Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
25 stycznia 2013, 14:48 [cytuj]
[quote=Bajt http://www.givemefootball.com/326105-tottenham-told-10m-to-sign-hamburgs-contractrebel-striker [/quote]

ktoś już podawał tego linka ;) zastanawia mnie czy tylko ja przeglądam ten temat(nowe wiadomości) przed wrzuceniem jakiegoś info czy aby ktoś już tego przed tem nie zrobił
ktoś już podawał tego linka ;) zastanawia mnie czy tylko ja przeglądam ten temat(nowe wiadomości) przed wrzuceniem jakiegoś info czy aby ktoś już tego przed tem nie zrobił
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 stycznia 2013, 15:16 [cytuj]
Dokładnie ten artykuł to nie, ale te słowa VdV już czytałem z dwa tygodnie temu, a cena też już krąży od pewnego czasu.
Dokładnie ten artykuł to nie, ale te słowa VdV już czytałem z dwa tygodnie temu, a cena też już krąży od pewnego czasu
LMAO
25 stycznia 2013, 15:23 [cytuj]
Przepraszam, jestem na bieżąco w przeglądaniu tego tematu i nie zauważyłem tego linku wcześniej. Link inny ale informacje zbieżne, wybaczcie :(
Przepraszam, jestem na bieżąco w przeglądaniu tego tematu i nie zauważyłem tego linku wcześniej. Link inny ale informacje zbieżne, wybaczcie :(
25 stycznia 2013, 15:56 [cytuj]
BTW Łączyli nas z Coutinho z Interu dzisiaj. Ktoś odpowiedział w ten sposób:

Levy: Look Andre, I got your man!
AVB: Really?!
Levy: Yes! Coutinho!
AVB: I asked for Moutinho, You bastard!
BTW Łączyli nas z Coutinho z Interu dzisiaj. Ktoś odpowiedział w ten sposób: Levy: Look Andre, I got your man! AVB: Really?! Levy: Yes! Coutinho! AVB: I asked for Moutinho, You bastard!
LMAO
25 stycznia 2013, 15:59 [cytuj]
Vitesse gotowe na sprzedaż Bony'ego takiego napastnika bym u nas widział i za ok 10mln spokojnie by go sprzedali .
Vitesse gotowe na sprzedaż Bony'ego takiego napastnika bym u nas widział i za ok 10mln spokojnie by go sprzedali
25 stycznia 2013, 15:59 [cytuj]
chyba ktoś z władzy zapodawał tego samego linka(tuczi, albo trzaskal) w poście z cytatem z mojego komentarza
chyba ktoś z władzy zapodawał tego samego linka(tuczi, albo trzaskal) w poście z cytatem z mojego komentarza
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 stycznia 2013, 16:11 [cytuj]
Hades powiedział/a:
BTW Łączyli nas z Coutinho z Interu dzisiaj. Ktoś odpowiedział w ten sposób: Levy: Look Andre, I got your man! AVB: Really?! Levy: Yes! Coutinho! AVB: I asked for Moutinho, You bastard!

I wciąż łączą, bo jak podało SkyItalia - Inter przyjął naszą ofertę w granicach 9,5 mln funtów. Tylko czy akurat o niego nam chodziło? :mysli:
I wciąż łączą, bo jak podało SkyItalia - Inter przyjął naszą ofertę w granicach 9,5 mln funtów. Tylko czy akurat o niego nam chodziło? :mysli:
Can't Smile Without You!!!
25 stycznia 2013, 16:17 [cytuj]
Wątpię, żeby Levy kupował AM za 9,5M jak i tak dostanie Holtby'ego za darmo/za mniej niż 2 miliony.
Wątpię, żeby Levy kupował AM za 9,5M jak i tak dostanie Holtby'ego za darmo/za mniej niż 2 miliony
LMAO
25 stycznia 2013, 16:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wątpię, żeby Levy kupował AM za 9,5M jak i tak dostanie Holtby'ego za darmo/za mniej niż 2 miliony

Może przyjął sobie za życiowy cel wkurwianie Liverpoolu :P

A zupełnie poważnie to nie widzę najmniejszego sensu w tym "transferze". Liczę, że to tylko marne plotki.
Może przyjął sobie za życiowy cel wkurwianie Liverpoolu :P A zupełnie poważnie to nie widzę najmniejszego sensu w tym "transferze". Liczę, że to tylko marne plotki
Can't Smile Without You!!!
25 stycznia 2013, 16:30 [cytuj]
a na jakiej pozycji grał coutniho w 2010r. jak z nami grali?? na ofensywnym czy bardziej środek?
a na jakiej pozycji grał coutniho w 2010r. jak z nami grali?? na ofensywnym czy bardziej środek?
25 stycznia 2013, 18:27 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8434691/Anderlecht-prepared-to-part-with-Dieumerci-Mbokani-and-Lucas-Biglia-in-the-summer
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8434691/Anderlecht-prepared-to-part-with-Dieumerci-Mbokani-and-Lucas-Biglia-in-the-summer
25 stycznia 2013, 18:45 [cytuj]
Też widziałem dzisiaj na necie, że łączą nas z Coutinho. Ale ja wyczytałem, że tak naprawdę liczy się tylko Liverpool i Southampton, bo oba kluby są zdesperowane aby kupić tego Brazylijczyka. O kogutach była tylko wzmianka, że oprócz The Reds i Soton są zainteresowane. Co nie zmienia faktu, że ma chłopak talent.

Nie miałbym nic przeciwko przejściu Mbokaniego do Tottenhamu. :rotfl:
Też widziałem dzisiaj na necie, że łączą nas z Coutinho. Ale ja wyczytałem, że tak naprawdę liczy się tylko Liverpool i Southampton, bo oba kluby są zdesperowane aby kupić tego Brazylijczyka. O kogutach była tylko wzmianka, że oprócz The Reds i Soton są zainteresowane. Co nie zmienia faktu, że ma chłopak talent. Nie miałbym nic przeciwko przejściu Mbokaniego do Tottenhamu. :rotfl:
25 stycznia 2013, 18:52 [cytuj]
Wojtas ja wiem tylko że miał2 asysty ;) Ale raczej ofensywny ;) 21 lat ma kolo no ale po co nam skoro jest Holtby dembele jak mu sie zachce to też jakąś dobrą piłę puści jest jeszcze ekhm Dempsey i Sigi ile można?! A w rezerwach czeka Pritchard Carroll ;) Napastnik i obrońca "obu nożny" mogący grać LB i RB ;)
Wojtas ja wiem tylko że miał2 asysty ;) Ale raczej ofensywny ;) 21 lat ma kolo no ale po co nam skoro jest Holtby dembele jak mu sie zachce to też jakąś dobrą piłę puści jest jeszcze ekhm Dempsey i Sigi ile można?! A w rezerwach czeka Pritchard Carroll ;) Napastnik i obrońca "obu nożny" mogący grać LB i RB ;)
Offence win games, defence wins titles
25 stycznia 2013, 19:34 [cytuj]
Dla mnie zamiast tego obrońcy lepiej kupić środkowego pomocnika. No i oczywiście ten napastnik jak najprędzej. Może to zmotywuje trochę Adebayora.
Dla mnie zamiast tego obrońcy lepiej kupić środkowego pomocnika. No i oczywiście ten napastnik jak najprędzej. Może to zmotywuje trochę Adebayora
LMAO
25 stycznia 2013, 21:04 [cytuj]
Coś dla Jin Tae w Norynberdze gra taki Kyjotake bardzo ciekawy kolo! 7-8 mln ;)
Coś dla Jin Tae w Norynberdze gra taki Kyjotake bardzo ciekawy kolo! 7-8 mln ;)
Offence win games, defence wins titles
25 stycznia 2013, 21:32 [cytuj]
Ja też znam fajnego piłkarza z J-League: Kiła Mu Ja Ja Harata.

:krzyk:
Ja też znam fajnego piłkarza z J-League: Kiła Mu Ja Ja Harata. :krzyk:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 stycznia 2013, 22:15 [cytuj]
Ja też znam fajnego piłkarza z J-League: Kiła Mu Ja Ja Harata.:D:D:D

-- nie ma co dobre
Ja też znam fajnego piłkarza z J-League: Kiła Mu Ja Ja Harata.:D:D:D -- nie ma co dobre
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 stycznia 2013, 22:17 [cytuj]
a ten Bruce Lee z HSV - wydaje się OK - ile tam za niego chcą??:mysli:
a ten Bruce Lee z HSV - wydaje się OK - ile tam za niego chcą??:mysli:
25 stycznia 2013, 22:21 [cytuj]
손흥민
fajny ma utograf
손흥민 fajny ma utograf
25 stycznia 2013, 22:24 [cytuj]
Ależ Lewandowski zajebał potrafi strzelać gole kurde fajnie bylo by go mieć xd
Ależ Lewandowski zajebał potrafi strzelać gole kurde fajnie bylo by go mieć xd
|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się