Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
26 stycznia 2013, 19:33 [cytuj]
Adebayor przed chwilą trafił bramkę dla Togo. :brawo::brawo::brawo:
Together we are strong
26 stycznia 2013, 20:11 [cytuj]
RadzioTH powiedział/a:

To fantastycznie!! Może akurat Togo uda się wyjść z grupy i Ade wróci do nas tydzień albo dwa później! Byłoby wspaniale!
To fantastycznie!! Może akurat Togo uda się wyjść z grupy i Ade wróci do nas tydzień albo dwa później! Byłoby wspaniale!
26 stycznia 2013, 20:44 [cytuj]
Walu a co to za różnica? Z obecną formą nie ma różnicy czy jest na boisku czy nie niestety ale taka prawda... :/
Walu a co to za różnica? Z obecną formą nie ma różnicy czy jest na boisku czy nie niestety ale taka prawda... :/
Offence win games, defence wins titles
26 stycznia 2013, 23:19 [cytuj]
Coutinho w LFC - na orange sport piszą, że uzgadnia warunki umowy.
Nicolas Anelka w Juventusie na pieciomiesięcznej umowie. - też orendż sport
Coutinho w LFC - na orange sport piszą, że uzgadnia warunki umowy. Nicolas Anelka w Juventusie na pieciomiesięcznej umowie. - też orendż sport
26 stycznia 2013, 23:47 [cytuj]
looserpool schodzi na psy .. http://pl.wikipedia.org/wiki/Bruno_Coutinho_Martins brać gościa który nie spraWDZIŁ się w Polonii
looserpool schodzi na psy ... http://pl.wikipedia.org/wiki/Bruno_Coutinho_Martins brać gościa który nie spraWDZIŁ się w Polonii
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 stycznia 2013, 23:50 [cytuj]
Orange sport to raczej żadne źródło chyba oglądaliśmy ten sam program bodajże sport raport 24:D ale to mało ważne szkoda że nie mówią nic o THFC bo przydała by się nam świeża krew chociaż myślę że townsed(tylko dawać mu więcej szans) i jakiś napadzior nam wystarczą.
Orange sport to raczej żadne źródło chyba oglądaliśmy ten sam program bodajże sport raport 24:D ale to mało ważne szkoda że nie mówią nic o THFC bo przydała by się nam świeża krew chociaż myślę że townsed(tylko dawać mu więcej szans) i jakiś napadzior nam wystarczą
27 stycznia 2013, 03:34 [cytuj]
Ponoć Son zarzuca fochami na HSV i nie chce już tam grać. Gdzieś czytałem, że 12 mln dajemy? Łapać go, a może za nim się Rafa przypałęta
Ponoć Son zarzuca fochami na HSV i nie chce już tam grać. Gdzieś czytałem, że 12 mln dajemy? Łapać go, a może za nim się Rafa przypałęta
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 stycznia 2013, 09:42 [cytuj]
Tak. Son przywiezie go w walizce.-) Otwoży w Londynie na lotnisku - a Daniel powie - jaki podobny do VdV ... dajmy mu kontrakt..
Tak. Son przywiezie go w walizce.-) Otwoży w Londynie na lotnisku - a Daniel powie - jaki podobny do VdV ... dajmy mu kontrakt
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 stycznia 2013, 09:48 [cytuj]
Rafa też coś kiedyś mówił że chciałby wrócić :D
Rafa też coś kiedyś mówił że chciałby wrócić :D
Offence win games, defence wins titles
27 stycznia 2013, 09:48 [cytuj]
Podobno Bony blisko przejscia do Newcastle za 12 mln. Kurwa jego brac silny dobrze gra glowa to moze byc 2 drogba. Daniel dzialaj. A co do tego koreanca to ma ktos.jakiegos linka z info ze rzeczywiscie sie cos dzieje ?
Podobno Bony blisko przejscia do Newcastle za 12 mln. Kurwa jego brac silny dobrze gra glowa to moze byc 2 drogba. Daniel dzialaj. A co do tego koreanca to ma ktos.jakiegos linka z info ze rzeczywiscie sie cos dzieje ?
27 stycznia 2013, 10:23 [cytuj]
:bezradny:
co się dzieje ?
Levy kazał odśnieżyć odrzutowiec:hejka:
:bezradny: co się dzieje ? Levy kazał odśnieżyć odrzutowiec:hejka:
27 stycznia 2013, 10:54 [cytuj]
Grosseto 3-1 Cittadella
Couli nie było w kadrze na mecz - ale jego koledzy dają sygnał do walki o utrzymanie:mysli:
Grosseto 3-1 Cittadella Couli nie było w kadrze na mecz - ale jego koledzy dają sygnał do walki o utrzymanie:mysli:
27 stycznia 2013, 12:35 [cytuj]
podobno interesujemy się Christianem Benteke z Aston Villi
podobno interesujemy się Christianem Benteke z Aston Villi
27 stycznia 2013, 12:36 [cytuj]
André Villas-Boas has identified Christian Benteke as a summer transfer target but his immediate focus will be on how to stop the Belgium striker when he takes his Tottenham Hotspur team to Aston Villa on Boxing Day.
André Villas-Boas has identified Christian Benteke as a summer transfer target but his immediate focus will be on how to stop the Belgium striker when he takes his Tottenham Hotspur team to Aston Villa on Boxing Day
27 stycznia 2013, 12:46 [cytuj]
Bobek1990 powiedział/a:
André Villas-Boas has identified Christian Benteke as a summer transfer target but his immediate focus will be on how to stop the Belgium striker when he takes his Tottenham Hotspur team to Aston Villa on Boxing Day

To stara informacja z zeszłego roku...
To stara informacja z zeszłego roku
Can't Smile Without You!!!
27 stycznia 2013, 12:59 [cytuj]
a ja raz jeszcze powtórzę: na rynku jest jeden znakomity napastnik, który potrafi grać w piłkę i z pewnością jest do wyjęcia (jest w naszym zasięgu) - tym graczem, którego chciałbym zobaczyć w koszulce Spurs, jest Fabio Quagliarella z Juventusu. Znakomita opcja, szkoda, że nie pojawia się nawet w plotkach ;)
a ja raz jeszcze powtórzę: na rynku jest jeden znakomity napastnik, który potrafi grać w piłkę i z pewnością jest do wyjęcia (jest w naszym zasięgu) - tym graczem, którego chciałbym zobaczyć w koszulce Spurs, jest Fabio Quagliarella z Juventusu. Znakomita opcja, szkoda, że nie pojawia się nawet w plotkach ;)
27 stycznia 2013, 13:14 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/327443-premier-league-statistics-hint-at-big-finish-to-january-window

Jeszcze mamy czas:-)
http://www.givemefootball.com/327443-premier-league-statistics-hint-at-big-finish-to-january-window Jeszcze mamy czas:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 stycznia 2013, 13:23 [cytuj]
"mamy duużo czasu" - jak to mówił Bogdan Wenta:ok:
"mamy duużo czasu" - jak to mówił Bogdan Wenta:ok:
27 stycznia 2013, 13:25 [cytuj]
trzaskal, Levy i tak zawsze tak robi. :D

Quagliarella jest jak dla mnie za drogi, za stary i nie jest specjalnie świetny.
trzaskal, Levy i tak zawsze tak robi. :D Quagliarella jest jak dla mnie za drogi, za stary i nie jest specjalnie świetny
LMAO
27 stycznia 2013, 13:36 [cytuj]
Ceny wywoławczej nie znam, ale w Juventusie mu się specjalnie nie wiedzie, nie ma pewnego miejsca w składzie, klub nie wyklucza jego sprzedaży, zatem ... ostateczna kwota nie powinna być zbyt wysoka. Jeśli mamy płacić 8 baniek lub więcej za Hoopera, to lepiej podobną kwotę przeznaczmy na Fabio, to klasowy piłkarz, moim zdaniem nie jest zbyt stary, ale każdy ma swoje zdanie ;)

Moim faworytem Quagliarella, ale stawiam, że trafi do nas ktoś z duetu Negredo / Hooper ;)
Ceny wywoławczej nie znam, ale w Juventusie mu się specjalnie nie wiedzie, nie ma pewnego miejsca w składzie, klub nie wyklucza jego sprzedaży, zatem ... ostateczna kwota nie powinna być zbyt wysoka. Jeśli mamy płacić 8 baniek lub więcej za Hoopera, to lepiej podobną kwotę przeznaczmy na Fabio, to klasowy piłkarz, moim zdaniem nie jest zbyt stary, ale każdy ma swoje zdanie ;) Moim faworytem Quagliarella, ale stawiam, że trafi do nas ktoś z duetu Negredo / Hooper ;)
|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się