24 stycznia 2013, 21:35 [cytuj]
bez przesady, nawet po zakończeniu zimowego okienka transferowego Newcastle nie będzie dla nas specjalnym zagrożeniem / rywalem, owszem, są aktywni na rynku, ale ilość niekoniecznie przekłada się na jakość ...
Dobrym posunięciem było sprowadzenie Debuchy'ego oraz Yanga-Mbiwy. To klasowi defensorzy, będą sporym wzmocnieniem defensywy "Srok", klasa. Natomiast cała reszta ... bez jaj

Haidara ? Na chwilę obecną anonim, nie ma pewności, że sprawdzi się w PL, zresztą i tak zapewne wyląduje na ławce. Gouffran? Nie rozśmieszajcie mnie, przeciętny grajek, nasi defensorzy zjedzą go na śniadanie, o ile wywalczy miejsce w składzie, Defoe bije go na głowę, a to już o czymś świadczy

Osobna kwestia to Sissoko - niby utalentowany, niby dobry, ale ... jakoś Europa się o niego nie zabijała, Tuluza pozbyła się go bez większych oporów, widziałem go kilka razy w akcji i nic szczególnego nie pokazał, solidny grajek, ale ponownie - nasi środkowi biją go na głowę

Zatem bez przesady, nie ma co się bać Newcastle, z tym trenerem nic nie ugrają
Odnośnie Spurs - Holtby raczej do nas trafi już zimą, aczkolwiek tragedii nie będzie, jak sobie pogra w Bundeslidze przez kilka następnych miesięcy. Mówi się, że AVB chce taniego napastnika, takiego, którego cena nie przekroczy 10 baniek. Marzy mi się Quagliarella (szalenie niedoceniany piłkarz), niezłe opcje to Gameiro, Hooper, wspomniany Son ... any ideas?
bez przesady, nawet po zakończeniu zimowego okienka transferowego Newcastle nie będzie dla nas specjalnym zagrożeniem / rywalem, owszem, są aktywni na rynku, ale ilość niekoniecznie przekłada się na jakość ...
Dobrym posunięciem było sprowadzenie Debuchy'ego oraz Yanga-Mbiwy. To klasowi defensorzy, będą sporym wzmocnieniem defensywy "Srok", klasa. Natomiast cała reszta ... bez jaj ;) Haidara ? Na chwilę obecną anonim, nie ma pewności, że sprawdzi się w PL, zresztą i tak zapewne wyląduje na ławce. Gouffran? Nie rozśmieszajcie mnie, przeciętny grajek, nasi defensorzy zjedzą go na śniadanie, o ile wywalczy miejsce w składzie, Defoe bije go na głowę, a to już o czymś świadczy ;) Osobna kwestia to Sissoko - niby utalentowany, niby dobry, ale ... jakoś Europa się o niego nie zabijała, Tuluza pozbyła się go bez większych oporów, widziałem go kilka razy w akcji i nic szczególnego nie pokazał, solidny grajek, ale ponownie - nasi środkowi biją go na głowę ;) Zatem bez przesady, nie ma co się bać Newcastle, z tym trenerem nic nie ugrają ;)
Odnośnie Spurs - Holtby raczej do nas trafi już zimą, aczkolwiek tragedii nie będzie, jak sobie pogra w Bundeslidze przez kilka następnych miesięcy. Mówi się, że AVB chce taniego napastnika, takiego, którego cena nie przekroczy 10 baniek. Marzy mi się Quagliarella (szalenie niedoceniany piłkarz), niezłe opcje to Gameiro, Hooper, wspomniany Son ... any ideas? ;)
24 stycznia 2013, 21:59 [cytuj]
strona

--- no to się napijecie St. Andrew przed meczem
strona;( --- no to się napijecie St. Andrew przed meczem:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 stycznia 2013, 22:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
strona

--- no to się napijecie St. Andrew przed meczem

Ojjj Rafał....za Ciebie hektolitr! Szkoda, że nie razem - choć myślałem, że są rzeczy ważne i ważniejsze.
Ojjj Rafał....za Ciebie hektolitr! Szkoda, że nie razem - choć myślałem, że są rzeczy ważne i ważniejsze. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 stycznia 2013, 22:30 [cytuj]
Moussa to piłkarz jak na francuskie standardy wybitny. Klasa M'Villi jeśli nie lepszy.
Gouffran jak jest w gazie to bardzo groźny jest, po prostu nie miał mu w GDB kto dogrywać. Cabaye i Moussa mu tak dograją, że strach się bać
Ideas? Syn! Chcę syna! Dobry z syna napastnik, młody jest i jakoś tak czuję w kościach, że byłby to rooney bis
Moussa to piłkarz jak na francuskie standardy wybitny. Klasa M'Villi jeśli nie lepszy.
Gouffran jak jest w gazie to bardzo groźny jest, po prostu nie miał mu w GDB kto dogrywać. Cabaye i Moussa mu tak dograją, że strach się bać :krzyk:
Ideas? Syn! Chcę syna! Dobry z syna napastnik, młody jest i jakoś tak czuję w kościach, że byłby to rooney bis :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 stycznia 2013, 22:53 [cytuj]
Tomku - będę miał do Ciebie prośbę - mały zakup w sklepie przy WHL --- pogadamy jutro na tel.
Tomku - będę miał do Ciebie prośbę - mały zakup w sklepie przy WHL --- pogadamy jutro na tel
24 stycznia 2013, 23:18 [cytuj]
Ideas? Syn! Chcę syna! Dobry z syna napastnik, młody jest i jakoś tak czuję w kościach, że byłby to rooney bis

[/quote]
No masz Ci los:
http://www.givemefootball.com/326105-tottenham-told-10m-to-sign-hamburgs-contractrebel-striker
No masz Ci los:
http://www.givemefootball.com/326105-tottenham-told-10m-to-sign-hamburgs-contractrebel-striker
24 stycznia 2013, 23:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tomku - będę miał do Ciebie prośbę - mały zakup w sklepie przy WHL --- pogadamy jutro na tel
Noł problemas maj frjiend
Noł problemas maj frjiend :D
24 stycznia 2013, 23:32 [cytuj]
Trzaskal byłoby bardzo słitaśnie gdyby przybył na WHL Koreańczyk
Trzaskal byłoby bardzo słitaśnie gdyby przybył na WHL Koreańczyk :D
Offence win games, defence wins titles
24 stycznia 2013, 23:35 [cytuj]
jin - wpadnie w szał
Son Heung-Min? kurde język można połamać -- .. - wykrakaliśta .. jak nie wypali to na koszulkach się odrobi
jin - wpadnie w szał :tak:
Son Heung-Min? kurde język można połamać -- .. - wykrakaliśta .. jak nie wypali to na koszulkach się odrobi:tak:
24 stycznia 2013, 23:36 [cytuj]
pozytyw tego jest taki, że - ewidentnie szukamy napastnika; bo i AVB widzi, że Ade i JD to za mało
pozytyw tego jest taki, że - ewidentnie szukamy napastnika; bo i AVB widzi, że Ade i JD to za mało:ok:
24 stycznia 2013, 23:40 [cytuj]
Rafo a co trudnego widzisz w tym nazwisku? Ja to bez problemu wymawiam
Rafo a co trudnego widzisz w tym nazwisku? Ja to bez problemu wymawiam :D
Offence win games, defence wins titles
24 stycznia 2013, 23:43 [cytuj]
http://transfery.info/56170,nicollin-miesza-przy-transferze-belhandy
http://transfery.info/56170,nicollin-miesza-przy-transferze-belhandy
24 stycznia 2013, 23:44 [cytuj]
http://l-a.pl/news/5720/zaha-na-old-trafford
http://l-a.pl/news/5720/zaha-na-old-trafford