Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
25 stycznia 2013, 22:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
손흥민
fajny ma utograf

spursmania nie pokazuje znaków w postach :bezradny: tzn ja widzę ale inni pewnie nie ;)

Kiyotake do mnei jakoś nie przemawia strzela gole, ale nie potrafi tego robić tak jak Son. No i Son młodszy

Z Japończyków to brać tylko Sato. Najlepszy strzelec ligi Japońskiej w średniej drużynie. Wszystkie nagrody zdobył w tym roku http://www.j-league.or.jp/eng/gamereport/00000218.html na 34 mecze 22 gole.

nawet mi 30 lat na karku nie przeszkadza u niego

Nie no żartuje Son jest moim priorytetem na dzień dzisiejszy. Są jeszcze kwiatki pod tytułem Ben Yedder, Cardozo etc ale Son jest młody, ma pneumatyka w nodze i zapierdala po boisku jak chiński przemytnik uciekający przed policją.
spursmania nie pokazuje znaków w postach :bezradny: tzn ja widzę ale inni pewnie nie ;) Kiyotake do mnei jakoś nie przemawia strzela gole, ale nie potrafi tego robić tak jak Son. No i Son młodszy Z Japończyków to brać tylko Sato. Najlepszy strzelec ligi Japońskiej w średniej drużynie. Wszystkie nagrody zdobył w tym roku. http://www.j-league.or.jp/eng/gamereport/00000218.html na 34 mecze 22 gole. nawet mi 30 lat na karku nie przeszkadza u niego Nie no żartuje Son jest moim priorytetem na dzień dzisiejszy. Są jeszcze kwiatki pod tytułem Ben Yedder, Cardozo etc ale Son jest młody, ma pneumatyka w nodze i zapierdala po boisku jak chiński przemytnik uciekający przed policją
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 stycznia 2013, 22:54 [cytuj]
"chiński przemytnik uciekający przed policją."
przekonałeś mnie:ok:
"chiński przemytnik uciekający przed policją." przekonałeś mnie:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 stycznia 2013, 23:11 [cytuj]
"zapierdala jak chiński przemytnik uciekający przed policją" najlepsza slogan reklamowy jaki kiedykolwiek słyszałem :D
"zapierdala jak chiński przemytnik uciekający przed policją" najlepsza slogan reklamowy jaki kiedykolwiek słyszałem :D
Offence win games, defence wins titles
26 stycznia 2013, 00:16 [cytuj]
Nie przestaną mnie zadziwiać:
Newcastle United have made a £9m bid for Saint-Étienne striker Pierre-Emerick Aubameyang. (beIN SPORT)
Nie przestaną mnie zadziwiać: Newcastle United have made a £9m bid for Saint-Étienne striker Pierre-Emerick Aubameyang. (beIN SPORT)
LMAO
26 stycznia 2013, 00:25 [cytuj]
A co tam myślą sobie właściciele NC: wykupmy tą całą Ligue 1 :D

Ale wg mnie to już FA powinna nie wiem co ale coś zrobić kto by to widział ze 11 składa się z 10 francuzów i jednego holendra? PL dokąd Ty zmierzasz ?
A co tam myślą sobie właściciele NC: wykupmy tą całą Ligue 1 :D Ale wg mnie to już FA powinna nie wiem co ale coś zrobić kto by to widział ze 11 składa się z 10 francuzów i jednego holendra? PL dokąd Ty zmierzasz ?
26 stycznia 2013, 00:44 [cytuj]
u mnie w fifa 2013 lech składa się z samych koreańczyków :p z sonem na szpicy i wygrałem LM pokonując farsę 3 do 1
u mnie w fifa 2013 lech składa się z samych koreańczyków :p z sonem na szpicy i wygrałem LM pokonując farsę 3 do 1
26 stycznia 2013, 00:48 [cytuj]
Ja Górnikiem ledwo ledwo do LE się dostaję :blee:
Ja Górnikiem ledwo ledwo do LE się dostaję :blee:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
26 stycznia 2013, 00:56 [cytuj]
"Nie przestaną mnie zadziwiać:
Newcastle United have made a £9m bid for Saint-Étienne striker Pierre-Emerick Aubameyang. (beIN SPORT)"
- żeby się nie zesrali - już była Brazylia w Pogoni Szczecin:mysli:
"Nie przestaną mnie zadziwiać: Newcastle United have made a £9m bid for Saint-Étienne striker Pierre-Emerick Aubameyang. (beIN SPORT)" - żeby się nie zesrali - już była Brazylia w Pogoni Szczecin:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 stycznia 2013, 10:01 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Ale wg mnie to już FA powinna nie wiem co ale coś zrobić kto by to widział ze 11 składa się z 10 francuzów i jednego holendra? PL dokąd Ty zmierzasz?

jakby komuś się rzucił w oczy jakiś artykuł w prasie o tym procesie masowego ściągania graczy z zagranicy to dajcie znać :)
Poważnie myslicie że Son potrafiłby dogadać sie z Dempseyem, Gylfim i skrzydłowymi?
jakby komuś się rzucił w oczy jakiś artykuł w prasie o tym procesie masowego ściągania graczy z zagranicy to dajcie znać :) Poważnie myslicie że Son potrafiłby dogadać sie z Dempseyem, Gylfim i skrzydłowymi?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
26 stycznia 2013, 10:03 [cytuj]
kurde Sissoko podpisał 6,5 letni kontrakt :O

Skaju a czemu nie?
kurde Sissoko podpisał 6,5 letni kontrakt :O Skaju a czemu nie?
26 stycznia 2013, 10:59 [cytuj]
Jaki Koreańczyk się sprawdził w PL? Park przez chwilę w MU był potrzebny jako uzupełnienie, nigdy nie pierwszoplanowy zawodnik. W Sunderlandzie był jakiś Ji, prócz bramki z MC totalna porażka.Zatrudnianie jakiegoś egzotycznego napastnika z kraju bez tradycji piłkarskich, z przeciętniaka z Bundesligi to wywalanie kasy w błoto.
Jaki Koreańczyk się sprawdził w PL? Park przez chwilę w MU był potrzebny jako uzupełnienie, nigdy nie pierwszoplanowy zawodnik. W Sunderlandzie był jakiś Ji, prócz bramki z MC totalna porażka.Zatrudnianie jakiegoś egzotycznego napastnika z kraju bez tradycji piłkarskich, z przeciętniaka z Bundesligi to wywalanie kasy w błoto
26 stycznia 2013, 11:09 [cytuj]
Trochę odchodząc od tematu
http://ktbffh.blox.pl/2013/01/Rozbijanie-szklanego-sufitu.html
Bardzo ciekawy artykuł dotyczący Tottenhamu
Trochę odchodząc od tematu http://ktbffh.blox.pl/2013/01/Rozbijanie-szklanego-sufitu.html Bardzo ciekawy artykuł dotyczący Tottenhamu
26 stycznia 2013, 11:35 [cytuj]
Ten jak to go błędnie nazwałeś nie pierwszoplanowy zawodnik strzelał wiele ważnych goli, chociażby z odbyciakami. Ten nie pierwszoplanowy zawodnik zjadł, zgasił i zadeptał Pirlo w meczu z milanem. Nie pierwszoplanowy zawodnik rozegrał w klubie 134 spotkania.

Zatrudnianie jakiegoś Damiao tylko dlatego, że jest z kraju, który zwie się brazylia to wywalanie kasy w błoto. Dodam, że do przeciętniaka HSV przeszedł VDV.

Takie bzdurne kawałki to mogą sobie dzieci w podstawówce wmawiać, że pochodzenie zawodnika ma jakiekolwiek znaczenie ;) :kotek:

tak się retorycznie zapytam jaki brazylijczyk w roli napastnika sprawdził się w PL? Robinho wypad, Elano wypad, ten z hereenven co grał w Midelsboro też out.
Ten jak to go błędnie nazwałeś nie pierwszoplanowy zawodnik strzelał wiele ważnych goli, chociażby z odbyciakami. Ten nie pierwszoplanowy zawodnik zjadł, zgasił i zadeptał Pirlo w meczu z milanem. Nie pierwszoplanowy zawodnik rozegrał w klubie 134 spotkania. Zatrudnianie jakiegoś Damiao tylko dlatego, że jest z kraju, który zwie się brazylia to wywalanie kasy w błoto. Dodam, że do przeciętniaka HSV przeszedł VDV. Takie bzdurne kawałki to mogą sobie dzieci w podstawówce wmawiać, że pochodzenie zawodnika ma jakiekolwiek znaczenie ;) :kotek: tak się retorycznie zapytam jaki brazylijczyk w roli napastnika sprawdził się w PL? Robinho wypad, Elano wypad, ten z hereenven co grał w Midelsboro też out
26 stycznia 2013, 13:59 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
jakby komuś się rzucił w oczy jakiś artykuł w prasie o tym procesie masowego ściągania graczy z zagranicy to dajcie znać :)

Skaju, chodzą słuchy, że to wszystko wina zgubiennego wpływu Joey Bartona :D. Przebywa tam tylko pół roku, a całe League1 w pośpiechu ucieka do Newcastle :rotfl:
Skaju, chodzą słuchy, że to wszystko wina zgubiennego wpływu Joey Bartona :D. Przebywa tam tylko pół roku, a całe League1 w pośpiechu ucieka do Newcastle :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
26 stycznia 2013, 15:09 [cytuj]
Coś ostatnio cicho o nas... szczerze to mam coraz większe wątpliwości czy sciągniemy jakiegoś napadziora... Miejmy nadzieje że levy wystrzeli ostatniego dnia z jakimś pomysłem ( dawniej VDV) :P
Coś ostatnio cicho o nas... szczerze to mam coraz większe wątpliwości czy sciągniemy jakiegoś napadziora... Miejmy nadzieje że levy wystrzeli ostatniego dnia z jakimś pomysłem ( dawniej VDV) :P
26 stycznia 2013, 15:35 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

If the gossip in our Transfer Centre Rumour Room is correct, Celtic’s Gary Hooper is set to join Tottenham Hotspur before deadline day.
If the gossip in our Transfer Centre Rumour Room is correct, Celtic’s Gary Hooper is set to join Tottenham Hotspur before deadline day
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 stycznia 2013, 15:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
If the gossip in our Transfer Centre Rumour Room is correct, Celtic’s Gary Hooper is set to join Tottenham Hotspur before deadline day

Jak Negredo nie wypali, to Hooper pewnie jest następny w kolejce.
Jak Negredo nie wypali, to Hooper pewnie jest następny w kolejce
LMAO
26 stycznia 2013, 15:53 [cytuj]
I Hooper dobry choćby dla czystej rywalizacji.
I Hooper dobry choćby dla czystej rywalizacji
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 stycznia 2013, 17:15 [cytuj]
,,Tottenham Hotspur uznał, że ma zbytni tłok w ataku. Wobec tego na wypożyczenie udał się obiecujący zawodnik "Kogutów", Souleymane Coulibaly"

Jak to przeczytałem to spadłem z krzesła ze śmiechu :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
,,Tottenham Hotspur uznał, że ma zbytni tłok w ataku. Wobec tego na wypożyczenie udał się obiecujący zawodnik "Kogutów", Souleymane Coulibaly" Jak to przeczytałem to spadłem z krzesła ze śmiechu :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się