Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  104  105  106  107  108    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
23 lipca 2013, 12:19 [cytuj]
tygodniówka 58 tys, a Vila chciał 2 razy wiecej, za to można sypnąć klubowi ;)

a co do Bale, 100 mln?
Real wydał juz jakieś 70 mln, a jeśli Higuain odejdzie za te 35 mln to coś koło tego zarobią
tygodniówka 58 tys, a Vila chciał 2 razy wiecej, za to można sypnąć klubowi ;) a co do Bale, 100 mln? Real wydał juz jakieś 70 mln, a jeśli Higuain odejdzie za te 35 mln to coś koło tego zarobią
23 lipca 2013, 12:32 [cytuj]
Kwota to niby 80-85 mln euro + Coentrao.
Kwota to niby 80-85 mln euro + Coentrao
23 lipca 2013, 12:36 [cytuj]
Z ciekawostek, bo jakby inaczej nazwać tego typu info. na wiki, to Soldado już jest nasz ;).
http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Soldado
Z ciekawostek, bo jakby inaczej nazwać tego typu info. na wiki, to Soldado już jest nasz ;). http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Soldado
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
23 lipca 2013, 13:01 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Z ciekawostek, bo jakby inaczej nazwać tego typu info. na wiki, to Soldado już jest nasz ;).
http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Soldado

Nie widze nic o Tottenhamie ;)

Wiesz ze każdy moze edytować wikipedie?
Nie widze nic o Tottenhamie ;) Wiesz ze każdy moze edytować wikipedie?
23 lipca 2013, 13:08 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/King-Bale-jest-tu-szczesliwy-1124 A ja to widzę tak jeśli przyjdzie Soldado to Bale tym bardziej zostanie u nas :D Przecież o to chodziło (Zostanę jak będą wzmocnienia.) A wzmocnienia są?! i to spore. :cwaniak: Ploty plotami a King raczej się nie myli. :D
http://www.tottenham24.pl/news/King-Bale-jest-tu-szczesliwy-1124 A ja to widzę tak jeśli przyjdzie Soldado to Bale tym bardziej zostanie u nas :D Przecież o to chodziło (Zostanę jak będą wzmocnienia.) A wzmocnienia są?! i to spore. :cwaniak: Ploty plotami a King raczej się nie myli. :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
23 lipca 2013, 13:35 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Kurwaaaaa, ja was ludzie nie ogarniam. Kupujemy zawodnika to zamiast się cieszyć to pierdolicie trzy po trzy. Wy macie się widzę za większych ekspertów od transferów niż Levy czy Baldini... Bale nie jest już skrzydlowym, to wolny elektron, potrzebni nam byli zawodnicy na skrzydła to są. Napastnik przyjdzie, stawiam własne jaja

no mówiłem że coś się szykuje, a ty morde drzesz gościu. Ponoć 100 mln i Bale składa transfer request. Niby się dogadali z agentem Bale i z nim samym i jest gadka z Levym :krzyk: zobaczymy w ciągu paru dni o co tu chodzi czy tylko wymysły Hiszpańskich mediów
no mówiłem że coś się szykuje, a ty morde drzesz gościu. Ponoć 100 mln i Bale składa transfer request. Niby się dogadali z agentem Bale i z nim samym i jest gadka z Levym :krzyk: zobaczymy w ciągu paru dni o co tu chodzi czy tylko wymysły Hiszpańskich mediów
23 lipca 2013, 13:52 [cytuj]
Motorniczy bananie, chodziło mi o to że ludzie narzekali na zakup Chadliego, jak można narzekać że klub koogś kupił nowego? Nie rozumiem tego... 100 mln, za to jest kużwa 1/2 Messiego, za taką sumę to można wzmocnić tak wzmocnić drużynę, że głowa mała. Poza tym dopóki nie będzie oficjalnej informacji to mam w głęboko w dupie to całe gadanie o jego odejściu.
Poza tym ładnie odkopałeś mój post, gratuluje.
Dlaczego nie staramy się o Benteke? Przeciez bylo tak glosno, przespalem cos? :glupek:
Motorniczy bananie, chodziło mi o to że ludzie narzekali na zakup Chadliego, jak można narzekać że klub koogś kupił nowego? Nie rozumiem tego... 100 mln, za to jest kużwa 1/2 Messiego, za taką sumę to można wzmocnić tak wzmocnić drużynę, że głowa mała. Poza tym dopóki nie będzie oficjalnej informacji to mam w głęboko w dupie to całe gadanie o jego odejściu. Poza tym ładnie odkopałeś mój post, gratuluje. Dlaczego nie staramy się o Benteke? Przeciez bylo tak glosno, przespalem cos? :glupek:
23 lipca 2013, 13:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Motorniczy bananie, chodziło mi o to że ludzie narzekali na zakup Chadliego, jak można narzekać że klub koogś kupił nowego? Nie rozumiem tego... 100 mln, za to jest kużwa 1/2 Messiego, za taką sumę to można wzmocnić tak wzmocnić drużynę, że głowa mała. Poza tym dopóki nie będzie oficjalnej informacji to mam w głęboko w dupie to całe gadanie o jego odejściu.
Poza tym ładnie odkopałeś mój post, gratuluje.
Dlaczego nie staramy się o Benteke? Przeciez bylo tak glosno, przespalem cos? :glupek:

podpisał nowy kontrakt z aston villa
podpisał nowy kontrakt z aston villa
23 lipca 2013, 13:54 [cytuj]
kurde, musze przestac grac w tibie, bo nie jestem w temacie ;/
kurde, musze przestac grac w tibie, bo nie jestem w temacie ;/
23 lipca 2013, 14:05 [cytuj]
Bananie? pff
Po prostu pamiętałem że jakiś koleś w gacie robił przy tym co napisałem wcześniej. A okazuje się że to ty byłeś :nerwus:
No ale hipotetycznie weźmy pod uwagę te 100 baniek, co wolicie? Bale czy 100 baniek? Ja w zasadzie myślę że moglibyśmy wtedy takiego Suareza wykupić ale znając życie to by sie skończyło na częściowym "spłaceniu" nowego stadionu :wysmiewacz:

PS. Myślałem że forum jest do luźnych rozmów a nie do spinania dupy. Widać się myliłem
Bananie? pff Po prostu pamiętałem że jakiś koleś w gacie robił przy tym co napisałem wcześniej. A okazuje się że to ty byłeś :nerwus: No ale hipotetycznie weźmy pod uwagę te 100 baniek, co wolicie? Bale czy 100 baniek? Ja w zasadzie myślę że moglibyśmy wtedy takiego Suareza wykupić ale znając życie to by sie skończyło na częściowym "spłaceniu" nowego stadionu :wysmiewacz: PS. Myślałem że forum jest do luźnych rozmów a nie do spinania dupy. Widać się myliłem
23 lipca 2013, 14:13 [cytuj]
@ Robert; wiem, że wikipedie może każdy edytować dlatego nazwałem tą informację "ciekawostką", której nie należy traktować poważnie :).
@ Robert; wiem, że wikipedie może każdy edytować dlatego nazwałem tą informację "ciekawostką", której nie należy traktować poważnie :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
23 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
100 baniek fajna rzecz... Di Maria + Suarez + Soldado to bylo by cos, ale jednak wolal bym Bale :P
100 baniek fajna rzecz... Di Maria + Suarez + Soldado to bylo by cos, ale jednak wolal bym Bale :P
23 lipca 2013, 14:21 [cytuj]
1) Baldini, wiedząc jak blisko jest podpisania kontraktu z Soldado, w ostatniej chwili obniżył swoją ofertę i kilka źródeł hiszpańskich mówi, że kluby nie doszły do porozumienia. Kurwa mać :zly:

2) Gareth Bale nie zagra jutro z powodu "kontuzji", mimo że cały dzień trenował z drużyną. Kurwa mać :zly:

Zródło: COYS News/Facebook
1) Baldini, wiedząc jak blisko jest podpisania kontraktu z Soldado, w ostatniej chwili obniżył swoją ofertę i kilka źródeł hiszpańskich mówi, że kluby nie doszły do porozumienia. Kurwa mać :zly: 2) Gareth Bale nie zagra jutro z powodu "kontuzji", mimo że cały dzień trenował z drużyną. Kurwa mać :zly: Zródło: COYS News/Facebook
23 lipca 2013, 14:26 [cytuj]
Zdenerwowały mnie po prostu osoby, które zachowują się jak mrówki z okresem i płakały na forum po zakupie zawodnika.
Diego, jak jest tak jak oni podają, to sprawa się rypła :/
Zdenerwowały mnie po prostu osoby, które zachowują się jak mrówki z okresem i płakały na forum po zakupie zawodnika. Diego, jak jest tak jak oni podają, to sprawa się rypła :/
23 lipca 2013, 14:33 [cytuj]
Zjebał sprawę ostro ten Baldini, dogadał się z Valencią co do kwoty odstępnego, obie strony się zgodziły a on nagle swoją ofertę obniża. Czego on się spodziewał, że zaakceptują? Trzeba być debilem, żeby tak myśleć.
Zjebał sprawę ostro ten Baldini, dogadał się z Valencią co do kwoty odstępnego, obie strony się zgodziły a on nagle swoją ofertę obniża. Czego on się spodziewał, że zaakceptują? Trzeba być debilem, żeby tak myśleć
23 lipca 2013, 14:36 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone... :kotek:
Miejmy nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone... :kotek:
23 lipca 2013, 14:41 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Zjebał sprawę ostro ten Baldini, dogadał się z Valencią co do kwoty odstępnego, obie strony się zgodziły a on nagle swoją ofertę obniża. Czego on się spodziewał, że zaakceptują? Trzeba być debilem, żeby tak myśleć

za długo przebywał z Levym ;)
za długo przebywał z Levym ;)
23 lipca 2013, 14:46 [cytuj]
http://primera-division.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Gareth-Bale-przejdzie-z-Tottenhamu-do-Realu-Madryt,artykul,176632,1,459.html

Zajebiście! ;(
http://primera-division.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Gareth-Bale-przejdzie-z-Tottenhamu-do-Realu-Madryt,artykul,176632,1,459.html Zajebiście! ;(
23 lipca 2013, 14:54 [cytuj]
Diego, nie strasz please.
Ja po prostu nie chce wierzyć że on odejdzie.
" So lets get this right - FIFA 14 has Bale in a Spurs shirt, the Spurs Website has him modelling the new spurs kit and he will be a regular pundit on BT Sport! Marca (which is a really a Real Madrid Fanzine) say he has signed a contract - when? I thought he was in Hong Kong plus Levy gave 'personal' assurances to AVB that Bale would not be sold!"
Komentarz kibica, na pokrzepienie.
A z tymi mediami to może byc tak, że wszyscy poszli ślepo za Marcą
Diego, nie strasz please. Ja po prostu nie chce wierzyć że on odejdzie. " So lets get this right - FIFA 14 has Bale in a Spurs shirt, the Spurs Website has him modelling the new spurs kit and he will be a regular pundit on BT Sport! Marca (which is a really a Real Madrid Fanzine) say he has signed a contract - when? I thought he was in Hong Kong plus Levy gave 'personal' assurances to AVB that Bale would not be sold!" Komentarz kibica, na pokrzepienie. A z tymi mediami to może byc tak, że wszyscy poszli ślepo za Marcą
23 lipca 2013, 15:04 [cytuj]
Jeśli mam być szczery to, gdybym miał pewność, że 100 milionów ze sprzedaży Bale'a pójdzie na transfery, to sprzedałbym go. Za te pieniądze można kupić 5 zawodników światowej klasy. Obawiam się jednak, że jeśli Bale odejdzie, to na zakupy nie przeznaczymy nawet połowy pieniędzy za niego. :bezradny:
Jeśli mam być szczery to, gdybym miał pewność, że 100 milionów ze sprzedaży Bale'a pójdzie na transfery, to sprzedałbym go. Za te pieniądze można kupić 5 zawodników światowej klasy. Obawiam się jednak, że jeśli Bale odejdzie, to na zakupy nie przeznaczymy nawet połowy pieniędzy za niego. :bezradny:
|<  <<  <  104  105  106  107  108    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się