Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
3 stycznia 2013, 22:17 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/crystal-palace-want-loan-back-deal-for-20m-england?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721

Zwariowali chyba....trzeba szukać dobrego napastnika i tyle.
http://www.givemefootball.com/premier-league/crystal-palace-want-loan-back-deal-for-20m-england?state=b8f499a043bb42c08ae354ccccdb5721 Zwariowali chyba....trzeba szukać dobrego napastnika i tyle
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 stycznia 2013, 22:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba z wyglądu:-)

to też trzaskal :) teraz ważne żeby z gry

tuczi powiedział/a:
Jasna sprawa. SAF chciał za niego 6 mln funtów i trybunał przyznał mu rację. Więc poszedł za free za granicę, a teraz oni są zarobieni 3 melony i my trzy również... Ależ Ferguson musi być wkurw... :D

pewnie mu się nochal zrobił bardziej czerwony niż zazwyczaj - i to też miłe :muza:

Co do Anesa Sharbiniego - to zapewne co najwyżej zabezpieczenie lewej flanki w przypadku tfu tfu odpukać jakiegoś urazu Bale'a. Bo powiedzmy sobie szczerze - na lewej stronie nie mamy nikogo poza Walijczykiem. Andros Townsend to co najwyżej poziom na Championship, a nie walkę o LM. A Sharbini to solidny grajek - mówiło się o nim już wcześniej wiele dobrego. I do tego pewnie za grosze
to też trzaskal :) teraz ważne żeby z gry [quote=tuczi]Jasna sprawa. SAF chciał za niego 6 mln funtów i trybunał przyznał mu rację. Więc poszedł za free za granicę, a teraz oni są zarobieni 3 melony i my trzy również... Ależ Ferguson musi być wkurw... :D
3 stycznia 2013, 22:36 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
to też trzaskal :) teraz ważne żeby z gry

[quote=tuczi]Jasna sprawa. SAF chciał za niego 6 mln funtów i trybunał przyznał mu rację. Więc poszedł za free za granicę, a teraz oni są zarobieni 3 melony i my trzy również... Ależ Ferguson musi być wkurw... :D

Palestyńskie pochodzenie raczej nie gwarantuje dobrego poziomu gry:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 stycznia 2013, 22:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Transferu nie ma. Chyba, że coś przeoczyłem

sorki coś pokopciłem. chodziło mi o tego obrońcę Fryersa. przepraszam moja pomyłka

Hades powiedział/a:
A co myślicie o Mauro Zarate? Lazio chce za niego 5 mln, ale w sumie nie znam dokładnie jego historii. Widziałem go kilka razy i był nawet niezły.

bardzo szklany zawodnik. nie wierzę też że chcą za niego tylko 5 mln. skąd te info?
sorki coś pokopciłem. chodziło mi o tego obrońcę Fryersa. przepraszam moja pomyłka [quote=Hades]A co myślicie o Mauro Zarate? Lazio chce za niego 5 mln, ale w sumie nie znam dokładnie jego historii. Widziałem go kilka razy i był nawet niezły
.upadamy na dno by odbić się od niego.
3 stycznia 2013, 23:46 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A co myślicie o Mauro Zarate? Lazio chce za niego 5 mln, ale w sumie nie znam dokładnie jego historii. Widziałem go kilka razy i był nawet niezły.

Za takie pieniądze to tylko brać.
A co myślicie o Giuseppe Rossiego ? da sb rade w pl ?
Za takie pieniądze to tylko brać. A co myślicie o Giuseppe Rossiego ? da sb rade w pl ?
4 stycznia 2013, 00:17 [cytuj]
Rossi ma problem z więzadłami kolanowymi. Zerwał raz zaczął trenować i znowu. Zawodnik ciekawy no ale te kontuzję, a szpital nam nie potrzebny ;)
Rossi ma problem z więzadłami kolanowymi. Zerwał raz zaczął trenować i znowu. Zawodnik ciekawy no ale te kontuzję, a szpital nam nie potrzebny ;)
Offence win games, defence wins titles
4 stycznia 2013, 01:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Niby ojciec z Palestyny, ale to chorwacka szkoła. Całą karierę grał w Hajduku Split i Rijece, a pół roku temu przeszedł do ligi arabskiej.
Niby ojciec z Palestyny, ale to chorwacka szkoła. Całą karierę grał w Hajduku Split i Rijece, a pół roku temu przeszedł do ligi arabskiej
4 stycznia 2013, 01:58 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Za takie pieniądze to tylko brać.
A co myślicie o Giuseppe Rossiego ? da sb rade w pl ?

Rossi przewija się przez Spursmanię co okienko.
Ileż można prosić żeby nie kierować się FM-em XD
Rossi przewija się przez Spursmanię co okienko. Ileż można prosić żeby nie kierować się FM-em XD
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 stycznia 2013, 02:30 [cytuj]
Baro od kiedy Arabia Saudyjska ma taką silną ligę, że poziom Championship nie może się z nią równać. Anas Sharbini ma 25 lat i gra w jakieś śmiesznej lidze. Skoro jest taki dobry to czemu marnuje swoją karierę w tak słabej lidze. Nie przypominam sobie, żeby Sharbini zagrał na Euro. On nawet nie gra w reprezentacji. Andros Townsend ma 21 i ostatnio dał bardzo dobrą zmianę przeciwko Swansea, wywalczył rzut wolny, po którym zdobyliśmy zwycięską bramkę. Może to nie jest poziom na pierwszą jedenastkę, ale dając mu sezon wypożyczenia lub sporadyczne występy może być dobrym zmienikiem.
Baro od kiedy Arabia Saudyjska ma taką silną ligę, że poziom Championship nie może się z nią równać. Anas Sharbini ma 25 lat i gra w jakieś śmiesznej lidze. Skoro jest taki dobry to czemu marnuje swoją karierę w tak słabej lidze. Nie przypominam sobie, żeby Sharbini zagrał na Euro. On nawet nie gra w reprezentacji. Andros Townsend ma 21 i ostatnio dał bardzo dobrą zmianę przeciwko Swansea, wywalczył rzut wolny, po którym zdobyliśmy zwycięską bramkę. Może to nie jest poziom na pierwszą jedenastkę, ale dając mu sezon wypożyczenia lub sporadyczne występy może być dobrym zmienikiem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 stycznia 2013, 08:29 [cytuj]
Trzymam kciuki oby się to drugie udało. http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-open-to-livermore-offers_62252.html
4 stycznia 2013, 08:45 [cytuj]
Czy naprawdę słowo "wychowanek" nic nie znaczy dla nowego pokolenia. W FM nie rozwija się jak trzeba to musimy go sprzedać. Na szczęście źródło jest tak beznadziejne, jak ta informacja.
Czy naprawdę słowo "wychowanek" nic nie znaczy dla nowego pokolenia. W FM nie rozwija się jak trzeba to musimy go sprzedać. Na szczęście źródło jest tak beznadziejne, jak ta informacja
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 stycznia 2013, 10:06 [cytuj]
varba powiedział/a:
Czy naprawdę słowo "wychowanek" nic nie znaczy dla nowego pokolenia. W FM nie rozwija się jak trzeba to musimy go sprzedać. Na szczęście źródło jest tak beznadziejne, jak ta informacja

amen
amen
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 stycznia 2013, 10:27 [cytuj]
Pozbądźmy się Jake'a, ale na wypożeczenie. Niech pogra pół roku, nabierze wększej pewności, a potem wraca. Bo na razie prawie wcale nie gra. Ploty o wypożyczeniu były.

Poza tym, coś na co mam nadzieję już od lata:
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/04/3646757/-?

No i jeszcze podobno interesujemy się Moussą Sissoko.
Pozbądźmy się Jake'a, ale na wypożeczenie. Niech pogra pół roku, nabierze wększej pewności, a potem wraca. Bo na razie prawie wcale nie gra. Ploty o wypożyczeniu były. Poza tym, coś na co mam nadzieję już od lata: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/01/04/3646757/-? No i jeszcze podobno interesujemy się Moussą Sissoko
LMAO
4 stycznia 2013, 10:44 [cytuj]
To jest to samo goal.com co ostatnio podawalo ze man utd ustalilo earunki kontraktu z lewym...
To jest to samo goal.com co ostatnio podawalo ze man utd ustalilo earunki kontraktu z lewym
4 stycznia 2013, 10:48 [cytuj]
Kurde blade Varba zrozum że nie każdy wychowanek musi być super grajkiem ;) I nie każdy zostanie podporą drużyny ;) Jake jest w wieku Sandro a jaka jest między nimi różnica...

Albo porównanie Andros/ Jake i Jake też przegrywa nie żebym ja miał coś do niego, ja mu życzę jak najlepiej ale po prostu nie przekonuję mnie jako piłkarz u nas ;)
Takie jest moje zdanie nie musicie (varba) się ze mną zgadzać i nie chcę zostać za to zbesztany ;)
Kurde blade Varba zrozum że nie każdy wychowanek musi być super grajkiem ;) I nie każdy zostanie podporą drużyny ;) Jake jest w wieku Sandro a jaka jest między nimi różnica... Albo porównanie Andros/ Jake i Jake też przegrywa nie żebym ja miał coś do niego, ja mu życzę jak najlepiej ale po prostu nie przekonuję mnie jako piłkarz u nas ;) Takie jest moje zdanie nie musicie (varba) się ze mną zgadzać i nie chcę zostać za to zbesztany ;)
4 stycznia 2013, 11:41 [cytuj]
Pamiętajcie o wymogach dotyczących ilości wychowanków w klubie i Livermore jak na razie nadaje się by być na takiej liście, jak pojawi się ktoś lepszy to dopiero wtedy na jego miejsce.
Pamiętajcie o wymogach dotyczących ilości wychowanków w klubie i Livermore jak na razie nadaje się by być na takiej liście, jak pojawi się ktoś lepszy to dopiero wtedy na jego miejsce
4 stycznia 2013, 12:39 [cytuj]
Cześć, a ja chciałem zapytać czy ma ktoś z was stronę gdzie na bieżąco można czytać o transferach?
Cześć, a ja chciałem zapytać czy ma ktoś z was stronę gdzie na bieżąco można czytać o transferach?
4 stycznia 2013, 12:55 [cytuj]
Ozzy http://www1.skysports.com/transfer-centre/
4 stycznia 2013, 13:08 [cytuj]
Ba w Chelsea
Ba w Chelsea
4 stycznia 2013, 13:17 [cytuj]
Wielkie dzięki @PatricziwwersjiBeta
Wielkie dzięki @PatricziwwersjiBeta
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się