Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  99  100  101  102  103    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 lipca 2013, 14:08 [cytuj]
Maciej Skorża
Maciej Skorża
20 lipca 2013, 14:24 [cytuj]
a Franz S. to co ?? nie dałby rady?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 lipca 2013, 14:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

musieli by go z wisły wykupic ;d

Bielsa jest wolny;)
musieli by go z wisły wykupic ;d Bielsa jest wolny;)
20 lipca 2013, 15:31 [cytuj]
Robert powiedział/a:
musieli by go z wisły wykupic ;d

Bielsa jest wolny;)

Avram Grant też
Avram Grant też
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 lipca 2013, 16:17 [cytuj]
Darren Bent do wzięcia!
Darren Bent do wzięcia!
20 lipca 2013, 16:42 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Darren Bent do wzięcia!

jak najdalej od tego człowieka! już tu był i niech się nie pokazuje, pamietam jak mieliśmy w składzie Benta i Pava dramat, aktualny duet jest 100 razy lepszy :D .

" Pomyłka Benta w ostatnich minutach styczniowego meczu z Portsmoyth kosztował Tottenham dwa punkty. Szkoleniowiec zespołu, Harry Redknapp powiedział: "Nigdy nie dostaniesz większej szansy na wygranie spotkania niż ta. Moja żona powinna to strzelić"
jak najdalej od tego człowieka! już tu był i niech się nie pokazuje, pamietam jak mieliśmy w składzie Benta i Pava dramat, aktualny duet jest 100 razy lepszy :D . " Pomyłka Benta w ostatnich minutach styczniowego meczu z Portsmoyth kosztował Tottenham dwa punkty. Szkoleniowiec zespołu, Harry Redknapp powiedział: "Nigdy nie dostaniesz większej szansy na wygranie spotkania niż ta. Moja żona powinna to strzelić"
20 lipca 2013, 22:10 [cytuj]
Newcastle chce Benta podobno, a Suarez blisko anali
20 lipca 2013, 23:11 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

==
Suarez dO aRSE --- :blee:
== Suarez dO aRSE --- :blee:
21 lipca 2013, 01:11 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=254488

Tak, kupujmy obrońców, a później się okaże, że zostało nam max. 10 mln za napastnika :blee:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=254488 Tak, kupujmy obrońców, a później się okaże, że zostało nam max. 10 mln za napastnika :blee:
21 lipca 2013, 01:13 [cytuj]
jeśli go chcemy za tyle kasy to znak ze mamy kase jeszcze na napastnika
jeśli go chcemy za tyle kasy to znak ze mamy kase jeszcze na napastnika
21 lipca 2013, 02:33 [cytuj]
Dieg powiedział/a:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=254488

Tak, kupujmy obrońców, a później się okaże, że zostało nam max. 10 mln za napastnika :blee:

10 mln to dużo. Zważywszy, że nie chcemy kupić nikogo z światowej czołówki napastników
10 mln to dużo. Zważywszy, że nie chcemy kupić nikogo z światowej czołówki napastników
21 lipca 2013, 09:22 [cytuj]
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Levy wyda na Coentrao 20 mln. euro , czyli około 17 mln. funtów.. Od rana głośno jest o Soldado , że chcemy pobić rekord transferowy.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Levy wyda na Coentrao 20 mln. euro , czyli około 17 mln. funtów.. Od rana głośno jest o Soldado , że chcemy pobić rekord transferowy
21 lipca 2013, 10:14 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Levy wyda na Coentrao 20 mln. euro , czyli około 17 mln. funtów.. Od rana głośno jest o Soldado , że chcemy pobić rekord transferowy

Soldado? Jak bić rekordy to z Anusiakami o Suareza. Podpiłuje się ząbki i będą z niego ludzie
Soldado? Jak bić rekordy to z Anusiakami o Suareza. Podpiłuje się ząbki i będą z niego ludzie
21 lipca 2013, 10:16 [cytuj]
ale przez 7 kolejek z ade i defuu
21 lipca 2013, 11:32 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Jest jeszcze Obika i Kane :D
Jest jeszcze Obika i Kane :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
21 lipca 2013, 12:04 [cytuj]
przecież defoe zacznie znowu od strzelania bramek, mówię wam :D

http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-sign-nacer-chadli-from-fc-twente-for-e7-million-rtbf-ad-nl/#.UeuuIxkQx1I.twitter
przecież defoe zacznie znowu od strzelania bramek, mówię wam :D http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-sign-nacer-chadli-from-fc-twente-for-e7-million-rtbf-ad-nl/#.UeuuIxkQx1I.twitter
21 lipca 2013, 12:21 [cytuj]
Jeśli kupimy Chadliego za 7 mln. euro to jak na nasz klub nie duża kwota , a może stać się dobrą alternatywą dla Lennona a kto wie, może i wygryzie naszego Aarona ze składu.
Jeśli kupimy Chadliego za 7 mln. euro to jak na nasz klub nie duża kwota , a może stać się dobrą alternatywą dla Lennona a kto wie, może i wygryzie naszego Aarona ze składu
21 lipca 2013, 14:16 [cytuj]
Oby udało się z tym Soldado, niesamowity grajek dla mnie. Poza tym więcej godnych perspektyw nie widzę.hmmmm Może Crouch? :D
Oby udało się z tym Soldado, niesamowity grajek dla mnie. Poza tym więcej godnych perspektyw nie widzę.hmmmm Może Crouch? :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 lipca 2013, 14:16 [cytuj]
dawać tego N. Chadli'ego - zawodnik ultraofesywny -- może zagrać w ataku jak i na lewej flance w sytuacji gdy GB gra powieszonego lub na szpicy; no i na prawym skrzydle za Azze lub AT tez da radę :ok:
dawać tego N. Chadli'ego - zawodnik ultraofesywny -- może zagrać w ataku jak i na lewej flance w sytuacji gdy GB gra powieszonego lub na szpicy; no i na prawym skrzydle za Azze lub AT tez da radę :ok:
21 lipca 2013, 14:24 [cytuj]
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro.
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro
|<  <<  <  99  100  101  102  103    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się