W dodatku ich pozycja w tabeli też dużo mówi. Za to Cabayem bym nie pogardził, bo mi się spodobał na ME.
Mam nadzieję, że to nieprawda, ale Defoe podobno złapał jakąś kontuzję. Dlatego pewnie będziemy potrzebować napastnika na już. Mam nadzieję, że to nic poważnego. :)
LMAO
22 stycznia 2013, 23:49 [cytuj]
Z tym Defoe to jakie źródło?
Z tym Defoe to jakie źródło?
22 stycznia 2013, 23:53 [cytuj]
o Boże, oby nie! Brać Hoopera, nie zastanawiać się
o Boże, oby nie! Brać Hoopera, nie zastanawiać się
23 stycznia 2013, 00:43 [cytuj]
spokoje - Keano - już jest w Londynie więc sytacja opanowana
spokoje - Keano - już jest w Londynie więc sytacja opanowana:plotki:
23 stycznia 2013, 01:25 [cytuj]
utrzeć nosa Odbyciakom i brać Henry na wypożyczenie
utrzeć nosa Odbyciakom i brać Henry na wypożyczenie :D :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong