Forum dyskusyjne
28 stycznia 2013, 17:07 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Fajnie jest Holtby, ale nam jest potrzebny napastnik od zaraz !!!! A wie ktoś może czemu Defoe nie grał w pucharze z Leeds ?? Kontuzja czy decyzja AVB ??
Kontuzja. Nie wiadomo dokładnie jak poważna, ale może go nie być nawet kilka tygodni. Z drugiej strony AVB mówił, że będzie dostępny na mecz z Norwich. Zobaczymy w środę.
Kontuzja. Nie wiadomo dokładnie jak poważna, ale może go nie być nawet kilka tygodni. Z drugiej strony AVB mówił, że będzie dostępny na mecz z Norwich. Zobaczymy w środę
LMAO
28 stycznia 2013, 17:29 [cytuj]
podobają mi się transfery AVB, sigi i ade póki co średnio sobie dają radę ale czuję, że oni jeszcze wrócą do formy z poprzedniego sezonu, dempsey to akurat gra tak jak się spodziewałem - w miarę ok z przebłyskami
podobają mi się transfery AVB, sigi i ade póki co średnio sobie dają radę ale czuję, że oni jeszcze wrócą do formy z poprzedniego sezonu, dempsey to akurat gra tak jak się spodziewałem - w miarę ok z przebłyskami
28 stycznia 2013, 17:52 [cytuj]
ciekawe, ciekawe...
https://twitter.com/JakeTHFC/status/295909861919690752/photo/1
ciekawe, ciekawe... :mysli:
Together we are strong
28 stycznia 2013, 18:04 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Mi bardzo podoba się gra Dembele. Świetnie utrzymuje się przy piłce i potrafi z łatwością mijać zawodników dryblingiem. Przykład w meczu z United kiedy minął 3 rywali i zagrał do Dempseya który miał sytuację 200 % .
Mi bardzo podoba się gra Dembele. Świetnie utrzymuje się przy piłce i potrafi z łatwością mijać zawodników dryblingiem. Przykład w meczu z United kiedy minął 3 rywali i zagrał do Dempseya który miał sytuację 200 %
28 stycznia 2013, 18:21 [cytuj]
:hejka::luzik::luzik: h O L T B Y:brawo::brawo::brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 stycznia 2013, 18:35 [cytuj]
Mam nadzieję, że go zobaczę w środku przed Dembele. No i napadziora.
Mam nadzieję, że go zobaczę w środku przed Dembele. No i napadziora
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 stycznia 2013, 19:24 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Gylfi przyszedł jeszcze przed AVB, Ade z tego co pamiętam to chyba też, ale tutaj głowy nie dam
Fajnie, że jest ten Holtby. Na początku okienka wolałem, żeby został pół roku jeszcze w Schalke, ale przy kontuzji Sandro i nie najlepszej formie Dempseya i Gylfiego może okazać się przydatny. Chociaż cudów się nie spodziewam, jeszcze nie w tym sezonie...
Gylfi przyszedł jeszcze przed AVB, Ade z tego co pamiętam to chyba też, ale tutaj głowy nie dam
Fajnie, że jest ten Holtby. Na początku okienka wolałem, żeby został pół roku jeszcze w Schalke, ale przy kontuzji Sandro i nie najlepszej formie Dempseya i Gylfiego może okazać się przydatny. Chociaż cudów się nie spodziewam, jeszcze nie w tym sezonie
28 stycznia 2013, 19:25 [cytuj]
Znajomy tłumaczył mi wywiad z koreańskiej gazety z Sonem i coraz bardziej mi się chłopak podoba.
- Czy gdybyś dostał ofertę z Barcelony bądź Realu Madryt to przeniósłbyś się do któregoś z tych klubów?
Son: W jakim celu? Ja chcę grać w piłkę. Wygodnie siedzieć to mogę sobie w domu, kupię drogą kanapę i efekt będzie ten sam. Nie pójdę do klubu, w którym będę opcją numer 4, no chyba że uważasz mnie za lepszego gracza od Messiego, Ronaldo czy Benzema(co mi bardzo schlebia mimo iż to zbyt duże nadużycie).
Znajomy tłumaczył mi wywiad z koreańskiej gazety z Sonem i coraz bardziej mi się chłopak podoba.
- Czy gdybyś dostał ofertę z Barcelony bądź Realu Madryt to przeniósłbyś się do któregoś z tych klubów?
Son: W jakim celu? Ja chcę grać w piłkę. Wygodnie siedzieć to mogę sobie w domu, kupię drogą kanapę i efekt będzie ten sam. Nie pójdę do klubu, w którym będę opcją numer 4, no chyba że uważasz mnie za lepszego gracza od Messiego, Ronaldo czy Benzema(co mi bardzo schlebia mimo iż to zbyt duże nadużycie)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 stycznia 2013, 19:39 [cytuj]
Tomku - prawdopodobnie zobaczysz na NU ---
------LL-----
Walker/Dows/Verts/Ekotto--
---Parker--Dembele---
---Azza/Holtby/Bale---
--------JD (Son od 60 min.?)---
Tomku - prawdopodobnie zobaczysz na NU ---
------LL-----
Walker/Dows/Verts/Ekotto--
---Parker--Dembele---
---Azza/Holtby/Bale---
--------JD (Son od 60 min.?)---
:brawo:
28 stycznia 2013, 19:50 [cytuj]
RadzioTH powiedział/a:
ciekawe, ciekawe...
Poczytaj komentarze
Poczytaj komentarze ;)
28 stycznia 2013, 20:12 [cytuj]
Propo tego zdjęcia to Napoli chciało Faraona z Milanu za 30 mln euro kupić może się coś szykuję

xD
Propo tego zdjęcia to Napoli chciało Faraona z Milanu za 30 mln euro kupić może się coś szykuję :D xD
Offence win games, defence wins titles
28 stycznia 2013, 20:58 [cytuj]
Chodzą niepotwierdzone słuchy, że Defoe wypadł na około miesiąc. To by było straszne. Z Dempseyem na szpicy może być trudno, jeśli to prawda. Dobrze, że z arsenalem gramy dopiero za 5 tygodni.
Ale może wyjść też dobrze, bo wydaje mi się, że Ade jako samotny napastnik gra lepiej niż w duecie z Defoe.
Negredo zaczyna dziś w meczu Sevilli, chyba sobie obejrze kawałek.
Chodzą niepotwierdzone słuchy, że Defoe wypadł na około miesiąc. To by było straszne. Z Dempseyem na szpicy może być trudno, jeśli to prawda. Dobrze, że z arsenalem gramy dopiero za 5 tygodni.
Ale może wyjść też dobrze, bo wydaje mi się, że Ade jako samotny napastnik gra lepiej niż w duecie z Defoe.
Negredo zaczyna dziś w meczu Sevilli, chyba sobie obejrze kawałek
LMAO
28 stycznia 2013, 21:00 [cytuj]
Może wyciągniemy z Rezerw Shaqa? W pierwszym meczu na szpicy trafił Soton bramę
Może wyciągniemy z Rezerw Shaqa? W pierwszym meczu na szpicy trafił Soton bramę :D
28 stycznia 2013, 21:10 [cytuj]
czuje, że Son będzie jeszcze do końca tygodnia na WHL
czuje, że Son będzie jeszcze do końca tygodnia na WHL:tak:
28 stycznia 2013, 21:31 [cytuj]
http://soccerpluswiz.blogspot.com/p/stream2.html
- a może Negredo ?
tu chodzi
http://soccerpluswiz.blogspot.com/p/stream2.html
- a może Negredo ?
tu chodzi:tak:
28 stycznia 2013, 21:46 [cytuj]
a może obu
a może obu :D
28 stycznia 2013, 21:48 [cytuj]
Negredo nadałby się do gry z Bale`m

Silny zajebiście grający głową
Negredo nadałby się do gry z Bale`m ;) Silny zajebiście grający głową ;)
28 stycznia 2013, 21:48 [cytuj]
Jin: Negredo idealny do Garetha a Son idealny do Lennonka
Jin: Negredo idealny do Garetha a Son idealny do Lennonka :D
28 stycznia 2013, 22:07 [cytuj]
cały czas czytam o tym Sonie , a była wzmianka że AVB sie nim w ogole interesuje? bo jakoś mi to umkneło ;o
cały czas czytam o tym Sonie , a była wzmianka że AVB sie nim w ogole interesuje? bo jakoś mi to umkneło ;o
28 stycznia 2013, 22:11 [cytuj]
Arcz łap http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2267312/Tottenham-asked-step-chase-Son-Heung-min-Hamburg.html