Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
23 stycznia 2013, 08:27 [cytuj]
anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=242282

mowilem ze norwich
anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=242282 mowilem ze norwich
23 stycznia 2013, 11:07 [cytuj]
AVB według doniesień oglądał wczoraj z trybun mecz Celticu. Oglądał Hoopera czy może Wanyamę :mysli: GH dwoma bramkami pewnie nie zawiódł heh. Tylko czy to napewno napastnik dla nas? Ja wiem, że ma "przepyszne" statystyki, ale... Przypominam, że mój idol :D Robbie Keane też swego czasu ustrzelił tam 12 bramek w 16tu meczach, i co z tego? Wrócił do Spurs i jak był cienizną tak był. Szkocka liga to żaden wyznacznik, moim skromnym zdaniem. Jednak jeśli rzeczywiście to AVB go chce, to trzeba chyba mu zaufać.
AVB według doniesień oglądał wczoraj z trybun mecz Celticu. Oglądał Hoopera czy może Wanyamę :mysli: GH dwoma bramkami pewnie nie zawiódł heh. Tylko czy to napewno napastnik dla nas? Ja wiem, że ma "przepyszne" statystyki, ale... Przypominam, że mój idol :D Robbie Keane też swego czasu ustrzelił tam 12 bramek w 16tu meczach, i co z tego? Wrócił do Spurs i jak był cienizną tak był. Szkocka liga to żaden wyznacznik, moim skromnym zdaniem. Jednak jeśli rzeczywiście to AVB go chce, to trzeba chyba mu zaufać
Can't Smile Without You!!!
23 stycznia 2013, 11:57 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=7dyU_NeAyNM

Skrót z wczorajszego meczu. Hooper strzelił 2 bramki i zaliczył asystę.

tuczi, też uważam, że liga szkocka najmocniejsza nie jest, ale jednak strzela tam dużo bramek. Jak był w Chamionship, to też nieźle strzelał. Jego znajomość futbolu na wyspach i możliwość rozwoju są na pewno wielkim plusem. Ja też się zdaję na AVB, bo ma nosa do transferów. Wanyama chyba jest niemożliwy, bo Celtic za niego będzie chciał wyciągnąć dużo kasy, a moim zdaniem nie jest tyle wart i nie jest nam specjalnie potrzebny.

Odnośnie tej kontuzji Defoe, to jest tylko plotka, która się pojawiła. Najpewniej, nie będzie wiadomo aż do meczu z Leeds/Norwich.
http://www.youtube.com/watch?v=7dyU_NeAyNM Skrót z wczorajszego meczu. Hooper strzelił 2 bramki i zaliczył asystę. tuczi, też uważam, że liga szkocka najmocniejsza nie jest, ale jednak strzela tam dużo bramek. Jak był w Chamionship, to też nieźle strzelał. Jego znajomość futbolu na wyspach i możliwość rozwoju są na pewno wielkim plusem. Ja też się zdaję na AVB, bo ma nosa do transferów. Wanyama chyba jest niemożliwy, bo Celtic za niego będzie chciał wyciągnąć dużo kasy, a moim zdaniem nie jest tyle wart i nie jest nam specjalnie potrzebny. Odnośnie tej kontuzji Defoe, to jest tylko plotka, która się pojawiła. Najpewniej, nie będzie wiadomo aż do meczu z Leeds/Norwich
LMAO
23 stycznia 2013, 13:08 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
AVB według doniesień oglądał wczoraj z trybun mecz Celticu. Oglądał Hoopera czy może Wanyamę :mysli: GH dwoma bramkami pewnie nie zawiódł heh. Tylko czy to napewno napastnik dla nas? Ja wiem, że ma "przepyszne" statystyki, ale... Przypominam, że mój idol :D Robbie Keane też swego czasu ustrzelił tam 12 bramek w 16tu meczach, i co z tego? Wrócił do Spurs i jak był cienizną tak był. Szkocka liga to żaden wyznacznik, moim skromnym zdaniem. Jednak jeśli rzeczywiście to AVB go chce, to trzeba chyba mu zaufać

Lepszy rydz niż nic :F
Lepszy rydz niż nic :F
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 stycznia 2013, 13:19 [cytuj]
Wanyama jestem na tak! Hoop-er na nie!!! Naismith BIS, lepiej jest poszukać kogoś o mniej brytyjskim pochodzeniu(nie mam ostatnio zaufania do napastników/zawodników z wysp - patrz Bent, Carrol, hendersony i inne takie tam)
Wanyama jestem na tak! Hoop-er na nie!!! Naismith BIS, lepiej jest poszukać kogoś o mniej brytyjskim pochodzeniu(nie mam ostatnio zaufania do napastników/zawodników z wysp - patrz Bent, Carrol, hendersony i inne takie tam)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 stycznia 2013, 13:42 [cytuj]
Jakie Ty widzisz podobieństwo między Hooperem a Naismithem? Oprócz tego, że obaj mają na koncie występy w SPL? No, jeszcze są w podbnym wieku. I to tyle. Czy to wystarczy żeby Hoopera nazywać "Naistmithem BIS"? Przecież to dwaj różni napastnicy, piłkarze o wyraźnie odmiennych charakterystykach! Widziałeś któregokolwiek w akcji czy znasz ich tylko z Wikipedii? Według mnie Hooper to naprawdę przyzwoity napastnik, w tej chwili trudno byłoby sprowadzić kogoś lepszego, a nowego napastnika potrzebujemy. To nie będzie docelowo napastnik na pierwszy skład, taki co to podniósłby znacząco poziom drużyny, pociągnąłby ją. Ale biorąc pod uwagę mizerię w wykonaniu Adebayora i Defoe, to, że to jest zimowe okienko, napastnik tej klasy i właśnie taki jak Gary Hooper to bardzo dobre rozwiązanie.
Jakie Ty widzisz podobieństwo między Hooperem a Naismithem? Oprócz tego, że obaj mają na koncie występy w SPL? No, jeszcze są w podbnym wieku. I to tyle. Czy to wystarczy żeby Hoopera nazywać "Naistmithem BIS"? Przecież to dwaj różni napastnicy, piłkarze o wyraźnie odmiennych charakterystykach! Widziałeś któregokolwiek w akcji czy znasz ich tylko z Wikipedii? Według mnie Hooper to naprawdę przyzwoity napastnik, w tej chwili trudno byłoby sprowadzić kogoś lepszego, a nowego napastnika potrzebujemy. To nie będzie docelowo napastnik na pierwszy skład, taki co to podniósłby znacząco poziom drużyny, pociągnąłby ją. Ale biorąc pod uwagę mizerię w wykonaniu Adebayora i Defoe, to, że to jest zimowe okienko, napastnik tej klasy i właśnie taki jak Gary Hooper to bardzo dobre rozwiązanie
23 stycznia 2013, 14:47 [cytuj]
Lepsze rozwiązanie to Son :D Tylko kurka ja z kasą za niego... :/
Lepsze rozwiązanie to Son :D Tylko kurka ja z kasą za niego... :/
Offence win games, defence wins titles
23 stycznia 2013, 14:51 [cytuj]
Spurs expect signing of Holtby within 48 hours and Gary Hooper saga continues. #Sky
Spurs expect signing of Holtby within 48 hours and Gary Hooper saga continues. #Sky
23 stycznia 2013, 14:55 [cytuj]
To jeśli Holtby będzie już teraz to będzie już zawsze spoko :D
To jeśli Holtby będzie już teraz to będzie już zawsze spoko :D
23 stycznia 2013, 14:58 [cytuj]
Celtic odrzucił ofertę Norwich za Hoopera opiewająca na 7mln funtów wg mnie Son byłby lepszym transferem i podejrzewam że różnica w cenie wahała by się w okolicach 2mln. No i liga niemiecka jest dużo mocniejsza od szkockiej. Do tego na koreańcach można zarobić spore pieniądze np Park w MU, więc jeśli ten transfer nie wypali sportowo, to podejrzewam że zwróci się w pewnej części w sposób marketingowy.
Celtic odrzucił ofertę Norwich za Hoopera opiewająca na 7mln funtów wg mnie Son byłby lepszym transferem i podejrzewam że różnica w cenie wahała by się w okolicach 2mln. No i liga niemiecka jest dużo mocniejsza od szkockiej. Do tego na koreańcach można zarobić spore pieniądze np Park w MU, więc jeśli ten transfer nie wypali sportowo, to podejrzewam że zwróci się w pewnej części w sposób marketingowy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 stycznia 2013, 15:13 [cytuj]
Też wolałbym Sona z tych samych względów jak te wymienione przez vebq-a .
Koreańczyk jest w dodatku o kilka lat młodszy
Też wolałbym Sona z tych samych względów jak te wymienione przez vebq-a . Koreańczyk jest w dodatku o kilka lat młodszy
23 stycznia 2013, 15:25 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Celtic odrzucił ofertę Norwich za Hoopera opiewająca na 7mln funtów wg mnie Son byłby lepszym transferem i podejrzewam że różnica w cenie wahała by się w okolicach 2mln. No i liga niemiecka jest dużo mocniejsza od szkockiej. Do tego na koreańcach można zarobić spore pieniądze np Park w MU, więc jeśli ten transfer nie wypali sportowo, to podejrzewam że zwróci się w pewnej części w sposób marketingowy

Lennon powiedział, że druga oferta od Norwich nie była o wiele bliższa 6 milionom funtów niż ta pierwsza. Podejrzewam, że Celtic będzie chciał 7-9 mln funtów.
Poza tym, Hooper zna futbol na wyspach i można powiedzieć, że się sprawdza. Nie wiadomo, jak by to było z Sonem. Po drugie, Hooper jest typowym napadziorem, a Son to taki drugi Dempsey(przynajmniej tak wyglądają jego statystyki). W porównaniu tej dwójki do naszych potrzeb lepszy wydaje się Hooper. Za to Son byłby lepszy, jeśli mówimy o marketingu.
Lennon powiedział, że druga oferta od Norwich nie była o wiele bliższa 6 milionom funtów niż ta pierwsza. Podejrzewam, że Celtic będzie chciał 7-9 mln funtów. Poza tym, Hooper zna futbol na wyspach i można powiedzieć, że się sprawdza. Nie wiadomo, jak by to było z Sonem. Po drugie, Hooper jest typowym napadziorem, a Son to taki drugi Dempsey(przynajmniej tak wyglądają jego statystyki). W porównaniu tej dwójki do naszych potrzeb lepszy wydaje się Hooper. Za to Son byłby lepszy, jeśli mówimy o marketingu
LMAO
23 stycznia 2013, 15:32 [cytuj]
Hades no chyba nie ;) Son to napastnik a Dempsey to ofensywny pomocnik ;)
Hades no chyba nie ;) Son to napastnik a Dempsey to ofensywny pomocnik ;)
23 stycznia 2013, 15:33 [cytuj]
A jakby to był taki łoś superktoś z Hoopera to by go nie wypuścili z akademii ;)
A jakby to był taki łoś superktoś z Hoopera to by go nie wypuścili z akademii ;)
23 stycznia 2013, 15:41 [cytuj]
W wieku 14 lat raczej nie zawsze można zobaczyć pełny potencjał zawodnika.
A i zobacz sobie ostatnie mecze Hamburga. 1-4-2-3-1, a Son grał za napastnikiem na boku. Może i czasem gra na szpicy, ale raczej nigdy sam. No i to ile bramek strzelił też jakoś wspaniale o nim nie świadczy.

Pokazali zdjęcie Defoe na treningu, więc może nic mu nie jest. Może ktoś się po prostu pomylił. Defoe był w szpitalu, ale żeby wspomóc organizację charytatywną.
W wieku 14 lat raczej nie zawsze można zobaczyć pełny potencjał zawodnika. A i zobacz sobie ostatnie mecze Hamburga. 1-4-2-3-1, a Son grał za napastnikiem na boku. Może i czasem gra na szpicy, ale raczej nigdy sam. No i to ile bramek strzelił też jakoś wspaniale o nim nie świadczy. Pokazali zdjęcie Defoe na treningu, więc może nic mu nie jest. Może ktoś się po prostu pomylił. Defoe był w szpitalu, ale żeby wspomóc organizację charytatywną
LMAO
23 stycznia 2013, 16:08 [cytuj]
właśnie Hades zgadzam się może statystyki nie są najważniejsze ale jeśli ktoś ich nie ma to jeszcze gorzej.
właśnie Hades zgadzam się może statystyki nie są najważniejsze ale jeśli ktoś ich nie ma to jeszcze gorzej
23 stycznia 2013, 16:25 [cytuj]
Ja chcę Drogbe !! Tylko szkoda że się nie lubią z AVB
23 stycznia 2013, 16:28 [cytuj]
Rose zostaje w Sunderlandzie do końca sezonu. Skysports
Rose zostaje w Sunderlandzie do końca sezonu. Skysports
23 stycznia 2013, 16:40 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Jakie Ty widzisz podobieństwo między Hooperem a Naismithem? Oprócz tego, że obaj mają na koncie występy w SPL? No, jeszcze są w podbnym wieku. I to tyle. Czy to wystarczy żeby Hoopera nazywać "Naistmithem BIS"? Przecież to dwaj różni napastnicy, piłkarze o wyraźnie odmiennych charakterystykach! Widziałeś któregokolwiek w akcji czy znasz ich tylko z Wikipedii? Według mnie Hooper to naprawdę przyzwoity napastnik, w tej chwili trudno byłoby sprowadzić kogoś lepszego, a nowego napastnika potrzebujemy. To nie będzie docelowo napastnik na pierwszy skład, taki co to podniósłby znacząco poziom drużyny, pociągnąłby ją. Ale biorąc pod uwagę mizerię w wykonaniu Adebayora i Defoe, to, że to jest zimowe okienko, napastnik tej klasy i właśnie taki jak Gary Hooper to bardzo dobre rozwiązanie

Pełna zgoda. Podobieństw z Naismithem nie widzę i uważam, że Hooper to bardzo dobre rozwiązanie na tę chwilę. Jasne, że wolałbym Damiao, Llorente, czy kogoś tej klasy, ale Gary ma szansę się sprawdzić u nas. I to bardzo dużą
Pełna zgoda. Podobieństw z Naismithem nie widzę i uważam, że Hooper to bardzo dobre rozwiązanie na tę chwilę. Jasne, że wolałbym Damiao, Llorente, czy kogoś tej klasy, ale Gary ma szansę się sprawdzić u nas. I to bardzo dużą
23 stycznia 2013, 17:05 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Widziałeś jak wczoraj "szalał" w meczu z Adebayorami? ;P
Jednak regularna gra w silnej lidze robi dużą różnicę. Po tej chińskiej padaczce, gra jak padaka :blee:
Widziałeś jak wczoraj "szalał" w meczu z Adebayorami? ;P Jednak regularna gra w silnej lidze robi dużą różnicę. Po tej chińskiej padaczce, gra jak padaka :blee:
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się