Forum dyskusyjne
29 stycznia 2013, 00:41 [cytuj]
Dobrze powiedziałeś - do 31 (czwartek)
Dobrze powiedziałeś - do 31 (czwartek)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 stycznia 2013, 01:06 [cytuj]
u nas do 1 w nocy
u nas do 1 w nocy :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 stycznia 2013, 01:07 [cytuj]
ja na tv zasiadam do sky sport o 23 bo wracam dopiero z kursów a na kompie transfery info. Aaa jeszcze telefon tzn skype konwersacja ze znajomymi
ja na tv zasiadam do sky sport o 23 bo wracam dopiero z kursów a na kompie transfery info. Aaa jeszcze telefon tzn skype konwersacja ze znajomymi
29 stycznia 2013, 01:11 [cytuj]
kurde teraz na bank będę miał natarcie kumpli na wiosnę. Co począć jak ja nigdy na jadze nie byłem
http://transfery.info/56241,oficjalnie-kim-min-kyun-w-jagielloni
kurde teraz na bank będę miał natarcie kumpli na wiosnę. Co począć jak ja nigdy na jadze nie byłem :glupek: http://transfery.info/56241,oficjalnie-kim-min-kyun-w-jagielloni
29 stycznia 2013, 09:07 [cytuj]
7.14: Tottenham are trying to pull off a last-minute swoop for £20m Internacional striker Leandro Damiao, according to the Daily Star.
7.14: Tottenham are trying to pull off a last-minute swoop for £20m Internacional striker Leandro Damiao, according to the Daily Star
29 stycznia 2013, 09:18 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/football/view/295740/Spurs-in-20m-Damiao-raid/
-- he he -- ale bym nam Daniel zgotował niespodziankę :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 stycznia 2013, 09:36 [cytuj]
No proszę niby Daniel taki niepozorny
No proszę niby Daniel taki niepozorny :D
Offence win games, defence wins titles
29 stycznia 2013, 10:47 [cytuj]
31.01. wszystko bedzie jasne

szkoda ze przez ostatnie 10 dni byla straszna cisza u nas jesli chodzi o ruchy transferowe w zimowym okienku
31.01. wszystko bedzie jasne :D szkoda ze przez ostatnie 10 dni byla straszna cisza u nas jesli chodzi o ruchy transferowe w zimowym okienku
29 stycznia 2013, 11:00 [cytuj]
ciekawe czy Sandro namówi Damiao ?
ciekawe czy Sandro namówi Damiao ?:mysli:
29 stycznia 2013, 11:01 [cytuj]
20 milionowa wtopa ... nie ma co klaskać co najwyżej wyklaskać kąty
20 milionowa wtopa ... nie ma co klaskać co najwyżej wyklaskać kąty :D
29 stycznia 2013, 11:20 [cytuj]
ja mam do takich rzeczy przeczucie. Jak pojawił się Bentley to miałem zaraz po ogłoszeniu transferu biegunkę i wymioty.
Jak pojawił się Pav to dzień po miałem kaca. Oba transfery nieudane no Pav może średnio udany. Także powiadam wam nie idźcie tą drogą.
ja mam do takich rzeczy przeczucie. Jak pojawił się Bentley to miałem zaraz po ogłoszeniu transferu biegunkę i wymioty.
Jak pojawił się Pav to dzień po miałem kaca. Oba transfery nieudane no Pav może średnio udany. Także powiadam wam nie idźcie tą drogą
29 stycznia 2013, 11:22 [cytuj]
20 mil.. Jakoś w to nie wieże że go ściągniemy, Myślę ze jeśli chcemy ściągnąć napastnika w te 3-ostatnie dni to bedzie to: Son. Ale może sie mylę i Daniel nas zaskoczy. Zobaczymy 31.
20 mil.. Jakoś w to nie wieże że go ściągniemy, Myślę ze jeśli chcemy ściągnąć napastnika w te 3-ostatnie dni to bedzie to: Son. Ale może sie mylę i Daniel nas zaskoczy. Zobaczymy 31
E.F.E.N.D.I.
29 stycznia 2013, 11:23 [cytuj]
czyli co - Torres 2 ?
czyli co - Torres 2 ? :boisie:
29 stycznia 2013, 11:34 [cytuj]
jin - wydaje mi się, że Damiao poniżej pewnego poziomu nie zejdzie, za 1,5 roku są mistrzostwa w Brazylii, on musi być w gazie - strzelać, grać - raczej "wypalenie" mu na razie nie grozi
jin - wydaje mi się, że Damiao poniżej pewnego poziomu nie zejdzie, za 1,5 roku są mistrzostwa w Brazylii, on musi być w gazie - strzelać, grać - raczej "wypalenie" mu na razie nie grozi
29 stycznia 2013, 11:50 [cytuj]
wypalenie nie, ale dla mnie to nie jest właśnie napastnik na ten poziom. To nie jest Neymar, to nie jest nawet pół neymara jak dla mnie. To po prostu napastnik jak jeden z wielu. Ktoś mnie może zbesztać za to, ale to nie jest napastnik, zawodnik z którego wyrośnie klasa światowa. Jeśli byłoby tak jak mówicie to Juve nie cackałoby się z Llorente, a PSG, City i Anzhi dawałoby nie 20 mln tylko 30.
Staty ma nawet ok na 19 meczy 7 goli, ale ile bramek strzelił w jednym meczu? Nie wiem nie wypowiadam się.
Poza tym nie masz w premiership Brazylijczyka i nigdy nie miałeś, który okazywał się zarąbistym graczem. Wszyscy się wykruszyli. Od Elano, przez Robinho po Oscara(wtopa roku)
wypalenie nie, ale dla mnie to nie jest właśnie napastnik na ten poziom. To nie jest Neymar, to nie jest nawet pół neymara jak dla mnie. To po prostu napastnik jak jeden z wielu. Ktoś mnie może zbesztać za to, ale to nie jest napastnik, zawodnik z którego wyrośnie klasa światowa. Jeśli byłoby tak jak mówicie to Juve nie cackałoby się z Llorente, a PSG, City i Anzhi dawałoby nie 20 mln tylko 30.
Staty ma nawet ok na 19 meczy 7 goli, ale ile bramek strzelił w jednym meczu? Nie wiem nie wypowiadam się.
Poza tym nie masz w premiership Brazylijczyka i nigdy nie miałeś, który okazywał się zarąbistym graczem. Wszyscy się wykruszyli. Od Elano, przez Robinho po Oscara(wtopa roku)
29 stycznia 2013, 11:55 [cytuj]
Ludzie przestańcie się podniecać, bo to piszą najgorsze szmatławce w Anglii. Poczekajcie aż naprawde będzie coś powiedziane w szanującym się źródle. Daily Mail i Daily Star to ludzie nie wierzą nawet jsk piszą prawdę, taką mają opinie na wyspach. Chociaż ja bym się nie łudził po tym jak zanatowaliśmy straty w tym roku podatkowym.
Ludzie przestańcie się podniecać, bo to piszą najgorsze szmatławce w Anglii. Poczekajcie aż naprawde będzie coś powiedziane w szanującym się źródle. Daily Mail i Daily Star to ludzie nie wierzą nawet jsk piszą prawdę, taką mają opinie na wyspach. Chociaż ja bym się nie łudził po tym jak zanatowaliśmy straty w tym roku podatkowym
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2013, 12:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sandro?
Sandro?:]
29 stycznia 2013, 12:29 [cytuj]
Zródło może słabawe ,ale może być lipa z napastnikiem zimą
http://www.igol.pl/article,58844.html
Zródło może słabawe ,ale może być lipa z napastnikiem zimą;( http://www.igol.pl/article,58844.html
29 stycznia 2013, 12:34 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Sandro?
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Sandro to napastnik :> Nie wiedziałem
Sandro to napastnik :> Nie wiedziałem :D ;)
29 stycznia 2013, 12:35 [cytuj]
niby w tym linku powyżej jes źródło goal.com... ale to też jakieś wiarygodne źródło nie jest.
niby w tym linku powyżej jes źródło goal.com... ale to też jakieś wiarygodne źródło nie jest