Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
3 stycznia 2013, 19:22 [cytuj]
AVB przeprowadza transfery z myślą o przyszłości. To mi się podoba :)

W tym sezonie zgrał w 7 meczach w Standardzie z czego 6 w pełnym wymiarze czasowym. Rok temu 2 razy wchodził z ławki w ligowych meczach ManU, poza tym jakieś występy pucharowe i symboliczne 2 minuty w LM. pożyjemy, zobaczymy.
AVB przeprowadza transfery z myślą o przyszłości. To mi się podoba :) W tym sezonie zgrał w 7 meczach w Standardzie z czego 6 w pełnym wymiarze czasowym. Rok temu 2 razy wchodził z ławki w ligowych meczach ManU, poza tym jakieś występy pucharowe i symboliczne 2 minuty w LM. pożyjemy, zobaczymy
3 stycznia 2013, 19:31 [cytuj]
Baromet powiedział/a:
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/fryers-joins-from-standard-liege-03012013.page?

no mogą być z niego ludzie - może taki Walker z niego wyrośnie niedługo?

Chyba z wyglądu:-)
Chyba z wyglądu:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 stycznia 2013, 19:43 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/12m-arsenal-tottenham-target-open-to-ligue-1-exit?state=3409e4e23c724a57822772644e274517 hm?
http://www.givemefootball.com/premier-league/12m-arsenal-tottenham-target-open-to-ligue-1-exit?state=3409e4e23c724a57822772644e274517 hm?
3 stycznia 2013, 19:53 [cytuj]
Here is more on the breaking news we brought you earlier about Tottenham Hotspur’s signing of Zeki Fryers.

Do not expect this to be the end of Spurs’ business in January.
by Peter Fraser 7:22 PM

Ostatnie zdanie cieszy i daje do myślenia. Coś się chyba kroi.
Here is more on the breaking news we brought you earlier about Tottenham Hotspur’s signing of Zeki Fryers. Do not expect this to be the end of Spurs’ business in January. by Peter Fraser 7:22 PM Ostatnie zdanie cieszy i daje do myślenia. Coś się chyba kroi
3 stycznia 2013, 20:02 [cytuj]
No proszę 3 stycznia i już zakupy :D Ale manewr z Zekim kozacki :D Najdziwniejsze to to że on niby przez całę lato trenował u nas, oj Daniel potrafisz interesy kręcić :D Cieszy ostatnie zdanie ;)
No proszę 3 stycznia i już zakupy :D Ale manewr z Zekim kozacki :D Najdziwniejsze to to że on niby przez całę lato trenował u nas, oj Daniel potrafisz interesy kręcić :D Cieszy ostatnie zdanie ;)
Offence win games, defence wins titles
3 stycznia 2013, 20:11 [cytuj]
Może chodzi o to, że kogoś sprzedamy? ;d
3 stycznia 2013, 20:17 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Bale' a, Lennona i BAE.
Bale' a, Lennona i BAE
3 stycznia 2013, 20:24 [cytuj]
@ kozackich grajków jest do kupienia: Squilaci i Djourou levy kupmy ich :D
@ kozackich grajków jest do kupienia: Squilaci i Djourou levy kupmy ich :D
Offence win games, defence wins titles
3 stycznia 2013, 20:26 [cytuj]
Może się do czegoś przyda. Na pewno będzie kolejny gracz do młodzików. Może jakieś wypożyczenie na pół roku. Z drugiej strony, jak on jest lewym obrońcą, to wydaje mi się, że z Rose'm mamy ją już obstawioną. A szkółka United to dno, z którego jedyny ogarnięty piłkarz to Pogba. Mam nadzieję, że Zeki pokaże, że się mylę, ale po ex-MU nie spodziewam się za wiele.

Co do tego chorwata, o którym ktoś tam pisał, że gwiazdą już nie będzie, bo ma 25 lat... Człowieku, on jest jeszcze młody, a dla niektórych najlepsze momenty przychodzą dopiero w wieku 30 lat. Ten klub w Arabii to czołówka, więc o coś walczy. Może na przykład Huddlestone odejdzie, a zamiennikiem będzie ten koleś? Mi by to pasowało. Po drugie ma jakieś tam doświadczenie w europejskich pucharach, co też dobrze o nim świadczy.
Może się do czegoś przyda. Na pewno będzie kolejny gracz do młodzików. Może jakieś wypożyczenie na pół roku. Z drugiej strony, jak on jest lewym obrońcą, to wydaje mi się, że z Rose'm mamy ją już obstawioną. A szkółka United to dno, z którego jedyny ogarnięty piłkarz to Pogba. Mam nadzieję, że Zeki pokaże, że się mylę, ale po ex-MU nie spodziewam się za wiele. Co do tego chorwata, o którym ktoś tam pisał, że gwiazdą już nie będzie, bo ma 25 lat... Człowieku, on jest jeszcze młody, a dla niektórych najlepsze momenty przychodzą dopiero w wieku 30 lat. Ten klub w Arabii to czołówka, więc o coś walczy. Może na przykład Huddlestone odejdzie, a zamiennikiem będzie ten koleś? Mi by to pasowało. Po drugie ma jakieś tam doświadczenie w europejskich pucharach, co też dobrze o nim świadczy
LMAO
3 stycznia 2013, 20:31 [cytuj]
Już wiem że AVB zrobił nas w wałka" :F ...
Już wiem że AVB zrobił nas w wałka" :F
Blue and white blood...
3 stycznia 2013, 20:35 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Zeki Fryers To Spurs July 6, 2012 87 Comments It has been reported this afternoon that local lad, Zeki Fryers, has agreed a £20k per week contract with Tottenham Hotspur. Fryers had turned down the latest offer from United back in April which left Spurs as front runners to land the 19-year-old. Widać, że to formalność była. Dawno temu zaklepany kontrakt

Jasna sprawa. SAF chciał za niego 6 mln funtów i trybunał przyznał mu rację. Więc poszedł za free za granicę, a teraz oni są zarobieni 3 melony i my trzy również... Ależ Ferguson musi być wkurw... :D
Jasna sprawa. SAF chciał za niego 6 mln funtów i trybunał przyznał mu rację. Więc poszedł za free za granicę, a teraz oni są zarobieni 3 melony i my trzy również... Ależ Ferguson musi być wkurw... :D
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2013, 20:38 [cytuj]
Podobno zapłacilismy za niego nie cały milion funtłów.
Cos mi sie wydaje ze wrzystko było dogadane już latem.
Najlepszy interes zrobił na tym Standard. Koleś zagrał u nich pół roku i w dodatku na tym zarobili
Podobno zapłacilismy za niego nie cały milion funtłów. Cos mi sie wydaje ze wrzystko było dogadane już latem. Najlepszy interes zrobił na tym Standard. Koleś zagrał u nich pół roku i w dodatku na tym zarobili
3 stycznia 2013, 20:43 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Podobno zapłacilismy za niego nie cały milion funtłów. Cos mi sie wydaje ze wrzystko było dogadane już latem. Najlepszy interes zrobił na tym Standard. Koleś zagrał u nich pół roku i w dodatku na tym zarobili

Nie wiem skąd to wziąłeś... Ponad 3 mln funtów ;P

A następny będzie Holtby... ale dopiero na lato :rotfl:
Nie wiem skąd to wziąłeś... Ponad 3 mln funtów ;P A następny będzie Holtby... ale dopiero na lato :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2013, 20:49 [cytuj]
Hades
Już bym wolał dac szanse gry młodym i utalentowanym niż sprowadzac jakiegos anonimowego 25-latka z ARABII SAUDYJSKIEJ. Zaczelismy pozbywac sie szrotu a ty chcesz kupować nowy?? Ma za dużo lat. Nie osiagnie już odpowiedniego poziomu aby u nas grac
Hades Już bym wolał dac szanse gry młodym i utalentowanym niż sprowadzac jakiegos anonimowego 25-latka z ARABII SAUDYJSKIEJ. Zaczelismy pozbywac sie szrotu a ty chcesz kupować nowy?? Ma za dużo lat. Nie osiagnie już odpowiedniego poziomu aby u nas grac
3 stycznia 2013, 21:39 [cytuj]
25-latek za stary? Popatrz na takiego Parkera, który był 7 lat starszy, a zajebisty. Widziałeś tego Chorwata w akcji? Znasz ligę w której on gra? Kupimy go za nie więcej niż 5 milionów, a może wystrzelić i dać nam wzmocnienie. Jeśli AVB go zaakceptuje, to ja jestem jak najbardziej za, bo koleś ma niezłego nosa
25-latek za stary? Popatrz na takiego Parkera, który był 7 lat starszy, a zajebisty. Widziałeś tego Chorwata w akcji? Znasz ligę w której on gra? Kupimy go za nie więcej niż 5 milionów, a może wystrzelić i dać nam wzmocnienie. Jeśli AVB go zaakceptuje, to ja jestem jak najbardziej za, bo koleś ma niezłego nosa
LMAO
3 stycznia 2013, 21:39 [cytuj]
25-latek za stary? Popatrz na takiego Parkera, który był 7 lat starszy, a zajebisty. Widziałeś tego Chorwata w akcji? Znasz ligę w której on gra? Kupimy go za nie więcej niż 5 milionów, a może wystrzelić i dać nam wzmocnienie. Jeśli AVB go zaakceptuje, to ja jestem jak najbardziej za, bo koleś ma niezłego nosa.
LMAO
3 stycznia 2013, 21:40 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Hades
Już bym wolał dac szanse gry młodym i utalentowanym niż sprowadzac jakiegos anonimowego 25-latka z ARABII SAUDYJSKIEJ. Zaczelismy pozbywac sie szrotu a ty chcesz kupować nowy?? Ma za dużo lat. Nie osiagnie już odpowiedniego poziomu aby u nas grac

popieram. nie rozumiem tego transferu
.upadamy na dno by odbić się od niego.
3 stycznia 2013, 21:41 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
wrzystko

Eee?
Eee?
3 stycznia 2013, 21:43 [cytuj]
Nylon powiedział/a:

Transferu nie ma. Chyba, że coś przeoczyłem.
Transferu nie ma. Chyba, że coś przeoczyłem
3 stycznia 2013, 22:06 [cytuj]
A co myślicie o Mauro Zarate? Lazio chce za niego 5 mln, ale w sumie nie znam dokładnie jego historii. Widziałem go kilka razy i był nawet niezły.

Jeszcze do tej Arabii. Czy dla was jest taka słaba? Dla mnie ta liga jest spokojnie równa polskiej. Więc nie wiem czemu nie mielibyśmy się nim zainteresować.
A co myślicie o Mauro Zarate? Lazio chce za niego 5 mln, ale w sumie nie znam dokładnie jego historii. Widziałem go kilka razy i był nawet niezły. Jeszcze do tej Arabii. Czy dla was jest taka słaba? Dla mnie ta liga jest spokojnie równa polskiej. Więc nie wiem czemu nie mielibyśmy się nim zainteresować
LMAO
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się