Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
27 stycznia 2013, 22:44 [cytuj]
oglądałem dzisiaj mecz hsv-brema i miał jeszcze okazje son jedną dosyć dobrą ale nie trafił ale ogólnie bardzo pozytywnie go oceniłem nie jest też niski ponad 180cm no i w ogóle posturą nie przypomina typowego koreańczyka więc może nawet by nam się przydał.
oglądałem dzisiaj mecz hsv-brema i miał jeszcze okazje son jedną dosyć dobrą ale nie trafił ale ogólnie bardzo pozytywnie go oceniłem nie jest też niski ponad 180cm no i w ogóle posturą nie przypomina typowego koreańczyka więc może nawet by nam się przydał
27 stycznia 2013, 22:56 [cytuj]
Son jest o wiele lepiej zbudowany niż JD :D

Co do Rudnevsa to wiadomo kto z Kolejorza w Europę pójdzie nie zaginie :D On ma ten instynkt znalezienia się w odpowiednim miejscu ;) Może nie grać a jakoś gdzieś znajdzie swoje miejsce i trafi ;) Najlepszy napastnik naszej że tak żartem pocisnę Ekstraklasy od wielu lat z niego był ;)
Son jest o wiele lepiej zbudowany niż JD :D Co do Rudnevsa to wiadomo kto z Kolejorza w Europę pójdzie nie zaginie :D On ma ten instynkt znalezienia się w odpowiednim miejscu ;) Może nie grać a jakoś gdzieś znajdzie swoje miejsce i trafi ;) Najlepszy napastnik naszej że tak żartem pocisnę Ekstraklasy od wielu lat z niego był ;)
Offence win games, defence wins titles
27 stycznia 2013, 23:20 [cytuj]
Ten Icardi - podoba mi się :ok: 19 lat a bramki ładuję aż miło. Jeszcze 3 dni i zaczynamy okienko transferowe :muza:
Ten Icardi - podoba mi się :ok: 19 lat a bramki ładuję aż miło. Jeszcze 3 dni i zaczynamy okienko transferowe :muza:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
27 stycznia 2013, 23:44 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Jeszcze 3 dni i zaczynamy okienko transferowe :muza:

ocb z tym odliczaniem?
ocb z tym odliczaniem?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
27 stycznia 2013, 23:45 [cytuj]
nie można się zachwycać jeżeli 65% bramek których zdobył w seoznie trafia w jednym meczu po prostu miał swój dzień poczekajmy do końca sezonu niech stanie się powtarzalny wtedy będzie można mówić o jakimś sukcesie z jego strony.
nie można się zachwycać jeżeli 65% bramek których zdobył w seoznie trafia w jednym meczu po prostu miał swój dzień poczekajmy do końca sezonu niech stanie się powtarzalny wtedy będzie można mówić o jakimś sukcesie z jego strony
27 stycznia 2013, 23:52 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
nie można się zachwycać jeżeli 65% bramek których zdobył w seoznie trafia w jednym meczu po prostu miał swój dzień poczekajmy do końca sezonu niech stanie się powtarzalny wtedy będzie można mówić o jakimś sukcesie z jego strony

nic dodać.
nic dodać
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 stycznia 2013, 00:32 [cytuj]
Zachwycać się można. Ciekawe czy mu to wejdzie w nawyk. Ale zawsze można zaryzykować, bo przecież jego cena za kilka miesięcy może być o wiele wyższa.

Może nie jakiejś najwyższej klasy źródło, ale:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269205/Tottenham-striker-Jermain-Defoe-need-surgery-pelvis-injury.html

No, to byśmy mieli przejebane z Obiką do końca PNA. To jeszcze potwierdza i pewnie wzmocni starania o napastnika. Szkoda, bo stawia nas to w gorszej sytuacji i potencjalny transfer może się okazać bardziej kosztowny. Trzeba mieć nadzieję w Levy'm. W końcu okienko zacznie się w czwartek.
Gorzej, że jeszcze musimy przeżyć mecz z Norwich.
Zachwycać się można. Ciekawe czy mu to wejdzie w nawyk. Ale zawsze można zaryzykować, bo przecież jego cena za kilka miesięcy może być o wiele wyższa. Może nie jakiejś najwyższej klasy źródło, ale: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269205/Tottenham-striker-Jermain-Defoe-need-surgery-pelvis-injury.html No, to byśmy mieli przejebane z Obiką do końca PNA. To jeszcze potwierdza i pewnie wzmocni starania o napastnika. Szkoda, bo stawia nas to w gorszej sytuacji i potencjalny transfer może się okazać bardziej kosztowny. Trzeba mieć nadzieję w Levy'm. W końcu okienko zacznie się w czwartek. Gorzej, że jeszcze musimy przeżyć mecz z Norwich
LMAO
28 stycznia 2013, 08:14 [cytuj]
:blee: - stało się to czego się obawialiśmy, mamy 0,75 napastnika w napadzie - patrz Demps - 0,5 i Obika 0,25
:blee: - stało się to czego się obawialiśmy, mamy 0,75 napastnika w napadzie - patrz Demps - 0,5 i Obika 0,25
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 stycznia 2013, 10:32 [cytuj]
Harry Kane!!!!! trzeba go ściągnąć z wypożyczenia:cwaniak: oczywiście to w żaden sposób nas nie wzmocni transfer napadziora potrzebny od zaraz.
Harry Kane!!!!! trzeba go ściągnąć z wypożyczenia:cwaniak: oczywiście to w żaden sposób nas nie wzmocni transfer napadziora potrzebny od zaraz
28 stycznia 2013, 10:37 [cytuj]
http://transfery.info/56219,nieoficjalnie-drogba-w-galatasaray-stambul

-- to było by DOBRE - na 1,5 roku:mysli:
http://transfery.info/56219,nieoficjalnie-drogba-w-galatasaray-stambul -- to było by DOBRE - na 1,5 roku:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 stycznia 2013, 11:28 [cytuj]
Mauro ICardi- statystyki:

2011/12 Serie B Występów 2 Bramek 1
2012/13 Serie A Występów 16 Bramek 7

Strzela ponad 0,5 bramki na mecz czyli lepiej niz Ade :D Niby inna liga ale chłopak ma 19 lat i na ten moment napweno tańszy i lepszy wybór niż Son( który powinnen przyjsc bo za jakies 3 lata widze go w czolówce napastników)
Mauro ICardi- statystyki: 2011/12 Serie B Występów 2 Bramek 1 2012/13 Serie A Występów 16 Bramek 7 Strzela ponad 0,5 bramki na mecz czyli lepiej niz Ade :D Niby inna liga ale chłopak ma 19 lat i na ten moment napweno tańszy i lepszy wybór niż Son( który powinnen przyjsc bo za jakies 3 lata widze go w czolówce napastników)
28 stycznia 2013, 11:52 [cytuj]
RAFO chesz płacić Dziadziuni 15 mln euro za półtora roku gry?
RAFO chesz płacić Dziadziuni 15 mln euro za półtora roku gry?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 stycznia 2013, 11:53 [cytuj]
"Unfortunately today we missed Defoe, who always gives us an option, through injury, but we'll have him back for the Norwich game."
"Unfortunately today we missed Defoe, who always gives us an option, through injury, but we'll have him back for the Norwich game."
28 stycznia 2013, 13:17 [cytuj]
No to Holtby'ego już mamy w garści:

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/28/3707025/tottenham-agree-15m-holtby-fee-with-schalke

Czekajmy na oficjalne potwierdzenie :D
No to Holtby'ego już mamy w garści: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/28/3707025/tottenham-agree-15m-holtby-fee-with-schalke Czekajmy na oficjalne potwierdzenie :D
Can't Smile Without You!!!
28 stycznia 2013, 13:33 [cytuj]
Dobrze. Dembele będzie miał wartościowego zastępce i jak coś to Holtby może zagrać za plecami napastnika w razie słabszej dyspozycji Dempseya (co ostatnio jest normą). Teraz tylko napastnik Panie Levy
Dobrze. Dembele będzie miał wartościowego zastępce i jak coś to Holtby może zagrać za plecami napastnika w razie słabszej dyspozycji Dempseya (co ostatnio jest normą). Teraz tylko napastnik Panie Levy
28 stycznia 2013, 13:52 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:

Holtby gra jako typowa "10", więc za napastnikiem tam gdzie Dempsey, a nie Dembele...
Holtby gra jako typowa "10", więc za napastnikiem tam gdzie Dempsey, a nie Dembele
28 stycznia 2013, 13:56 [cytuj]
Ja tam bym w Holtbego za mocno nie wierzył... myślę że w tym sezonie nas nie zbawi będzie tylko zmiennikiem dempsa... NAPASTNIK na już jest potrzebny !!!
Ja tam bym w Holtbego za mocno nie wierzył... myślę że w tym sezonie nas nie zbawi będzie tylko zmiennikiem dempsa... NAPASTNIK na już jest potrzebny !!!
28 stycznia 2013, 14:16 [cytuj]
Nie wiemy ile potrwa przerwa Defoe. Według kilku niepotwierdzonych informacji, miał on grać z kontuzją już od kilku tygodni i potencjalnie czeka go operacja. Mam nadzieję, że to ploty, ale...

Tak czy owak myślę, że wyżej Hoopera/Negredo w tym okienku nie podskoczymy :bezradny:
Nie wiemy ile potrwa przerwa Defoe. Według kilku niepotwierdzonych informacji, miał on grać z kontuzją już od kilku tygodni i potencjalnie czeka go operacja. Mam nadzieję, że to ploty, ale... Tak czy owak myślę, że wyżej Hoopera/Negredo w tym okienku nie podskoczymy :bezradny:
28 stycznia 2013, 14:18 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
ocb z tym odliczaniem?

Skaju, przecież okienko transferowe Tottenhamu tradycyjnie otwiera się... ostatniego dnia okienka ;P
Skaju, przecież okienko transferowe Tottenhamu tradycyjnie otwiera się... ostatniego dnia okienka ;P
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 75 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się