Forum dyskusyjne
21 lipca 2013, 14:24 [cytuj]
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro.
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro
21 lipca 2013, 14:30 [cytuj]
Narobili ciapaci burdelu w piłce tymi pieniędzmi.. 30mln euro.. za gościa który ma 28lat, kurwa paranoja. Ronaldinho który był jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy ever kosztował tyle Barcę
Narobili ciapaci burdelu w piłce tymi pieniędzmi.. 30mln euro.. za gościa który ma 28lat, kurwa paranoja. Ronaldinho który był jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy ever kosztował tyle Barcę
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 lipca 2013, 14:38 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Większość pismaków podaje, że jesteśmy gotowi złożyć ofertę za Soldado wynoszącą 18 mln. funtów. Jeśli faktycznie tak by było, to czy oferta będzie zaakceptowana ? Szczerze w to wątpie, bo Valencia oczekuje 30 mln. euro
Daniel z Bambinim liczą, że Valencia potrzebuje kasy w obliczu złej sytuacji finansowej, ale chyba kwota poniżej 20 mln GBP nie wchodzi w grę
Daniel z Bambinim liczą, że Valencia potrzebuje kasy w obliczu złej sytuacji finansowej, ale chyba kwota poniżej 20 mln GBP nie wchodzi w grę:mysli:
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 lipca 2013, 14:42 [cytuj]
widzieliscie to,tak na rozluznienie,ale sie osmialem:
http://www.youtube.com/watch?v=rfEb-I_QSFA
widzieliscie to,tak na rozluznienie,ale sie osmialem:
http://www.youtube.com/watch?v=rfEb-I_QSFA
21 lipca 2013, 15:24 [cytuj]
Kupilismy Chadli-ego!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/chadli-deal-agreed-210713/
Kupilismy Chadli-ego!
21 lipca 2013, 15:29 [cytuj]
Rewelacja!

Jeszcze jakiś napadzior albo dwóch (np. Remy oraz Soldado) i jesteśmy uzbrojeni na przyszły sezon

.
Rewelacja! :D Jeszcze jakiś napadzior albo dwóch (np. Remy oraz Soldado) i jesteśmy uzbrojeni na przyszły sezon :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
21 lipca 2013, 15:35 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Rewelacja!

Jeszcze jakiś napadzior albo dwóch (np. Remy oraz Soldado) i jesteśmy uzbrojeni na przyszły sezon

Remy niech wyciąga QPR z drugiej ligi. Włączmy się do walki o "Rooney o matko boska"
Remy niech wyciąga QPR z drugiej ligi. Włączmy się do walki o "Rooney o matko boska"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 lipca 2013, 15:54 [cytuj]
piekny powiedział/a:
Kupilismy Chadli-ego!
yes,yes,yes

no to już pewne - przechodzimy na 4-3-3
yes,yes,yes :brawo::brawo::brawo:
no to już pewne - przechodzimy na 4-3-3
21 lipca 2013, 15:55 [cytuj]
aż stronę zjebałem z tej podniety
aż stronę zjebałem z tej podniety :rotfl:
21 lipca 2013, 15:58 [cytuj]
Szybko robimy transfery w tym okienku transferowym , jeszcze jakiś napastnik i nikogo nie sprzedać i ja będe zadowolony.
Szybko robimy transfery w tym okienku transferowym , jeszcze jakiś napastnik i nikogo nie sprzedać i ja będe zadowolony
21 lipca 2013, 16:03 [cytuj]
dokładnie - NRR teraz i będzie G I T
dokładnie - NRR teraz i będzie G I T
21 lipca 2013, 16:05 [cytuj]
"Bramkostrzelny skrzydłowy rozegrał ubiegłym sezonie 38 meczów w barwach Twente, zdobywając dla holenderskiego kubu aż 18 goli. Chadli to 14-krotny reprezentant Belgii."
"Bramkostrzelny skrzydłowy rozegrał ubiegłym sezonie 38 meczów w barwach Twente, zdobywając dla holenderskiego kubu aż 18 goli. Chadli to 14-krotny reprezentant Belgii." :tak:
21 lipca 2013, 16:10 [cytuj]
To to Belg? Myślałem, że Arab jakiś.
No to fajnie, nie będzie problemu z obsadzeniem skrzydeł gdy mamy Lennona, Townsenda i będziemy mieć Chadliego. Ale nadal martwi brak napastnika. Ostatnio o żadnym się nie mówi, może jedynie Soldado, za którego za dużo wołają. Lipa.
To to Belg? Myślałem, że Arab jakiś.
No to fajnie, nie będzie problemu z obsadzeniem skrzydeł gdy mamy Lennona, Townsenda i będziemy mieć Chadliego. Ale nadal martwi brak napastnika. Ostatnio o żadnym się nie mówi, może jedynie Soldado, za którego za dużo wołają. Lipa
21 lipca 2013, 16:12 [cytuj]
Do tej pory transfery są właśnie o takich co się dużo mówi, więc Soldado raczej też będzie nasz
Do tej pory transfery są właśnie o takich co się dużo mówi, więc Soldado raczej też będzie nasz :)
21 lipca 2013, 16:49 [cytuj]
Chadli to bardzo fajny transfer, ale nie podoba mi sie wizja 4-3-3, nie przekonuje mnie. Jeszcze napastnik, Soldado marzenie.
Chadli to bardzo fajny transfer, ale nie podoba mi sie wizja 4-3-3, nie przekonuje mnie. Jeszcze napastnik, Soldado marzenie
21 lipca 2013, 17:00 [cytuj]
co tam Rooney o matko boska. Walczymy o Suareza, mówię wam tak jak to mówiłeś jin, jak bić rekordy to już niech Suarez będzie tym rekordem
co tam Rooney o matko boska. Walczymy o Suareza, mówię wam tak jak to mówiłeś jin, jak bić rekordy to już niech Suarez będzie tym rekordem :P :rotfl:
21 lipca 2013, 17:07 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
co tam Rooney o matko boska. Walczymy o Suareza, mówię wam tak jak to mówiłeś jin, jak bić rekordy to już niech Suarez będzie tym rekordem

a jest tu ktoś odważny kto mu ryjek zaknebluje żeby nie gryzł?
a jest tu ktoś odważny kto mu ryjek zaknebluje żeby nie gryzł?
21 lipca 2013, 17:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
aż stronę zjebałem z tej podniety

Taki duży w dodatku żonaty a podnieca się jak małe dziecko

Ty chyba na prawdę masz krew koguta w żyłach
Taki duży w dodatku żonaty a podnieca się jak małe dziecko :rotfl: Ty chyba na prawdę masz krew koguta w żyłach
21 lipca 2013, 17:12 [cytuj]
a może on po prostu za mało pieniędzy dostaje w Liverpoolu i jest głodny?!
A co jeśli Chadli to nastepca Bale i coś tu się święci?
a może on po prostu za mało pieniędzy dostaje w Liverpoolu i jest głodny?!
A co jeśli Chadli to nastepca Bale i coś tu się święci? :mysli:
21 lipca 2013, 17:32 [cytuj]
Motorniczy - wypluj te słowa
Motorniczy - wypluj te słowa