Forum dyskusyjne
23 stycznia 2013, 17:08 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Lennon powiedział, że druga oferta od Norwich nie była o wiele bliższa 6 milionom funtów niż ta pierwsza. Podejrzewam, że Celtic będzie chciał 7-9 mln funtów. Poza tym, Hooper zna futbol na wyspach i można powiedzieć, że się sprawdza. Nie wiadomo, jak by to było z Sonem. Po drugie, Hooper jest typowym napadziorem, a Son to taki drugi Dempsey(przynajmniej tak wyglądają jego statystyki). W porównaniu tej dwójki do naszych potrzeb lepszy wydaje się Hooper. Za to Son byłby lepszy, jeśli mówimy o marketingu
Zaoferowali 5 milionów funtów plus Morisona:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2266588/Gary-Hooper-transfer-news-Celtic-reject-Norwichs-5million-bid.html
Zaoferowali 5 milionów funtów plus Morisona:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2266588/Gary-Hooper-transfer-news-Celtic-reject-Norwichs-5million-bid.html
Can't Smile Without You!!!
23 stycznia 2013, 17:33 [cytuj]
dajmy im 5 mln i Obikę i JJ w zestawie
dajmy im 5 mln i Obikę i JJ w zestawie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 stycznia 2013, 17:45 [cytuj]
Obika niech zostanie. JJ jest w sam raz, a jak będą narzekali to dorzućmy Bentleya. Bo skończymy jeszcze odkupując Obikę za 8M za kilka lat.
tuczi, w tym artykule to ja widzę Lennona mówiącego, że otrzymali 'lepszą' ofertę, która nie była nawet blisko 6M. I tylko to są słowa Lennona. Nie wiem skąd wyciągnęli tego Morisona, ale podejrzewam, że jest wart więcej niż milion funtów.
Obika niech zostanie. JJ jest w sam raz, a jak będą narzekali to dorzućmy Bentleya. Bo skończymy jeszcze odkupując Obikę za 8M za kilka lat.
tuczi, w tym artykule to ja widzę Lennona mówiącego, że otrzymali 'lepszą' ofertę, która nie była nawet blisko 6M. I tylko to są słowa Lennona. Nie wiem skąd wyciągnęli tego Morisona, ale podejrzewam, że jest wart więcej niż milion funtów
LMAO
23 stycznia 2013, 17:48 [cytuj]
Kupmy Moutinho puki kosztuje 30 mln , w następnym sezonie będziemy musieli 50 dać ;x
Kupmy Moutinho puki kosztuje 30 mln , w następnym sezonie będziemy musieli 50 dać ;x
23 stycznia 2013, 17:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
tuczi, w tym artykule to ja widzę Lennona mówiącego, że otrzymali 'lepszą' ofertę, która nie była nawet blisko 6M. I tylko to są słowa Lennona. Nie wiem skąd wyciągnęli tego Morisona, ale podejrzewam, że jest wart więcej niż milion funtów
A wszedłeś, żeby choć przeczytać ten artykuł, czy tylko z tytułu się sugerujesz?
"Celtic have rejected an improved offer of £5million plus Steve Morison from Norwich for striker Gary Hooper"

A wszedłeś, żeby choć przeczytać ten artykuł, czy tylko z tytułu się sugerujesz?
"Celtic have rejected an improved offer of £5million plus Steve Morison from Norwich for striker Gary Hooper"
:P;P
Can't Smile Without You!!!
23 stycznia 2013, 17:55 [cytuj]
hm - musimy zawalczyć - w końcu jeden Gary już u nas grał --- i to z bardzo dobrym skutkiem
hm - musimy zawalczyć - w końcu jeden Gary już u nas grał --- i to z bardzo dobrym skutkiem:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 stycznia 2013, 18:19 [cytuj]
tuczi, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. ^^ Chodzi mi o to, że cytują Lennona, który mówi o ulepszonej ofercie, a nie o Morisonie. W każdym razie, Morison nic nie zmienia w ich ofercie. Celtic wyraźnie chce więcej kasy.
tuczi, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. ^^ Chodzi mi o to, że cytują Lennona, który mówi o ulepszonej ofercie, a nie o Morisonie. W każdym razie, Morison nic nie zmienia w ich ofercie. Celtic wyraźnie chce więcej kasy. :D
LMAO
23 stycznia 2013, 19:28 [cytuj]
Już pewne - pomocnik Rennes Yann M'Vila przenosi się do Rubina Kazań. Francuski klub wydał w związku z tym oficjalne oświadczenie.
Już pewne - pomocnik Rennes Yann M'Vila przenosi się do Rubina Kazań. Francuski klub wydał w związku z tym oficjalne oświadczenie
23 stycznia 2013, 19:43 [cytuj]
Kolejny piłkarz , który idzie za kasą. Do czego ten świat zmierza???
Kolejny piłkarz , który idzie za kasą. Do czego ten świat zmierza??? :krzyk:
23 stycznia 2013, 19:45 [cytuj]
A ten kolo z Benficki Bruno Cesar tam 26 lat i poszedł do Al Ahly ...
A ten kolo z Benficki Bruno Cesar tam 26 lat i poszedł do Al Ahly
Offence win games, defence wins titles
23 stycznia 2013, 19:56 [cytuj]
Dzisiaj jedyni piłkarze, którzy NIE grają dla pieniędzy to klubowe legendy, których jest już niestety coraz mniej: Gerrard, Scholes, Giggs itp. Smutne, ale prawdziwe... Jak widzę, że Hulk, przed którym wielka piłkarska kariera wybiera pieniądze w Rosji to szlag mnie trafia :wnerw::wnerw::wnerw:
23 stycznia 2013, 20:19 [cytuj]
Ponoć testy presedł już u nas Holtby
Ponoć testy presedł już u nas Holtby ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 stycznia 2013, 20:27 [cytuj]
Skąd to info?
Skąd to info?
23 stycznia 2013, 20:31 [cytuj]
givemefootball, zrodlo niezbyt wiarygodne, ale jednak cos sie dzieje
givemefootball, zrodlo niezbyt wiarygodne, ale jednak cos sie dzieje ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 stycznia 2013, 20:37 [cytuj]
Iago Falque w Almerii do końca sezonu, wypożyczenie
Iago Falque w Almerii do końca sezonu, wypożyczenie ;)
23 stycznia 2013, 20:40 [cytuj]
Niech się ogrywa a jesienią będzie Kozak w koszulce kogutów!
Niech się ogrywa a jesienią będzie Kozak w koszulce kogutów!
23 stycznia 2013, 20:46 [cytuj]
Szkoda, że gra w drugiej lidze hiszpańskiej. Spokojnie mógłby iść do słabszego zespołu La Ligi.
Szkoda, że gra w drugiej lidze hiszpańskiej. Spokojnie mógłby iść do słabszego zespołu La Ligi
LMAO
23 stycznia 2013, 21:04 [cytuj]
No z pewnością w takim Espaniolu mógłby grać no ale nie można mieć wszystkiego byle by grał
No z pewnością w takim Espaniolu mógłby grać no ale nie można mieć wszystkiego byle by grał ;)
23 stycznia 2013, 21:54 [cytuj]
Co nie zmienia faktu, że Hoop-er to nie jest napastnik na pierwszy skład, a płacić 7 - 8 mln funtów za uzupełnienie to lepiej serio dać młodym szansę, albo kusić kogoś za mniejsze pieniądze, jeśli mówimy o opcji "oby do lata"
Co nie zmienia faktu, że Hoop-er to nie jest napastnik na pierwszy skład, a płacić 7 - 8 mln funtów za uzupełnienie to lepiej serio dać młodym szansę, albo kusić kogoś za mniejsze pieniądze, jeśli mówimy o opcji "oby do lata"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 stycznia 2013, 22:03 [cytuj]
w takim razie son też nam nie potrzebny bo to nie jest piłkarz na 1 skład, musimy mieć kogoś w zastępstwie za defoe bo jak ade wróci nam jeszcze z kontuzją to dopiero będzie różowo.
w takim razie son też nam nie potrzebny bo to nie jest piłkarz na 1 skład, musimy mieć kogoś w zastępstwie za defoe bo jak ade wróci nam jeszcze z kontuzją to dopiero będzie różowo