Forum dyskusyjne
29 stycznia 2013, 12:54 [cytuj]
Chociaz nir wydaje mi sie zeby daniel byl na tyle glupi i nawet na sona bedzie xalowal...zobaczymy w czwartek
Chociaz nir wydaje mi sie zeby daniel byl na tyle glupi i nawet na sona bedzie xalowal...zobaczymy w czwartek ;)
29 stycznia 2013, 12:57 [cytuj]
Jin czasem jesteś zbyt dużym fanem azjatów i nikt Cię prócz Sona nie zadowoli w tym okienku

A w sumie to ja też nie znam żadnego Azjaty w topowym klubie europejskim lub premiership, który byłby bardzo dobrym napastnikiem. Dla mnie pochodzenie jest bez znaczenia byleby strzelał bramki regularnie
Jin czasem jesteś zbyt dużym fanem azjatów i nikt Cię prócz Sona nie zadowoli w tym okienku ;) A w sumie to ja też nie znam żadnego Azjaty w topowym klubie europejskim lub premiership, który byłby bardzo dobrym napastnikiem. Dla mnie pochodzenie jest bez znaczenia byleby strzelał bramki regularnie
29 stycznia 2013, 13:01 [cytuj]
Nie mam nic przeciwko koreanczykowi Son'owi, ale w moim przekonaniu lepiej nabyc Hoopera.
Oczywiscie wyczekuje wiadomosci dot. zakupienia napastnika, ale bardziej kibicuje pozyskaniu G. Hoopera.
Nie mam nic przeciwko koreanczykowi Son'owi, ale w moim przekonaniu lepiej nabyc Hoopera.
Oczywiscie wyczekuje wiadomosci dot. zakupienia napastnika, ale bardziej kibicuje pozyskaniu G. Hoopera
29 stycznia 2013, 13:10 [cytuj]
+++ 09.45 Uhr: HSV geht bei Son an die Schmerzgrenze +++
Angreifer Heung-Min Son vom Hamburger SV bleibt definitiv bis Saisonende. Zudem will Sportdirektor Frank Arnesen an die finanzielle Schmerzgrenze der klammen Hanseaten gehen, um den 2014 auslaufenden Vertrag des 20 Jahre alten Südkoreaners zu verlängern. "Er ist ein sehr großes Talent, da habe ich auch kein großes Problem damit, dass wir ihn entsprechend bezahlen müssen", sagte Arnesen, "ich bin mir sicher, dass wir Son finanziell zufriedenstellen können. Aber auch wir haben unser Limit." Angeblich nehmen Arsenal und Tottenham Son unter die Lupe.
Sona się nie doczekamy. Oficjalne info HSV. Pozostaje do końca rundy ale chyba rzuca się o kasę także po sezonie będzie do wzięcia.
Źródło: Kicker
+++ 09.45 Uhr: HSV geht bei Son an die Schmerzgrenze +++
Angreifer Heung-Min Son vom Hamburger SV bleibt definitiv bis Saisonende. Zudem will Sportdirektor Frank Arnesen an die finanzielle Schmerzgrenze der klammen Hanseaten gehen, um den 2014 auslaufenden Vertrag des 20 Jahre alten Südkoreaners zu verlängern. "Er ist ein sehr großes Talent, da habe ich auch kein großes Problem damit, dass wir ihn entsprechend bezahlen müssen", sagte Arnesen, "ich bin mir sicher, dass wir Son finanziell zufriedenstellen können. Aber auch wir haben unser Limit." Angeblich nehmen Arsenal und Tottenham Son unter die Lupe.
Sona się nie doczekamy. Oficjalne info HSV. Pozostaje do końca rundy ale chyba rzuca się o kasę także po sezonie będzie do wzięcia.
Źródło: Kicker
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 stycznia 2013, 13:13 [cytuj]
- no to zostajemy z Demps-em na szpicy
;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 stycznia 2013, 13:13 [cytuj]
No i średnia Kickera tragiczna: 4,11.
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2012-13/hamburger-sv-12/63656/spieler_son-heung-min.html
No i średnia Kickera tragiczna: 4,11.
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/1-bundesliga/2012-13/hamburger-sv-12/63656/spieler_son-heung-min.html
29 stycznia 2013, 13:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
A co Ty chłopie na urlopie? Wziąłeś sobie wolne na ostatnie dni okienka?
A co Ty chłopie na urlopie? Wziąłeś sobie wolne na ostatnie dni okienka? :D
29 stycznia 2013, 13:15 [cytuj]
Z tego co Trzaskal napisal, to pozostaje nam, albo wierzyc w to, ze AVB nie potrzebuje zadnego napastnika, co mozna bylo przeczytac na zarzuconym linku z goal.com lub 3mac kciuki na zakup kogos z Negredo/Damiao/Hooper/ Vydra.
O Vydra wyczytalem na forfortwo.com
Z tego co Trzaskal napisal, to pozostaje nam, albo wierzyc w to, ze AVB nie potrzebuje zadnego napastnika, co mozna bylo przeczytac na zarzuconym linku z goal.com lub 3mac kciuki na zakup kogos z Negredo/Damiao/Hooper/ Vydra.
29 stycznia 2013, 13:16 [cytuj]
jeśli Togo dojdzie do finału to Ade będzie po 10 lutego --- a więc Norwich, WBA i NU --- z Clintem albo Obiką
jeśli Togo dojdzie do finału to Ade będzie po 10 lutego --- a więc Norwich, WBA i NU --- z Clintem albo Obiką
29 stycznia 2013, 13:19 [cytuj]
Tak Tomku - ale mnie wyczułeś!
Dziś urlop - ale już jutro robota... mimo to w czw. wieczorem mocna kawa ... "grabik - fajeczka" - i czekmy do 1:00
Tak Tomku - ale mnie wyczułeś!
Dziś urlop - ale już jutro robota... mimo to w czw. wieczorem mocna kawa ... "grabik - fajeczka" - i czekmy do 1:00:tak:
29 stycznia 2013, 13:23 [cytuj]
castello powiedział/a:
Damiao za drogi. Wątpię aby DL tyle kasy za niego dał. Poza tym gra padakę ostatnio tak jak cały zespół. Negredo woli chyba silniejszy zespół. Też jest drogi i ma już 27 lat. Pozostaje Hooper - typowy snajper za rozsądne pieniądze i grający w Wielkiej Brytanii.
Damiao za drogi. Wątpię aby DL tyle kasy za niego dał. Poza tym gra padakę ostatnio tak jak cały zespół. Negredo woli chyba silniejszy zespół. Też jest drogi i ma już 27 lat. Pozostaje Hooper - typowy snajper za rozsądne pieniądze i grający w Wielkiej Brytanii
29 stycznia 2013, 13:27 [cytuj]
Podniecacie się końcem okienka, a nawet nie sprawdziliście dokładnie o której się kończy
11pm czasu brytyjskiego
Ps. Przestańcie wierzyć w to co piszą najpodlejsze szmatławce w UK, jak już Varba bardzo mądrze napisał. Ludzie, niedługo zaczniecie przytaczać plotki transferowe z "Gońca Niedzielnego"...
Podniecacie się końcem okienka, a nawet nie sprawdziliście dokładnie o której się kończy :P
11pm czasu brytyjskiego :F
Ps. Przestańcie wierzyć w to co piszą najpodlejsze szmatławce w UK, jak już Varba bardzo mądrze napisał. Ludzie, niedługo zaczniecie przytaczać plotki transferowe z "Gońca Niedzielnego"
Can't Smile Without You!!!
29 stycznia 2013, 13:28 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/a-bola-tottenham-chase-braga-striker-eder/
Specjalnie dla Ciebie Tuczi następna plota
http://www.101greatgoals.com/blog/a-bola-tottenham-chase-braga-striker-eder/
Specjalnie dla Ciebie Tuczi następna plota :D
29 stycznia 2013, 13:31 [cytuj]
[quote=trzaskal
http://www.101greatgoals.com/blog/a-bola-tottenham-chase-braga-striker-eder/ Specjalnie dla Ciebie Tuczi następna plota

[/quote]
Hehehe widziałem to właśnie parę chwil temu. Już głowa boli od tych wszystkich nazwisk. Letniego okienka chyba nie przeżyję
Hehehe widziałem to właśnie parę chwil temu. Już głowa boli od tych wszystkich nazwisk. Letniego okienka chyba nie przeżyję :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
29 stycznia 2013, 13:32 [cytuj]
hehe albo jeszcze troche to o naszych ruchach transferowych bedzie mozna uslyszec na Hotplota w ESKA tv
hehe albo jeszcze troche to o naszych ruchach transferowych bedzie mozna uslyszec na Hotplota w ESKA tv :D
29 stycznia 2013, 13:36 [cytuj]
castello powiedział/a:
hehe albo jeszcze troche to o naszych ruchach transferowych bedzie mozna uslyszec na Hotplota w ESKA tv

Nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest :krzyk:
29 stycznia 2013, 13:39 [cytuj]
Hamburg forward Son Heung-min has been linked with the likes of Liverpool and Tottenham in the past after impressing in the Bundesliga. However, Hamburg's sporting director Frank Arnesen is confident the South Korean won't be leaving.
by Mark Buckingham 1:36 PM
i potwierdzenie SkySports
Hamburg forward Son Heung-min has been linked with the likes of Liverpool and Tottenham in the past after impressing in the Bundesliga. However, Hamburg's sporting director Frank Arnesen is confident the South Korean won't be leaving.
by Mark Buckingham 1:36 PM
i potwierdzenie SkySports
29 stycznia 2013, 13:46 [cytuj]
Moim zdaniem Oscar nie jest wtopą roku. Spójrz nawet na Hazarda. Zaczął nieźle, a teraz to gra kompletną padakę. Eder jak najbardziej na +. Ale jak już patrzymy na Portugalię to ja bym się zainteresował Jacksonem Martinezem, albo Cardozo. Eder to przyszłościowy zawodnik, ale my potrzebujemy kogoś na teraz.
Moim zdaniem Oscar nie jest wtopą roku. Spójrz nawet na Hazarda. Zaczął nieźle, a teraz to gra kompletną padakę. Eder jak najbardziej na +. Ale jak już patrzymy na Portugalię to ja bym się zainteresował Jacksonem Martinezem, albo Cardozo. Eder to przyszłościowy zawodnik, ale my potrzebujemy kogoś na teraz
29 stycznia 2013, 13:55 [cytuj]
Eder to przyszłościowy zawodnik, ale my potrzebujemy kogoś na teraz[/quote]
25 lat....faktycznie ma jeszcze duuuużo czasu na naukę.
25 lat....faktycznie ma jeszcze duuuużo czasu na naukę. :D
29 stycznia 2013, 13:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sandro to napastnik :> Nie wiedziałem
Nic w tym zdaniu nie napisałeś, że chodzi o napastnika ale skoro tak to przyznaję rację.
Nic w tym zdaniu nie napisałeś, że chodzi o napastnika ale skoro tak to przyznaję rację